Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου δεν εχω διαβασει τιποτα τοσες μερες!!! Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!! Πνιγομαι στη δουλεια οποτε θα ειναι λιγο δυσκολη η επικοινωνια μας!!!

Δυστυχως το αγορακι μου χτυπησε και εκανε 3 ραμματα στο πηγουνι του. Οταν τον εραβαν φωναζε στο γιατρο ποναω, ποναω παρω πουντο μαμας παω ατα!!!!!!!!!!!!!!!

ηρθαμε πηγαμε σαραντησαμε στην εκκλησια!!
Να ζήσει το μπουμπουκάκι σου!

Η Ναταλία έχει λίγο πυρετό, 37.5 κι έπεσε για ύπνο. Για να δούμε τώρα πάλι τί είναι αυτό, κάτι πάντως κυκλοφορεί, άλλα δύο άκουσα σήμερα στο γραφείο παιδιά συναδέρφων με πυρετάκο. Τη γρουσούζεψα τελικά... Γιοβάνα μαζί τα λέγαμε χτες;...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Πικουλινάκι περαστικά σας!!!!:( Απο τώρα στις βόλτες με το αμάξι το έριξε;;;!!!!! :D:D:D

Βατραχάκι βουρ για βόλτες!!!! Όσο για την άντληση με κάλυψαν τα κορίτσια πάντως αν θέλεις να σου στείλω το τηλ και αν έχεις ξανά απορία παρε με να τα πούμε ;)

Εμείς κορίτσια συνεχίζουμε με αίμα στα κακά...:(:(:( Δεν έχω φάει τίποτα καινούργιο

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αλλεργία είναι κορίτσια... απλά ολοκληρώθηκε η κλινική εικόνα τώρα... :(:(:(

απο τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι είναι αλλεργικός στα γαλακτοκομικά, στο μοσχάρι, στα εσπεριδοειδή, ξηρούς καρπούς, στο ψάρι στο αυγό... Το μόνο που τρώω προς το παρόν είναι ψωμί, μέλι, κολοκύθι, καρότο, ρύζι, μακαρόνια, πατάτες, μήλα, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, κοτόπουλο και η μόνη ατασθαλεία που έκανα αυτές τις μέρες είναι ότι έφαγα γλυκό κυδώνι και ντολμαδάκια (αυτά με το αμπελόφυλλο...):roll::roll::roll::roll: Πάντως τόσο καιρό που τα έτρωγα δεν το είχαν πειράξει... σήμερα έφαγα και πρώτη φορά φασολάκια (χωρίς ντομάτα γιατί τον πειράζει) και να δούμε... Το μόνο που ίσως μένει είναι μήπως και έχει αλλεργία στη γλουτένη.. οπότε θα πρέπει να κόψω και το ψωμί...:roll::roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα κι απο την γιατρο μου!!!

ολα ειναι καλα και μου ειπε οτι ειναι σαν να μην γεννησα :roll: χαχα μας εδωσε και το οκ για θεχ :mrgreen: τωρα μενει να βρουμε και χρονο για να το πραξουμε χαχαχα!

τελικα ο μικρος ενω τον θηλαζα μια ωρα πριν φυγω δεν κοιμοταν και η πεθερα μου τον εκανε μπανιο και του εδωσε και το γευμα που αφησα γιατι λεει πεινουσε :roll:

deleni μου τελικα εχει σε πολλα αλεργια ο μικρος ε;ζορι μεγαλο!

ειχε και η Αναστασια αλλεργια;

πικουλινακι μου αχ αυτα τα ραμματα δυο φορες εχουμε κανει εμεις και ξερω περαστικα σας!

φιλακι μου ευχομαι να μην ειναι κατι ο πυρετος της μικρης περαστικα σας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Pikoulina σε είχα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες, τώρα με τις εξετάσεις θα έχετε τρέξιμο στη δουλειά, καλό κουράγιο! Μωλέ τον καυμένο τον Παναγιωτάκη που το έφαγε το πηγουνάκι του? πάντως μέσα στον πόνο του είχε και κουράγιο να πιάσει ψιλή κουβεντούλα? Μπράβο στο μαναράκι!

Ελένη μου πολύ στενοχωρήθηκα που είχατε πάλι αιματάκι! Το μόνο που μου φαίνεται αλλεργιογόνο, αν δεν είναι η γλουτένη, είναι το μέλι. Μήπως μπορείς να το αντικαταστήσεις με καμιά μαρμελάδα? Στερήσε βέβαια τόσα πολλά που πολύ αμφιβάλλω αν στη θέση σου θα κατάφερνα να συνεχίσω το θηλασμό, στο Γιώργο μόνο ένα μήνα κατάφερα να κάνω αποκλειστική δίαιτα και ευτυχώς μετά άρχισε να συνέρχεται οπότε όλο και κάτι έτρωγα. Τελικά με τα στερεά τι θα κάνετε? Αν θέλεις υπάρχει ρυζάλευρο και στα βιολογικά είδη νομίζω χωρίς γλουτένη και προσμίξεις, αλλιώς μόνο άνθος ορύζης της γιώτης (δεν ξέρω αν υπάρχει άλλης εταιρείας) μπορείτε να δοκιμάσετε που είναι τελείως σκέτο, γιατί τα περισσότερ ρυζάλευρα της αγοράς έχουν μέσα γάλα. Καλό κουράγιο!

Εμείς γυρίσαμε από τη βόλτα μας, πήγαμε πράκτικερ, σούπερ, στον Κηφισσό για μια δουλειά φορώντας μόνο βρακάκι! Στον Κηφισσό μέχρι να κατέβω εγώ για μια δουλειά ρωτάει ο άντρας μου τον μικρό αν θέλει τσίσα, του γνέφει καταφατικά και τον έβαλε και τα έκανε όρθιος! Εϊχα κι εγώ την απορία αν πρέπει να κάνει κάτι με το πετούμενο (που λέει και η Πετρούλα) και ο Χ. μου εξήγησε ότι απλά τον έβαλε με κλίση μπροστά και...έκανε μια μικρή λιμνούλα! Τώρα στο σπίτι που γυρίσαμε κατούρησε στο γιογιό και έτσι φορέσαμε την ίδια πάνα που είχε ακατούρητη από όταν γύρισε από το σχολείο, λέτε να πειράζει? Δεν ήταν καθόλου υγρή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Φιλάκι ας είναι τυχαίος ο πυρετός ρε γμτ και ότι έλεγα ότι ξεμπερδέψαμε από ιώσεις ! Πουφφφφφ!

Βατραχάκι βουρ για ...σεχ!!! Χι,χι,χι δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό με 2 παιδιά-μωρά και ένα σωρό υποχρεώσεις!!!

Μόνο εγώ δεν πήγα τελικά γυναικολόγο αφού γέννησα? Και στο 1ο παιδί και τώρα μου είπε ότι δε χρειάζεται καν να με δει, μια και καλή όταν τελειώσω με το θηλασμό και αδιαθετήσω 1-2 φορές θα πάω για τεστ παπ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...