Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ η ξεχασιάρα ξέχασα να στείλω τις θερμότερες ευχές μου στη Σουλίτσα για την Ανδριάννα της! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου.

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Σας διάβασα πολύ γρήγορα γιατι εχω πολύ δουλίτσα.

Συμπεθέρα μου τίποτα δεν θα συμβεί αλλα δεν είναι κακο να εχεις και έναν ανθρωπο για παρείτσα.

Και εγώ φοβόμουν στην Ανδρεάννα αλλα τελικα δεν ανεβασε καθολου πυρετο.

Vatraxaki μου καλά αποτελεσματα να εχεις που θα εχεις σιγουρα.

Βικάκυ περαστικά σου κοπελαρα μου.

Ντινα μου περαστικά στον μικρούλη .

Α και κατι διάβασα για την Μαργαρίτα.

Α παπα είναι πολύ κακια. Λεει αυτό που πιστευει , δεν σου ‘χαιδευει τα αυτια’ , εχει παντα να πει κατι όταν υπαρχει πρόβλημα και είναι προθυμη να μοιραστει μαζι μας ότι της ζητησουμε.Χαλια σας λεω χαλια.Ποιος θα ηθελε μια τετοια φίλη??????

Μαργαριτάκι μου φιλακια!!!!!

Συγνωμη αν ξεχασα καποια αλλα θα επανορθωσω.

Εμεις ολο το Σ/κο την ‘βγαλαμε ‘ σας σιαμαια .Η κορη μου ειναο κολημενη επανω μου …

Πήγαμε χθες και σε μια βαφτιση και στην εκκλησια ηταν αγκαλιτσα και μετα στη δεξίωση η κορουλα μου κοιμήθηκε στο καροτσι ενώ επαιζαν τα οργανα τοσο δυνατα που σε ξεκουφαιναν και ξυπνησε αφου φαγαμε και ειμασταν ετοιμοι να φυγουμε.

Οποτε καθισαμε λίγο ακομα (μαζί με τους πολύ συγγενεις όπως καταλαβαινεται) χορεψε εφαγε και φυγαμε.

Οκ καλα ηταν.

Α και κατι άλλο.

Το Σαββατο εκανα το λαθος να βγω με τον αντρα μου και την αφησαμε στη γιαγια.

Όταν γυρίσαμε όμως στις 4 το πρωι η γιαγια κοιμόταν στον καναπε και η μικρη στο κρεββατι της.

Δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει στη γιαγια.

Τι καλα .Αντε να δω πως θα βγαινω τωρα

Δεν πειράζει Σουλίτσα θα έρχεται η γιαγιά σε εσάς και μόλις κοιμηθεί η Αντριάννα μπορείτε να την κάνετε εσείς!

κωνκωνάκι η παιδίατρός σου πού είναι? Αγχώνομαι τώρα που δε βρίσκω τη δική μας!

Η Πικουλίνα μας πού χάθηκε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Arma δεν παρεξηγήσαμε τη Ρίτα. Ίσα - ίσα που εγώ τη θαυμάζω και θεωρώ ότι έχει κάνει θαύματα με το Γρηγόρη. Για την Εύα, στο έχω ξαναπεί νομίζω, πάρε τη μουντισόλ (αλοιφή για ούλα) και επέμεινε λίγο την πρώτη φορά για να της την βάλεις.Όατν μετά δει ότι την ανακουφίζιε θα ανοίγε μόνη της το στόμα της. Και η Αλεξάνδρα αρνητική ήταν αρχικά αλλά τώρα τη ζητάει μίνη της :D:D:D:D:D:D

Sardelaki μην αγχώνεσαι με το εμβόλιο. Σε εμάς έκανε μόνο δέκατα και μετά έβγαλε το εξάνθημα. Πάντως καλά έκανε και ζήτησες βοήθεια από την πεθερά σου. Στην ανάγκη φαίνονται.......

Πάω να συνεχίσω το στόλισμα.......ευτυχώς το δέντρο το φτιάξαμε χτες. Όταν τελειώσω θα σας βάλω φωτογραφίες και θα γράψω και τις αντιδράσεις της Αλεξάνδρας. Ένα θα σας πω.......το βράδυ το έβλεπε στον ύπνο της και γελούσε.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα κοριτσάκια μου!!!!

Κωκκων περαστικά στον Κωνσταντινούλη μας!!!

Βικούλα περαστικά κούκλά μου .Γρήγορα να γίνεις καλά.

Κα Φωτεινή τι κάνει η μικρούλα μας πως κοιμήθηκε στην γιαγιάκα??? Α κα Φωτεινή και εγώ άκουσα προχθες το βράδυ κατά τις 4,00-5,50 κάτι μπαμ μπουμ και αναρωτιόμουν τι είναι αυτά αλλά δεν ήξερα ότι γινόντουσαν επεισόδια.

Joa μου μπράβο στον σύζυγο βρε τι έπαθε ο καημένος!!!1

Αρμα μου τι να πώ είσαι καταπληκτική!!!! Καλέ ποιος παρεξήγησε το Ριτάκι???? Υπάρχει τέτοια περίπτωση όχι βέβαια!!!!

Μαρινάκι πάλι πυρετό ο Γιωργάκης, βρε το καημένο ταλαιπωρία!!! Περαστικά κουκλίτσα μου.

Σουλίτσα μου Χρόνια Πολλά να την χαίρεστε , να είναι πάντα γερή και δυνατή!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

κωνκωνάκι η παιδίατρός σου πού είναι? Αγχώνομαι τώρα που δε βρίσκω τη δική μας!

Στη Μεταμόρφωση είναι και πάω χωρίς ραντεβού. Θέλεις να σου δώσω τηλ. και διευθυνση?

αρμακι το θεμα με τον υπνο τον εχουμε μαλλον κι εμεις δηλαδη δεν κοιματε ευκολα με κανεναν αλλο τον αφηνω πολυ σπανια σχεδον καθολου κι εμαθε να τον βαζω εγω για υπνο πριν καιρο τον αφησα στη μαμα μου και κοιμηθηκε με το ζορι στης 12 ε ειπα μηπως φταει το παρκοκεβατο η το σπιτι προχθες που βγηκαμε ηρθε η πεθερα μου σ'εμας παλι ως της 12 που επιστρεψαμε ο μικρος ηταν ξυπνιος τωρα το σ/κ που ημασταν θασο πηρα το παρκοκρεβατο μαζι ε κοιμηθηκε μια χαρα απο της 10 και μονος του σε ξενο σπιτι αλλα τον εβαλα εγω για υπνο οποτε το συμπερασμα ειναι οτι μαλλον θελει να τον πηγαινω εγω για νανι.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σαρδελακι δε θα του κανει τιποτα θα δεις!!!!Ειμαι σιγουρη!!

Think positive !!!

Ισα που θα σου ξεμεινει εκει η πεθερουλα χαχαχαχα!!!!

:tongue::tongue: θετικά σκέφτομαι αλλά αυτή η ρημάδα η ανασφάλεια τα κάνει όλα.

Τελικά δεν θα έρθει η πεθερά...συννενοήθηκαν με την αδερφή της να μείνει αυτή αύριο κοντά μου. Βγάζουν αυτές συννενόηση κι εγώ στην απ΄έξω, μα έλεος!

Δεν σας είπα...έκλεισα και το άλλο το ιδιαίτερο τελικά για 3 ώρες την βδομάδα!

m57Zp2.png

Nατασσα μου δε με ξερεις και δε σε ξερω.Ουτε με προσβαλλες ,ουτε ειχα διαθεση να κριτικαρω καμμια σας.Συζητηση κανουμε στην ουσια μεταξυ αγνωστων που εχουμε το ιδιο ζητουμενο.Αν πολλες φορες μιλαω για τα επιτευγματα του παιδιου οπως ολες μας δεν το κανω για να μου λετε μπραβο κτλ.

Απλα προτιμω να λεω τα ευχαριστα παρα να γκρινιαζω για τις οποιες δυσκολιες αντιμετωπιζω και εγω οπως και οι περισσοτερες απο εμας.

Σε ευχαριστω για τα καλα λογια αλλα πραγματικα με κανει και νιωθω ασχημα.

Ολες κανουμε το καλυτερο απλα λογικο ειναι να εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια σε καποια πραγματα και δεν ειναι καθολου κακο να ακουμε και αλλες τακτικες και αποψεις που και που.Σιγουρα μας βοηθαει πολυ περισσοτερο απο το να διαβαζαμε 100 επιστημονικα βιβλια.

Ριτα το μονο σιγουρο ειναι οτι ολες θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μας! Και οτι σαφως δε γνωριζομαστε... Αρα πολυ ευκολα καποια πραγματα παρερμηνεονται...Με ενδιαφερει πολυ η γνωμη ολων, γι'αυτο αλλωστε γραφω κι εδω... Ψαχνομαι, ρωταω και αποφασιζω με βαση τις αναγκες και τις ιδιαιτεροτητες του δικου μου του παιδιου.

Ο,τι ειπα το ειπα γιατι πραγματικα το πιστευω, κακως νιωθεις ασχημα λοιπον. Το δικο σου παιδακι ειναι πιο εξελιγμενο απο το δικο μου, αυτο ειναι σαφες. Οπως και το οτι ο χρονος που επενδυεις εσυ στο μεγαλωμα του παιδιου σου ειναι σαφεστατα πρισσοτερος και πιο ποιοτικος απο τον χρονο που επενδυω εγω. Αυτα ειναι γεγονοτα που δεν αμφισβητουνται.

Ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι, εχουμε διαφορετικα βιωματα και αλλους χαρακτηρες. Ο σκοπος ομως ειναι ενας και κοινος. Να μεγαλωσουμε τα παιδια μας με τον καλυτερο δυνατο τροπο, στα πλαισια που η καθεμια κρινει σωστα...

No hard feelings λοιπον!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Δεν σας είπα...έκλεισα και το άλλο το ιδιαίτερο τελικά για 3 ώρες την βδομάδα!

Αντε καλορίζικο!!

Με τη θεια τα πας καλύτερα απ'οτι εχω καταλάβει,ε;;Και ο Αστερης φαντάζομαι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...