Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα δεν ξέρω για Δευτέρα αν βολεύει τα κορίτσια...ίσως επειδή είναι αργία έχουν κανονίσει τίποτε με τις οικογένειές τους...

εγώ πάντως το ακυρώνω το μάθημα αν βολεύει όλες...θα το κάνω άλλη μέρα!

m57Zp2.png

Κορίτσια καλό απόγευμα!

παραείστε πολυλογούδες... Δυο μέρες δεν μπήκα στο φόρουμ και δεν πιστεύω πόσες σελίδες γράψατε!!!

Τώρα που κοιμάται η μικρή μου σας γράφω την συνταγή για τις φακές.

(εκεί έχω μείνει, που λέγατε για τα φασόλια!)

Εχουμε και λέμε:

πλένω τις φακές (εγώ βάζω μια κούπα του καφέ), τις βάζω να πάρουν μια βράση, χύνω το νερό και τις ξαναβάζω να βράσουν με δύο σκελίδες σκόρδο, δύο καρότα ψιλοκομμένα και την φλούδα από ένα πορτοκάλι.

Παράλληλα σ΄ένα τηγάνι τσιγαρίζω το λουκάνικο (της αρεσκείας σας, εγώ βάζω ένα χωριάτικο πικάντικο απ΄τον χασάπη μου!) σε τέσσερεις κουτ. της σούπας λάδι, μετά απο λίγο ρίχνω και ένα κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο. Τα τσιγαρίζω όλα μαζί και σβήνω με λίγο κόκκινο κρασί. Υστερα ρίχνω το χυμό από ένα πορτοκάλι και τ΄αφήνω να βράσουν για λίγο μέχρι να χυλώσει ο χυμός. Στην συνέχεια ρίχνω μία μικρή κονσέρβα ντοματάκια ολόκληρα αποφλοιωμένα και ένα ταπεράκι ζωμό (έχω πάντα στην κατάψυξη ζωμούς λαχανικών ή κρέατος κ.λ.π. γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιώ κνορρ ή αντίστοιχους συμπυκνωμένους). Τα αφήνω να βράσουν όλα μαζί μέχρι να γίνει η σάλτσα.

Μόλις οι φακές μαλακώσουν, τις σουρώνω, πετάω τις φλούδες και το σκόρδο, τ΄ανακατεύω με την σάλτσα και τα βάζω σένα πυρέξ και στον φούρνο (προθερμασμένο στους 180 αέρα) για 30 περίπου λεπτά.

Αυτά! Οποιος τις έχει φάει έχει ξετρελαθεί. Για μένα, που δεν μ΄αρέσουν τα όσπρια, είναι τα μοναδικά που τρώω.

Ελπίζω να σας αρέσουν

Μαρία

mrdIp3.png

Μαρια τι συνταγη ειναι αυτη?

Πω πω θα τις κανω αυριο κιολας.

Να ου πω χυλωμενες βγαινουν απο το φουρνο ή να ειναι πιο ζουμερες??

Χιλια ευχαριστω!

Δεν έχουν ζουμί καθόλου, γιατί τις μεν φακές τις έχω σουρώσει πριν τις βάλω στον φούρνο η δε σάλτσα έχει δέσει απ΄το τηγάνι οπότε δεν έχει πολύ ζουμί.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλενάδες! Αυτή η βδομάδα έχει πολύ τρέξιμο. Θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γραφείο και αρχίζω και προετοιμασίες για το πάρτυ. Γενικά είμαστε καλά!

Λαμπρινούκο μου να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!! Να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!

Κικίτσα χάρηκα πολύ που έδωσες το παρών! Περιμένουμε και τα νέα σου από τον γιατρό.

Μαρίνα μπράβο που περάσατε τόσο όμορφα! Πραγματικά το χρειαζόσουν! Πάντα τέτοια!

joa είδα τις φωτο από το παρτυ το πρωί! Ο Χρηστάκος είναι τέλειος!!!! Μεγάλωσε πολύ! Και του χρόνου να είστε καλά!

Λαζαρενια μου καλά είμαι και το Ευακι μια χαρά! Πως πέτε με τη δυσκοιλιότητα?

Φιλάκι γέλασα πολύ με την περιγραφή σου για μένα! :lol: Τι να σου πω? Είμαι λίγο απ'όλα εκτός από δυναμική!:tongue:

Θεσσαλονικιές με το καλό να βρεθείτε!

Αθηναίες από την άλλη βδομάδα ελπίζω να βρούμε κάποια μέρα κι εμείς!

Έχω ξεχάσει πολλές, συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ να κάτσω άλλο..

Φιλιά πολλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρίνα καλησπέρα. Οχι δεν μου έδωσε αντιβίωση. Οι γιατροί μας εδώ φαίνεται είναι περίεργοι χιχιχι.

Απλά μου είπε 5 πράγματα που πρέπει να κάνω ή να μην κάνω για ένα 24ωρο.

Μεθαύριο θα ξαναπάω πάλι.

Πάντως δεν ήταν και τίποτα τραγικό να πω. Μου έκανε 3 ενέσεις και με ένα εργαλειάκι το τράβηξε και βγήκε. Απλά ακόμα σαν να μην έχω ξεμουδιάσει. Δεν ξέρω αργότερα πόσο κι άν θα πονάει. Ηταν και ο μόνος φρονιμήτης που έχει βγει. Τους υπόλοιπους ακόμα τους περιμένω. Βέβαια όπως και στη Ρίτα οι κάτω μου έχουν στραβώσει τα δόντια, αλλά είναι τόσο μέσα που μάλλον θα θέλει ολόκληρη ανασκαφή για να τους βρει.

Κορίτσια είτε Κυριακή απόγευμα, είτε Δευτέρα πρωί για τη συνάντηση είμαι μέσα, γι' αυτό και δεν το συζητώ. Αλλά νομίζω η Deleni είχε κανονίσει κάποιο πρόγραμμα για να μπορέσει να έρθει Κυριακή απόγευμα. Ας δούμε τι θα πει και η πιο απομακρισμένη μας....

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αρα τωρα μενει να μας πει η Ελένη και η Βικυ που δε νομιζω να εχει πρόβλημα..Αν η Ελένη ερθει Κυριακή να το κανονισουμε για τοτε για να γνωριστουμε κιολας;;Αλεξανδρα θα σε βγαλουμε εκτος προγραμματος;;θα μπορεσεις να το αναπληρωσεις ετσι;;

Μαρια καλό τρεξιμο, οποτε εχεις χρονο να μας λές πως ειστε...

Ριτα να κανεις το φαγακι να μας πεις εντυπώσεις , πολύ gourmet ακουγεται..κοιτα η φακή!!!χαχα

Λοιπόν σηκωθηκε πριν λίγο εντελώς στεγνός απο τις 2.30 που κοιμηθηκε και μολις τον εβαλα στο γιογιο τα εκανε όλα μαζί..

Εφυγα να του παρω δωρακι, νομιζω το αξιζει..

Αααα ξεκινησαν τα ωραια, εβγαλε το παμπερς τραβωντας το...:?:???:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ααααχ Πετρούλα αν άρχισε να το βγάζει τραβώντας το θα αρχίσετε να έχετε κι εσείς θέμα! Εμένα από την ώρα που ήρθε από το σχολείο έχει κάνει 3 φορές τσίσα στο γιογιό και μία κακά και τώρα θα φάμε απογευματινό και επειδή έχει αέρα λέμε να πάμε και πάλι παιδότοπο αλλά σκέφτομαι χωρίς πάνα, γιατί γενικά τα απογεύματα δεν τη φοράμε! Ρίταααα πόσο σε νιώθω που τα πέρασες προχθές!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμάς.

Λαμπρινή να χαίρεσαι τη Φακίτσα σου.

Κίκο όλα καλά θα είναι κορίτσι μου, μην ανησυχείς καθόλου. Όποτε βρεις ευκαιρία μπες να μας πεις τα νέα σου.

Μαρινάκι τι καλά που διασκεδάσατε. Μπράβο βρε κορίτσι μου. Το είχες ανάγκη να ξεφύγεις λίγο.

Βικάκι εγώ να έρθω στο πάρτι σας; Αχ πόσο θα ήθελα μια Θεσσαλονίκη τώρα!!!!! Μπράβο και σε εσάς με την πάνα. Καλή αρχή κάνατε.

Κωνκών μου έδωσες ιδέα για το δικό μας πάρτυ, αν και ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω και που.

Άρμα σε έστρωσε ο καλός σου στη δουλειά; Ελπίζω να πληρώνει καλά. :tongue::tongue::tongue:

Ρίτα μήπως το έιχες πολύ σφιχτά δεμένο το πόδι και γι' αυτό μαύρισε; Ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο.

Κορίτσια χαίρομαι που σας ακούω όλες καλά. Μακάρι αυτή την εβδομάδα να μην έχουμε και κανένα αρρωστούλικο. Εμείς είμαστε καλά, αν και η δικιά μου ψυχολογία είναι λίγο πεσμένη.:(:( Δεν υπάρχει λόγος αλλά νιώθω ένα περίεργο βάρος......φοβάμαι μην ξαναρρωστήσει η Αλεξάνδρα, έγιναν και κάτι κουλά στη δουλειά, είδα και ένα άσχημο όνειρο χτες και έχω επηρρεαστεί :(:(:(, λίγο από όλα......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Αχ Μαρινα χαιρομαι που με νιωθεις..χαχα

Λοιπον εμενα το αγχος μου με τον παιδοτοπο ηταν οτι ο Γρηγορης εκει που παει και χωνεται και παιζει μεσα στις κατασκευες και να το ελεγε που θα το ελεγε ειμαι σιγουρη οτι ηθελε να παει θα καθυστερουσε πολυ να βγει και η κοπελα που να καταλαβει τι της ζητουσε.

Βεβαια ο ανδρας μου που του το ειπε αρκετες φορες εφαγε πορτα του ελεγε ''οχι μπαμπακα'' του στυλ ξερω μη με πρηζεις ,και τελικα ολα καλα.

Εγω θα ελεγα ομως να μην τον πας χωρις πανα αφου ακομα δεν την εχετε βγαλει οριστικα.

Γιοβαννα ανεβα!Ολα καλα θα πανε.

Το ποδι ειναι μελανιασμενο, ειναι φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος.Θα περασει που θα παει?

Πετρουλα μπραβο στο αγορι να του παρεις δωρακι!! Φυσικα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα και απο μένα!!!!!

Επιτέλους μπόρεσα και τα διαβασα όλα!!!!

Λαμπρινή μου να χαίρεσαι την κούκλα σου!!!1:D:D:D

Κορίτσια για τη συνάντηση... εγώ είχα στο μυαλό μου για Κυριακή πρωί γιατί μετά τις 7 το απόγευμα η Αναστασία θα μας βγάλει το λάδι τόσο στον πατέρα της όσο και στην επιστροφή...:roll::roll: Για νωρίτερα δεν υπάρχει πρόβλημα....;) Για Δευτέρα πρωί πάντως είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση...:D:D:D πείτε μου για να συνενοηθώ με τον σοφέρ:rolleyes::rolleyes::rolleyes: και να μην χάσεις και το μαθημα Σαρδελάκι.... Δεν έχουμε κανονίσει τίποτα και νομίζω ότι και τον άντρα μου μια χαρά τον βολεύει...:cool::cool:

Κίκο μου πολύ χάρηκα που διάβασα ότι είσαι καλύτερα!!!! Περιμένουμε και τα νεότερα απο τον γιατρό...:D:D:D

Ρίτα έτσι είναι... πρώτα γίνεται μαύρο, μετά καφέ και μετά κίτρινο και μετά φεύγει...:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πόπο ουράνιο τόξο θα γίνει το πόδι σου με τις αλλαγές των χρωμάτων Ρίτα! Τελικά προέκυψαν δουλίτσες άκυρος ο παιδότοπος, οπότε αν έχουμε ατύχημα μάλλον το κάθισμα του αυτοκινήτου θα την πληρώσει! Στο σπίτι, αλλά και στις βόλτες μας δεν τις φοράμε και εγώ αυτό με τις κατασκευές φοβάμαι!

Φιλάκια, φεύγουμε σε λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...