Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Και εδώ χάλια είναι ο καιρός...

Χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου... ο μικρούλης ήταν πολύ ανήσυχος το βράδυ και ξυπνούσε σχεδόν κάθε 20 λεπτά...

Μαρίνα μακάρι να πήγαινε καλύτερα αλλά απο ότι το βλέπω ούτε όταν γίνει 1 χρονών βλέπω να ξεμπερδέυουμε απο την αλλεργία...:(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εδω αέρας τρελός, όλη νυχτα μετακινουσε πραγματα στο μπαλκόνι.

Πηρα μεγαλύτερο νουμερο στις πάνες γιατι κάθε πρωί ξυπνάει με μια μια πάνα 10 κιλα και κατουρημένος.

μαμαλευτερακη ευγε ευγε! Ολοκληρος άντρας:D! Πάρτε ενα σκαλάκι να φτάνει το παιδί αφου ξέρει τι πρεπει να κάνει;).

Deleni μου κουράγιο! Τί τραβας κ εσύ....Αχ!

vatraxaki αντε βρε καλό βόλι:wink:!

Μαρίνα μου μπράβο και στον δικό σου! Κατουράει και όρθιος! Φανταζομαι καμάρι ο μπαμπάς!:mrgreen:

Καλημέρα κι από μας! Αν και κοιμηθήκαμε καλά πάλι κουρασμένη νιώθω, μου βγαίνει η κούραση μου φαίνεται! Το μαθητούδι πήγε σχολείο και ήταν κορδωτό-κορδωτό καθώς φορούσε τα αγαπημένα του τζιν το ψώνιο μου!

Κωνκωνάκι ωραία η ιδέα σου για τα φουσκωτά, για το Φλοίσβο και ειδικά στην κατάστασή σου για Σκ δεν το προτείνω με τίποτα, γιατί γίνεται ο χαμός και πρέπει να είσαι πάνω από το παιδί για να μην το χάσεις, άσε που και στην καφετέρια ψιλοχλωμό να βρεις να καθήσεις!

Ελένη πολυ σε σκέφτομαι άντε έτσι άυπνη να πας και για δουλειά! Πάντως πιστεύω στο εξάμηνο θα δεις σημαντική βελτίωση! Εμείς με το που ξεκινησαμε πατάτα (έτσι ξεκινήσαμε τα στερεά) 5,5 μηνών σταμάτησε το αιματάκι και οι εμετοί!

Φιλώ σας!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!!εργασια και χαρα!!!

Εμεις ειμαστε καλα(φτου φτου φτου)και χθες καναμε με την γουρουνα 1 ωρα βολτα ...7 τετραγωνα ..μπροστα ο χρηστος με το οχημα , πισω εγω ποδαρατη..

Να ευχηθω περαστικα στον Πανουλη μας...το αγορακι μου μωρε ..πωπω εκανε και ραμματα..

Giovanna αυτο το φοβο με τον χρηστο τον εχω και εγω...συνεχεια ασυναισθητα πιανω τον ευατο μου να πιανει το μετωπο να δω αν εχει πυρετο ..αλλα καλοκαιρι ερχεται πιστευω οτι θα χαλαρωσουμε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και από μένα.

Εχετε γραψει απειρα πραγματα και που να σας προλάβω????

Ουφ αντε ότι θυμαμαι.

Καταρχήν φιλιώ μου αντε αφού εχεις και το πρασινο φως από το γιατρο βουρ στο ψητό!!!!!!!!

Deleni μου δύσκολα τα ακουω με την αλλεργια γμτ!Υπομονή κοριτσι μου.

Ελενίτσα μου ζορικο πραγμα οι οδοντίατροι.Ο δικός μου όποτε αποφασίζω να παω για καθαρισμό μου λεει «μπα μπα ποιος φούρνος γκρεμίστηκε»

Pikoulina μου περαστικα στο μικρούλη σου.Παντως μπράβο του κουραγιο που ειχε και για κουβεντες!!

Ιωάννα μου το είδα το αντρακι σου στο fb.Είναι κουκλί και μεγάλωσε παρα πολύ!!!

Ηλιάννα μου μπραβο στο αγορακι σου!

Σας ακούω που το προχωράτε το θεμα με τις πανες αλλα εμας δεν μας βλεπω ακόμα.Παρόλο που πολλές φορές ξυπναει στεγνή το πρωί εχουμε ένα θεματακι να καθισουμε στο γιογιο.

Είμαι και εγώ «κάπως» αυτές τις μέρες και δεν ασχολήθηκα αρκετα.

Η μικρή μου εχει πάθει μεταλαξη.

Δεν θελει να φοράει παπούτσια , πεισμώνει με όλα και την εχει πιασει μια τρελή μαμακίαση άλλο πραγμα.

Ισως να είναι αυτό που λετε για την ηλικία !!!Τι να πω???

Οσο για τη συνάντηση .Εγώ την Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα δουλευω γιατι εμεις δεν ειμαστε κλειστα !

Για την Κυριακή το απόγευμα αν καταλήξουμε θα το παλεψω αλλα ακομα δεν ξερω αν θα παρω και τη μικρή μαζί μου γιατι είναι δυσκολο να την αφήσω.

Διαφημίσεις

Συμπεθερούλα μου δεν μπορείς να την αφήσεις επειδή δεν θέλεις ή επειδή πιστεύεις πως δεν θα μπορέσουν να την κρατήσουν;

Αν σας βολεύει όλες για Κυριακή απόγευμα να το κανονίσουμε κορίτσια γιατι θα ήθελα να γνωρίσω όλες σας και να μην λείπει κι η συμπεθέρα μου.

m57Zp2.png

καλημερα κοριτσια.

τι κανετε?

δεν διαβασα και πολλα γιατι δεν προλαβα ακομα.

πικουλινα μου περαστικα στον μικρουλη σου.

φιλακι ο πυρετος εμεινε σε εκεινα τα επιπεδα?

τους φρονιμιτες τους εβγαλα και εγω πριν χρονια γιατι ηταν σαπιοι πριν ακομα φυτρωσουν.

για την συναντηση δεν ξερω για κυριακη γιατι εχουμε ενα γαμο που ελπιζω να μη παμε γιατι ειναι στην πτολεμαιδα και ουτε που τους ξερω κιολας.αλλα για δευτερα εκτος απροοπτου σιγουρα μπορω.

καλα με την φωτεινη τις τελευταιες μερες εχουμε πολυ γελιο.

χθες την εβαλα να κοιμηθει και μαλλον δεν ηθελε οποτε μολις την αφησα στο κρεββατι,με κοιταει,χαμογελαει και λεει..." α ο πούγκα,α ο πούγκα,α ο πούγκα πούγκα παγκαή"και για να μη ψαχνεστε το παιδι μου εννοουσε...μια ωραια πεταλουδα,μια ωραια πεταλουδα,μια ωραια πεταλουδα φουντωτη και παρδαλη.!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Συμπεθερούλα μου δεν μπορείς να την αφήσεις επειδή δεν θέλεις ή επειδή πιστεύεις πως δεν θα μπορέσουν να την κρατήσουν;

Αν σας βολεύει όλες για Κυριακή απόγευμα να το κανονίσουμε κορίτσια γιατι θα ήθελα να γνωρίσω όλες σας και να μην λείπει κι η συμπεθέρα μου.

Καλημέρα συμπεθερούλα μου.

Δεν είναι οτι δεν θελω να τη αφησω (θελεις θελεις που λεει και η νυφη σου) αλλα ειναι πολλές οι ώρες και δεν ξερω ποιος θα την κρατησει.

Αν ηταν για λιγοτερο θα την αφηνα στον αντρα μου αλλα τωρα πρεπει να ανακατεψω και την πεθερα μου και δεν ειναι οτι καλυτερο.

αν παντως μπορειτε ολες θα δω πως θα το κανω.

Διαφημίσεις

Βίκυ τρομερή η Φωτεινούλα!!!!!!!!!!!!!

Αχ η ψυχούλα μου τραγουδούσε οχι σαν το δικο μου το τερατακι που τσιριζε και μαλιστα στις 2 το πρωι!!!!!!!!! λες και ηταν νωρις

τραγουδαει πολλα τραγουδακια.

η δικια σου δεν τσιριζει αγαπη μου ,προθερμαινει τις φωνητικες χορδες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα μανούλες…..καλό φθινόπωρο :):)

εδω στον πέμπτο όροφο είναι ανεμοδαρμένα ύψη:evil:….τρελός αέρας με έχει σπάσει τα νευρά τόσος θόρυβο .... από παντού ακούς βουητά

Πικουλινακι μου τι ήταν αυτό μωρέ ο καημενούλης …περαστικά σας

Βατραχάκι να σου ζήσει και πάλι ο μπέμπη, τώρα που σαραντίσατε καλές βολτούλες και ….. καλή βόλη.. βουρ στο ψητό βατραχάκι καλά κρασιά

Φιλάκι μου περαστικά σας, εύχομαι να μην ανεβάσει πολύ πυρετό

Delenaki αρκετά δύσκολα είναι με την αλλεργία, σας εύχομαι να το περάσετε όσο πιο ανώδυνα γινετε

Βικάκι θεά η Φωτεινούλα!!!!:D:D:D Τρελή μετάφραση!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ κορίτσια δεν ξερω τι θα κάνουμε... δεν σκέφτομαι τόσο εμένα όσο τον μπεμπάκο αργότερα... τι θα τρώει αυτό το παιδί οεο;;;;:roll::roll::roll:

Τέλος πάντων εδώ εβγαλε ήλιο :wink: το κρύο κρύο βέβαια αλλά αλλο πράμα η λιακάδα!!!:rolleyes::rolleyes:

Πετρούλα νομίζω ότι κάποια δεν μπορούσε για Κυριακή πρωί... το Σαρδελάκι αν δεν κάνω λάθος;;

Σούλα και τη δικιά μου οξεία μαμακίαση την έχει πιάσει...τον πατέρα της τον διώχνει και ο καημένος όποτε τον φωνάξει σκοτώνεται να πάει και μετά του λέει φύγε...:roll::roll: Τι να πω...

Εντωμεταξύ διαβάζω τα κατορθώματα όλων με το γιογιό και...ζηλέυωωωω η δικιά από αύριο σε αύριο μας ΄το παέι...8-):cool::lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...