Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως εγώ για περιστασιακή χρήση, δε νομίζω ότι χρειάζεται το νοσοκομειακό θήλαστρο! Μια χαρά αντλείς και με τα άλλα και αν π.χ. σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις 1ε!

Συμφωνώ μαζί σου εγώ τζάμπα έκανα αντλήσεις και τζάμπα το είχα νοίκιασα για δεν χρειάστηκε ποτέ και τώρα που έχω λίγη τράπεζα στον καταψύκτη μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν θα είναι για χρήση

Σας αφήνω πάω να ξεκουραστώ μαζί με τον γιο

μπας και κοιμηθεί και λίγο το τουρκακι μου ...

Φιλία σε όλες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ρε Μαρινα, ακομη τρως;;;χαχαχα

Συγγνωμη καλέ τι επαθα de ja vou????

Νομιζω οτι ξαναδιαβασα πριν καμια ωρα μνμ σου οτι τρως..Το'χασα πάει, ουουουιιιι

Μόλις είδα ένα μήνυμα που είχα ποστάρει πριν αρκετή ώρα τώρα! Τα έπαιξε το συστηματάκι!

Μα ειπα και εγω!!!Τι συμπτωμα να ειναι αυτο αραγε, απο την εγκυμοσυνη;;;χαχα

Βλέπεις ομως πως σε προσεχω...τις μπουκιες σου μετραω

Δεν νομίζω θεωρώ ότι απλά άρχισε να το ελέγχει δεν ξανά έκανε από τότε ακόμη ?

Καλε πως δεν εκανε αλλά μετα απο το "κοψιμο" τον αφησε κανα 5λεπτο ακομη να ολοκληρωσει αλλα τπτ εκεινος...

Εκανε αλλη μια φορα στη γιαγια του στο γιογιο και εκτοτε μαλλον στην πάνα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Συγγνώμη δεν ήθελα να προσβάλω το παΐδι σου είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ πολύ συχνά για της επίδοσης του παιδιού μου σου έστειλα και πμ

Δε με προσβαλεις καθολου!! Ενοχλουμαι απλα με καποιους χαρακτηρισμους. Μπορει να ειμαι υπερβολικη!!! Το καλοκαιρι ενοχληθηκα με μια γιαγια που αποκαλουσε το εγγονι της κερατο. Και της το ειπα κιολας, γιατι καναμε παρεα!!!

Γεια σου Σούλα!!!

Και εγω για νοσοκομειακο δεν το σκεφτηκα καθολου, γιατι 1ον δεν ηξερα τι χρηση θα κανω και δεν ηθελα να δωσω λεφτα "αεριτζιδικα" σεν περιπτωση που δεν το χρησιμοποιουσα καθολου για ενα μηνα και 2ον ηθελα να εχω το δικο μου και να μην αποζημιωνω το νοσοκομειακο σε περιπτωση που παθαινε καποια βλάβη ή μου χαλουσε...

Διαφημίσεις

Για αυτο σας λεω οτι ειναι χρονοβορο.Βαριουνται ευκολα.

Ειμαι σιγουρη οτι εχει αποκτησει ελεγχο ο Σωτηρης απλα βαρεθηκε το πηγαινε ελα και ο δικος μου το εκανε αυτο για μεγαλο διαστημα.Ποτε ετσι και ποτε αλλιως αναλογα τα κεφια του.

Ετσι καπως αποκτησαμε ενα σωρο γιο γιο για να τον δελεαζω...χαχα

Λοιπον σοβαρα, αν καποιος θελει να το τρεξει το θεμα(εγω δε συμφωνω)στη φαση που ειναι ο Σωτηρης απλα του βγαζει την πανα μεσα στο σπιτι και το αφηνει 2-3,5,10 θα το παρει χαμπαρι.

Αλλιως περιμενει μεχρι να αυξηθουν τα διαστηματα μεταξυ των βρεγμενων πανων αλλαζοντας τες συχνα και τοτε του τη βγαζεις σταδιακα.

Εμενα τωρα ειναι στη φαση που εχει ξενερωσει και βαριεται. Χωρις πανα θα τον αφησω σε καποια φαση, αλλα μετα τον Ιουλιο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα θελω παρα πολυ να εχουμε ξεμπλεξει μεχρι τον Οκτωβριο... Προς το παρον το αφηνω στο χαλαρο...

t7fQp3.png

Πάντως κι εγώ δε νομίζω να έμπαινα στη διαδικασία να αντλώ στη δουλειά, αλλά ένα μωρό 6 μηνών σιγά-σιγά τρώει και άλλες τροφές οπότε το θηλάζεις πια μόνο όταν είσαι σπίτι και όταν λείπεις τρώει τα υπόλοιπα! Ας φτάσουμε βέβαια το 6μηνο και βλέπουμε!

Ναι μωρε, αλλα και παλι, οταν λειπεις απο το σπιτι 10 ωρες μια φορα τουλαχιστον δεν πρεπει να αντλεις? Μεχρι να χρονισει ας πουμε χοντρικα.. Επειτα οσα παιδακια ξερω με αποκλειστικο θηλασμο αργουν να δεχτουν τις στερεες, προτιμουν τον θηλασμο για καποιο διαστημα. Απο την αλλη, ας φτασω το εξαμηνο και θα δουμε...

t7fQp3.png

Τελευταίο τσιγάρο, τελευταία γουλιά καφέ και πάω να ξυπνήσω την κόρη μου για να πάμε στο ωδείο. Αλήθεια (μιας και δεν σας ξέρω), καπνίζει καμιά σας?

Α! Έφτιαξα χτες τα κοτοπουλάκια πανέ στον φούρνο (συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι από ποια τα διάβασα). Πολύ εύκολα και ωραία! Ηρθαν και κάτι φίλοι το βράδυ, τους τα έβγαλα με ντοματούλα και μανιτάρια και τις ήπιαμε τις μπυρίτσες μας!

mrdIp3.png

Παιδια οτι και να λέμε το εξαμηνο ειναι ενας παρα

πολύ καλός στοχος!!!

Απο εκει και περα αν η μανα μπορει και δεν λειπει 10ωρα αλλα το μαξιμουμ 5-7 ωρες ειναι πολύ ευκολο πλέον

Δε με προσβαλεις καθολου!! Ενοχλουμαι απλα με καποιους χαρακτηρισμους. Μπορει να ειμαι υπερβολικη!!! Το καλοκαιρι ενοχληθηκα με μια γιαγια που αποκαλουσε το εγγονι της κερατο. Και της το ειπα κιολας, γιατι καναμε παρεα!!!

Εγω παλι νομιζω οτι δεν ειναι η λεξη που χρησιμοποιεις αλλα ο τροπος που το λες... Ενταξει υπαρχει ενα οριο οσον αφορα τα παιδια... Εμενα ας πουμε ομως δε με ενοχλει σε γενικες γραμμες, αλλα εγω ειμαι γενικα βρωμοστομη...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρε, αλλα και παλι, οταν λειπεις απο το σπιτι 10 ωρες μια φορα τουλαχιστον δεν πρεπει να αντλεις? Μεχρι να χρονισει ας πουμε χοντρικα.. Επειτα οσα παιδακια ξερω με αποκλειστικο θηλασμο αργουν να δεχτουν τις στερεες, προτιμουν τον θηλασμο για καποιο διαστημα. Απο την αλλη, ας φτασω το εξαμηνο και θα δουμε...

Αν κρίνω από την δικιά μου, αυτό με τις στερεές τροφές δεν ισχύει! Ετρωγε κανονικότατα τα πάντα και χωρίς κανένα πρόβλημα (αντιθέτως μέχρι και τώρα την κυνηγάω για να μην τρώει συνέχεια) και στήθος πρωι και βράδυ.

mrdIp3.png

Η Νατασα μας τα εκανε αυτα Μαρία..

Μπυριτσα ε;;Τι μου ειπες τωρα..

Οσο τη σιχαινομαι ολο το χρονο και στις 2 εγκυμοσυνες την ζηταω πολύ

Τσιγαρο οχι, το εχω κοψει εδω και 3.5 χρονια (ποτε περασαν!!!) αλλα κι αυτο θα πω την αμαρτια μου στις εγκυμοσυνες το λαχταραω που και που..

Τα συμπερασματα δικα σας..θα εχω δυο γιους που θα καπνιζουν και θα πίνουν μπύρα..:roll::roll:

Τελευταίο τσιγάρο, τελευταία γουλιά καφέ και πάω να ξυπνήσω την κόρη μου για να πάμε στο ωδείο. Αλήθεια (μιας και δεν σας ξέρω), καπνίζει καμιά σας?

Α! Έφτιαξα χτες τα κοτοπουλάκια πανέ στον φούρνο (συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι από ποια τα διάβασα). Πολύ εύκολα και ωραία! Ηρθαν και κάτι φίλοι το βράδυ, τους τα έβγαλα με ντοματούλα και μανιτάρια και τις ήπιαμε τις μπυρίτσες μας!

Εγω καπνιζω... Δυστυχως...

Τα κοτοπουλακια εγω τα ειχα δωσει! Μα δεν ειναι θαυμα? Και πολυ ελαφρια! Εμενα τα τσακιζει ο μικρος!

t7fQp3.png

και τωρα που ειπα γιους συγκινηθηκα γμτ (α δεν πάω καλά!!) και να πω οτι ποτε δεν ειχα φανταστεί τον εαυτο μου με παιδια (φοβομουν να το τολμησω) και τωρα με δυο γιους μου φαινεται ακομη πιο απιστευτο.....

Λυγισα η μανα..με πήραν τα ζουμια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...