Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολύ κρίμα βρε Σούλα για την αδελφούλα σου και τον γαμπρό σου, κήρυξε πτώχευση , για να μην πληρώσει αποζημίωση.

σκ@#α και αποσκ@#α είναι τα πράγματα

σαρδελάκι από αυτά που μου είπε η Βίκυ για την πετρούλα είναι λέει από τις αχώνευτες ( I love you stone φιλακια ) ψιλές αδύνατες με ένα χιλιόμετρο πόδι και όταν μένουν έγκυος δεν φαίνετε η κοιλίτσα τους:):):):):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω Σουλα δυσκολες καταστασεις!!!Η αδερφη σου εργαζεται;;

Ελένη την ζημια την πάθατε κι εσεις... Κι αυτη η μυρωδια πως φευγει τωρα γμτ;;

Αλεξανδρα μηηηηη, έχω παχυνει καλέεεε!!!!

Σούλα μου πολύ κρίμα για τα παιδιά. Τι άλλο έχουν να δουν τα ματάκια μας ακόμα δεν ξέρω κι εγώ. Ούτε η αδερφή σου εργάζεται?(Ξέχνα την ερώτηση. Το διάβασα. Κι από μισθό εκπαιδευτικών και περικοπές είμαστε κι εμείς καμένοι!)

Πετρούλα θα δοκιμάσουμε διάφορους τρόπους γιατί έχει βρωμίσει το συγκρότημα. Θα βάλω βραστά νερά με απορρυπαντικό πιάτων και μετά νερό με πίεση και θα φανεί.

Περιμένω να βρεθεί το ανταλλακτικό και να έρθει ο υδραυλικός για να το προσπαθήσουμε.

Και Πετρούλα μου ο αέρας δεν παχαίνει χαχα. Πάντα ψηλή, αδύνατη και κούκλα θα είσαι!!!!! Και παιδιά όταν την είχα συναντήσει δεν φαινόταν καθόλου η κοιλιά της ♡♡♡♡♡

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σας είπα …. μια φόρα πριν από 10 χρόνια που άρχιζα και έβαζα τα κιλακία μου, ήμασταν με την κολλητή μου στο λεωφορείο, είχαμε ξεποδαριαστεί από την βόλτα στην αγορά.

Ένας κύριος με είδε στρουμπουλή φαντάστηκε ότι ήμουν έγκυος και μου έδωσε την θέση του ….βεβαια και εγώ σαν ΄΄γκαστρωμενη΄΄ που ήμουν κάθισα και είπα ευχαριστώ :):):)

Διαφημίσεις

Σας είπα …. μια φόρα πριν από 10 χρόνια που άρχιζα και έβαζα τα κιλακία μου, ήμασταν με την κολλητή μου στο λεωφορείο, είχαμε ξεποδαριαστεί από την βόλτα στην αγορά.

Ένας κύριος με είδε στρουμπουλή φαντάστηκε ότι ήμουν έγκυος και μου έδωσε την θέση του ….βεβαια και εγώ σαν γκαστρωμενη που ήμουν κάθισα και είπα ευχαριστώ :):):)

:) :) :)

Α ίδια ερώτηση μου έκαναν πριν από κάποιους μήνες στο αρτοποιείο που πήγα για ψωμί!!!

Αν είμαι πάλι έγκυος. Στρουμπούλεψα!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κορίτσια μην ακούτε τι λεει η Πετρούλα.

Είναι πραγματικά πολύ ψηλή και αδύνατη.

Και όπως λεει η Ελενη δεν της φαινεται καθόλου η εγκυμοσύνη.

Και η Ελένη λεει χαζα.Εχει άψογο σωμα.

Εγώ πλησιάζω τον …. 7ο μήνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μην ακούτε τι λεει η Πετρούλα.

Είναι πραγματικά πολύ ψηλή και αδύνατη.

Και όπως λεει η Ελενη δεν της φαινεται καθόλου η εγκυμοσύνη.

Και η Ελένη λεει χαζα.Εχει άψογο σωμα.

Εγώ πλησιάζω τον …. 7ο μήνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι μας έπεισες!!! Σε είδαμε κι εσένα :P.

Αντε βάλε πλώρη για την Κυριακή, στην ανάγκη έλα με τη μικρή. Να θα είναι και η Φωτεινή με τη Φωτεινούλα χιχιχι, ωραία τα λέω ε?

Βρε σουρλουλουδες!!!!!Για αυτο φτερνιζομαι ε;;με σχολιαζατε...

Ευχαριστω για τα καλα σας λόγια αν και πολλές φορες τα φαινόμενα απατούν..κατω απο τα ρουχα κρυβεται το μυστικό,εκει να δεις καλαμπαλικι μανα μου!!! χαχα

Ρε γμτ εδω που καθομαι μου μυριζει κατουριλα...αυτα τα κανει ο αντρας μου με τον γιο μου!!!:evil::evil:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Hello!

Πηγα σουλουπωθηκα ηπια και το καφεδακι μου με ενα φιλο που δουλευε απογευματινος(μα τι κακο πραγμα να δουλευουν ολοι...χαχα)και μαζευτηκα.

Να σας πω ακουσα εκει στο νυχαδικο οτι το τριημερο θα εχει κακοκαιρια?Αν υποψιαστω....οχι τιποτα αλλο ο νονος μας ειπε οτι δεν θα παει πουθενα με το μωρο αν δεν εχει καλο καιρο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα κι ο αντρας μου ετσι μου ειπε καθως την Κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε υπαιθριο χωρο, εξω σε αυλή, για τη γιορτη φιλων μας και προβλέπεται να ακυρωθει μιας και απ'ότι ακουσε ο καιρός θα χαλάσει...

Γμτ εχουμε και εμποροπανηγυρι...

Βρε σουρλουλουδες!!!!!Για αυτο φτερνιζομαι ε;;με σχολιαζατε...

Ευχαριστω για τα καλα σας λόγια αν και πολλές φορες τα φαινόμενα απατούν..κατω απο τα ρουχα κρυβεται το μυστικό,εκει να δεις καλαμπαλικι μανα μου!!! χαχα

Ρε γμτ εδω που καθομαι μου μυριζει κατουριλα...αυτα τα κανει ο αντρας μου με τον γιο μου!!!:evil::evil:

Αψου αψου μην μας αρρωστήσεις κιόλας τώρα που βρήκαμε να συναντηθούμε!

Τι εννοείς? Κατουράνε στις γωνίες????

Hello!

Πηγα σουλουπωθηκα ηπια και το καφεδακι μου με ενα φιλο που δουλευε απογευματινος(μα τι κακο πραγμα να δουλευουν ολοι...χαχα)και μαζευτηκα.

Να σας πω ακουσα εκει στο νυχαδικο οτι το τριημερο θα εχει κακοκαιρια?Αν υποψιαστω....οχι τιποτα αλλο ο νονος μας ειπε οτι δεν θα παει πουθενα με το μωρο αν δεν εχει καλο καιρο...

Α μπράβο Ρίτα μου. Αισθάνεσαι καλύτερα? Πέρασε και το πόδι?

Εγώ έχω ρεκτιφιέ την Παρασκευή!!!! Σε καινούργιο κομμωτήριο. Αντε να δούμε τί θα δούμε!

Κοριτσάκια σας χαιρετώ. Φιλιά!

Τι εννοείς? Κατουράνε στις γωνίες????

Ποιοι μωρε...κι ο αντρας μου;;Αυτο μου'λειπε να καθαριζω κι εκεινον!!!χαχα

Μπορει το πρωί να τον αφησε λίγο ξεβρακωτο και να του εφυγαν, εδω που ειμαι πάντως στον καναπέ μου μυριζει...μαλλον στο ριχταρι εγινε η ζημια γιατι κατω στο μαρμαρο θα φαινόταν..

Καλησπέρα μανούλες σήμερα πολύ τρέξιμο

δηλ από χτες απόγευμα

τελικά βρέθηκε άκρη να μου πάρουν τον μικρό σε δημόσιο παιδικό σταθμό

αλά χρειάστηκε να κάνω αίτηση μεταδημοτεύσεις γμτ:roll::roll::?:???:

Πήγα είδα τον παιδικό που ανήκουμε μπορώ να πω ότι για κρατικός είναι παρά πολύ ωραίος και ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΣ

Κοστολόγιο είναι 50 ευρώ τον μηνά αλά θα παρέχουν και φαγητό

Επίσης παρήγγειλα την τούρτα μας για την Κυριακή ένα τρισδιάστατο αμαξάκι σήμερα θα πάω να ψωνίσω αναψυκτικά το απόγευμα

γιατί αύριο έχω

χαρτοτρεχάματα

εξετάσεις γενικές του μηνά αίμα ουρά

και επίσκεψη σε γιατρό του ικα να μου σηνταγογραφιση το σίδηρο μου

Τα νέα σας θα διαβάσω σιγα σιγα να φάω και τα φασολάκια μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...