Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα έφτιαξες τις φακές της Πανμαρ; Και εγώ τις έβαλα στο πρόγραμμα. Ένα φλυτζάνι όμως δεν είναι λίγο; Πόσες να βάλω για να βγουν 5 καλες μερίδες;

(

Λίγο είναι, αλλά για εμάς υπολογίζω δύο μερίδες (μία ο άντρας μου, μισή εγώ και μισή η κόρη μου!) Δεν μπορώ να τρώω φακές για τρεις μέρες μετά!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σωστά Ελενάκη, ξέχασα ότι δουλεύει η συμπεθέρα μου...οπότε αποκλείουμε την Δευτέρα και μας μένει

Κυριακή πρωί ή

Κυριακή απόγευμα

μένει η Βίκυ να μας πεί αν θα πάει τελικά στον γάμο

η Πετρούλα πότε μπορεί

και το ντελενάκι

Εγώ ότι πείτε θα είμαι μέσα αφού ακύρωσα το μάθημα!

Νομίζω Πετρούλα και Deleni είναι σε αναμονή από τις υπόλοιπες, άρα μένει η Βίκυ. Η σούλα είπε πως αν είναι απόγευμα θα πάρει και τη μικρή μαζί. Δεν ξέρω κάτι τέτοιο κατάλαβα. Ας μας πουν από αύριο τα κοριτσούδια. Δεν βρήκαμε και το μέρος εν τω μεταξύ!

Πανμαρ έχεις pm!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελενάκι καταλαβαίνω το άγχος που περνάς γιατί εκεί που είχες ένα καλόφαγο παιδάκι ξαφνικά σε ζορίζει και για τα απαραίτητα. Δε μας είπες όμως αυτούς τους δύο μήνες, ή μάλλον δε θυμάμαι εγώ να μας είπες, αν έχασε βάρος το παιδί αυτό το διάστημα που δεν τρώει! Εγώ από την εμπειρία μου θα σου πω ότι με το που ξεκινήσαμε σταθμό και άρχισαν οι ιώσεις χάσαμε ένα ολόκληρο κιλό! Είχα αγχωθεί, η γιατρός απόλυτα χαλαρή μου επεσήμανε ότι ήταν από τις ιώσεις και θα επανέλθει! Και τελικά έτσι έγινε, δεν ήταν και δεν είναι φαγανό παιδάκι, μου αρκεί όμως που τρώει υγιεινά και για όσο είναι κοντά στο μέσο όρο δεν αγχώνομαι κι ας μην πάρει καθόλου ένα μήνα. Και η δικιά μου γιατρος μου είπε ότι στην ηλικία των παιδιών μας πολλά όχι μόνο δεν παίρνουν αλλά χάνουν κιόλας! Να σου πω ότι εμείς παρόλα όσα περάσαμε δεν κάναμε καθόλου εξετάσεις αίματος και ούρων και λέμε να κάνουμε τώρα που θα κλείσει τα δύο. Η παιδίατρος λέει αν θέλουμε να το κάνουμε αν κι εκείνη δε θεωρεί ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να τσεκάρουμε. Ωστόσο, επειδή σε διαβάζω πολύ αγχωμένη, εγώ θα πήγαινα από μόνη μου σε κάποιον άλλο γιατρό, ή σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, θα έλεγα τις ανησυχίες μου στο γιατρό που εφημέρευε και θα του ζητούσα να τις κάνουμε επί τόπου! Αποκλείεται να στο αρνιότανε γιατί σκέφτονται και το κέρδος από τις εξετάσεις και θα ηρεμούσες κι εσύ! Μπορείς βέβαια να το κάνεις και σε οποιοδήποτε γιατρό έξω, αλλά μέχρι να του εξηγήσεις όλο το ιστορικό μπορεί να σου έλεγε περίμενε και θα δούμε και είναι μπέρδεμα να τον παρακολουθούνε δύο παιδίατροι.

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελενάκι καταλαβαίνω το άγχος που περνάς γιατί εκεί που είχες ένα καλόφαγο παιδάκι ξαφνικά σε ζορίζει και για τα απαραίτητα. Δε μας είπες όμως αυτούς τους δύο μήνες, ή μάλλον δε θυμάμαι εγώ να μας είπες, αν έχασε βάρος το παιδί αυτό το διάστημα που δεν τρώει! Εγώ από την εμπειρία μου θα σου πω ότι με το που ξεκινήσαμε σταθμό και άρχισαν οι ιώσεις χάσαμε ένα ολόκληρο κιλό! Είχα αγχωθεί, η γιατρός απόλυτα χαλαρή μου επεσήμανε ότι ήταν από τις ιώσεις και θα επανέλθει! Και τελικά έτσι έγινε, δεν ήταν και δεν είναι φαγανό παιδάκι, μου αρκεί όμως που τρώει υγιεινά και για όσο είναι κοντά στο μέσο όρο δεν αγχώνομαι κι ας μην πάρει καθόλου ένα μήνα. Και η δικιά μου γιατρος μου είπε ότι στην ηλικία των παιδιών μας πολλά όχι μόνο δεν παίρνουν αλλά χάνουν κιόλας! Να σου πω ότι εμείς παρόλα όσα περάσαμε δεν κάναμε καθόλου εξετάσεις αίματος και ούρων και λέμε να κάνουμε τώρα που θα κλείσει τα δύο. Η παιδίατρος λέει αν θέλουμε να το κάνουμε αν κι εκείνη δε θεωρεί ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να τσεκάρουμε. Ωστόσο, επειδή σε διαβάζω πολύ αγχωμένη, εγώ θα πήγαινα από μόνη μου σε κάποιον άλλο γιατρό, ή σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, θα έλεγα τις ανησυχίες μου στο γιατρό που εφημέρευε και θα του ζητούσα να τις κάνουμε επί τόπου! Αποκλείεται να στο αρνιότανε γιατί σκέφτονται και το κέρδος από τις εξετάσεις και θα ηρεμούσες κι εσύ! Μπορείς βέβαια να το κάνεις και σε οποιοδήποτε γιατρό έξω, αλλά μέχρι να του εξηγήσεις όλο το ιστορικό μπορεί να σου έλεγε περίμενε και θα δούμε και είναι μπέρδεμα να τον παρακολουθούνε δύο παιδίατροι.

Εχει χάσει βάρος δυστυχώς. Πάνε και οι κοιλιές και τα μπουτάκια μας. Κι εγώ που τον ζυγίζω μείον ένα κιλό ήμασταν πριν τους πυρετούς, τώρα θα έχουμε χάσει κι άλλο. Θα τον ζυγίσω αύριο πρωί να δω.

Αυτά που έγραψα μας λέει και φοβάμαι πως το να πάω αλλού θα γίνει αυτό που περιγράφεις με το ιστορικό και τις εξηγήσεις.....Εκτός αν πάω μόνη μου στη μικροβιολόγο απευθείας και τελειώνουμε.

Μα δεν είναι να τρελαίνεσαι? Από εκεί που τρώγαμε πραγματικά τα πάντα και με πολλή όρεξη να μη θέλουμε τίποτα μα τίποτα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Πήγαινε και μόνη σου σε μικροβιολογικό αν είναι να ηρεμήσεις εξάλλου μία γενική αίματος και ούρων θα ζητήσεις!

Α για γενική ούρων έχει διαδικασία που πρέπει να κάνω εγώ με κάτι σακουλάκια που θα τα κολλήσω στο μωρό, γιατί εμείς ακόμα στο pampers κατουράμε! Και δεν είναι εύκολο καθόλου για μένα που δεν έχω και τόσο χρόνο!

Θα δω πως θα γίνει. Πρέπει να είμαι αρκετή ώρα στο σπίτι για να κάνω αυτή τη δουλειά.

Αχ θέλεις να σου πω την προχτεσινή απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση?

Μας είπε λοιπόν: εγώ δεν βλέπω να έχει κάτι το παιδί, ούτε να είναι ωχρό, άρα δεν έχει έλειψη σιδήρου. Αν εσύ, εγώ δηλ, έχεις τέτοιο άγχος δώσε του 6 σταγόνες σίδηρο το πρωί και 6 το βράδυ.

Η άλλη λύση είναι να πάω μόνη μου στη μικροβιολόγο και να της πω να πάρει αίμα και να κάνει εξέταση, όπως σκέφτομαι να του κάνω εξέταση ούρων, γιατί όλο πιάνει την ντουντούνα του!

Να σου πω και τη σημερινη απάντηση σ' αυτό?

Είναι από την αντιβίωση, κάποιο τσούξιμο. Η ουρολοίμωξη φέρνει συχνοουρία που το παιδί δεν έχει. Ποιά η θέση μου τώρα βρε κορίτσια? Να μπω στη διαδικασία συλλογής ούρων και να κάνω εξέταση ή όχι?

Είμαστε λίγο πελαγωμένοι μαμά και μπαμπάς.

Κατά τη γνώμη μου maeleni μου, όσο λιγότερο μπερδεύεσαι με γιατρούς και εξετάσεις, τόσο το καλύτερο. Αν το παιδάκι σου είναι κεφάτο, γιατί να μπλέκεις. Για το ότι δεν τρώει, απ΄ότι μου έχουν πει, πολλά παιδάκια αλλάζουν ανά περιόδους διατροφικές συνήθειες. Δεν ξέρω και πολλά για το παιδάκι σου, αλλά εγώ θα περίμενα πριν αρχίσω να το τρέχω το μικρούλι μου!

mrdIp3.png

Κατά τη γνώμη μου maeleni μου, όσο λιγότερο μπερδεύεσαι με γιατρούς και εξετάσεις, τόσο το καλύτερο. Αν το παιδάκι σου είναι κεφάτο, γιατί να μπλέκεις. Για το ότι δεν τρώει, απ´ότι μου έχουν πει, πολλά παιδάκια αλλάζουν ανά περιόδους διατροφικές συνήθειες. Δεν ξέρω και πολλά για το παιδάκι σου, αλλά εγώ θα περίμενα πριν αρχίσω να το τρέχω το μικρούλι μου!

Εχουμε 2 μήνες έτσι Μαρία μου. Πόσο να περιμένω ακόμα? Θα πάθει νευρική ανορεξία στο τέλος.

Α και για την ιστορία όλα αυτά μας προέκυψαν από την αλλαγή γάλακτος από τη σκόνη που πίναμε σε Δελτα advance. Επαθε ένα ταράκουλο το παιδί, με ευκοίλιες και άλλα τέτοια, έμεινε νηστικό 4 μέρες κι από εκεί και πέρα σταμάτησε να τρώει ειδικά το φαγητό, όποιο και να ήταν αυτό.(Για τη πανμαρ το λέω που δεν γνωρίζει).

Μαρίνα θα ρωτήσω αύριο τη μικροβιολόγο, μήπως και γίνεται κι αλλιώς.

Απλά τρέχω και σε οδοντίατρο στα ενδιάμεσα και είμαστε μια χαρούμενη παρέα όλοι μας!!!!

Εχουμε 2 μήνες έτσι Μαρία μου. Πόσο να περιμένω ακόμα? Θα πάθει νευρική ανορεξία στο τέλος.

Α και για την ιστορία όλα αυτά μας προέκυψαν από την αλλαγή γάλακτος από τη σκόνη που πίναμε σε Δελτα advance. Επαθε ένα ταράκουλο το παιδί, με ευκοίλιες και άλλα τέτοια, έμεινε νηστικό 4 μέρες κι από εκεί και πέρα σταμάτησε να τρώει ειδικά το φαγητό, όποιο και να ήταν αυτό.(Για τη πανμαρ το λέω που δεν γνωρίζει).

Μαρίνα θα ρωτήσω αύριο τη μικροβιολόγο, μήπως και γίνεται κι αλλιώς.

Απλά τρέχω και σε οδοντίατρο στα ενδιάμεσα και είμαστε μια χαρούμενη παρέα όλοι μας!!!!

Τι να σου πω... Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Δεν έχει κι άδικο το παιδί. Πώς να το πιει το advance! Εσύ το δοκίμασες πριν του το δώσεις?

Πέρα της πλάκας, να ξέρεις ότι δεν κάνουν όλοι οι μικροβιολόγοι εξετάσεις σε παιδάκια. Εγώ είχα πάει σε μια να κάνω μια γενική αίματος στη μικρή όταν χρόνισε και μου είπε ότι δεν την αναλαμβάνει και καλύτερα να πάω στο Παίδων ή έστω σε κάποιο που να ειδικεύεται σε παιδάκια.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

αχ εμεινα πισω σε δουλειες αυτες τις μερες και τωρα τα πληρωνω...τωρα καθησα.

Μαελενη μου ακου εγω θα τις εκανα οπως και τις εκανα.Δεν ειμαι καθολου τις αποψης να ταλαιπωρουμε τα παιδια οταν δεν υπαρχει λογος αλλά στην προκειμενη ολο αυτο σας στρεσσαρει ολους.

Μην το μεγαλοποιουμε, μια εξεταση ειναι ,που ετσι κι αλλιως καποια στιγμη κοντα στα 2 θα γινει.Λιγο πριν λιγο μετα δεν εχει σημασια.Ας την κανεις να ησυχασεις.

Εγω θεωρω οτι το παιδι περναει μια μεγαλη φαση και εχει στραβωσει με το φαγητο,άλλα παιδια στραβωνουν με τον υπνο ,άλλα με τη συμπεριφορα τους κτλ.

Τα απασχολουν πολλα ερεθισματα την εποχη αυτη και καπου ξεσπανε για να μην χανουν χρονο απο αυτα που τα ενδιαφερει.

Δεν βρισκω λογικο ομως να χανει βαρος ενα παιδι που δεν αρρωσταινει συχνα και που δεν παει σχολειο.Σε αυτο η παιδιατρος τι λεει?Οτι το παιδι στα 2 του ειχε αποθεμα και επρεπε να χασει?παραλογο μου φαινεται...

Πιστευω οτι ειναι και ψυχολογικο το θεμα δλδ αγχωνεστε,τον πιεζετε κατα καποιο τροπο θελωντας και μη και αυτο περναει και στο παιδι και εχει βγαλει την αρνηση της ηλικιας στο φαγητο.

Ο δικος μου ειναι 15 κιλα δεν τιθεται θεμα αγχους για τις καμπυλες του παρολα αυτα οταν τον εβλεπα να κανει κονξες αγχωνομουν.Οχι, μηπως εχει κατι αλλά γιατι ημουν σε διλημμα να τον αφησω νηστικο μωρο παιδι για να στρωσει ή να συνεχισω να του κανω τα χατηρια?

Επειδη λοιπον κακα τα ψεμματα νηστικο το παιδι οσο και να το λεμε δεν εχουμε το σθενος να το αφηνουμε αποφασισα να κανω τις εξετασεις να ξεαγχωθω εγω πρωτα απο ολα και να δω πως θα το χειριστω.

Ε, σε πληροφορω, και κυριολεκτω σε αυτο που λεω ,απο την ημερα που καναμε την εξεταση και μετα δεν με απασχολει πλεον με το φαγητο του.

Καταρχην τρωει πραγματα που δεν ετρωγε...Θα μου πεις τυχαιο?Ισως...εγω παντως ξεαγχωθηκα.

Οποτε τι παει να πει βλεπει το χρωμα του κτλ?

Ωραια, πες της: Το ζητουμενο αυτο ειναι να ειναι καλα το παιδι, δεν την κανω την εξεταση για να εχει κατι αλλα για να πιστοποιησω οτι δεν εχει και να χαλαρωσουμε ολοι μας.

Λοιπον, για να μην μακρυγορω άλλο μιλαμε για γενικες εξετασεις,σιγα το πραγμα.Ασε λιγες μερες να περασουν απο τη τελευταια ταλαιπωρια και πηγαινε τον για να σου φυγει η ιδεα.Και αν αποδειχθει οτι το παιδι αποφασισε απλα να κανει διαιτα χωρις να υπαρχει καποιο θεμα θα πουμε οκ..αστον και θα ξαναστρωσει.

Πολλα φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα μανούλες!!!

Πως ειστε σημερα;;;

Εγω ειμαι μεσα και για Κυριακή και για Δευτερα και εφοσον η Σούλα δουλεύει Δευτερα ας πουμε για Κυριακή μιας και η Αλεξανδρα ακυρωσε και τα μαθηματα της..Την Ελένη την βόλευε νομιζω καλύτερα πρωί αλλά σημερα πιστευω θα κλεισουμε για τη μερα και για το μερος θα το πουμε με πμ..Στο μερος τουλάχιστον δεν θα εχουμε προβλημα και μεσα στην πόλη να ειναι, η αγορα ειναι κλειστη ...

Ελένη θα συμφωνησω με τη Ρίτα στο γεγονος οτι ειναι μια απλή γενικη εξεταση ουρων ίσως και αιματος και δεν θα καταλάβει ο μικρος τπτ, δεν βλέπω καμια ταλαιπωρία..Επίσης η Μαρινα το θετει σωστα εφοσον εισαι πολύ αγχωμενη και αρχιζεις και βλέπεις τη διαφορα και στα κιλά που εγω νομιζα δεν ειχατε θεμα, καλά ειναι να την κανεις να ηρεμησεις..Και τα τσισα μη σε απασχολουν δλδ οσα παιδακια φορανε πάνα δεν κανουν εξετασεις;;Η Βικυ ειχε κανει στη Φωτεινουλα με αυτο το αυτοκολλητακι.Ειναι ευκολο και απλό και δεν θα καταλάβει τπτ

Τον προηγουμενο μηνα μιλώντας με τον μικροβιολογο για γενικα θεματα και εξετασεις πιο λεπτομερεις και αμνιοπαρακεντηση κλπ κλπ μου λέει εγω πλέον αν και γιατρός -επειδη εχουν δει πολλά τα ματια μου- στις εξετασεις των παιδιων μου και της οικογενειας μου λειτουργω με το ενστικτο και λιγότερο απο αυτα που μου λένε οι γιατροί..Καλώς ή κακως ο γιατρός ειναι για την ωρα της επισκεψης (και συγκεκριμενα εμενα μου ειπε για εννια μηνες, κατα τη διαρκεια της κυησης), μετα αν γινει κτ μπορείς να του προσαψεις λάθη ή παραλειψεις;;;;

Εγω θα τις εκανα και αν δεν εισαι και ευχαριστημενη απο την παιδιατρο σας δεν ειναι κακό να πάρεις και μια δεύτερη γνωμη.Το εκανα και εγω με ιστορικο αρρυθμιας και φυσηματος στην καρδια, οταν ξεμπερδεψαμε με τον παιδοκαρδιολογο και επρεπε πλέον να μας παρακολουθει μονο παιδιατρος..Οταν της εδειξα το φακελο του μικρου, μου λέει ασε με να διαβασω και να ενημερωθω σχετικα γιατι δεν ξερω και πολλά..Εεε με πήρε μετα απο 15 μερες να μου διαβασει τι ελεγε το βιβλιο που προφανως ειχε ανοιξει...και ειναι νεογνολογος σε μεγαλο νοσοκομειο του νομου (ιδιωτης)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια ,

Δεν βλέπω μπροστά μου από τη νύστα.

Η κόρη μου μας εχει βγάλει off!!!!!!!!

Χθες κοιμήθηκε κατά τις 12 και ξύπνησε στις 2 με κλαματα γιατι ηθελε να παίξει και αφου εκλαψε για καμμια ωρα με εμας να της εξηγουμε ότι είναι βραδυ κτλ κτλ τελικα την ανελαβε ο μπαμπας της μια και σημερα δεν δουλευε και ξανακοιμηθηκε στις 6.

Εχουμε φρικαρει τελειως ρε κορίτσια που θα παει αυτό ???????????????

Αυτά τα ομορφα τα δικα μας.

Κικίτσα χαίρομαι παρα πολύ που εισαι καλα.Κοιτα να προσεχεις λιγο και όλα θα είναι τελεια.

Για τον υπνο που ρωτουσες τα διαβαζεις τα καλα μας.

Ελενακι και εγω ειμαι της γνωμης αφου ηρεμήσει λίγο ο μικρός να τον πας μονη σου για μια εξεταση ετσι για να ηρεμησεις.

Συμφωνω με αυτό που λεει η Μαργαρίτα εάν ξεανχωθεις εσυ θα είναι καλυτερα και για το παιδι.

Πανμαρ εγώ μάλλον ειμαι το κακο κοριτσι της παρεας.

Καπνίζω και στην εγκυμοσύνη δεν το εκοψα τελειως .Καπνιζα πολύ λιγο αλλα καπνιζα.

Από ποτό πίνω καμμια μπυριτσα το καλοκαιρι (δεν ειμαι και πολύ fan) αλλα ένα ουισκάκι το βράδυ όταν τελικα κοιμηθει το κοριτσακι μου το πίνω.

Παλαιότερα επινα αρκετα αλλα από την εγκυμοσύνη και εμτα που το ειχα κοψει τελειως δεν πίνω παρα πολύ.

Λοιπόν και για τη συνάντηση επιεδη μαλλον εγω είμαι η πιο δύσκολη κανονίστε εσεις και εγω θα δω τι θα κανω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...