Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χαχαχαχ δεν είμαι ονειροπόλα συγνώμη αχαχχα

Μωρέ καλά τα λες κι εμείς ακριβώς τα ίδια κάναμε, μακάρι να μπορούσα να κάτσω δύο τρία χρόνια με το παιδάκι μου σπίτι αλλά όταν χρειάζεσαι μίνιμουμ 3000 το μήνα πώς... παλιό ζωή δεν γεννήθηκα πλούσια🥰

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Νατασσα για ξαναπες για το κοτοπουλακι γιατι δεν το εχω διαβασει!!!

Voila!!!

Κοτοπουλο πανε στο φουρνο

Παιρνουμε κοτοπουλο φιλετα. Τα κοβουμε οριζοντια, ετσι ωστε τα φιλετα μας ειναι πολυ λεπτα. Σε ενα μεγαλο μπολ ανακατευουμε λαδι, ριγανη, αλατι, πιπερι και μουσταρδα. Βαζουμε μεσα τα φιλετα και τα αφηνουμε 2-3 ωρες να μαριναριστουν. Επειτα, τα περναμε απο τη φρυγανια, τα στρωνουμε σε ενα ταψι (λαδωμενο) και τα ψηνουμε στον αερα στους 180 μεχρι να ροδισουν.

t7fQp3.png

Καλησπέρα κοριτσούδια. Μόλις τσάκισα ένα μπολ φράουλες και έβαλα και 2ο γιατί δεν μου έφτασαν. χι, χι, χι. Έχω επιβάλλει στον εαυτό μου να μην τρώει γλυκά και την πληρώνουν οι φράουλες. :tongue::tongue::tongue:Το τι φράουλα έφαγα στην εγκυμοσύνη δε λέγεται. Με τα κιλά, αλλά ήταν το μόνο αλλεργιογόνο τρόφιμο και η μόνη ατασθαλία που έκανα γενικότερα. Τις πήρα όμως από φόβο και ακόμα δεν έχω δώσει στην Αλεξάνδρα......τεσπα......γιατί μονολογώ; :confused::confused::confused:

Πικουλινάκι περαστικά βρε στον Πανούλη. Σιδερένιος να είναι.

Ρίτα έφτιαξες τις φακές της Πανμαρ; Και εγώ τις έβαλα στο πρόγραμμα. Ένα φλυτζάνι όμως δεν είναι λίγο; Πόσες να βάλω για να βγουν 5 καλες μερίδες;

Φιλάκι που είσαι; Πώς είναι το Ναταλάκι σήμερα;

Νατάσα ευτυχώς που δεν έπαθες εσύ τίποτα. Εμένα ευτυχώς δεν με έχουν τρακάρει ποτέ. Έχω τρακάρει εγώ την αδερφή μου όμως.......:tongue::tongue::tongue: Αααα και όταν είχαμε πάρει το αυτοκίνητο του άντρα μου μας τράκαραν στους 3 μήνες. Αχ μεγάλος πόνος και το κακό ήταν το τρέξιμο με τα συνεργεία και τις ασφαλιστικές.

Deleni εγώ δεν ξέρω από αλλεργίες αλλά και ο Πανούλης της Κωνσταντίνας και η Ραφαέλα της Εύας τις ξεπέρασαν. Μην αγχώνεσαι. Βάστα γερά.

Όσο για καταχρήσεις, η μόνη που κάνω είναι τα γλυκά. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, απεχθάνομαι την μπύρα.......είμαι καλό κορίτσι βρε :tongue::tongue::tongue:

Το απόγευμα θα πάμε στο γιατρό να δει τα αυτάκια της Αλεξάνδρας προληπτικά. Ακολουθούν αργίες (εδώ είναι αργία και 21/5) και θέλω να είμαι σίγουρη. Αχ η αγαπούλα μου θα νομίζει ότι πάμε βόλτα και θα πάμε στο γιατρό :(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βλέπεις ομως πως σε προσεχω...τις μπουκιες σου μετραω

Δεν προλαβαίνεις τόσες που είναι!:tongue::tongue::tongue:Πραγματικά από το πρωί έχω φάει τα ΠΑΝΤΑ! Δε σταματάει να ανοιγοκλείνει η μασέλα μου! Τι είναι τούτο πάλι? Τόσο λαίμαργη πια??? Τη ζημιά μου έκαναν κάτι μπισκότα soft kings που από το πρωί έχω γονατίσει 3ή 4 με 180 θερμίδες το καθένα, συν ένα τεράστιο μπολ με γάλα και δημητριακά σοκολάτας (υγιεινά κι αυτά :mrgreen:), ένα πιάτο καρμπονάρα και λίγα γεμιστά με μία φέτα ψωμί και τυρί!!! Πώς με βρίσκετε!

Νατάσα μου εγώ μετά το εξάμηνο στο Γώγο σταδιακά μείωνα τους θηλασμούς μέσα στη μέρα γιατί αλλιώς δε μου έτρωγε τίποτα και στους 8 μηνες τον θήλαζα πια μόνο 2ή 3 φορές το 24ωρο! Δεν είχε κοπεί το γάλα απλά μειώθηκε γιατί η όλη διαδικασία έγινε πολύ σταδιακά!

Πετρούλα η μπύρα (σε λογικές ποσότητες) επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη! Εγώ ευτυχώς δεν καπνίζω και δεν πίνω ιδιαίτερα οπότε δεν στερήθηκα και πολλά γιατί οι εγκυμοσύνες ήταν καπακωτές αν βάλω δηλαδή και το θηλασμό δεν έκλεισα μήνα που να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω και θα μου την είχε δώσει νομίζω αν ήθελα τσιγάρο και δε μπορούσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μας.

Είμαστε πολύ καλά, φυσικά δεν φάγαμε, αν ρωτάτε γι' αυτό, και είμαστε duracell. Πάνω-κάτω, πάνω-κάτω για πόσο μπορεί να το κάνει αυτό?

Ana μου ευτυχώς δεν χτύπησες κοπέλα μου. Τα παλιοσίδερα φτιάχνουν, απλά η ταλαιπωρία με τα συνεργεία είναι άστα να πάνε.

Πετρούλα αν τόσο πολύ θέλεις μια μπυρίτσα, υπάρχουν και χωρίς αλκοόλ που έπινα εγώ καμιά φορά στην εγκυμοσύνη, αφού είχα ρωτήσει και τη γιατρό. Κι ακόμα τις προτιμώ να σου πω. Δεν υπάρχει κ πολύ μεγάλη ποικιλία, αλλά κάτι θα βρεις ;)

Αχ η καημενούλα η Αλεξάνδρα. Για βόλτα θα νομίζει στο γιατρό θα πάει :(

Πολλές συνταγές κυκλοφορούν βρε κορίτσια! Μπράβο σας που τι δοκιμάζετε όλες. Εγώ πάλι η ανεπρόκοπη......

Vatraxaki εγώ είχα νοικιάσει το synfony της medela, αλλά οι τιμές δεν ήταν αυτές που λένε τα κορίτσια. Τον πρώτο μήνα ήταν 90 με την ασφάλισή του, αλλά κάθε επόμενο έδινα 30? και τον τελευταίο που το κράτησα μόνο μισό μήνα έδωσα τα μισά. Τα αποθήκευα κι εγώ στα σακουλάκια γιατί έπιαναν λιγότερο χώρο και έγραφα κατευθείαν πάνω τους ημέρα και ώρα. Καλή επιτυχία σε όποια απόφαση κι αν πάρεις.

Κατά τα άλλα δεν καπνίζω και δεν κάπνισα ποτέ, αλλά κι εγώ σαν την Πετρούλα ένα κρασάκι, μια μπυρίτσα ή ένα λικεράκι το πίνω ευχαρίστως, αλλά μέχρι εκεί. Τα βαριά ποτά με πειράζουν στο στομάχι.

Καφέ όμως πίνω και μάλιστα σκέτο. Μαύρο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Tσουπ, να'μαι και εγώ ο κομήτης.

Να πω τα δικά μου εν συντομία και μετά θα προσπαθήσω να στρώσω το γνωστό σεντόνι σχολιάζοντας τα τελευταία νέα που διάβασα απο 'σας.

Εγώ δόξα το θεό , είμαι καλά η αποκόλληση εξαφανίστηκε και έτσι απο εδώ και στο εξής θα μπορώ να σηκώνομαι και να φέρομαι φυσιολογικά χωρίς όμως υπερβολές και πολλά βάρη. Το ζουζουνάκι είναι πολύ καλά και προχωράμε σιγά σιγά μέχρι τέλος Μαίου που θα κάνω και το Αλφα Τεστ.

Λοιπόν στα δικά σας τώρα.

Να πω σιδερένια στη Νατασούλα που διάβασα για το τρακάρισμά σου βρε ζουζούνα και στεναχωρήθηκα, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είσαι καλά. Τα σίδερα ξαναγίνονται και μη το σκέφτεσαι καθόλου, να τσιμπήσεις και απο την ωραία συνταγή που μας έδωσες με το κοτοπουλάκι μαζί με ένα κρασάκι έτσι για να ξεχνάμε τα άσχημα γεγονότα.

Πικουλινάκι περαστικά στον Πανούλη για το ατύχημα που έπαθε, στεναχωρήθηκα πολύ γιατί φαντάζομαι το κλάμα που θα έριξε ο μικρούλης. Περαστικα και μέχρι εκεί να ήτανε.

Ριτάκι περαστικά και σε εσένα γιατί απ'ότι κατάλαβα έπαθες διάστρεμμα στο πόδι σου, δεν έχω καταφέρει να διαβάσω περισσότερες λεπτομέρειες επ'αυτού αλλά εύχομαι να είσαι πολύ καλύτερα τώρα.

Κωνκωνάκι απ'ότι κατάλαβα έχεις πάρει φόρα για τα γενέθλια του μικρού και κάνεις ετοιμασίες , χαράς το κουράγιο σου βρε κοπέλα μου , με το καλό να τα γιορτάσετε και να περάσετε τέλεια.

Ντελενάκι στεναχωρήθηκα και για 'σας με την αλλεργία που αντιμετωπίζει ο μπεμπάκος και μακάρι όσο μεγαλώνει να ηρεμήσετε τελείως και με αυτό.

Σχετικά με τις αλλεργίες που λέτε κορίτσια η κόρη της κουμπάρας είναι αλλεργική απο μωρό στο ψάρι, αυγό και γάλα, είναι τώρα 6 χρονών και το παιδάκι έχει μάθει και δεν πλησιάζει τίποτα να φάει αν δεν ρωτήσει τη μαμά της αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν παραπονιέται κι όλας η ζουζούνα. Όλοι οι γιατροί όμως της έχουν πει πως μεγαλώνοντας θα διορθωθεί τελείως αυτό.

Μαρινάκι ετοιμάζεστε για εκδρομούλα , άντε με το καλό και καλά να περάσετε εύχομαι.

Γιοβαννούλα τι κάνεις ; πως είναι η Αλεξανδρούλα , ηρέμησε τελείως με τις ιώσεις;

Βατραχάκι μου πως πάνε οι άντρες της ζωής σου;διάβασα ότι πήρες και το οκ του γιατρού για τη συνέχεια της οικογένειας. άντε βρε με το καλό πάλι.χιχι

Σαρδελάκι τέλεια η καινούργιο φώτο του αστεράκο σου, τρελή φατσούλα μιλάμε.

Βικάκι με το καλό να γιορτάσετε και εσείς τα γενέθλια της Φωτεινούλας, μας πέφτετε λίγο μακρυά αλλιώς σίγουρα θα σε είχαμε τιμήσει.

Πετρούλα πως τα πας εσύ με την εγκυμοσύνη; την Β επιπέδου την έκανες ή όχι ακόμα;

Σουλίτσα πως πάει με τον ύπνο η ζουζούνα, βελτιώθηκε καθόλου; εμείς δυστυχώς επειδή είχε μάθει τώρα μια βδομάδα που μέναμε στους γονείς μου σε άλλο πρόγραμμα απο την Κυριακή που επιστρέψαμε δεν μπορεί με τίποτα να κοιμηθεί το βράδυ μόνος του. Κλαίει συνέχεια , θέλει αγκαλιά τον μπαμπά του και να του μιλάς κανένα μισάωρο. Ευελπιστώ όμως να φτιάξει γιατί καλά τον είχα οργανώσει πριν.

ΜαΕλένη , καλή ανάρρωση και σε εσένα απο το φρονιμήτη σου που διάβάσα ότι ταλαιπωρείσαι. Άσχημο πράγμα το δόντι το γνωρίζω και αυτό εκ πείρας. Ο ζουζούνος σου πως τα πάει με το φαγητό.

Αρμάκι τι κάνετε εσείς , η αρμοματάρες τι κάνουν;

ΠανΜαρ σε χαιρετώ και εγώ .

Κυρία Φωτεινή, Μαλευτεράκι, Λαζαρένια,Φιλάκι , Ιωαννούλα και όποια ξεχνάω μη με βρίσει γιατί δεν το κάνω επίτηδες , ήθελα τόσα πολλά να γράψω αλλά τα ξέχασα η άμοιρη. Όπως είδατε το σεντόνι είναι υπερδιπλο γιατί επανήλθα δριμύτερη. Μην το πάρετε σαν απειλή αύτο.:tongue::tongue:

Μιας και λέτε για συνταγούλες να σας πω και εγώ μια ωραία πατατοσαλάτα που είδα το πρωί στην Αργυρώ και την έφτιαξα για να δροσιστείτε;

και να όχι να λέγατε εγώ θα την γράψω.

λοιπόν έχουμε και λέμε ,

βράζουμε τις πατατούλες (όχι πολύ και γίνουν πουρές μετά)

βάζουμε στο multi 3/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο,1 χυμό απο λεμόνι, 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα, λίγη κάπαρη και τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατατούλες , τις αφήνουμε για λίγο να ποτίσουν στη σαλτσούλα και είναι τέλειες.

Εγώ έβαλα και βραστό αυγουλάκι ψιλοκομμένο , μαζί με λίγο μαιντανό και κρεμμυδάκι και το αποτέλεσμα ήταν σούπερ.

Όσο για καταχρήσεις είμαι η πιο ξενέρωτη της παρέας.

Ούτε καπνίζω, ούτε μου αρέσει το αλκοόλ και δεν μπορώ με τίποτα το ξενύχτι γιατί την επόμενη μέρα το κεφάλι μου με τρελαίνει:?.

Δηλαδή αν κανονίσετε κάτι για clubbing είμαι μέσα.:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Kiko μου! Τα νέα σας είναι πολύ καλά διαβάζω και μπράβο!!!! ΠΟλύ χαίρομι γι' αυτό. Τώρα τα άλλα με τον μικρό σου θα στρώσουν φαντάζομαι με τον καιρό. Φιλάκια.

ναι μωρέ και εγώ έτσι νομίζω , πως δηλαδή μέρα με τη μέρα θα ξαναπροσαρμοστεί το πουλάκι μου.Εσείς απ'ότι διάβασα είχατε αφαγίες πάλι. Πάντως για να σε παρηγορήσω και εμένα έχει αρχίσει αυτά τα σκηνικά. Δηλαδή καταργήσαμε τελείως το απογευματινό μιας και το μεσημεριανό δεν το τρώει , πέφτει και κοιμάται γιατί κλαίει συνέχεια και του το δίνω για απογευματινό πλέον με τα χίλια ζόρια το μεσημεριανό. Πρέπει να σε μπέρδεψα τώρα.:tongue:

Μπορεί όμως να βγάζει και κανένα δοντάκι όμως και δεν θέλω να επιμένω και πολύ , τον αφήνω σχετικά και ελπίζω να είναι φάση που θα περάσει.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο με τα παιδιά μας.

Εχει γεμίσει η κουζίνα μου μυρμήγκια που μπαίνουν απο το παράθυρο της κουζίνας και δεν ξέρω τι να κάνω για να τα εξολοθρεύσω. Δεν θέλω να βάλω αεροζόλ και τα σχετικά. Μου είχαν πει για μια πιο φυσική λύση με κανέλα αλλά έχω γεμίσει όλο το σπίτι κανέλα και αυτά περνάνε απο πάνω. Ούτε στη μηλόπιτα δεν ρίχνω τόση κανέλα πια.

Ξέρετε καμια άλλη φυσική λύση γιατί κοντεύω να σκάσω. Ο μικρός εξολοθρεύει όλη την ώρα μυρμήγκια απο το πάτωμα, τουλάχιστον ξεχνιέται με αυτό τον τρόπο για λίγο, μην έχω και παράπονο αλλά δεν τολμώ να αφήσω κάτι στο νιπτήρα και γεμίζουμε απο δαύτα.

kikitsa πολύ χαίρομαι!!!!Πέρασε κι αυτη η λαχταρα ε;;ευτυχως δεν χρειαστηκε να μεινεις κλινηρης για μεγαλο διαστημα..ωραια και η πατατοσαλατα σου και σε περιοδο νηστειας την προτιμαω πολύ και εγω..αν δεν σε πειραζει το κρεμμυδι κοψε μικρα κυβακια και βαλε κι απο αυτο, α και καμια ελιτσα..

Ο Αναστασης θα τους βρει τους ρυθμους του αρκει τωρα που επιστρεψατε να επιμεινετε στις θεσεις σας οσον αφορα τον υπνο

Ρε Ριτα να σου πω η φακη δεν μου πολυεκανε κλικ αλλα πολύ μας την παινευεις..βρε λές;;;;

Ελένη και εγω τα ιδια , καφε σκετο δηλητηριο..Μπυρα επινα κι εγω τη buckler αλλα αλλη αισθηση η αυθεντικη ρε παιδι μου..Τωρα θα κοιταμε τη δροσια να παίρνουμε απο την μη αλκοολουχα και την αυθεντικη μια στο τοσο, ετσι για τον υιο!!!

Μαρινακι αφου εφαγες μονο μια φετα ψωμί σε βρισκω λογική..Εγω με το ψωμί και γενικα με τα αρτοσκευασματα το παλευω πολύ αυτον τον καιρό αλλα λιγα πραγματα καταφερνω..Λαιμαργη ειμαι κι εγω και να φανταστεις γλυκα ετρωγα μονο οταν ημουν στις μερες μου και τα τελευταια 5 χρονια τα αναζητω κι αυτα...

Κικη για τα μυρμηγκια μονο το αεροζολ θα σου κανει δουλεια, υπάρχει το αοσμο που ειναι πολύ αποτελεσματικό, καντε μια βολτιτσα αφου το βαλεις και μετα ριξε κι ενα σφουγγαρισματακι

Φυσικη μεθοδος η ριγανη!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kiko μου μπραβο!!Αντε περασε και αυτο!Με το καλο το Αλφα τεστ τωρα...

Με μυρμηγκια την ειχα παθει και εγω μια φορα και ειχα φρικαρει...τιποτα απο τα ματζουνια που μου ειπαν δεν ειχε αποτελεσμα(ξυδια,ριγανες κτλ)

Εγω εριξα το σπρευ και ετσι ησυχασα αφου πρωτα τα παρακολουθησα απο που βγαινουν...ματλοκ!!!χαχα

Πετρουλα κι ομως ειναι πολυ καλες οι φακες ετσι!Τις φωτογραφισα κιολας.Ηρθε τωρα ο ανδρας μου και με κοιταζε περιεργα οταν ειδε τις φακες στο φουρνο.

ε..2 πιατα εφαγε...

Μαελενη κανε λιγη υπομονη με την ορεξη του τοση ταλαιπωρια τραβηξε το βρισκω πολυ λογικο.

Εγω τον πηγα κουνιες και πριν λιγο ηρθαμε...με ξεπατωσε,παει το ποδαρακι μου παλι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ μωρέ το καταλαβαίνω ότι ταλαιπωρήθηκε ο μικρός μου, αλλά ούτε το γάλα πια δεν πίνουμε και παίρνουμε και την αντιβίωση.

Τον ξεγέλασα όμως το απόγευμα και του έδωσα γιαουρτάκι advance, ενώ παλιά τρώγαμε το κανονικό.

Στην αρχή που λέτε το είδε, στραβομουτσούνιασε κι απομακρύνθηκε. Εγώ εκεί στην ίδια θέση με το κουταλάκι στο χέρι. Περνάει ξανά, ακουμπάει τα χείλια. Γλύφεται, φαίνεται νοστιμεύτηκε και ξαναήρθε.

Φάγαμε έτσι πάνω απο το μισό γιούπι!!!!! Και μετά μου ζητούσε μπιστοτάκια. Ε τι να κάνω του έδωσα κι εγώ λίγα. Αυτό ήταν το φαγητό μας μιας και με το μεσημεριανό είχαμε μαλώσει!

Δεν μπορώ να μην ανησυχώ βρε κορίτσια. Είμαστε 2 μήνες έτσι :( και τώρα πάει και το γάλα.

Για τα μυρμήγκια όπω λέει και η Ρίτα, πρέπει να βρεις την είσοδο στο σπίτι και να την βουλώσεις με κάποιον τρόπο, έστω και με μαστίχα που λέει ο λόγος και μετά να εξολοθρεύσεις τα εντός σπιτιού.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...