Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες.ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας ελπίζω να πιάσουν γρηγορα γιατί δεν θα πληρωθεί κανείς αν δεν παω στο γραφείο!χαχαχα.

Θέλω μόνο να σας πω για την πιπίλα,χωρίς να θέλω να σας τρομοκράτησω.διάβασα σε φυλλάδιο οδηγιών για πιπίλες ότι έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο του (ούτε να το γράφω δεν θέλω) αιφνίδιου θανάτου.δεν ξέρω πως γίνεται αυτό ούτε γιατί.γνωρίζοντας όμως μια οικογένεια που έχασε το παιδάκι τους σε ηλικία 2,5 ετών από αυτό το σύνδρομο,δεν θα σταματήσω να της την δίνω.την δίνω ακόμα κ όταν κοιμάται κ την έχει φτύσει.δεν ήθελα να το αναφέρω όλο αυτό αλλά το ξέρω ότι δεν είναι μόνο δικός μου φόβος.οπότε δεν σας είπα κάτι καινούργιο απλά ότι κάτι σπάνιο,(δηλ η ηλικία του παιδιού)χτύπησε την πόρτα γνωστών μου.ας κάνει στραβά δόντια κ εγώ εχω,θα βάλει σίδερακια.προσέχω την υγιεινή της κάθε πιπίλας,τις αποστείρωνω κάπου κάπου κ θα κοπεί σίγουρα μετά τα 3,εκτός αν δεν την θέλει εκείνη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ σήμερα είπα στην πεθερά μου να έρθει για να είναι αύριο εδώ...από αύριο έχουμε 3 κρίσιμες μέρες κι ελπίζουμε και παρακαλάμε να μην κάνουμε καθόλου πυρετό ! Δεν θέλω να είμαι μόνη μου, νιώθω τεράστια ανασφάλεια!

Γιατι Sardelaki μου;;Θα κανετε καποιο εμβόλιο;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλημερα!

Αρμα ξεχασες να πεις οτι ειμαι επισης και λιγο ξεροκεφαλη και αμα δε καταλαβαινετε αυτο που λεω θα το επαναλαμβνω μεχρι να σας σκασω χαχαχα.

Γενικως εγω ή που θα λεω αυτο που σκεφτομαι ή που θα το ραψω ..δεν υπαρχει μεση λυση χιχιχι

πλακα κανω φιλια σε ολες σημερα θα αφοσιωθω στο μωρο μου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια κι από μένα! Το βράδυ μας μέχρι τις 2 δεν ήταν πολύ καλό αφού μέχρι εκείνη την ώρα ο μικρούλης ξυπνούσε ανά 10' έβγαζε κάτι φωνούλες και μέχρι να πάω στο δωμάτιό του ξανακοιμόταν. Τελικά εκείνη την ώρα του δώσαμε πάλι γάλα και κοιμήθηκε σχετικά καλά μέχρι το πρωί αλλά πάλι ο πυρετός στο 38,2! Έχει κι εμένα όπως και το Κωνκωνοπαιδάκι πάααρα πολύ μύξα και βήχα και ψάχνω την παιδίατρο μήπως και μας δει σήμερα! Περαστικά και σε σας Κωνκωνάκι, αμάν μαζί τα περνάμε όλα! Περαστικά και σε εσάς Βικάκι!

Γιοβάννα καλό στόλισμα!

Άρμα κάθε μέρα και ένα δοντάκι θα ξεφυτρώνει!

Πάω να δουλέψω λίγο και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

κάναμε Στονε μου το εμβόλιο MMR και μου είπε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη να είμαι σε επιφυλακή. Με την παραμικρή γκρίνια να του δώσω αντιπυρετικό. Το εμβόλιο της ιλαράς μου είπε είναι αρκετά δυνατό και πολύ πιθανό να κάνει πυρετό. Μπορεί όμως και όχι κι αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ, ότι δεν θα κάνει. Αλλά δεν μπορώ να είμαι μόνη...νιώθω τρομερή ανασφάλεια...και της είπα να έρθει...θέλω και τις 3 αυτές μέρες να έχω κάποιον κοντά μου!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμας!!!!

παλι εχουμε αρρωστουλιδες ε;περαστικα σε ολους!

Σουλα μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σας!!!

αχ εμεις σημερα το απογευμα εχουμε β επιπεδου και εχω πολυ αγχος!

ευχυθητε να ειναι ολα καλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι όλα καλά να πάνε, που θα πάνε σίγουρα δηλαδή!

Σαρδελάκι μην αγχώνεσαι κοριτσάκι αλλά όντως για καλό και για κακό δώσε αντιπυρετικό αν χρειαστεί! Εμάς βλέπω να αναβάλλεται και πάλι το εμβόλιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Παντως με την ριτα να επιβεβαιωσω τα γραφομενα της αρμας καθως οντως ο γραπτος ο λογος παρεξηγειται ..Ειναι ενας πολυ καλος και θετικος ανθρωπος , με την μαργαριτα εχουμε μοιραστει τις αγωνιες μας και τα αγχη μας απο οταν ο Χρηστος και ο Γρηγορης ηταν νεογεννητα ...

Και πιστευω οτι ειναι καλο να λεμε η καθεμια το τι κανει με το παιδι της γιατι οι εμπειριες των αλλων μαμαδων μας βοηθουν και εμας στις δικες μας καταστασεις ..

Βατραχακι καλα αποτελεσματα σήμερα!!!

Σαρδελακι μην φοβασαι τιποτα...ολα θα πανε καλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Vatraxaki καλά αποτελέσματα και με τσαμπουκα!!Οταν πηγα εγω ήμουν ψαρωμένη και με ψάρωσαν ακομη πιο πολύ..

Sardelaki, θυμαμαι οτι κανατε το εμβολιο,αλλά δεν ήξερα για παρενεργειες..Εχω πάλι την τελευταια φορα που καναμε δεν ξερω ποιο ήταν..θα δω και θα σας πώ γιατι και εμενα ετσι μου είπε οτι την επόμενη εβδομαδα απο εκεινη του εμβολίου θα εκανε πυρετό αλλά τπτ δεν παρουσίασε...

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να απολογούμαστε για τον τρόπο που επιλέγουμε να μεγαλώνουμε τα παιδακια μας...Καθε μια απο εμας μονη της ξερει το χαρακτηρα του παιδιού της και δεν χρειαζεται να γεμιζουμε το κεφαλι μας και με άλλο αγχος πχ το παιδακι της Stone εκανε αυτό ή οχι.. Ο τροπος διαπαιδαγωγησης ο δικος μου μπορεί σε εμας να λειτουργεί αποτελεσματικά ενω σε κάποιον άλλον όχι..Εχουμε διαφορετικες προτεραιοτητες, διαφορετικες αξίες και είμαστε διαφορετικοί ανθρωποι..Οι γονεις δοκιμάζουμε τρόπους διαπαιδαγωγησης και αναλογα με την αποτελεσματικοτητα τους, τους αποδεχόμαστε ή τους απορρίπτουμε..

Καταθετουμε την εμπειρία μας και δεν ζηταμε απο κανεναν να αποδεχτει τη θεση μας και την σταση μας, αρα δεν χρειαζεται να απολογουμαστε...

Διαφημίσεις

stone μου δυστυχώς δεν με αφήνει καθόλου να την ακουμπήσω στο στόμα. Πάντα το έχει αυτό. Θα μπορούσα να της βάλω αλοιφή ή λίγο ντεπόν στα ούλα αλλά δεν με αφήνει με τίποτα. Φαντάσου ότι τώρα όταν της λέω άνοιξε λίγο το στόμα σου να δω, ούτε καν αυτό δεν κάνει. Το κλειίνει ερμητικά και γκρινιάζει..:-(

Σαρδελάκι μου το ξέρω, σίγουρα θα ταλαιπωρηθεί αφού όλα θα βγουν μαζεμένα. Κάνω ότι μπορώ τουλάχιστον για να έχει ανεβασμένη διάθεση. Όσι για τον πυρετό ελπίζω ο Αστέρης σου να μην κάνει καθόλου. Πάντως τα περισσότερα παιδάκια δεν κάνανε. Η Εύα έκανε πολύ αλλά μάλλον έπεσε μαζί με ίωση γιατί είχε και κόκκινο λαιμό την μέρα που ανέβασε.

Μαρινάκι μου περαστικά σας και πάλι...ελπίζω να περάσει γρήγορα. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!

Βατραχάκι μου καλά αποτελέσματα! Όλα καλά θα πάνε! Μη μου αγχώνεσαι!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

stone μου δυστυχώς δεν με αφήνει καθόλου να την ακουμπήσω στο στόμα. Πάντα το έχει αυτό. Θα μπορούσα να της βάλω αλοιφή ή λίγο ντεπόν στα ούλα αλλά δεν με αφήνει με τίποτα. Φαντάσου ότι τώρα όταν της λέω άνοιξε λίγο το στόμα σου να δω, ούτε καν αυτό δεν κάνει. Το κλειίνει ερμητικά και γκρινιάζει..:-(

Θα βοηθησει πολύ πάντως..Προσπάθησε να βαλεις λιγο μελάκι στα δαχτυλα σου ή βούτα λίγο το δαχτυλο σου σε χυμό.

Μια γρήγορη καλημέρα κορίτσια....

Πολλά γράψατε πάλι και θα επανέλθω και γω για αν σας πω τα δικά μας...;)

Μαρίνα μου περαστικά σας...

Άρμα...υπομονή....γι αυτό περίμενες τόσο καιρό!!!!;););)

Ρίτα και Λαζαρένια σας είχα στο νου μου το ΣΚ και χαίρομαι πολύ που είστε και οι δύο καλύτερα!!!

Σούλα μου πολύχρονη η Ανδριάννα!!!!:D:D:D

Βατραχάκι μου καλή επιτυχία αν και δεν τη χρειάζεσαι...όλα θα είναι σούπερ!!!!!!

Σαρδελάκι μην ανυσηχείς...όλα θα πάνε καλά και ο Αστέρης δεν θα ανεβάσει καθόλου πυρετό!!!!

Τα λέμε μετά ....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

σας ευχαριστω πολυ φιλεναδουλες μου!!!!!

αρμα μου εχει γκρινια η Ευα;τι να κανει μωρε η καημενουλα ποναει!

σαρδελινα μου δεν θα κανει καθολου πυρετο θα δεις!

παντως στο θεμα που λετε για το μεγαλωμα το παιδιων ο καθενας κανει αυτο που θεωρει σωστο για το παιδι του.

δεν πιστευω οτι υπαρχουν κανονες το καθε παιδι ειναι διαφορετικο και θελει διαφορετικο χειρισμο.

για πειτε στολισετε δεντρο ολες;

εμεις ακομη οχι μαλλον την τεταρτη!

ριτα ο Γρηγορης ειναι σπιτακι σας;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ουφ περιπμένω τώρα να βγεί το 1ο πλυντηριο και έχω και άλλα...

vatraxaki μου έφτασε ο καιρός για την β-επιπέδου ε? Αχ τί καλά! Σου ευχομαι καλά αποτελέσματα!

sardelaki μου μη φοβάσαι, μια χαρά θα είναι ο Αστέρης!

Μαρίνα μου και εσεις τα ίδια? Αμάν ρε γμτ μ'αυτες τις ιώσεις... Η παιδίατρος μου είπε οτι μύξες+βήχας θα φύγουν το καλοκαίρι:mad:. Σήμερα θα πάμε και εμείς να τον δεί.

Ριτάκι μου χαίρομαι που είστε όλοι καλά!

Συμπεθερούλα μου περαστικά σου! Ευχομαι να το περάσεις ελαφρά και γρήγορα το κρύωμα.

armaki μου μάλλον απο τα δοντάκια της έχει γκρίνια. Υπομονή κοριτσάκι μου και θα βγούνε όλα!

stone εμείς δεν προλάβαμε ακόμα να στολίσουμε δέντρο, στόλισα όμως ένα καραβάκι και ο Κωνσταντίνος δεν του δίνει σημασία. Ελπίζω και το δέντρο να βλέπει μόνο..... αλλά και να το γκρεμίσει καμιά φορά δεν με πειράζει:tongue:.

lazarenia τί κάνει η μικρούλα σου? Στολίσατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...