Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα κανεις μιξ μωρε αρκει να τα εχεις βγαλει στο ιδιο 24ωρο..αν το εβγαλες χτες στις 5 το απόγευμα και δεν το πιει μεχρι τις 5 σημερα (με 1-2 ωρες δεν γινεται τπτ) το βαζεις στην καταψυξη

οκ δηλαδη να πω την πεθερα μου οτι αν χρειαστει να το δωσει να τα κανει μιξ σε ενα και τα βαλει σε μπεν μαρι ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοειται αυτο!Αν ομως εχεις τη διαθεση που και που να βγαζεις και ειδικα αργοτερα που θα εχει στρωσει και η παραγωγη πρεπει να εχεις υποψιν σου τη διαδικασια συντηρησης ωστε να μην παει χαμενη ουτε σταγονιτσα!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και εγω ποντικακι, αν και αυτο τι στο καλό ζαβο ειναι;;;Αλλου το πάω κι αλλου πάει..χαχα

Σαν αναπτηρας ειναι...

Αλεξανδρα εμεις την Κυριακη το μεσημερι ειμαστε καλεσμενοι για φαγητο σε φιλους που γιορταζουν..

Αν λέμε για απόγευμα τοτε ειμαι συμφωνη και περιμενουμε και τις αλλες να μας πουν..Εσυ το κανονισες το ιδιαίτερο;;;

κορίτσια κι εγώ για απόγευμα έλεγα...το ιδιαίτερο δεν μπόρεσα να το αλλάξω για πρωί γιατι θα λείπουνε μου είπανε. Αυτό σημαίνει ότι 7 η ώρα θα είμαι Θεσ/νίκη...κι από κεί και μετά μπορώ...θα αφήσω το μωρό κι έρχομαι με το Βικάκι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις τι ωρα θα ερθουμε, μετα τις εφτα;;;

Αν λέγαμε για Δευτερα πρωί, τι λέτε;;;

Βατραχακι καλύτερα μην τα ενωσεις τωρα..Ας δωσει η πεθερα σου αν χρειαστει τα 30 μλ και μετα αν το μωρο γκρινιαζει δινει και το αλλο μπουκαλι..Αν τα ενωσει και πιει πολύ μικρη ποσότητα πρεπει μετα να τοπεταξεις το υπόλοιπο...πωπω αυτο ηταν μαχαίρι στην καρδια λέμε..

Επειδη παιδευομουν για να το βγαλω μετα το εδινα με το σταγονομετρο ..:?:???:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βατραχακι καλύτερα μην τα ενωσεις τωρα..Ας δωσει η πεθερα σου αν χρειαστει τα 30 μλ και μετα αν το μωρο γκρινιαζει δινει και το αλλο μουκαλι..Αν τα ενωσει και πιει πολύ μικρη ποσότητα πρεπει μετα να τοπεταξεις το υπόλοιπο...πωπω αυτο ηταν μαχαίρι στην καρδια λέμε..

Επειδη παιδευομουν για να το βγαλω μετα το εδινα με το σταγονομετρο ..χαχα

Ναι ετσι ειναι οπως το λεει η Πετρουλα.

Νομιζω οτι ομως 60 μλ θα στα πιει.Ο δικος μου απο το μαιευτηριο επινε 60αρια.

Βασικα ακου ,δεν τρεχει τιποτα να εχεις αναμιξει και προηγουμενου 24ωρου με νεο εγω το εκανα γιατι ετσι και αλλιως τα εδινα ολα.Αν ομως δεν το δωσεις και μεινει στο ψυγειο αν τα εχεις σε ενα μπουκαλι θα πρεπει να τα χωσεις καταψυξη για να μη χαλασει το πιο παλιο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω πάλι λέω οτι όλα καλά θα ειναι και δεν θα χρειαστει να πιει επιπλέον γαλα αλλά η γιαγια του θα το δωσει..Ετσι εκανε και η μανα μου και το στούπωνε το παιδι κι ας μην εκλαιγε..Ποιο παιδι θα του δωσεις γαλα και δεν θα το πιει, ιδιως αν ειναι και φαγανό..Αρα Βατραχακι καλά εκανες και εβγαλες και πήγαινε μετα και για να κανεις εκπληξη στον καλό σου αφου το παιδι θα ειναι πια πλήρες..χαχα

Αλεξανδρα μου φαίνεται οτι οι δυο μας συνεννοούμαστε μονο και οχι τπτ άλλο, θυμαμαι οτι μου χρωστας κι ενα τσοκαρο απο τότε που καναμε τα γλυκα ματια στην Ανδρεανα και πως θα το αποφυγω δεν ξερω...χαχχααχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια οι Αθηναιες μη με γραφετε!!!

Θα κανονισουμε καμμια νεα συναντηση?Αντε να αρχισουμε σιγα σιγα να ριχνουμε ιδεες.

Πες μου πού κι έρχομαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!! Έτσι, πίεζε μας, πίεζε μας αλλιώς του χρόνου πάλι!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Κοιμηθήκαμε αρκετά καλά το βράδυ και είμαι ορεξάτη!

Στα γρήγορα:

Κική μου πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου και που είστε καλά! Άντε να δώσει το οκ ο doc να σηκωθείς και λίγο! Ευκαιρία να ζητήσεις κι εσύ δώρο από το σύζτγο λαπ τοπ! ;););)

Βατραχάκι εγώ ξεκίνησα τις αντλήσεις πριν σαραντήσει το μωρό, εξάλλου τότε ήταν που πρηζόταν και περισσότερο το στήθος! Τα περισσότερα γεύματα τα εβγαλα τις μέρες που καταλάβαινα ότι η μικρή δεν έτρωγε καλά. Τώρα προσπαθώ να βγάλω αφού φάει από το ένα στήθος το υπόλοιπο απ'ο τοίδιο στήθος και κυρίως τα πρωινά που είναι πιο γεμάτο και μετά το απόγευμα βγάζω ξανά και συμπληρώνω ένα γεύμα! Τώρα που λείπαμε χρειαστηκε γεύματα για ενα 24ωρο, περίπου 700 μλ. Ποιο θηλαστρο έχεις? Για αρχή δε νομίζω να πιει περισσότερο από 80 μλ στο γεύμα, επειδή είναι η 1η φορά με μπιμπερό δεν ξέρεις βέβαια αν θα το θέλει αν και είναι ακόμα μικρός και τις περισσότερες αντιδράσεις τις παρουσιάζουν στην πορεία. Η Ρίτα περιγράφει πολύ σωστά τη διαδικασία, αφού τα έχεις και τα δύο στο ψυγείο έχουν ήδη την ίδια θερμοκρασία μπορείς να τα αναμίξεις σε ένα μπιμπερό τώρα και θα το ζεστάνεις όλο μαζί, διάβασα ότι είναι χτεσινό το ένα μπουκάλι, αν είναι περίπου στο ίδιο 24ωρο (αν και η Αγλαία λέει και στο 48ωρο) δεν έχεις πρόβλημα! Το swing είναι πιο γρήγορο και αποτελεσματικό από το mini! (Διάβασα μετά ότι στα γράφουν και οι κοπέλες και βαριέμαι τώρα να τα σβήσω!!1)

Λαμπρινούλα χρόνια πολλά στη Χριστιάννα σου κι από εδώ!

κωνκωνάκι καλά στα λέει η Ελένη, άντε ξεκουράσου λίγο και άσε τις ετοιμασίες!

Βικάκι με το κλό και τα δικά σας γενέθλια! Εγώ μιας και για ταξίδια πετάω τη σκούφια μου όπως έχετε καταλάβει δεν το έχω και σε πολύ να σας κουβαληθούμε! Έχε χάρη που έχω πάλι γάμο!:cool::lol:

Ελένη παίρνεις αντιβίωση μετά την εξαγωγή? Άντε να ξεμπερδέψες με τις οδοντιατρικές εργασίες γρήγορα και κυρίως με το λιγότερο δυνατό πόνο!

Για συνάντηση πολύ θα το ήθελα αλλά το Σκ αυτό θα λείπουμε και πάλι οπότε επιφυλάσομαι προς το παρόν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αλεξανδρα μου φαίνεται οτι οι δυο μας συνεννοούμαστε μονο και οχι τπτ άλλο, θυμαμαι οτι μου χρωστας κι ενα τσοκαρο απο τότε που καναμε τα γλυκα ματια στην Ανδρεανα και πως θα το αποφυγω δεν ξερω...χαχχααχα

μα γιαυτό πιέζω να βρεθούμε κιόλας...για να φας το τσόκαρο :mrgreen::mrgreen:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...