Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ντελενακι μου το οτι εχει τωρα αλλεργια δεν σημαινει οτι θα εχει και οταν μεγαλωσει

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα

Δεν εχω προφτασει να διαβασω τα πρωινα σας νεα.Ελπιω να ειστε καλα.

Εγω καλυτερα,ελυσα το ποδι αλλα παω ακομα κουτσα μια κουτσα δυο...χαχα

Ο μικρος οργιαζει ,εχει και ψιλοκρυο εξω....

Θα σας ''δω''αργοτερα γιατι φτιαχνουμε τις ντουλαπες...χμμμ τροπος του λεγειν το '΄'φτιαχνουμε'' με τον μικρο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ετοιμο και το φρικασέ με το πιλάφι και τα τηγανητά κολοκυθάκια! Μιαμ μιαμ...

Συμπεθερα δεν παίζετε η Φωτεινούλα!:lol: Αχ θέλω κ εγώ να μου λέει διάφορα...πόσο μάλλον να μου τραγουδάει:D!

Κωνκων μην αρχίζεις με το φαγητό...είναι μια ώρα δύσκολη...:lol::lol::lol:

Βίκυ μου το ξέρω απλά απογοητεύομαι γιατί αντί να πηγαίνει καλύτερα νομίζω ότι χειροτερεύει...:roll::roll:

Μη σας ψυχοπλακώνω πάντως μια χαρά είμαστε κατά τα άλλα...απο κέφι αλλο τίποτα!!!!!8-)8-):cool: (μάλλον η αυπνία φταίει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

α ξεχασα!

Κων κων εκανα τη μαγονεζα εχθες!Απιθανη και σε 1 μονο λεπτο!!!

Καλα φοβερη λυση!Κρυφο ταλεντο εισαι μου φαινεται!!!!

Θα βαλω τη συνταγη και θα σου δωσω λινκ να τη δεις

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κωνκων κρυφο ταλέντο εισαι τελικα ε;;Ολο νοστιμιες μαγειρευεις ..και μας τα ανακοινωνεις κιολας, χωρις ιχνος ντροπής...χαχα

Καλοφαγωτα να ειναι!!!

Ριτα τωρα ειδα οτι γραψαμε το ιδιο...:-)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλέ με κάνετε και κοκκινίζω:oops:

χαχαχαχα μπαααα δεν έχω ταλέντο, απλά μαγειρευω αναγκαστικά απο μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα απο 13 χρονών τα καλοκαιρια ή επρεπε να πηγαίνω στο χωράφι να μαζευω καπνό:mad: ή έπρεπε να είμαι σπίτι και να μαγειρευω για τους υπόλοιπους. Και έτσι τη μια μερα χωράφι την άλλη νοικοκυριό. Α και διακοπές δεν έκανα ποτέ καλοκαιρι μέχρι τα 22 μου. Μάλλον γι αυτό δεν μου αρέσει η θάλασσα καθόλου:rolleyes::mrgreen:.

Ρίτα μου περιμένω το λινκ:D. Αυτη τη μαγιονεζα την έχω δοκιμάσει να τη ζεστάνω και να τη ρίξω πάνω σε ψητό κρέας και του ταιριαζε;).

κωνκων κρυφο ταλέντο εισαι τελικα ε;;Ολο νοστιμιες μαγειρευεις ..και μας τα ανακοινωνεις κιολας, χωρις ιχνος ντροπής...χαχα

Αχ Πετρούλα μου είσαι και εγκυούλα.... Μακάρι να μπορούσα να στείλω λιγάκι!

κορίτσια το ακύρωσα το μάθημα και μπορώ όποτε θέλετε τώρα...ααααααααααμαααααααααααααααα δεν κανονίσετε και τώρα σας καθάρισα...δεν θα το φάει μόνο η Πετρούλα το τσόκαρο να ξέρετε :lol: :lol:

m57Zp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ τι καλά θα πατέ μαζί βολτουλα

εγώ σιγά σιγά θα σας γνωρίσω όλες

στις καλοκαιρινές διακοπές θα φροντίσω να γνωρίσω κάποιες από βόρια Ελλάδα

αν φυσικά θελουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυν θετε ?

αθηναίες μου του χρόνου που θα κατεβώ

θα έχετε την ευκαιρία να με γνωρίσετε...!!!

μην χάσετε ιχιχιχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πόπο Κωνκωνάκι μπράβο κορίτσι μου από τόσο μικρή ηλικία και μαγείρευες για όλη την οικογένεια και διακοπές γιοκ? Γι αυτό είσαι τόσό χρυσοχέρα και τώρα!

Ντελενάκι για την αλλεργία και το φαγητό του μικρου μην αγχώνεσαι υπάρχουν εναλλακτικές απλά όχι τόσο γνωστές στον πολύ κόσμο, είναι και πιο υγιεινά! Σας βλέπω και εσάς για γλυκοπατάτα απογευματινό και κουνελάκι-κατσικάκι-κοτόπουλο! Το μοσχαράκι αργότερα! Πάντως μέχρι το χρόνο τα περισσότερα παιδάκια τις έχουν ξεπεράσει τις αλλεργίες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Είμαστε αρκετά καλύτερα Βατραχάκι μου από όταν ξεκίνησε το σιρόπι! Γι αυτό δε σας πρήζω συνέχεια, σήμερα βέβαια έβγαλε κάμποσο αλλά ο.κ., αρκεί να μην παιδεύεται για να φάει!

Το γάλα το βάζω σε ειδικά ποτηράκια της avent που πουλάνε σε κάποια φαρμακεία και σε είδη βρεφανάπτυξης, ή υπάρχουν σακουλάκια της medella για τον ίδιο λόγο. Εγώ επειδή έχω κάμποσα γεύματα δεν μπορώ να έχω πλαστικά μπιμπερό τόσα πολλά και έτσι με βόλεψαν πολύ τα ποτηράκια. Εσύ αν θέλεις για λίγα γεύματα βάλε μπιμπερό (πλαστικά βέβαια για να μη σπάσουν αλλά όταν θα θέλεις να τα ζεστάνεις κανονικά πρέπει να ξεπαγώσει και μετά για να το ζεστάνεις σε μπεν μαρί πρέπει να το βάλεις σε γυάλινο. Το θέμα είναι ότι για να ξεπαγώσει στην ψύξη (γιατί δεν κάνει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, αναπτύσσονται μικρόβια) κάνει 100 χρόνια, οπότε κι εγώ κάποιες φορές το ξεπαγώνω κατευθείαν από το ποτηράκι κι ας είναι πλαστικό.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...