Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πικουλίνα περαστικα στον Παναγιωτακη σας!!Δεν εχασε πάντως την ψυχραιμια του, λαληστατος και την ωρα του πόνου...

Ελένη καλή συνεχεια με την διατροφη και ευχομαι αφου ανακαλύψατε τι φταίει τελικα, να ειναι οσο ανωδυνο γινεται για ολους σας!!

Ιωάννα γιατι εισαι και εσυ down??Ευχομαι αν ειναι κτ συγκεκριμενο που σε απασχολει γρηγορα να το ξεπεράσεις, αλλιως αν δεν υπάρχει λόγος φροντισε να πάρεις τα πάνω σου και να δεις τα πραγματα οσο γινεται απο τη θετικη τους πλευρά..

Πως ειναι η μικρη φιλακι;;;

τελικα ο μικρος ενω τον θηλαζα μια ωρα πριν φυγω δεν κοιμοταν και η πεθερα μου τον εκανε μπανιο και του εδωσε και το γευμα που αφησα γιατι λεει πεινουσε :roll:

Τι ειπα εγω οτι θα συνεβαινε τελικά;;τελικα ολες μαμαδες - πεθερες ιδιες είναι όσον αφορα το φαϊ των παιδιών..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μαρινα αυτη η κλιση προς τα μπροστα ειναι το μυστικο τελικα τον ειδα και εγω τον ανδρα μου που τον εβαλε και καταλαβα.Ειδατε που γελουσατε?Δεν ειναι και ευνοητο...χαχα!

Μπραβο στον Γιωργο!αντε ξεμπρδεψατε και εσεις.Μπραβο βρε Μαρινα!Οσο για την πανα αφου ειναι ακατουρητη τι πειραζει?

Πικουλινα μου...αχ το αγορακι μου ,πολυ με ταραζουν αυτα αλλα πρεπει να τα συνηθισουμε μου φαινεται...Περαστικα!

Βατραχακι δλδ τωρα εισαι ετοιμη για ολα?χαχαχα

Προσεχε μην ερθει και το τριτο εχεις παρει φορα εσυ!

Deleni μου χαρα στην υπομονη σου!Τι να σου πω...εχω ακουσει οτι η αλλεργια προκαλει σαν σκισιμο στο εντερακι και αργει να κλεισει οποτε μπορει απο αυτο να παρατεινετε το αιματακι.

Φιλακι περαστικα ευχομαι να μην εχει τπτ η μικρη.

Οσο για τη συναντηση περιμενω και τα αλλα κοριτσια να μας πουν ποτε βολευονται μετα το τριημερο

Αντε πειτε!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ βολεύομαι γενικά μετά το Σκ!!! Γενικά και τη Δευτέρα αν θέτε μέσα είμαι, και με και χωρίς παιδιά!

Και εγώ έτσι σκέφτηκα ρε κορίτσια για την πάνα και με δυο παιδιά και εν μέσω οικονομικής κρίσης δεν είμαστε για σπατάλες! (Αυτό θα μας σώσει, τέσπα!) Πάντως δεν ξεμπερδέψαμε με την πείνα γιατί όταν του είπα να πω στη δασκάλα να τον βάζει κι εκείνη τουαλέτα μου έγνεψε αρνητικά και κατηγορηματικά! Για να δούμε τι θα μου πει κι αυτή την Τετάρτη από κοντά!

mGKop3.png60Jvp3.png

στονε μου ετσι ειναι οπως τα λες!κι εγω το περιμενα να σου πω!

ριτα καλε ηρεμησε ειπαμε τωρα χαλαρα!!!!!!!!!!!!!

ρωτησα και για σπιραλ μου ειπε οτι δεν επιρεαζει καθολου την γονιμοτητα και μολις το βγαλω απο τον επομενο μηνα μπορω να μεινω εγκυος απλα πρεπει να περιμενω να αδιαθετησω και μετα παω και βαζουμε αυτο για δυο χρονια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μαρινα καλα η αρνηση ειναι στο αιμα τους.Το βιβλιο λεει οτι τα οχι σε αυτο το θεμα πρεπει να κανουμε οτι δεν τα ακουμε καν χαχα.

Για το τριημερο δε ξερω, διοτι παιζει να φυγουμε και εμεις.Βασικα θα παμε με τον νονο του μικρου αλλα επειδη εχουν το μωρο ποτε δε ξερεις τι θα μας ξημερωσει.

Εγω λεω αν συμφωνειτε για κανα βραδακι το κανουμε και μεσοβδομαδα ή Παρασκευη.

Η Πικουλινα νομιζω δουλευει αλλα αν μπορει να ερθει μετα γιατι νομιζω μας ειπε οτι εχει κλεισμενα τα σκ σε βαφτισεις.Εγω ελεγα κατα τις 9.

Τι λετε?

Με παιδια και σκ οτι θελετε ειμαστε μεσα εμεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχει τρελαθει εδω και δεκα λεπτα να με φωναζει πιτουα!!

Μαρινα και εγω μεχρι τωρα που τον εκανα μπανιο του φορουσα την πάνα απο τις 2 που τον αλλαξε ο μπαμπας του..Ελπίζω το σημερινο στεγνο παμπερακι να μην ηταν τυχαίο, η πάνα εξακολουθουσε να ειναι στεγνη ως τις 6.30 που στο μαγαζι του μπαμπα μας τον εβαλε εκεινος λίγο στην τουαλέτα αλλά δεν ηθελε κι ειπα να μην τον ζοριζω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα ήρθα και εγώ από την βόλτα μας δεν πρόλαβα να διαβάσω προηγούμενες σελίδες θα σχολιάσω μετά αναλυτικά για όλα

Πετρουλα συγχαρητήρια για τον μικρό μια χαρά θα τα καταφέρουμε μέχρι να γεννήσουμε σε 4 πιστεύω να τα καταφέρουμε και να είμαστε ανεξάρτητη από την πάνα και στις εξόδους

Pikoulini μου παλουκάκι και ο δικός σου ….!!! Περαστικά σας

Deleni είσαι τυχερή που τον θηλάζεις μονό αυτό έχω να σου πω και συνάμα ηρωίδα

vatraxaki βαλε πουα κόκκινο και ρίξου στον αγώνα χιιχιχιχ

:tongue::tongue:

Ξέχασα να πω τα κατορθώματα του παιδιού μου το πρωί κανονικά ξύπνησε στεγνός και κάναμε τα καθέκαστα στο γιογιό

κάποια στιγμή πήγε τουαλέτα ο άντρας μου και του λέω κοίτα ο μπαμπάς κάνει τσισα έλα να του πούμε μπράβο κτλ

πριν το μεσημεριανό ύπνο δεν ήθελε με τίποτα

να καθίσει στο γιογιό χρυσό τον έκανα

δεν βαριέσαι λέω θα του στρώσω υπνοσεντονο και ας τα κάνει εκεί

κοιμήθηκε κανονικά

καθόμουν κ εγω στο σαλόνι έβαφα τα νύχια μου

καιιιιιιιιιι .!!!!!

ακούω ΘΟΡΥΒΩ στην τουαλέτα

τα νευρά μου:twisted::twisted::twisted:

τρέχω ΛΕΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ………ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ………….?

ΙΣΑ που έφτανε το στουστουνακι μας στην λεκάνη της τουαλέτας

μεταξύ λεκάνης και πλακάκια είχε μια λιμνούλα από τσισα

με κοιτά και με πλατύ χαμόγελο

μου λέει τσιςσσσσσσ μπαμπάς τσισσσσσσσσ μπαμπάς

μου έφυγαν τα δάκρια εκεί που ήμουν έτοιμη να τον μαλώσω τον πείρα αγκαλιά και ούρλιαζα από χαρά τσισα δάκρυα όλα ένα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ρε Ηλιάννα πολύ πλάκα ο μικρός σου! Γιατί καλέ να τον μαλώσει, αυτός φταίει που οι λεκάνες είναι φτιαγμένες για μεγάλους? :tongue::tongue::tongue:

Πετρούλα, μια χαρά τον κόβω και τον Αναστάση! Άντε να αγοράζουμε σλιπάκια σιγά σιγά!

Ξέχασα να σχολιάσω για το Φιλάκι ότι και στη συνάντηση και άλλες δυο φορές την έχω πετύχει να λέει ότι πεινάει και προτιμάει να βγούμε για φαγητό! Αν δείτε το σώμα της θα καταλάβετε ότι αυτά δεν κολλάνε μεταξύ τους....Με βάζεις σε σκέψεις κοπελιά, μπας και έχει σκαρώσει και εσύ τίποτα και μας το λες με πλάγιο τρόπο????

Επίσης, μιας και έχω αναλαμπή τώρα, να πω ότι κι εγώ την Άρμα τη φανταζόμουν όπως ακριβώς την περιέγραψε το Φιλάκι, ντροπαλή και συνεσταλμένη! Από κοντά μου έβγαλε ένα τρελοκομείο και ένα δυναμισμό συνάμα! Βρε μπας και είσαι δίδυμος???

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

pikoulina μου τί πάθετε ρε γμτ...:( Πως είναι ο μικρός? Περαστικά του.

Ρίτα μου ευχαριστω για τη συνταγή. Θα τη φτιάξω, μου φαίνεται απλή. Και τη ρόκα της σαρδελινας γιατι μου αρεσει πολύ.

Για επομενη συναντηση μπορουμε να βρεθουμε ΣΚ στα φουσκωτα στα village (Ρεντη) και να καθομαστε και για καφεδάκι. Θα έρθουν και οι μπαμπαδες αν θέλουν. Ωραία δεν θα είναι?

Επίσης και στον Φλοισβο που πάει η Ρίτα. Εχει μερος να καθησουμε εκεί?

Για πριβε συνάντηση όποτε θελετε αλλά όχι αυτη τη Παρασκευη γιατι γιορτάζουμε.

Πάω να πιω καφεδάκι με τον καλό μου, να ετοιμάσω τον μαθητη μου και τα λέμε μετά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...