Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποσο εχουν αυτα τα ποτυρακια;

εγω ειχα σκοπο να παρω μικρα γυαλινα μπιμπερο λες να σπασουν ε;

τα σακουλακια κι εγω τα σκεφτικα αλλα μετα τα πετας ενω τα μπουκαλιακια τα κρατας.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα σπάσουν νομίζω! Τα ποτηράκια αυτά που λέω εγώ αν δεν κάνω λάθος έχει γύρω στα 12-14 ευρώ η συσκευασία και νομίζω έχει γύρω στα 15 μέσα μπορεί και 20 θα σε γέλλασω! Πάντως με μια τέτοια συσκευασία καθαρίζεις νομίζω γιατί τα αποστειρώνεις και τα χρησιμοποιείς ξανά, αφού δεν μπορείς να αφήσεις για πάρα πολλούς μήνες στην κατάψυξη, εγώ έχω δώσει μέχρι 1,5-2 μήνες πριν γάλα, αν και κρατάει μέχρι 6μηνο στην κατάψυξη με την προυπόθεση ότι δε θα ανοιγοκλείνει συχνά κάτι που δεν ισχύει στη δική μας περίπτωση! Πάω να φάω κάτι γιατί σε λιγο φτάνει ο Γωγούλης, αλήθεια εσένα ο Τίμος που βρίσκεται τώρα? Εμένα ο θκατούλης όταν είναι εδώ και δεν κοιμάται δε με αφήνει με τίποτα να γράψω!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστω Μαρινα θα παω να ρωτησω στο φαρμακειο.

ο τιμος ειναι με τον μπαμπα του στο μαγαζι ερχεται και τον περνει οταν δεν εχει δουλεια ο μικρος κοιματε κι εγω τεμπελιαζω χαχα παω κι εγω να κανω το φαγητο!

Γεια σας κοριτσια!

Μα τι καιρος ειναι αυτος? Φοβερη μιζερια... Με εχει πιασει μια απιστευτη μελαγχολια, με τρακαραν κιολας χθες.. Ηρθε κι εδεσε.. Ενταξει δεν επαθα κατι, το αυτοκινητο στραπατσαριστηκε αρκετα.. Τουλαχιστον δεν εφταιγα, κατι ειναι κι αυτο...

Συγχαρητηρια στα παιδακια που τα καταφερνουν με το γιογιο! Εμεις ειμαστε στασιμοι. Κανει καθε πρωι κακα και καποιες φορες μεσα στη μερα τσισα αλλα μεχρι εκει. Ακομα δεν το ζηταει μονος του.

κωνκων μου εγω σε θαυμαζω! Δεν ειναι και λιγο να στερεισαι τις διακοπες τοσα χρονια.. Και ομως το λες χωρις ιχνος μιζεριας! Μπραβο σου, εισαι πολυ αξια!

Deleni μη σκας ρε παιδι μου! Ολα καλα θα πανε! Θα ξεπεραστει και η αλλεργια και ουτε που θα το θυμασαι σε λιγο καιρο!

Πικουλινα περαστικα! Παρασημοφορηθηκε ο μικρος... Φανταζομαι την τρομαρα σου!

Βατραχακι πως τα περασες χθες το βραδυ??? Επιτυχια???:lol::lol::lol::lol:

Ριτακι εγω για βραδυ το κοβω λιγο δυσκολο.. Οργανωθειτε εσεις και θα το προσπαθησω, το υποσχομαι!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα μου και vatraxaki μου πολύ βολικά μου φαίνονται αυτά τα ποτηράκια! Κρίμα να μην έχω ιδέα τότε στον Κωνσταντίνο που έβγαζα λιτρο καθημερινά και το πετουσαμε μετά τις 2 μερες:mad:. Είχα πολύ παραγωγή. Πω πω θα έπινε μητρικό γάλα για πάρα πολύ καιρό...

Νατασσα μου φαντάζομαι την τρομάρα σου:shock:! Μόνη ήσουν? Ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα βρε κοριτσι μου.

Οσο για τον θαυμασμό που λες, όλα θέμα συνηθειας είναι...πάει περάσαν αυτά!:D

Νατασα Δοξα τω Θεώ που εισαι εσυ καλά, το αμαξι θα γίνει..Ευχομαι να μην τρομαξες πολύ!!Καλα βρε στασιμοτητα το λές εσυ το πρωινό αδειασμα του εντερου;;Εμεις το πρωινό ακομη το αναζητουμε..

Βατραχακι προσεξε ο φαρμακοποιος να μην σου προτεινει αποστειρωμενους ουροσυλλέκτες, το εχουμε δει και αυτό...

Τα ποτηρακια που σου ειπε η Μαρινα να πάρεις ή σακουλάκια medela που ειχα και εγω..Δεν ηξερα οτι τα ποτηρακια αυτα ξαναχρησιμοποιουνται..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νατάσα μου ευτυχώς που εισαι εσύ καλά.Το αυτοκίνητο θα γίνει μωρε!!!

Ιωάννα μου σ' ευχαριστώ .

Εγώ κοριτσάκια μου δεν κατάφερα να αντλησω γάλα.Κατι με επιανε με το θήλαστρο και δεν εβγαινε καθόλου.

Μόλις σταματούσα την προσπάθεια ετρεχε σαν ποτάμι.Οπότε εκτός από κανα δυο φορ΄΄ες που κατάφερα να βγάλω λίγο ολο το υπόλοιπο διάστημα (περίπου 3 μήνες) κλείστηκα μεσα και την είχα όλη μέρα στο στήθος γιατι ειχαμε και τους κολικούς και ηταν ο μονος τροπος (μαζι με το σεσουάρ) να ηρεμεί.

Διαφημίσεις

Νατάσα σε είχα στο μυαλό μου και ήθελα να ρωτήσω πώς και δεν μπήκες από χτες! Τι να πω, αφού δεν έπαθες τίποτα εσύ, τα σίδερα φτιάχνονται! Βέβαια η τρομάρα από μόνη της δεν είναι και λίγο!

Βατραχάκι αυτά τα ποτηράκια εννοω! Θα σε βολέψουν και στην αρχή των στερεών που μπορείς να βάζεις μέσα σε αυτά το φαγάκι και σε ένα ισοθερμικό και είσαι έτοιμη για βόλτα!

Κοιμούνται και τα δύο, να ανησυχήσω? Είχαμε γεμιστά χωρίς κιμά το αγαπημένο του Γώγου και τα τσάκισε!

Ιωάννα δεν τη γλιτώνετε στο 2ο θα σας έχουμε ζαλίσει τόσο πολύ με το θηλασμό που θα κολλήσετε κι εσείς!2:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Τα σακουλάκια τα είχα πάρει κι εγώ αλλά όπως ξεπάγωνα πρώτα το γάλα και μετά προσπαθούσα να το χύσω στο μπιμπερό δεν ξέρω πώς τα κατάφερνα και έχυνα το μισό απ' έξω!:twisted:

Σούλα μου μήπως δεν είχες καλό θήλαστρο γι αυτό δε μπορούσες να αντλήσεις?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου ειχα της medela Mini Electric που υποτίθεται ότι ήταν καλό .

Είχα πάρει ενα αλλο που δεν θυμαμαι πως το λέγανε και το πήγα πίσω γιατι εκείνο δεν το μπορούσα με τιποτα .

Αλλα παρολα αυτα δεν τα κατάφερνα.

Κι εγώ αυτό είχα στο Γιώργο τώρα έχω το swing που στην αρχή ερεθίζει το στήθος και μετά παράγει το γάλα, είναι καλυτερο τα αξίζει τα λεφτά του! Ακούω μουσική από το γυμναστήριο της μπουμπούς, την κάνω με ελαφρά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νατασα μου ευτυχως δεν χτυπησες εσυ στα σιδερα να ειναι!

οσο για εχθες τζιφος!

Ιωαννα μου αν το θελεις και μπορεισεις να θηλασεις πραγματικα ειναι ξεχωριστη εμπειρια λυπαμαι που δεν ειχα θηλασει τον τιμο μονο πολυ λιγο και μετα αντλουσα για κανενα μηνα περιπου.

Μαρινα μου θα παω να τα παρω τα ποτυρακια μετα αποστειρονονται κανονικα ε;κι εγω το μινι ελεκτρικ εχω αλλα δεν ενθουσιαστικα λες με το swing να αντλω περισσοτερο;εσυ ειδες διαφορα στην ποσοτητα;

Pikoulini μου παλουκάκι και ο δικός σου ….!!! Περαστικά σας

Ηλιανα δε θα το χαρακτηριζα το παιδακι μου παλουκακι !! Μου φαινεται οτι ο χρακτηρισμος αυτο δε ταιριαζει σε παιδακι!!

Ηταν τοσο ατυχος που επεσε πανω σε μια βαση ομπρελας ενω ετρωγε. Δεν κουνιοταν καν.Και γενικα ειναι αρκετα ησυχος για αγορακι. Πες Μαρια;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...