Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινη πολύ καλό το βιντεο!!

Οσο για το χαλί, αυτο να ειναι το κακό, εχουμε να δουμε ακομη...

Θα χαρει πολύ πάντως η γιαγια με το καινουριο χαλάκι..

Και σε εμας πριν 10 περιπου χρονια μπήκαν στην αυλή και πήραν το χαλί και ολα τα παπουτσια της παπουτσοθηκης που βρισκοταν εξω ..απορω πως εφυγαν μες τα μεσανυχτα με το χαλί στην πλάτη σε μια πυκνοκατοικημενη γειτονια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα μου ,

Ουτε φως ανάβουμε και παντα της μιλάμε χαμηλά και της εξηγούμε ότι είναι νύχτα και πρεπει να κοιμηθούμε.

Και στο κρεββατι μας την περνουμε και κανουμε οτι κοιμόμαστε αλλα ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Από το δικό της δεν φευγει.

Περιπτωση η κορη μου

Να σας ρωτησω κατι

εχετε δει να πουλανε training πανες της παμπερς εδω στην ελλαδα?

Ειναι αυτες

http://www.pampers.com/en_US/proddetail/id/900806

και θελω να του τις παρω για τη νυχτα γιατι ξυπναει τα τελευταια βραδια σερι για τσισα και θελω να του βαλω αυτες που ειναι λιγοτερο απορροφητικες για να ξεμπερδεψουμε και απο τη βραδινη.

Αν τις βρειτε πειτε μου και εμενα και παρτε τες και εσεις ισως σας βοηθησουν.

Ριτα απ'όσο εχω δει μαλλον εδω στην Ελλάδα δεν κυκλοφορουν αυτες οι πάνες αλλά κι αυτες εδω πρεπει να κανουν την ιδια δουλεια..http://www.pampers.gr/gr_GR/proddetail/baby-products/pampers-feel-n%27-Learn/id/4

Στα Σ/Μ δεν εχει τυχει να δω κτ σχετικό αλλα εγω οτι δω σε καινουριο προϊόν που τυχον δεν το βρισκω και στα μεγαλα καταστηματα, λέω στο Σ/Μ που ψωνιζω (συνοικιακο) και μου φερνει αυτο που ψαχνω...

Θα τα δοκιμασω κι εγω πάντως

Ειναι και τα bedmats για το βραδυ http://www.pampers.gr/gr_GR/proddetail/baby-products/pampers-bed-mats/id/12

Βικυ αν πας στο γαμο, εμεις θελουμε τη Φωτεινή!!

Ουτως ή αλλως την θελουμε αλλά επειδη μας εχετε πει οτι δεν μπορειτε και οι δυο ταυτοχρόνως θελουμε αν μη τι αλλο, τη μια απο τις δυο!!!!!

Βικυ θα το παρουμε προσωπικά..Τη μια ειχες στη Χαλκιδικη θεμα, τωρα στην Πτολεμαϊδα..Πες μωρε, ποια απο τις φατσες μας δεν γουσταρεις;;;;;

τη δικη σου κοπελια.ειπαμε εισαι αχωνευτη γυναικα.ψηλη αδυνατη και ομορφη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Η καημένη η μάνουλα μου χτες που είχε γυναίκα, της έπλυνε 2 χαλιά και τα έβαλε στα κάγκελα να στεγνώσουν …κάποιος το τράβηξε το βράδυ και το έκλεψε κάπως η μάνουλα μου είναι στον πρώτο όροφο…τι να πω :?:???: :(:(

Η καημενούλα στεναχωρήθηκε αλλά τις υποσχέθηκα ότι θα την πάρω άλλο

μπορει να τα ειχε ο κλεφτης αναγκη μαμα μου.δεν πειραζει.

πες της να απλωσει σημερα ενα ακομη και στην ακρη να κρεμασει σακουλα με νερο.θα το τραβηξει και θα γινει μουσκεμα.εχει και κτυο...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

πες της να απλωσει σημερα ενα ακομη και στην ακρη να κρεμασει σακουλα με νερο.θα το τραβηξει και θα γινει μουσκεμα.εχει και κτυο...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλα εχεις πολυ πλακα.....εγω λεω να κρεμμασω ενα παλιο που εχω και να το ποτίσω με ψειροσκονη.....θα φαγουριζετε εως το χρονου :lol::lol::lol::lol:

Ουφ να 'μαι πάλι! Καλά δεν σας προλαβαίνω. Τι έχετε γράψει πάλι.

Φωτεινή μου καλημέρα. Αν δεν έρθει η Βίκυ πάρε τη μικρή κι ελάτε. Η μπορούμε να βρεθούμε κάπου κοντά σας ;) δεν είναι και πολύ μακριά από την είσοδο της πόλης.

Κοριτσάκια σας είπα ότι ο οδοντίατρος με μένα θα τρίβει τα χεράκια του!!!! Την άλλη βδομάδα ξεκινάμε τις βαριές δουλειές χαχαχα. Ποιός μας πιάνει τώρα που το πήρα απόφαση!!!!

Σούλα κακό πράγμα αυτό το δικό σας. Δοκίμασες καμιά φορά να κάνεις πως δεν την ακούς? Από κούραση το έκανα καναδυό φορές κι έπιασε. Αλλά μιλάμε δεν μπορούσα να σηκωθώ με τίποτα. Τον αφήσαμε έκλαψε έκλαψε και μετά ξαφνικά κοιμήθηκε.

Τώρα με την ίωση μας ξανακακόμαθε λίγο ππου τον πήραμε καναδυό φορές μαζί μας, αλλά πρέπει γρήγορα να του το ξεκόψω.

Βίκυ αλήθεια κάποια δεν θέλεις να συναντήσεις γι' αυτό μας αποφεύγεις! Και όσο για τα κουλουράκια που τα τσάκισε ο προϊστάμενος ε τι να πω! Αφου δεν κράτησες τίποτα για μας τα σχόλια περισσεύουν.

Πάντως κορίτσια αυτή την περίοδο όλα ανάποδα μου πηγαίνουν. Εκτός του μωρού, εκτός των δοντιών, είχα και διαρροή πετρελαίου στο λεβητοστάσιο. Μη σας πω πόσα λίτρα έφυγαν :( :( Χτες το απόγευμα ήρθε ο υδραυλικός. Κάτι είχε σπάσει και ταϊσαμε πετρέλαιο τις αποχετεύσεις.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια τωρα μίλησα με την αδερφή μου και στεναχωρέθηκα.

Εκλείσε το πρατηριο που δούλευε ο γαμπρός μου .Κήρηξε πτώευση οπότε δεν "παίζει " και αποζημείωση.

Αντε να δούμε πως θα τα βγαλουν περα , εχουν και παιδι που σπουδαζει!!!!

Σκ@@@@@τα

Πωπω Σουλα δυσκολες καταστασεις!!!Η αδερφη σου εργαζεται;;

Ελένη την ζημια την πάθατε κι εσεις... Κι αυτη η μυρωδια πως φευγει τωρα γμτ;;

Αλεξανδρα μηηηηη, έχω παχυνει καλέεεε!!!!

Η αδερφή μου εργάζεται είναι εκπαιδευτικός.Αλλα με μόνο αυτον τον μισθο ο οποίος ήδη εχει περικοπεί πως να βγει ???

Η ανιψιά μου σπουδαζει στη ρόδο και μόνο για ενοικιο πληρώνει 400€ .!!!!!!!!

Δεν ξέρω ρε κορίτσια αρχίζουν και δυσκολευοπυν πολύ τα πράγματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...