Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Τι ωραία νέα!!!! Με το καλό την άλλη βδομάδα να ακούσετε και καρδούλα! 
      και εγώ την πέμπτη που θα πάω θα είμαι 5+6. 

Ναι ναι τα ωραιότερα.Σ ευχαριστώ!Εμείς πάμε μαζί 2 ημέρες έχουμε διαφορά!Περιμένω κ τα δικά σου ωραιότερα νέα την Πέμπτη!❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο 'μένα.

Σήμερα είμαι πρωινή πρωινή, ο μικρός κατέβηκε κάτω με τη γιαγιά του γιατί δεν θέλουν να μου το αφήνουν και αυτή την εβδομάδα μήπως ξεγελαστώ και τον σηκώσω και έτσι είμαι μοναχούλα μου.

Έβαλα στην κατσαρόλα τα φασολάκια μου να ετοιμάσω σιγά σιγά το φαγητό και μετά θα προσπαθήσω όσο μπορώ να χαλαρώσω με όλο αυτό το χάος που επικρατεί εδώ στο σπίτι.

Μαελένη μου σε καταλαβαίνω που είσαι τόσο αγχωμένη σχετικά με το παιδί και εφόσον δεν μπορείς να υσηχάσεις καλό είναι να τις κάνεις τις εξετάσεις να σου φύγει απο το μυαλό όλο αυτό και να ηρεμήσεις.

Κορίτσια ομολογώ πως την τσιχλίτσα δεν την είχα σκεφτεί για τα άτιμα τα μυργμήγκια , θα εφαρμόσω πρώτα αυτή τη λύση και μετά το άοσμο αεροζόλ γιατί δεν τα αντέχω με τίποτα.

Καλημέρα να έχουμε όλες και καλή συνέχεια σας εύχομαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια γρήγορη καλημερα κι από μας γιατί σήμερα τρέχουμεεεεεεε.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, αλλά βλέπετε είναι και να σε θέλει η τύχη.

Μόλις τηλ στη μικροβιολόγο μου και θα λείπει για 2 εβδομάδες. Δεν θέλω να πάω κάπου αλλού γιατί αυτήν ξέρω κι εμπιστεύομαι, οπότε δεν μου μένει παρά να την περιμένω να επιστρέψει.

Αν πάλι μας προκύψει κάτι, που το απεύχομαι, πάλι θα πάρω την παιδιατρο να δω αν μπορεί αυτή να με παραπέμψει κάπου.

Τις εξετάσεις θα τις κάνω για δική μου πληροφόρηση πάντως και το πήρα απόφαση.

Φιλάκια σε όλες και την καλημέρα μου.

Τώρα τρέχουμεεεεε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

5 σελιδες σε μιση μερα???φανταζομαι καταλαβαινετε οτι δεν διαβασα τιποτα και δυστυχως δεν το βλεπω.

αν θελει καμια ας μου κανει μια περιληψη της χθεσινης μερας για να μπω στο κλιμα σας.

ειχαμε λιγο ξενυχτι χθες.δεν εκανα τις συνηθισμενες κινησεις για να κοιμηθει η φωτεινη και βγηκαμε εκτος προγραμματος.παντα την κανω μπανιο της δινω γιαουρτι,αντιβιωση πλενουμε τα δοντια και την αφηνω στο κρεββατι.

χθες μετα τα δοντια την ξαναπηρα στο σαλονι να μας τραγουδησει λιγο και φυσικα μετα δεν ηθελε να κοιμηθει.εκλαψε λιγο στο κρεββατι της και κοιμηθηκε,

αλλα στις 12 μαλλον απο ονειρο ξυπνησε και μεχρι να παω εγω να την ηρεμησω σπαει ο λουκας ενα φωτιστικο απο αυτα που ειναι σαν υποθετο με χρωματιστο νερο και καθρεφτακια μεσα και γινεται η κρεββατοκαμαρα πισινα.

ανοιγει λοιπον τα φωτα και η φωτεινη στο τσακιρ κεφι.κοιμηθηκε μετα απο 2 ωρες παλι με κλαμματα και το πρωι που την αφησα στη μαμα μου δεν ειχε ξυπνησει ακομα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Καλά τί γράψατε πάλι....

Κικίτσα μου με το χαλαρό τωρα οι δουλίτσες και με το καλό να κάνεις και το Αλφα τεστ. Για μυρμηγκια εχω ενα αοσμο υγρό και εξαφανίζονται, αφου τα δεις ντεντ ρίχνεις τις χλωρίνες σου και όλα μια χαρά.

Σούλα μου πολύ ζόρικη η μικρή! Πάντως μια εκδρομούλα οι 3 σας, νομίζω οτι θα σας ανανεωνε λιγάκι! Θα ξεφευγατε απο την καθημερινοτητα και οι 3.

maeleni μου κ εγω του έχω κάνει εξετασεις αιματος και ούρων. Και η συλλογή των ούρων δεν είναι και τόσο τραγικό, μη τρομάζετε. Θα σας δωσουν οδηγίες πως ακριβως θα βαλετε το σακουλάκι.

πανμαρ κ εγω κάπνιζα αλλά στις εγκυμοσύνες μαχαίρι. Δεν μου αρεσουν τα ξενυχτια, γιατι στη δουλειά μου έχω μπολικα και απο ποτό μονο λίγη μπυρίτσα. Ελπίζω να μη αρχησω πάλι το τσιγάρο μετα τη γέννα...

Καλημέρα!!!!

Βικάκι ούτε να το σκέφτομαι το χθεσινό σας βράδυ... όταν πέφτουν νερά κτλπ στο πάτωμα δεν ξέρω γιατι αλλά τρελαίνομαι (απο τα νεύρα εννοείται...:rolleyes::rolleyes:)

Εγώ για τη συνάντηση είμαι μέσα σε ό,τι πείτε, θα με βόλευε καλύτερα πρωί αλλά και το απόγευμα δεν θα υπάρξει κανένα προβλημα!!!!;);)

Ελένη καλά έκανες και αποφάσισες να κάνεις την εξέταση, δεν είναι τίποτα και θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.. :wink:΄

Κική βλέπω επανήλθες δριμύτερη!!!!! Καλά κάνουν και κρατάνε λίγο τον μικρό για να ξεκουράζεσαι..

εμείς χθες κοιμηθήκαμε!!!!! Απο τις 12,30 μέχρι τις 6,30 και σήμερα νιώθω φρέσκια φρέσκια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερα βλέπω περάσατε ενα αξεχαστο βράδυ! Και 12 το βραδυ μαζευατε τα σπασμένα ε? Πω πω σπάσιμο... Η μικρή μπορεί και απο την υπερένταση να τρομαξε μεσα στη νύχτα και ο Κωνσταντίνος το παθαίνει όταν δεν τον πάμε κατευθείαν για ύπνο.

Αχ Βικακι πραγματι τι σε βρηκε βραδιατικα..Κι εγω με νερα και σπασμενα τρελαίνομαι, τα παραταω κι αναλαμβανει ο συζυγος :tongue::tongue:

Σούλα μήπως η μικρη ειναι ανησυχη επειδη βλέπει και σενα να εισαι αναστατωμενη τον τελευταιο καιρό;;

Αντε αφου ειμαστε ολες συμφωνες, κανονισε εσυ ποτε σε βολευει καλύετρα (πρωί ή απόγευμα) και δινουμε και ραντεβου αν θες να πάμε μαζι..

Ελένη καλα εκανες και πήρες την απόφαση να κανετε τις εξετασεις τελικα.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Τι κανετε?

Μαελενη σωστη αποφαση!Να δεις που ολα θα ειναι μια χαρα

Πω πω ρε βικυ απο το παιδι και μετα δεν εχω χειροτερο απο το να σπαει κατι...ειδικα οταν μπουσουλουσε...μπρρ

Σουλιτσα μου σας κανει κολπα η μικρη.Που θα παει θα ηρεμησει και αυτη.Ειναι φασεις οπως ειπα και χθες που το καθε παιδακι τις περναει με τον τροπο του.

Κικο μου χαλαρα με τις δουλειες οκ?

Φευγω παω για beaute χερια ποδιανυχια,αποτριχωση κτλ.Θα τα πουμε το μεσημερακι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σας ρωτησω κατι

εχετε δει να πουλανε training πανες της παμπερς εδω στην ελλαδα?

Ειναι αυτες

http://www.pampers.com/en_US/proddetail/id/900806

και θελω να του τις παρω για τη νυχτα γιατι ξυπναει τα τελευταια βραδια σερι για τσισα και θελω να του βαλω αυτες που ειναι λιγοτερο απορροφητικες για να ξεμπερδεψουμε και απο τη βραδινη.

Αν τις βρειτε πειτε μου και εμενα και παρτε τες και εσεις ισως σας βοηθησουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα μου θα το συζητήσω σημερα με τον καλό μου και οποσδήποτε αυριο θα σου πω.Πάντως μάλλον για Κυριακή απόγευμα το βλεπω καλύτερα.Οσο για τη μικρή τι να σου πω?Ισως να φταιει που ειμαι και εγω ετσι .Το ειχε από πολύ μικρούλα.Οταν εκλαιγα ηταν ανυσυχη , και οταν δεν ημουν καλα ηταν νευρικη.Ξερω και εγω τι να πω?

Μαργαρίτα μου ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Γράψατε γράψατε οοοοοο πάρα πολλά!!!!:):)

Ότι θυμάμαι θα σχολιάσω:cool:

Μαελενη , κάνε την εξέταση κούκλα μου, στα αγοράκια τα ουρα είναι πιο εύκολα, όσο για το αίμα με πεταλουδα να πεις να το πάρουν γιατί έτσι δεν ποναεϊ.

Κικίτσα καλώς ήρθες …εύχομαι από άδω και πέρα να έχεις πολύ καλή εγκυμοσύνη κορίτσι μου δίχως προβλήματα

Πανμαρ, έκανα τις φάκες, έφαγα και μόλις ήπια και μια σοδιτσα για να χωνέψω, :lol::lol: πολύ νόστιμες έγιναν….απο νωρίς ξεκίνησα να τρώω:?…δεν έχω μετρό πλέων, ανεξέλεγκτη κατάσταση.:?:confused:

Η φωτεινή είναι στο τσακίρ κέφι, ξέρει πώς να αλλάξει DVD και από τις 9.30 που ξύπνησε όλο βάζει βγάζει είναι, όταν δεν την αρέσει το ένα βάζει το άλλο.

Κάθε φόρα μου λέει…δεν σελω ατο, σελω αλλιο…..μετάφραση… δεν θέλω αυτό θέλω το άλλο.

Στο φαγητό δεν τα πάμε και τόσο καλά πλέων…γιατί έχει και άποψη, την έκανα ομελέτα τώρα το πρωί και μου λέει … ζεν σελω το, βομαει … μετάφραση … δεν θέλω αυτό βρωμάει. Την λέω δεν βρωμάει το αυγό ο κω@#ς σου βρωμάει και νευρίασε με κοίταξε με μισό μάτι:mrgreen:

Σούλα δεν ειναι καθολου απίθανο.. Τα παιδια εχουν διαίσθηση και ισως η μικρη να ειναι ετσι νευρικη και να σε αναζηταει τις ωρες που εισαι στη δουλεια γιατι ισως νοιωθει πως οταν ειστε μαζι , ειστε και οι δυο απο κοινού καλά..Εισπραττει το αγχος σου και οταν λείπεις γινεται νευρικη γιατι σε θελει να νοιωσει και εκεινη μεγαλύτερη ασφαλεια βλέποντας και εσενα να εισαι καλά ..Εσυ πάλι απο την άλλη αγχωνεσαι γιατι την βλέπεις να εχει αυτη την αντιδραση και ειναι όλο αυτο ενας φαυλος κυκλος..Ειδικος δεν ειμαι, αλλά πιστευω ειναι μια λογικη εξηγηση και μαλλον η αρχη πρεπει να γινει απο σενα..Να εισαι καλά, ηρεμη και αισιοδοξη για να περναει στο παιδι και να ηρεμησει και εκεινη...

Ριτα καλή χαλάρωση!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ρίτα καλή χαλάρωση...

εγώ ξεπατώθηκα στις δουλειές σήμερα...αλλά με την μανούλα μαζί μπόρεσα και έκανα πολύ περισσότερα από όσα προλαβαίνω συνήθως σε μία μέρα.

βικάκι τι τέλειο βράδυ που περάσατε; Κι εγώ σαν την ντελένι όταν βλέπω νερά με πιάνει κρίση πραγματικά. Τελικά θα πας στον γάμο, ξέρεις;

m57Zp2.png

συμπεθέρα όσο για την συμπεριφορά της μικρής κι εγώ πιστεύω πως είναι έτσι επειδή δεν είσαι κι εσύ χαλαρή. Προσπάθησε βρε ματάκια μου να ηρεμήσεις κι εσύ...χαλάρωσε λιγάκι.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...