Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθερα βλέπω περάσατε ενα αξεχαστο βράδυ! Και 12 το βραδυ μαζευατε τα σπασμένα ε? Πω πω σπάσιμο... Η μικρή μπορεί και απο την υπερένταση να τρομαξε μεσα στη νύχτα και ο Κωνσταντίνος το παθαίνει όταν δεν τον πάμε κατευθείαν για ύπνο.

οχι αγαπη μου,μαζευει οποιος κανει την ζημια!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ τι τα θελεις τα πολλα φωτιστικα βρε παιδι μου, ευτυχως δεν κοπηκε κανενας

ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ???? ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΒΙΚΥ ΔΙΧΩΣ ΕΜΕΝΑ

μπορει να πας εσυ χωρις εμενα.

δεν ξερω τι θα γινει με τον γαμο.δυστυχως αποφαση δεν παρθηκε ακομα.εσεις κανονιστε και θα δουμε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σούλα πιστεύω ότι έτσι όπως σε λέει η Πετρούλα είναι…εγώ είμαι λίγο δύσπιστη αλλά χτες η μαμά μου δεν ανέβηκε σχεδόν καθόλου επάνω γιατί είχε γυναίκα. Λίγο πριν φύγει η φωτεινή ήρθε και την είδε για 2 λεπτά…λοιπόν όλοι μέρα η φωτεινή ήταν κάπως κάνα δυο φορές ανέφερε την μαμά μου λέγοντας μου¨¨¨Ποπη ??? ¨¨¨ σαν να με λέει που είναι η Ποπη έτσι λένε την μαμά μου.

Σήμερα που ξύπνησε το πρώτο πράγμα που είπε ήταν¨¨ Ποπη έφυγ娨.

Πήρα την μάνα μου τηλέφωνο για να ανέβει και μόλις την είδε η φωτεινή φώτισε το προσωπάκι της …εγώ έπαθα πλάκα.

μπορει να ειναι μικρουτσικα ανθρωπακια τα ζουζουνακια μας αλλα εχουν μυαλουδακι και ψυχουλα και μας καταλαβαινουν:)

εκανε η μαμα μου κατι κουλουρακια...μα κατι κουλουρακια...

ο προισταμενος τα τσακισε δεν εμεινε ιχνος στο ταπερ.

τελεια!!!

μπραβο μαμα.

δεν παιζεσαι στη μαγειρικη.μηπως να πας εσυ σε αυτο που κερδιζουν 50000 ευρω?

Διαφημίσεις

Βικυ αν πας στο γαμο, εμεις θελουμε τη Φωτεινή!!

Ουτως ή αλλως την θελουμε αλλά επειδη μας εχετε πει οτι δεν μπορειτε και οι δυο ταυτοχρόνως θελουμε αν μη τι αλλο, τη μια απο τις δυο!!!!!

Βικυ θα το παρουμε προσωπικά..Τη μια ειχες στη Χαλκιδικη θεμα, τωρα στην Πτολεμαϊδα..Πες μωρε, ποια απο τις φατσες μας δεν γουσταρεις;;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σοβαρά Βίκυ ?? σας άρεσαν ?? και αν σε πω με τι τα έκανα θα πάθεις…..

Είναι με κολοκύθα κόκκινη αλλά μπορείς να το αντικαταστήσεις και με καρότο....νομιζω

Στο master chef με τίποτα... ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ....τα μυστικά μου τα έχω μόνο για σας :):):)

Σαρδελάκι θα την κάνω μετάφραση από αγγλικά στα ελληνικά και θα στην στείλω

Η Φωτεινή τσάκισε 2 που αυτή δεν τρώει γλυκά

Καλημερααααααααααα

Κικιτσα welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σουλα μου τι περνας κι εσυ καθε βαρδυ... Δεν εχω ιδεα πως μπορεις να το κοψεις αυτο το τροπαριο, αλλα να σε ρωτησω κατι? Οταν ξυπναει η μικρη, αναβεις φωτα? Επειδη κι εμενα ο Σωτηρης ξυπναει μεσα στη νυχτα συχνα πυκνα, κατα πρωτον δεν αναβω ουτε ενα φωτακι. Επειτα τον φερνω στο κρεβατι μας, του λεω νανι αυστηρα και του γυρναω την πλατη. 9 φορες στις 10 ξανακοιμαται μεσα σε 5 λεπτα. Βεβαια εγω αυτα τα πεντε λεπτα ουτε που αναπνεω για να μην τον ξεσηκωσω. Αν τυχει και δεν κοιμηθει και αρχισει να θελει να κατεβει απο το κρεβατι ή μου πιανει την κουβεντα, τον μαλωνω, του λεω οτι ειναι ωρα για νανι, παλευει λιγο με τα μαξιλαρια και ξαναξεραινεται... Ουτε παιχνιδια, ουτε συζητησεις, ουτε φωτα, τιποτα... Λεω καμια ιδεα, μπας και πιασει...

Μαελενη τιποτα δε θα εχει το παιδακι σου! Αλλα καλα κανεις και προγραμματιζεις τις εξετασεις, πιο πολυ για να ξεαγχωθεις!

Ριτα κι εγω ζηλευω! Καλα να περασεις! Για τις πανες, δεν εχω ιδεα...

Καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες, ηθελα να γραψω κι αλλα, αλλα τα ξεχασα...

Α, εμεις χθες πηγαμε και αγορασαμε πεδιλακια! Καθολου δε μου αρεσουν τα πεδιλα στα αγορια, αλλα και τι να κανω? Παντως και ο μικρος πολυ το χαρηκε! Καμαρωνε το ψωνιο μου! 24 νουμερο τα πηραμε, μεγαλωσε το ποδαραι μας!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Η καημένη η μάνουλα μου χτες που είχε γυναίκα, της έπλυνε 2 χαλιά και τα έβαλε στα κάγκελα να στεγνώσουν …κάποιος το τράβηξε το βράδυ και το έκλεψε κάπως η μάνουλα μου είναι στον πρώτο όροφο…τι να πω :?:???: :(:(

Η καημενούλα στεναχωρήθηκε αλλά τις υποσχέθηκα ότι θα την πάρω άλλο

Καλημερααααααα!!

Πωπω τι καιρος ειναι αυτος???χαλια...μα ειναι αυτος Μαιος ???απαπαπα...

εμεις ειμαστε καλα ..σημερα ηρθα αργα μιας και το απογευμα θα παω στο ιασω που γεννησε μια συναδελφος!!

αχ καλε τι ωραια που ειναι τα κοριτσιστικα....γεννησε κοριτσι και δεν ηξερα τι να πρωτοπαρω!!!τελικα πηρα φορεμα με μπλερο και κορδελα ροζ με φραουλιτσα!!!τελεια!!

Κικο μας αντε και αυριο king size σεντονι χαχαχα!!

Νατασσουλι μεγια τα πεδιλακια σας!!και εμεις 24 φοραμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...