Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συγχαρητήρια Νατάσα! Κι εμένα η μικρή τα τσάκισε. Κατοχυρώθηκαν πλέον στις συνταγές μας. Και μ΄αρέσει γιατί δεν είναι τηγανιτά.

Αγαπητή μου stone, αν περάσουν οι καταχρήσεις μου και οι κακές μου συνήθειες στην κόρη μου....ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ!!!

Φεύγω γιατί άργησα.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτα δεν το πιστευω!!!εκανες συνταγη χωρις πιπεριες!!!

Ειδες?Ημουν στα down μου φαινεται...χαχα.Να σου πω το σκεφτηκα αλλα λεω ασε να αλλαξουμε λιγο...

Νατο το φαγητακι της Πέμπτης...Την Κυριακη ειμαστε καλεσμενοι οπότε θα φτιαξω για την Πέμπτη, να δοκιμασουμε και το πλιγουρακι...

Ριτα στον μικρο δινεις απο αυτο;;Η μπυρα εξατμιζεται;; για το κρασι ξερω...:confused:

Ναι του δινω πετρουλα κανονικα.Εξατμιζεται και η μπυρα.

Μη φανταστεις οτι εφαγε ομως πολυ απο αυτο ,ψιλοτσιμπησε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αγαπητή μου stone, αν περάσουν οι καταχρήσεις μου και οι κακές μου συνήθειες στην κόρη μου....ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ

Εισαι καινουρια και θα μας μαθεις...εχουμε λίγο χιουμορ εδω και προσπαθουμε να διακωμωδουμε τις καταστασεις...

Οι καταχρησεις οχι αλλά καποις συνηθειες θελοντας και μη βλέποντας μας θα τις υιοθετησουν...

Καλό μαθημα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρια τι οργανο μαθαινετε;;;;

Δεν μαθαίνουμε κάποιο συγκεκριμένο όργανο ακόμα. Είναι ένα γκρουπάκι με παιδάκια από 9 μηνών έως 24 (του χρόνου θα πάμε στα μεγαλύτερα) και ο σκοπός είναι με διάφορα οργανάκια τύπου μαράκες, τύμπανα, καστανιέτες, ξυλάκια, κουδουνάκια κ.λ.π. να τα βάλουν στον ρυθμό και σε μια απλοϊκή λογική ορχήστρας. Τα μισά παιδάκια χτυπάνε ένα όργανο, τα άλλα άλλο, άλλα πιο γρήγορα, άλλα πιο αργά, άλλη φορά πιο δυνατά, άλλη πιο σιγα. Αυτά!

ΦΕΥΓΩ!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

και τωρα που ειπα γιους συγκινηθηκα γμτ (α δεν πάω καλά!!) και να πω οτι ποτε δεν ειχα φανταστεί τον εαυτο μου με παιδια (φοβομουν να το τολμησω) και τωρα με δυο γιους μου φαινεται ακομη πιο απιστευτο.....

Λυγισα η μανα..με πήραν τα ζουμια

Εγω παλι ετσι οπως τα γραφεις γιατι εχω πεθανει στα γελια???:lol::lol::lol:

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να σε παρηγορησω!!!:lol::lol::lol: Γελαω τωρα!:lol:

t7fQp3.png

Και εγω καπνιζω αλλα προς το παρον δε θελω να το κοψω.

Το εκοψα μαχαιρι στην πρωτη εγκυμοσυνη.Το ξαναρχισα μολις σταματησα το θηλασμο και σκοπευω να το κοψω οριστικα απο την επομενη εγκυμοσυνη και μετα....χμμμ λεμε τωρα...

Δεν πινω ομως καθολου,ουτε σταγονα δε μου αρεσει καθολου το αλκοολ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω παλι ετσι οπως τα γραφεις γιατι εχω πεθανει στα γελια???:lol::lol::lol:

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να σε παρηγορησω!!!:lol::lol::lol: Γελαω τωρα!:lol:

αϊ χασου...μυρμηγκακι!!!!χαχα

Τωρα γελάω και εγω, τρελό!!!

Εγω Ριτα εχω με το αλκοολ ενα θεμα, μη μου βγαλετε το ονομα αλλα ενα ποτηρακι κρασι το επινα σε καθημερινη βαση..Τωρα μου λειπει αλλα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη πρεπει να ειχα πάθει στερητικο συνδρομο..Καθε φορα για αυτο ρωτουσα τον γιατρό..χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Και εγω καπνιζω αλλα προς το παρον δε θελω να το κοψω.

Το εκοψα μαχαιρι στην πρωτη εγκυμοσυνη.Το ξαναρχισα μολις σταματησα το θηλασμο και σκοπευω να το κοψω οριστικα απο την επομενη εγκυμοσυνη και μετα....χμμμ λεμε τωρα...

Δεν πινω ομως καθολου,ουτε σταγονα δε μου αρεσει καθολου το αλκοολ.

Αυτο ακριβως! Μα ακριβως!!! Με καλυψες σε ολα!:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

αϊ χασου...μυρμηγκακι!!!!χαχα

Τωρα γελάω και εγω, τρελό!!!

Ε, ειδες? αυτο ηταν το νοημα!!!:lol::lol::lol::lol:

Συγνωμη, γελαω ακομα με τον πονο σου! Αλλα μολις διαβασα αυτο το "λυγισα η μανα" κοντεψα να πνιγω απο τα γελια!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Εγω παλι νομιζω οτι δεν ειναι η λεξη που χρησιμοποιεις αλλα ο τροπος που το λες... Ενταξει υπαρχει ενα οριο οσον αφορα τα παιδια... Εμενα ας πουμε ομως δε με ενοχλει σε γενικες γραμμες, αλλα εγω ειμαι γενικα βρωμοστομη...

Σωστά το έθεσες και εδώ ταιριάζει η φράση που λέει η αδερφούλα μου δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις ς αλά πονηρά μυαλά

Εγώ τον λέω παλουκάκιι μου τουρκακι μου γυφτουλι μου πατουσάκι μου στατουλίνο μου

και ένα σορό άλλα υποκοριστικά πάντα με χαμόγελο και με καλοπροαίρετη διάθεση και το έκανα και πριν γίνω μάνα στα παΐδια φίλων και συγγενών

:tongue::tongue:

Δεν μαθαίνουμε κάποιο συγκεκριμένο όργανο ακόμα. Είναι ένα γκρουπάκι με παιδάκια από 9 μηνών έως 24 (του χρόνου θα πάμε στα μεγαλύτερα) και ο σκοπός είναι με διάφορα οργανάκια τύπου μαράκες, τύμπανα, καστανιέτες, ξυλάκια, κουδουνάκια κ.λ.π. να τα βάλουν στον ρυθμό και σε μια απλοϊκή λογική ορχήστρας. Τα μισά παιδάκια χτυπάνε ένα όργανο, τα άλλα άλλο, άλλα πιο γρήγορα, άλλα πιο αργά, άλλη φορά πιο δυνατά, άλλη πιο σιγα. Αυτά!

ΦΕΥΓΩ!!!

Πολύ καλό ακούγετε και εδώ άνοιξε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαν καν να δω πως είναι και τι κάνουν αν και έχω κατρουλή με δυο μαθήματα δωρεάν.

σε άδειο το πας εσύ το παιδάκι σου πόσο είναι ?

όσο για το τσιγάρο στην εγκυμοσύνη του Λευετεράκι δεν κάπνισα καθόλου μετά στον θηλασμό έκανα ένα κάθε βραδύ που έκανε να ξανά θηλάσει ώρες

τώρα δεν καπνίζω καθόλου δυο ψυχούλες ζουν από μένα κρίμα να της δηλητηριάζω

πάντως μόλις τελειώσω με εγκυμοσύνες και θηλασμούς σε καμία 5ετια θα βγω θα πιω θα γίνω λιώμα και θα καπνίσω και ένα πακέτο σε μια νύχτα ιχιχι

:tongue::tongue:

Πετρούλα εμένα στην εγκυμοσύνη μου επέτρεπαι ο γιατρός ένα ποτήρι κρασί την ημέρα...εγώ φυσικά δεν το έπινα γιατι δεν μου αρέσει καθόλου...όπως γενικότερα δεν μου αρέσει το αλκοολ...αν πιώ μόνο μπυρίτσα...πως φαίνεται οτι μεγάλωσα Γερμανία ε; :lol:

ριτάκι κι εγώ όπως κι εσύ με το τσιγάρο...δεν έχω ακόμη σκοπό να το κόψω κι αυτό επειδή δεν θέλω...στην εγκυμοσύνη το έκοψα κι εγώ αλλά το ξαναρχισα έπειτα.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...