Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Deleni μου μη στεναχωριεσαι ολα αυτα περνανε!!!! Και εμεις 1 μηνα ειχαμε αιμα στα κακα και τωρα τα τρωμε ολα!!

Νατασα μου ευτυχως που το κακο εμεινε εκει!!

Εγω δυο μερες αυπνη ειμαι και προσεχω τον Πανουλη μη γυρισει στον υπνο του μπρουμυτα.

Φλιω εσυ που εχει πειρα μπορει να σπασουν να ραμματα αν γυρισει μπορυμυτα στον ύπνο του;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε παιδια την ιδια συζητηση ειχα με μια φιλη που θηλαζει και ειδε και αποειδε και νοικιασε τελικα το symphony για περιστασιακες αντλησεις και εκεινη.

Λεγαμε λοιπον δινουμε 150ευρω για να παρουμε το μινι ελεκτρικ άλλα 180 (νομιζω)για το swing και μετα αν δεν κανουμε τη δουλεια μας νοικιαζουμε και το νοσοκολειακο.

Μηπως συμφερει καλυτερα μια ενοικιαση?60 ευρω ο πρωτος μηνας και 40 ευρω οι επομενοι...

Δε ξερω εγω επειδη ναι μεν θεωρω καλο το θηλασμο ,μεγιστο αγαθο αλλα επειδη ειμαι και του προγραμματος θα την παλεψω στο επομενο με θηλαστρο παλι και οτι καταφερω...

Χαρα στο κουραγιο σας αυτο εχω να πω μονο.Φτου φτου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηρθα ζουζουνες!!Δεν τον πρόλαβα τον ταλιμπάν μου, εκανε ομως δηλώσεις απ'ότι μου λέει ο συζυγος..

Τον εβαλε στο κρεβατακι να κοιμηθει και του λέει Ανασταση σε λίγο καιρό θα πάς σε πιο μεγαλο και πιο ωραιο κρεβατι και εδω θα βαλουμε το νινι και απανταει εκεινος μες την αγωνία "οοο-ου (οχι) νινι, ντω (εδω) νανασι (Αναστασης) γκίι (Γκαρης)

Σημερα φαγαμε περκα ψητη με χωριατικη σαλατούλα και σαλμαδακια..Ποια εφαγε τελευταια και ζηλεψα κι εγω..Η Ελένη νομιζω;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

πικουλινακι μου λογικα οχι εχουν μεγαλη ελαστικοτητα τα ραμματα εχετε επανω καμια γαζα η την βγαλατα;

ποτε θα τα βγαλετε τα ραμματα;

Δε του εβαλα καθολου γαζα.Τη Δευτερα θα τα βγαλουμε. Μονο μπεταντιν βαζουμε.

ριτα το μινι εχει 80 ευρω και το swing 130

δεν ξερω αλλα απο τα πολλα που εχω διαβασει οι περισσοτεροι λενε οτι οσο καλο και να ειναι ακομη και το νοσοκομοιακο θηλαστρο αποθηλαζεις πιο γρηγορα δεν ξερω αν ισχυει.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τι εννοεις βατραχακι αποθηλάζεις πιο γρηγορα, κάνοντας αποκλειστικη χρηση θηλάστρου;

Και εγω αυτο γνωριζω και η Ελένη μας ειναι η πιο τρανταχτη εξαίρεση..

Ελένη τωρα τον βαζεις στο στηθος;;;

Αρε Ντινα ξενυχτας ε;;Νομιζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα πάντως στον υπνο..Αν και αυτος απο μονος του φανταζομαι θα ενοχλείται αν κοιμαται μπρουμυτα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να'μαι παλι!

Αχ κοριτσια, τρομαξα πολυ η αληθεια ειναι... Ευτυχως που δεν ειχα το παιδι μεσα γιατι το τρακαρισμα ειναι στην πορτα του... Και το αστειο ειναι οτι εγινε ενα τετραγωνο κατω απο το σπιτι μου! Τελος παντως, τελος καλο, ολα καλα!

Βατραχακι μη μασας καλε! Και σημερα μερα ειναι!

Πικουλινι δεν εγινε σε αταξια δλδ? Α, τον καημενο τον Παναγιωτακη, κριμα ρε παιδι μου...

Stone το λεω στασιμοτητα γιατι ενω το πρωι κρατιεται πλεον μεχρι να τον βαλω στο γιογιο (του ερχονται αμεσως μολις ξυπνησει και το παλευει ο καημενος κανα τεταρτακι), ολη την υπολοιπη μερα τα κανει στην πανα κανονικα.. ακομα και αν ακουσω κανενα πριτσακι και τον τρεξω στο γιογιο, γκρινιαζει δε θελει...

Ριτα κι εγω ειχα νοικιασει θηλαστρο. Μου ειχε πει και η μαια οτι δεν υπαρχει λογος να αγορασεις. Μαλιστα το ειχα νοικιασει απο τη 2η μερα ενω ημουν στο μαιευτηριο. Μια χαρα δουλεια εκανε...

Κοριτσια κι εγω θελω πολυ να θηλασω το δευτερο. Στον Σωτηρη εκανα ενα καρο βλακειες. Βεβαια ολα αυτα μεχρι να γυρισω στη δουλεια ετσι (ας πουμε οι τοτε το μωρο θα ειναι περιπου 6 μηνων).. Με το που γυρισω στη δουλεια μαχαιρι ο θηλασμος. Αρνουμαι κατηγορηματικα να παω στη δουλεια και να παιδευομαι με το θηλαστρο.. Εγω ετσι? Μην παρεξηγηθω

t7fQp3.png

Αν εννοειται αποθηλασμο το να μην περνει το παιδι το στηθος(δεν το ξερω καλα το θεμα)τοτε ναι ισως ισχυει.

Αλλα απο αποψη παραγωγης με το νοσοκομειακο δε νομιζω οτι υπαρχει κανενα θεμα απολυτως.Εγω ειδα και επαθα να το σταματησω το γαλα οταν το αποφασισα μεχρι και χαπι πηρα που δεν ηθελα.

Και εβγαζα και τεραστια γευματα.

Ενταξει δε συγκρινω το στηθος με το θηλαστρο.Αυτο ειναι στην κριση του καθενος και στις αντοχες του.Εξαλλου υπαρχουν και γυναικες που δεν εδωσαν ποτε ξενο γαλα και αντλουσαν συστηματικα για αλλους λογους(μη εξεχουσες θηλες κτλ)

Απλα ελεγα οτι και για περιστασιακη χρηση ισως ειναι πιο καλο τελικα το νοσοκομειακο απευεθειας.

Χμμμ εχειςδικιο βατραχακι μου φαινεται λαθος θυμαμαι τις τιμες...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιανα δε θα το χαρακτηριζα το παιδακι μου παλουκακι !! Μου φαινεται οτι ο χρακτηρισμος αυτο δε ταιριαζει σε παιδακι!!

Ηταν τοσο ατυχος που επεσε πανω σε μια βαση ομπρελας ενω ετρωγε. Δεν κουνιοταν καν.Και γενικα ειναι αρκετα ησυχος για αγορακι. Πες Μαρια;;;;;

Συγγνώμη δεν ήθελα να προσβάλω το παΐδι σου είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ πολύ συχνά για της επίδοσης του παιδιού μου σου έστειλα και πμ

:tongue::tongue:

Σε ευχαριστω Πικουλινι μου!Ομικρος πως ειναι?Τον τραβαει ε?

Αντιβιωση σας εδωσε?Εγω το καλοκαιρι που ειχα ραμματα απο σιδερο μου ειχαν δωσει.

Αντιτετανικο του εκαναν?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Θα σπάσουν νομίζω! Τα ποτηράκια αυτά που λέω εγώ αν δεν κάνω λάθος έχει γύρω στα 12-14 ευρώ η συσκευασία και νομίζω έχει γύρω στα 15 μέσα μπορεί και 20 θα σε γέλλασω! Πάντως με μια τέτοια συσκευασία καθαρίζεις νομίζω γιατί τα αποστειρώνεις και τα χρησιμοποιείς ξανά, αφού δεν μπορείς να αφήσεις για πάρα πολλούς μήνες στην κατάψυξη, εγώ έχω δώσει μέχρι 1,5-2 μήνες πριν γάλα, αν και κρατάει μέχρι 6μηνο στην κατάψυξη με την προυπόθεση ότι δε θα ανοιγοκλείνει συχνά κάτι που δεν ισχύει στη δική μας περίπτωση! Πάω να φάω κάτι γιατί σε λιγο φτάνει ο Γωγούλης, αλήθεια εσένα ο Τίμος που βρίσκεται τώρα? Εμένα ο θκατούλης όταν είναι εδώ και δεν κοιμάται δε με αφήνει με τίποτα να γράψω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...