Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

άντε Πετρούλα περιμένω εντυπώσεις όταν δοκιμάσεις την σαλάτα...κι εγώ είμαι φαν της ρόκας, ψύχωση έχω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Βικάκι θα προσπαθήσουμε κι εμείς να έρθουμε στο παρτάκι σας...τί ώρα το κάνετε καλέ;

Την Κυριακή θα έχουμε όλες μαζί έξοδο;;;;;;;;;;;;;;;;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

στονε μου ετσι θα κανω κι αν στο ενδοιαμεσο πεινασει εβγαλα 60γε κι εχω στο ψυγειο ε δεν νομιζω να κανω πανω απο 2 ωρες αυτα τα 60 θα τον ξεγελασουν λιγο αν πεινασει

ριτα κι εγω το μινι εχω και κανει πολυ θορυβο σου σπαει τα νευρα και μονο 30 γρ βγαζω :(

το swing κανει κι αυτο τοσο θορυβο ειναι πιο αποτελεσματικο στις αντλησεις;

ριτα τι εννοεις οταν ερθουν στην ιδια θερμοκρασια;τα εχω στο ψυγειο και τα δυο μπουκαλια

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτάκι κι εγώ δεν πέρασα καλά με τους φρονιμήτες χαχα...βασικά ό ένας αρχισε να με ενοχλεί με ανυπόφορο πόνο κι έτσι πήγα στον γιατρό. Μετά από ακτίνες είδε ότι και οι 4 μεγαλώνουν έτσι ώστε θα μου στράβωναν τα δόντια αν δεν τους έβγαζα. Επειδή έχω έρωτα με τα δόντια μου χαχα, μόλις το άκουσα αυτό του είπα να μου τους βγάλει και τους 4 αμέσως κιόλας χαχα.

Τους έβγαλα με επέμβαση, σκισίματα και κακό αλλά το χειρότερο ήταν το πριόνισμα μπλιάααααααααχ...ναι ναι καλά διαβάσατε. Ήταν τόσο αλλόκοτα που μόνο με το σκίσιμο των ούλων δεν μπόρεσα να τους βγάλει και μου τους πριόνιζε ...έπειτα μου τους έδωσε σε ένα σακουλάκι για ενθύμιο λέει κι εκεί είδα 3 δόντια κομματιασμένα και μου εξήγηση τι έγινε.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Α και εγω ποντικακι, αν και αυτο τι στο καλό ζαβο ειναι;;;Αλλου το πάω κι αλλου πάει..χαχα

Σαν αναπτηρας ειναι...

Αλεξανδρα εμεις την Κυριακη το μεσημερι ειμαστε καλεσμενοι για φαγητο σε φιλους που γιορταζουν..

Αν λέμε για απόγευμα τοτε ειμαι συμφωνη και περιμενουμε και τις αλλες να μας πουν..Εσυ το κανονισες το ιδιαίτερο;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οταν ειναι και τα δυο το ιδιο περιπου κρυα τοτε τα ενωνεις σε ενα μπουκαλι.(φτανει να ειναι της ιδιας ημερας ετσι?)

Στο ειπα γιατι αν εχεις ενα ηδη στο ψυγειο και βγαλεις κι αλλο το νεο που θα μαζεψεις θα ειναι ζεστο απο το στηθος δεν μπορεις να το αναμειξεις με κρυο για αυτο το ειπα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και το swing σαν χαλασμενη γεννητρια κανει..

Το γαλα για να εισαι ησυχη βγαλτο σιγα-σιγα ετσι κι αλλιως σε αυτη τη φαση πίνει μικρη ποσότητα και αν δεν το πιει το βαζεις καταψυξη

Οσο για τη θερμοκρασια που σου ειπε η Ριτα πρεπει να εχουν την ιδια θερμοκρασια για να αναμιξεις και να συμπληρωσεις ενα γευμα

α τωρα ειδα οτι το εβγαλες!!Μπραβο σου!!!

Διαφημίσεις

Οταν ειναι και τα δυο το ιδιο περιπου κρυα τοτε τα ενωνεις σε ενα μπουκαλι.(φτανει να ειναι της ιδιας ημερας ετσι?)

Στο ειπα γιατι αν εχεις ενα ηδη στο ψυγειο και βγαλεις κι αλλο το νεο που θα μαζεψεις θα ειναι ζεστο απο το στηθος δεν μπορεις να το αναμειξεις με κρυο για αυτο το ειπα.

ααα τωρα το κατακαλαβα το ενα ειναι ομως χθεσινο αρα δεν κανει να τα κανω μιξ ε;

Τα κανεις μιξ μωρε αρκει να τα εχεις βγαλει στο ιδιο 24ωρο..αν το εβγαλες χτες στις 5 το απόγευμα και δεν το πιει μεχρι τις 5 σημερα (με 1-2 ωρες δεν γινεται τπτ) το βαζεις στην καταψυξη αρκει να μην εχει πιει καθολου το παιδι απο αυτό

ααα τωρα το κατακαλαβα το ενα ειναι ομως χθεσινο αρα δεν κανει να τα κανω μιξ ε;

2 μερες το αφηνα στη συντηρηση.Αν ειναι να το δωσεις αυριο τα αναμιγνυεις αν οχι το αφηνεις να το αναμιξεις τελευταια στιγμη.

Βαισκα εγω εβαζα επανω ενα χαρτακι που ελεγε ποτε το μαζεψα το καθενα και ετσι δε μπερδευομουν τι να αναμιξω με τι .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλα εγω δεν εχω σκοπο να κανω αντλησεις περιστασιακα μονο για να κανω μια τραπεζα μικρη σε περιπτωση που λειψω καποιες φορες.

εξαλου το καλυτερο θηλαστρο ειναι το μωρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...