Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω τωρα φουρνισσα τις φακες με το πορτοκαλι της Μαριας αντε να δουμε!ωραια μυρισαν!

Νατασσα τι επαθες βρε παιδι μου?Πω πω μεγαλη ζημια?Εσυ δε χτυπησες ετσι?

Την έκανες κιόλας την συνταγουλα ?πες μας εντυπώσεις να δούμε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασσα τι επαθες βρε παιδι μου?Πω πω μεγαλη ζημια?Εσυ δε χτυπησες ετσι?

Οι δυο πορτες και το πισω φτερο.. Κανα 500αρι μινιμουμ. Εγω ειμαι μια χαρα, τιποτα δεν παθαινω!:lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Να'μαι παλι!

Stone το λεω στασιμοτητα γιατι ενω το πρωι κρατιεται πλεον μεχρι να τον βαλω στο γιογιο (του ερχονται αμεσως μολις ξυπνησει και το παλευει ο καημενος κανα τεταρτακι), ολη την υπολοιπη μερα τα κανει στην πανα κανονικα.. ακομα και αν ακουσω κανενα πριτσακι και τον τρεξω στο γιογιο, γκρινιαζει δε θελει...

Για αυτο σας λεω οτι ειναι χρονοβορο.Βαριουνται ευκολα.

Ειμαι σιγουρη οτι εχει αποκτησει ελεγχο ο Σωτηρης απλα βαρεθηκε το πηγαινε ελα και ο δικος μου το εκανε αυτο για μεγαλο διαστημα.Ποτε ετσι και ποτε αλλιως αναλογα τα κεφια του.

Ετσι καπως αποκτησαμε ενα σωρο γιο γιο για να τον δελεαζω...χαχα

Λοιπον σοβαρα, αν καποιος θελει να το τρεξει το θεμα(εγω δε συμφωνω)στη φαση που ειναι ο Σωτηρης απλα του βγαζει την πανα μεσα στο σπιτι και το αφηνει 2-3,5,10 θα το παρει χαμπαρι.

Αλλιως περιμενει μεχρι να αυξηθουν τα διαστηματα μεταξυ των βρεγμενων πανων αλλαζοντας τες συχνα και τοτε του τη βγαζεις σταδιακα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχακι προσεξε ο φαρμακοποιος να μην σου προτεινει αποστειρωμενους ουροσυλλέκτες, το εχουμε δει και αυτό...

.

Αυτό και αν είναι απίστευτο το έχω ακούσει και σιχάθηκα και μονό στην ιδέα υπάρχουν σακουλάκια τις μεντελα παρά πολύ πρακτικά εγώ τέτοια έχω και θήλαστρο νοσοκομειακό το νοίκιασα

Πετρουλα πως πάμε με την εγκυμοσύνη με τιν πανο επιχείρηση τελικά του πήρες δωράκι ?

Διαφημίσεις

Πικουλινα μου εγώ ως παιδί (ήμουν από τα καλά) είχα ράψει το κεφαλι μου γύρω στις 6 φορές.

Από ότι μου λεει η μαμα μου που φυσικα ξενυχτούσε και με πρόσεχε δεν παθαινουν τιποτα τα ράμματα .

Και πάλι περαστικα κορίτσι μου!

Ηλιαννα του πήρα δωρακι, το βαλιτσακι του μαστορακου..Το κατουρηματακι ακριβο μας βγηκε εχτες..Σημερα το πρωί τον εβαλε ο καλος μου και μετα απο 2 λεπτα σηκώθηκε να ζητησει κτ και ξεκινησε να κατουραει ορθιος, μολις το καταλαβε σφιχτηκε αλλα δεν ξαναεκανε..

Να υπαρχει προβλημα που τα κρατησε και μετα δεν τα εβγαλε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Μα τι καιρος ειναι αυτος? Φοβερη μιζερια... Με εχει πιασει μια απιστευτη μελαγχολια, με τρακαραν κιολας χθες.. Ηρθε κι εδεσε.. Ενταξει δεν επαθα κατι, το αυτοκινητο στραπατσαριστηκε αρκετα.. Τουλαχιστον δεν εφταιγα, κατι ειναι κι αυτο...

Συγχαρητηρια στα παιδακια που τα καταφερνουν με το γιογιο! Εμεις ειμαστε στασιμοι. Κανει καθε πρωι κακα και καποιες φορες μεσα στη μερα τσισα αλλα μεχρι εκει. Ακομα δεν το ζηταει μονος του.

ι!

Αχ όντος αυτό ο καιρός μας έχει κλείσει μέσα πολύ κρύο χειμώνας φοβάμαι να βγω έξω μην μου αρπάζει τίποτα ο μικρός μιας και τρέχει και ιδρώνει συνεχεία

Μέσα στην κρίση να έχεις και τα έξοδα ελπίζω να σου τα κάλυψη η ασφάλεια

Όσο για τις πάνες ούτε εμένα μου ζητά κάθε φόρα απλά τον παρακολουθώ μόλις τον δω ότι πιάνει μπροστά τον καθίζω στο γιογιό αν έχει πέραση και αρκετή ώρα δεν τον πολύ παιδεύω δεν θέλω να το σιχαθεί κιόλας

πάντως σήμερα δεν ήθελε να τα πετάξει στην τουαλέτα τα έκανε οκ τα χειροκροτήσαμε και μετά έφυγε του έλεγα έλα τίποτα έτρεχε μέσα στο σπίτι

έκανα την διαδικασία μόνη μου :tongue::tongue::tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=pyC-143t4EA&feature=player_embedded

Διαφημίσεις

Μόλις είδα ένα μήνυμα που είχα ποστάρει πριν αρκετή ώρα τώρα! Τα έπαιξε το συστηματάκι!

Σου παραπονιέται ο Πανούλης Πικουλίνα ότι πονάει? Ήταν άτυχος, μέχρι να μεγαλώσουν δεν τη γλιτώνουμε πάντως όλο και κάτι θα συμβαίνει! Θα τα απορροφήσει ο οργανισμός τα ράματα ή πρέπει να πάτε να τα αφαιρέσετε κάποια στιγμή?

Βατραχάκι τα πλένεις και τα αποστειρώνεις κανονικά! Δε μπορώ να συγκρίνω αν με το swing βγάζω περισσότερο γιατί αλλιώς έτρωγε ο Γιώργος και αλλιώς η μπουμού! Πάντως πιο γρήγορα αδειάζει το στήθος στα σίγουρα και είναι μάλλον η πιο χρήσιμη αγορά μαζί με το σλινγκ που έκανα αυτή τη φορά! Αλήθεια εσύ το σλινγκ το δοκίμασες?

Πάντως εγώ για περιστασιακή χρήση, δε νομίζω ότι χρειάζεται το νοσοκομειακό θήλαστρο! Μια χαρά αντλείς και με τα άλλα και αν π.χ. σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις 1 εξάμηνο μου φαίνονται αρκετά τα χρήματα σε σχέση με το να αγοράσεις το swing που νομίζω είναι το καλύτερο που προσφέρεται για αγορά!Επίσης εδώ γνώρισα και μια κοπέλα που δεν κατάφερε να βάλει ποτέ τον μικρό της στο στήθος και αντλούσε (κρατηθείτε) για πάνω από ένα χρόνο!!!! Είχε θέμα με τις θηλές κτλ κτλ αλλά μετά από σωστή ενημέρωση το 2ο κατευθείαν το έβαλε στο στήθος και τα κατάφεραν τελικά! Το θήλαστρο για μένα είναι ευκολία μεγάλη, αλλά όταν πρέπει να το χρησιμοποιείς αποκλειστικά γίνεται αγγαρεία νομίζω! Πάντως κι εγώ δε νομίζω να έμπαινα στη διαδικασία να αντλώ στη δουλειά, αλλά ένα μωρό 6 μηνών σιγά-σιγά τρώει και άλλες τροφές οπότε το θηλάζεις πια μόνο όταν είσαι σπίτι και όταν λείπεις τρώει τα υπόλοιπα! Ας φτάσουμε βέβαια το 6μηνο και βλέπουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιαννα του πήρα δωρακι, το βαλιτσακι του μαστορακου..Το κατουρηματακι ακριβο μας βγηκε εχτες..Σημερα το πρωί τον εβαλε ο καλος μου και μετα απο 2 λεπτα σηκώθηκε να ζητησει κτ και ξεκινησε να κατουραει ορθιος, μολις το καταλαβε σφιχτηκε αλλα δεν ξαναεκανε..

Να υπαρχει προβλημα που τα κρατησε και μετα δεν τα εβγαλε;;;

Δεν νομίζω θεωρώ ότι απλά άρχισε να το ελέγχει δεν ξανά έκανε από τότε ακόμη ?

Εγώ πάλι του εμφανίζω κάτι μικρά αυτοκινητάκια όταν κάθετε στο γιογιό σήμερα τα πήρα 5ευρω τα 6 από το ψιλικατζίδικο καλουλια είναι αλά τα 2 έγιναν βίδες κιόλας χιιχι ότι δίνεις παίρνεις άλλα την δουλεία τους την κάνουν

Νατο το φαγητακι της Πέμπτης...Την Κυριακη ειμαστε καλεσμενοι οπότε θα φτιαξω για την Πέμπτη, να δοκιμασουμε και το πλιγουρακι...

Ριτα στον μικρο δινεις απο αυτο;;Η μπυρα εξατμιζεται;; για το κρασι ξερω...:confused:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ana08 μην ανησυχείς για το τρακάρισμα! Αφού εσύ είσαι καλά τα υπόλοιπα φτιάχνονται. Την προηγούμενη εβδομάδα με τράκαρε η κολλητή μου και είχε και εκείνη την κόρη της μέσα και εγώ την δικιά μου!

ριτα79 καλή επιτυχία με τις φακές. Ελπίζω να σου αρέσουν και να μην με βρίζεις!

Οσον αφορά στο θήλαστρο η εμπειρία μου είναι μικρή και απλή. Είχα νοικιάσει τον πρώτο μήνα ένα της medela (για ασφάλεια περισσότερο γιατί είχα πλήρη άγνοια περί θηλασμού), αυτό που χρησιμοποιούσα και στο μαιευτήριο (50 ευρώ ο μήνας), το χρησιμοποίησα δέκα μέρες περίπου και αυτό γιατί από την πρώτη μέρα η μικρή μου μάτωσε τις θηλές και βγάζαν αίμα, οπότε μέχρι να φτιάξουν τραβούσα με το θήλαστρο. Το βρήκα τραγικό και με άγχωνε και πάρα πολύ. Είχα συνέχεια άγχος να έχω έτοιμες μερίδες για να έχει να φάει και όποτε η μικρή κοιμόταν εγώ τραβούσα γάλα!!! Με το που έφτιαξαν οι θηλές μου, το έστειλα στο καλό και μετά δεν ξαναέβγαλα ούτε 10ml! Τελικά άντεξα 9 μήνες και μετά άρχισε το δράμα του ξένου γάλακτος (μέχρι να βρω ποιο της αρέσει). Αυτό που μου είχαν πει είναι ότι αν τραβάς με το θήλαστρο αποκλειστικά (χωρίς να το θηλάζεις το παιδί καθόλου) σου μειώνεται το γάλα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν ισχύει.

Μαρία

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...