Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κικη μου χαιρομαι που εισαι καλα.

ποια γαιδουρια καλε???τι λες παλι???

αντε να μας πεις και τα νεα απο τον γιατρο σου αν και ξερουμε ολες καλα οτι ολα πανε τελεια.και ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

θα ερθει καμια στο παρτυ μας?μηπως περιμενετε την προσκληση?(γιατι εγω ως αχρηστη δεν νομιζω να καταφερω να την βαλω εδω!!!)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κικη μου χαιρομαι που εισαι καλα.

ποια γαιδουρια καλε???τι λες παλι???

αντε να μας πεις και τα νεα απο τον γιατρο σου αν και ξερουμε ολες καλα οτι ολα πανε τελεια.και ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

θα ερθει καμια στο παρτυ μας?μηπως περιμενετε την προσκληση?(γιατι εγω ως αχρηστη δεν νομιζω να καταφερω να την βαλω εδω!!!)

Πολύ ευχαρίστως να έρθουμε εμείς. Μας θέτε?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

εδω ειμαι και εγω, απο τον καναπέ μου σημερα αν και αυτο το τσικι-τσικι απο το πληκτρολογιο μου την εχει δωσει...

Κικιτσα με το καλό να πάς στο γιατρό και να ακουσεις το νινακι σου.Χαιρομαστε που εισαι καλύτερα και να προσεχεις λίγο τωρα, ναι;;

Βρε κωνκων τι νοστιμιες ετοιμαζεις;;Δεν σου εκατσε καλά που δεν εκανες παρτακι ε;;Αρε μανα, με τπτ δεν πτοείσαι..με το μαλακο κι εσυ ετσι;;Πάρε και τπτ ετοιμο!!

Σαρδελάκι ωραιες οι σαλάτες αλλά και η σπέσιαλ της μαμας μου αρεσει περισσότερο.Η ροκα οπου και να ειναι θα την φαω και ο συζυγος εχει με τη ροκα ενα θεμα, θα την κάνω συντομα!

Βικυυυ εγω θελω προσκλητηριον!!!:tongue::tongue:

Βατραχακι ηθελα να σου πω πως πριν φυγεις βαλτον στο στηθος κι οσο θηλάσει, οταν γυρισεις τον ξαναβαζεις στο στηθος..Πάνω απο 2ωρο θα λειψεις;;;Οταν οι απουσιες σου ειναι για συντομο χρονικο διαστημα (εως 3 ωρες) μην αντλεις και δινεις γιατι αν γυρισεις στο τριωρο και το μωρο ειναι φαγωμενο θα πρεπει πάλι εκεινο το γαλα να το βγαλεις..

Νατασα Μαρια και Ντελένη που ειστε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Σας εχασα τελειως και μου λειψατε! Επηξα σημερα και το σκ δεν μπορεσα να μπω με ησυχια!

Δε σας εχω καλοδιαβασει...

Να πω χρονια πολλα στη Λαμπρινη για τη μικρη!!! Να τη χαιρεσαι την κουκλα σου φιλεναδα!!! Πολυχρονη!

Χαρηκα και με την Κικιτσα που ειναι καλα!!!

Θα κοιταξω να επανελθω! Πολλα φιλια σε ολες!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Βικυ να ερθω και εγω στο παρτυ σας?!!!αχ πολυ θα το θελαμε.

Βατραχακι να σου πω και εγω που αντλουσα και για οσο καιρο ειχα και στηθος και θηλαστρο φροντιζα να βγαζω γαλα καμμια ωρα αφοτου εχει φαει (εμενα ετρωγε παντα και απο τα δυο).

Bεβαια το mini electric μου εσpαγε τα νευρα σταλα σταλα 30μλ-50μλ και εκεινος ο ηχος...γκρρρρ

Κανε 2-3 αντλησεις απο την προηγουμενη μεχρι να συγκεντρωσεις την ποσοτητα που θες απλα να τα βαζεις ξεχωριστα στο ψυγειο και οταν ερθουν στην ιδια θερμοκρασια τοτε τα ενωνεις σε ενα αποστειρωμενο μπιμπερο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαελενη φρονιμιτης ε?

Πω πω σε λυπαμαι κακομοιρα μου...εκεινο το πραγμα που τραβηξα ακομα το θυμαμαι... ολοκληρη καισαρικη εκανα και ηταν πταισμα μπροστα στην εξαγωγη φρονιμιτη.

Λαλησα μετα...περαστικα και γρηγορα

Και να φανταστειτε οτι δεν εχω κανενα θεμα με τους οδοντιατρους...αξεχαστο μου εχει μεινει.Ειχα παει σε ειδικο χειρουργο οδοντιατρο και ειχα και ραμματα...μπρρρρρ

Κων κων μακαρονοσαλτα κανω αυτη ειναι πολυ καλη αλλα αι του σαρδελακιου ακουγεται σουπερ

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3174&Itemid=49

Αντε με το καλο το παρτακι σας!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ Ελένη τον εβγαλες τελικα ε;;;Περαστικα να ειναι...

Εγω προς το παρόν την εχω γλιτωσει αλλά εκανε ο καλος μου οταν ήταν φανταρος για να πάρει αναρρωτικη αδεια και να ερθει στην Κρητη να με δει και μετα απο 10 χρονια ακομη μου το χτυπάει τι περασε για να με ανταμώσει..χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγω Πετρουλα πρεπει να βγαλω αλλον εναν αλλα ολο το αναβαλω...δεν το χωραει το μυαλο μου οτι πρεπει να το ξανακανω.

Σε ολη την πρωτη εγκυμοσυνη το μονιμο αγχος μου ηταν να ειναι καλα ο φρονιμιτης μη χρειαστει να τον βγαλω....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα κι εγω υπέφερα πριν 6 χρόνια αρκετα , σχεδον καθε τριμηνο με επιανε με αιμοραγίες, πονοκεφαλους κλπ αλλά το ειχα τρεναρει τόσο που κι αυτο βαρεθηκε να χτυπάει..Εχει πάντως παρα πολύ πόνο, φανταζομαι και μετα την επέμβαση...

Ναι Sardelaki μου. Εναν. Για αρχή.....δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά!!!! Ο οδοντίατρος με μένα τρίβει τα χέρια του. Οι υπόλοιποι 3 δεν έχουν βγει ακόμα. Αργώ να φρονιμέψω εγώ χιχιχι.

Γιατί βρε Deleni να μην εισαι πιο κοντά να σε προτιμήσουμε ;) ;)

εγώ όταν τους είχα βγάλει τους είχα αφαιρέσει και τους 4 μαζί! :rolleyes:

m57Zp2.png

Μωρε εμενα ηταν εγκλειστοι και μου ψιλοστραβωσαν τα κατω δοντια...

Ο ενας μαλιστα που εβγαλα ηταν και εγκλειστος(δλδ εσωτερικος)και λιγο που ειχε βγει ειχε χαλασει...

Αφηστε τα μην τα θυμαμαι καλυτερα....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...