Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χαχαχαχ δεν είμαι ονειροπόλα συγνώμη αχαχχα

Μωρέ καλά τα λες κι εμείς ακριβώς τα ίδια κάναμε, μακάρι να μπορούσα να κάτσω δύο τρία χρόνια με το παιδάκι μου σπίτι αλλά όταν χρειάζεσαι μίνιμουμ 3000 το μήνα πώς... παλιό ζωή δεν γεννήθηκα πλούσια🥰

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενη μου ξερω οτι μας ειπες οτι η παιδιατρος λεει οχι αλλα εγω θα της ελεγα οτι ανησυχω και θα πιεζα να μουγραψει μια εξεταση.Ενταξει δεν ειναι και κακο να δεις που βρισκεστε ..

Εδω εγω του τις εκανα για την παραξενια του ποσο μαλλον αν ηταν τοσο καιρο ανορεχτος.

Δεν πιστευω οτι θα ειναι τιποτα απλα και ενα χαμηλο σιδηρο να εχει γιατι να μην το ξερεις?

Και αυτο φερνει ανορεξια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ θέλεις να σου πω την προχτεσινή απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση?

Μας είπε λοιπόν: εγώ δεν βλέπω να έχει κάτι το παιδί, ούτε να είναι ωχρό, άρα δεν έχει έλειψη σιδήρου. Αν εσύ, εγώ δηλ, έχεις τέτοιο άγχος δώσε του 6 σταγόνες σίδηρο το πρωί και 6 το βράδυ.

Η άλλη λύση είναι να πάω μόνη μου στη μικροβιολόγο και να της πω να πάρει αίμα και να κάνει εξέταση, όπως σκέφτομαι να του κάνω εξέταση ούρων, γιατί όλο πιάνει την ντουντούνα του!

Να σου πω και τη σημερινη απάντηση σ' αυτό?

Είναι από την αντιβίωση, κάποιο τσούξιμο. Η ουρολοίμωξη φέρνει συχνοουρία που το παιδί δεν έχει. Ποιά η θέση μου τώρα βρε κορίτσια? Να μπω στη διαδικασία συλλογής ούρων και να κάνω εξέταση ή όχι?

Είμαστε λίγο πελαγωμένοι μαμά και μπαμπάς.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σαρδελάκι μου τι κάνεις; πως πάει η επιχείρηση , οργανώνεται σιγά σιγά. Εντάξει με τον ΟΑΕΔ βρήκες λύση;

περιμένω τηλ. από τον ΟΑΕΔ για να πάω στα σεμινάρια και μετά θα γίνουν και τα υπόλοιπα. ;) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ζουζούνα!

m57Zp2.png

κοριτσάρες για την συνάντηση να συντονιστούμε λιγάκι;

Βικάκι πότε θα ξέρεις αν πας τελικά στον γάμο;

Τελικά τί ψηφίζετε;

Κυριακή πρωί;

Κυριακή απόγευμα;

Δευτέρα πρωί;

m57Zp2.png

Για τα μυρμήγκια όπω λέει και η Ρίτα, πρέπει να βρεις την είσοδο στο σπίτι και να την βουλώσεις με κάποιον τρόπο, έστω και με μαστίχα που λέει ο λόγος και μετά να εξολοθρεύσεις τα εντός σπιτιού.

Είμαι τριάμισυ χρόνια στο σπίτι που μένω τώρα και τα τρία από αυτά υπάρχει μία απλή τσίχλα (μασημένη) στην τρύπα που βγαίναν τα μυρμηγκάκια! (ουδέν μονιμότερο του προσωρινού!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι τριάμισυ χρόνια στο σπίτι που μένω τώρα και τα τρία από αυτά υπάρχει μία απλή τσίχλα (μασημένη) στην τρύπα που βγαίναν τα μυρμηγκάκια! (ουδέν μονιμότερο του προσωρινού!

Είδες? Κάτι ξέρω ;) πρακτικό μυαλό χαχαχα!!!!

Πως πήγε το μάθημα καλή μου?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοριτσάρες για την συνάντηση να συντονιστούμε λιγάκι;

Βικάκι πότε θα ξέρεις αν πας τελικά στον γάμο;

Τελικά τί ψηφίζετε;

Κυριακή πρωί;

Κυριακή απόγευμα;

Δευτέρα πρωί;

Εγώ είμαι ναι σε όλα, οπότε με θέλετε δε με θέλετε.......θα έρθω χιχιχι.

Δευτέρα πρωί η Σούλα δουλεύει!

Πολύ καλό ακούγετε και εδώ άνοιξε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαν καν να δω πως είναι και τι κάνουν αν και έχω κατρουλή με δυο μαθήματα δωρεάν.

σε άδειο το πας εσύ το παιδάκι σου πόσο είναι ?

Την πάω στο Ωδείο του Φιλ.Νάκα. "Πόσο είναι?" Τι? Ηλικία? Την Πέμπτη γίνεται 2. Χρήματα? 58 ευρώ το μήνα.

mrdIp3.png

Πολύ καλό ακούγετε και εδώ άνοιξε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαν καν να δω πως είναι και τι κάνουν αν και έχω κατρουλή με δυο μαθήματα δωρεάν.

σε άδειο το πας εσύ το παιδάκι σου πόσο είναι ?

Την πάω στο Ωδείο του Φιλ.Νάκα. "Πόσο είναι?" Τι? Ηλικία? Την Πέμπτη γίνεται 2. Χρήματα? 58 ευρώ το μήνα.

Α τα επόμενα γενέθλια του cafe δηλ. Να τη χαίρεσαι, αν και νωρίς τα λέω. Βάλε tickeraki να σας βλέπουμε κι εμείς!!!!

Και εγω καπνιζω αλλα προς το παρον δε θελω να το κοψω.

Το εκοψα μαχαιρι στην πρωτη εγκυμοσυνη.Το ξαναρχισα μολις σταματησα το θηλασμο και σκοπευω να το κοψω οριστικα απο την επομενη εγκυμοσυνη και μετα....χμμμ λεμε τωρα...

Δεν πινω ομως καθολου,ουτε σταγονα δε μου αρεσει καθολου το αλκοολ.

Καπνίζω από το 1992. Όπως και εσύ, το έκοψα μαχαίρι στην εγκυμοσύνη και τον θηλασμό και το ξανάρχισα με το που σταμάτησα να θηλάζω. Δεν έχω καμία διάθεση να το κόψω αυτή τη στιγμή, αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το ελαττώσω για οικονομικούς λόγους (αν φτάσει 5,80 το πακέτο δεν λέει!)

Από αλκοόλ, έπινα πολύ στα νιάτα μου, με το που γνώρισα τον άντρα μου (πριν 8 χρόνια) το μείωσα αισθητά γιατί εκείνος δεν ήταν και πολύ του ποτού, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έπινα κρασάκι και κατά την διάρκεια του θηλασμού ξεκίνησα την μπύρα (που κατεβάζει γάλα!) και ένα ποτηράκι μαυροδάφνη την ημέρα κάθε μεσημέρι (εντολή γιατρού!).

Τώρα χωρίς να πίνω συστηματικά, μια μπυρίτσα, ένα τσιπουράκι, λίγο κρασάκι, κανά ουισκάκι (άμα βλέπω καμιά ταινία ή μπάλα...) όλο και κάτι πίνω, αλλά ήρεμα πράγματα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Είδες? Κάτι ξέρω ;) πρακτικό μυαλό χαχαχα!!!!

Πως πήγε το μάθημα καλή μου?

Super! Τρελένεται όποτε πηγαίνουμε και μετά όλη την ώρα τραγουδάει και μου μιλάει για τα άλλα παιδάκια, τις μαμάδες τα πάντα! Δεν ξέρεις βέβαια την κόρη μου άλλα είναι υπερβολικά κοινωνική (απορώ από που πήρε γιατί ούτε εγώ ούτε ο μπαμπάς της είμαστε έτσι) και ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ!!! Οπότε και μόνο το ότι είμαστε έξω απ΄το σπίτι και με κόσμο, της φτάνει. Αφού έχει και μουσική και τραγούδια.... δεν θέλει τίποτα άλλο!

mrdIp3.png

σωστά Ελενάκη, ξέχασα ότι δουλεύει η συμπεθέρα μου...οπότε αποκλείουμε την Δευτέρα και μας μένει

Κυριακή πρωί ή

Κυριακή απόγευμα

μένει η Βίκυ να μας πεί αν θα πάει τελικά στον γάμο

η Πετρούλα πότε μπορεί

και το ντελενάκι

Εγώ ότι πείτε θα είμαι μέσα αφού ακύρωσα το μάθημα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...