Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια από που ν'αρχίσω???? Είπατε τοοοοοσα πολλά!

Καταρχήν πιστεύω πως όλες πάνω κάτω τα ίδια λέτε απλά η καθεμιά μας έχει διαφορετικά ''θέλω''.

Θα πω για την Εύα ότι την θεωρώ ένα ήσυχο παιδί. Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω αν εγώ την έκανα ή ήταν από μόνη της. Βέβαια από την αρχή που γενήθηκε ήταν πολύ ήσυχη και ήρεμη. Επίσης δεν ήθελε αγκαλιές, κουνήματα κτλ. Το μόνο που έκανα εγώ ήταν καθημερινά να ακολουθώ την ρουτίνα, αλλά και πάλι πιστεύω πως η Εύα ήταν ήρεμη και ακολουθούσε.Γι'αυτό και εγώ ποτέ δεν προσπάθησα να μην την πάρω αγκαλιά ή να μην την πάρω στο κρεβάτι μου, ή να μην την κουνήσω. Απλά η Εύα δεν ηθελε τίποτα παρά μόνο την ησυχία της :-). Οπότε στο θέμα του ύπνου για να μην παρεξηγηθώ σας λέω ότι μιλάω λίγο εκ του ασφαλούς. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν είχα ένα μωρό να κλαίει όλη μέρα και νύχτα. Με το θέμα της πιπίλας εγώ δεν είχα πρόβλημα να την έχει, παρά μόνο στην αρχή λόγω του θηλασμού. Δεν της είχα βάλει καθόλου. 18 ημερών που νοσηλεύτηκε της βάλανε στο νοσοκομείο θέλωντας και μη οπότε την έμαθε. Τώρα την βάζει στον ύπνο αλλά όταν κοιμηθεί για τα καλά την φτύνει και την ώρα που κάθεται στο πάρκο για λίγο. Μάλιστα πριν κανα δυο βδομάδες την βρήκε κάποια άσχετη ώρα πάνω σ'ένα ράφι και της είπα ''αγάπη μου, μη την βάλεις, δεν είναι ώρα για ύπνο'' και απλά την κρατούσε.Με το που την σηκώνω από το πάρκο την πετάει μόνη της μέσα. Για να της την κόψω τελείως θα το κάνω κι εγώ όταν μπορεί να μου μιλήσει και να μου εκφραστεί.

Για το γιογιο σας έχω πει ότι θα δοκιμάσω και θα δω αντιδράσεις. Αν δω ότι ακολουθεί, θα συνεχίσω κανονικά και θα επιμείνω. Αν πάλι όχι θα ξαναδοκιμασω το καλοκαίρι.

Για να μην μακρυγορώ και κρίνοντας πάντα με βάση την Εύα μου έχω να πω: Πρέπει καθημερινά να είμαστε σε εγρήγορση. Να βλέπουμε τις αντιδράσεις τους και να πρατουμε ανάλογα. Εγώ ας πούμε θεωρώ ότι ασχολήθηκα πολύ με το θέμα του να μάθει τι πρέπει να ακουμπάει και τι όχι και με το θεμα του φαγητού της επίσης. Νομίζω πως εκεί έφαγα την περισσότερη ενέργεια. Και στα δύο είχα το επιθυμητό για μένα αποτέλεσμα. Και ξαναλέω, δεν ξέρω αν έχω ευθύνη εγώ η η ίδια η Εύα λόγω χαρακτήρα. Παίζουν τόσα πολλά πράγματα ρόλο που θέλω σελίδες για να τα γράψω..Είναι και η ηλικία τους τώρα που μας ψιλομπερδεύει. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο από μωρά σε παιδιά οπότε παλι είναι λίγο μπέρδεμα γιατί αλλιώς θα συμπεριφερθείς σε ένα μωρό, αλλιώς σε ένα παιδί. Θέλω κι άλλα να πω αλλά θα τα γράφω λίγα λίγα.

Επανέρχομαι..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω πλέον:-(.

Ο μικρός είναι χάλια. Βήχει ακόμα και σήμερα θα πάμε παιδίατρο. Κάνει χάλια ύπνο εδώ και μια βδομάδα.

Εγώ στη δουλειά χαμός και όταν είμαι σπιτί προσπαθώ να συμαζέψω λίγο και φυσικά να ασχοληθώ με το παιδί.

Ελπίζω να είστε όλες καλά το ίδιο και τα παιδάκια σας!

Κορίτσια μου καλημέρα. Σήμερα έχω άδεια και θα καθήσω να στολίσω το σπιτάκι μου. Πριν ξεκινήσω όμως είπα να πιω ένα καφεδάκι μαζί σας.

Καταρχήν να ευχηθώ στη Σούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΗΣ. Να σας ζήσει κορίτσι μου η Ανδριάννα και να μεγαλώσει με υγεία.

Βικάκι μου περαστικά. Ελπίζω να μην κάνεις πολύ πυρετό και να αναρρώσεις γρήγορα. Και εμένα τα δέκατα με 'ρίχνουν' αμέσως, αλλά είναι φυσιολογικό γιατί έχω στάνταρ θερμοκρασία 35,9. Οπότε το 37,2 π.χ είναι πυρετός. Αυτό δε το κληρονόμησε και το παιδί μου :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Μαρίνα πώς είναι ο Γώγος; Έπεσε ο πυρετός; Μωρέ έχει ταλαιπωρηθεί παααααααάρα πολύ το παιδί και εσύ μαζί του. Περαστικούλια σας :-(:sad::-(:sad::-(

Αρμα πώς είναι η Εύα; Έκανε έναν εμετό και εντάξει; Μάλλον θα είχε παραφάει τελικά; Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι και εγώ κατανάλωσα πολλές εργατοώρες στο θέμα φαγητού και ακόμα καταναλώνω. Γι' αυτό επιμένω και λέω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια. Ίσως βρε κορίτσια τελικά κάποια πράγματα να είναι γραμμένα στο DNA.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κωνκων περαστικα κοριτσι μου στον Κωνσταντίνο σου!

Σύντομα να αναρρώσει και να συνελθει το παιδακι σου...

Φωτεινή και Μαρίνα, πως είναι τα παιδακια μας σήμερα;;;;

Giovanna, καλό κουραγιο!Εγώ είχα τον αντρα μου χτες και κουλάντριζε τον Αναστάση..

Τα ευχαριστα;; όση ώρα στόλιζα το δεντρο ο μικρός είχε τρελαθεί..ήθελε να τα πειραζει όλα και να κρεμαει και εκείνος...Οταν ξυπνησε και το είδε τελειωμένο, δεν του εδωσε σημασία, πέρασε απαρατηρητο.... Θελω να πιστευω οτι ετσι θα πάει μεχρι να το ξεστολίσω...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Συνεχίζω να σας πω τα νέα. Εχτές μέχρι το μεσημέρι ήταν κακόκεφη. Το μεσημέρι έπεσε ξερή για ύπνο και το απόγευμα ήταν ορεξάτη. Ετσι είπαμε να στολίσουμε για να την κάνω να χαρεί πιο πολύ. Είχαμε στήσει το δέντρο, της είχαμε δείξει όλα τα πράγματα από το μεσημέρι αλλά δεν έδειχνε τρελλό ενθουσιασμό. Ήθελε απλά να πιάνει τις μπάλες και να τις πετάει.Την βάλαμε στο πάρκο για να βάλουμε τις μπάλες και ψιλομουρμούραγε. Όταν τελειώσαμε την κατεβάσαμε. Αχ κορίτσια ειχε φανταστική αντίδραση! Έκανε ουουουουου!!!! έπιανε απαλά τις μπάλες κι έλεγε ''μπα'', έδειχνε τα φωτάκια και την φάτνη και έκανε με το χεράκι της ότι είναι μικρούλια και γενικά έλεγε και έκανε ότι της περιέγραφα τόσες μέρες! Ήταν τόσο προσεχτική..'Ηθελε σε κάποιες φάσεις να τα πιάσει όλα δυνατά αλλά ήταν σαν κατι να την εμπόδιζε. Μόλις της έλεγα ''είπαμε Ευάκι ε? το πιάνουμε απαλά για να μην τα ρίξουμε κάτω'' εκείνη κατευθείαν άπλωνε μόνο το δακτυλάκι της και γελούσε. Μετα την πήγαμε βόλτα σε μια πλατεία(στο Μπουρνάζι) που έχει για στολισμό κάτι φανταστικούς αγγέλους με φωτάκια και ξετραλλάθηκε! Το βράδυ είχε πάλι λίγο γκρινίτσα, δεν έφαγε πολύ, αλλά την κράτησα στο δωμάτιό της αυτή τη φορά γιατί και μετά το προχτεσινό είδα ότι χειρότερα την κάνω αν την παίρνω στο κρεβάτι ή στο σαλόνι. Δεν ηρεμεί. Έτσι έκασα δίπλα της, δεν ήθελε καν αγκαλιά, μου έδειχνε την καρέκλα για να κάτσω, τα ''είπαμε'' και κτά τις 11 κοιμήθηκε. Πάντως κι εγώ πιστεύω οτι όλο αυτό είναι πό τα δόντια της. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ενοχλείται. Μα ξαφνικά όσο κατάφερα να δω είναι οοοοοοοολα της τα ούλα τούμπανο.

Κωνκωνακι μου περαστικά! Αχ θα έχεις ταλαιπωρηθεί κι εσύ πολύ ρε γμτ..Τι να πω? Καλή δύναμη και ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά ο Κωνσταντινούλης..

Αρμα πώς είναι η Εύα; Έκανε έναν εμετό και εντάξει; Μάλλον θα είχε παραφάει τελικά; Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι και εγώ κατανάλωσα πολλές εργατοώρες στο θέμα φαγητού και ακόμα καταναλώνω. Γι' αυτό επιμένω και λέω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια. Ίσως βρε κορίτσια τελικά κάποια πράγματα να είναι γραμμένα στο DNA.

Ναι giovanna μου δεν ξαναέκανε εμετό. Είχε φάει το απόγευμα λίγο τυρόψωμο και προφανώς λόγω της μειωμένης όρεξης σε συνδιασμό με το γάλα και το κλάμα της έφερε εμετό. Αφού έβγαζε τα τυριά..:-(

Καλημερααααααααα

Στο θεμα διαπαιδαγωγησης ειμαι της αποψης οτι βλεπεις το παιδι και αναλογα πρατεις και εγω προσωπικα το εχω ξανατονισει δεν αγχωνομαι ..Ειναι μικρος ακομη ..Ο δικος μου δεν λεει ακομη απο τα κακα ..οκ θα τα πει ...επισης εμεις βλεπω οτι εχουμε το μεγαλυτερο παθος απο ολα για την πιπιλα .την μερα δεν την φορα αλλα το βραδυ πολλες φορες ξυπναει και την ψαχνει...επισης δεν αγχωνομαι ...

Αλλα παιδακια ομως που ειναι πιο ετοιμα καλως πραττουν οι γονεις τους και τους ξεκινουν τις διαδικασιες..

Μαρινα περαστικα στον Γωγουλινο μας...ελπιζω σήμερα να ειναι απυρετος..

Stone πολυ ομορφο το δεντρο σου και πολυ ομορφο και το σπιτι σου!!!καλες γιορτες ..

Περαστικα και στο Βικακι ..

Αρμακι μας ελειψες κοριτσακι ..

Ο γκαβουλης ο συζυξ σιγα σιγα επανερχεται

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βικούλα μου περαστικά σου! Πως είσα σήμερα?

Κορίτσια θέλω να σας πω για την Ρίτα επειδή έχω μιλήσει μαζί της πολλές φορές και επειδή ο γραπτός λόγος πολλές φορές φαίνεται λίγο ''απόλυτος''. Έχω να σας πω πως είναι ένας άνθρωπος που ουδέποτε δεν κοκορεύεται, ούτε για το παιδί της ούτε για το τι κάνει. Απλά τα λέει σαν γεγονοτα. Αυτό σίγουρα θα το έχετε καταλάβει.Και αν της πεις και καμιά καλή κουβέντα παραπάνω αισθάνεται και άσχημα :lol: Ακολουθεί κι εκείνη την γραμμή του Γρηγόρη που κακά τα ψέματα είναι ένα απίστευτο παιδί και φάνηκε ότι είναι πολύ μπροστά για την ηλικία του από πολύ μωρό. Και οι συμβουλές που θα σου δώσει θα είναι με έναν πάρα πολύ όμορφο τρόπο που στον γραπτό λόγο δεν φαίνεται. Αυτό για να μην νoμίζεται ότι είναι ''κέρβερος'' και θέλει να μεγαλώσει τον Γρηγόρη πριν την ώρα του..(ριτάκι σε επιταγή θα μου τα στείλεις τα λεφτά?:tongue: )

Εγώ παντως κορίτσια προβληματίζομαι πάρα πολύ για το αν τα κάνω σωστά ή λάθος. Ας πούμε για τον ύπνο ακόμα έχω αμφιβολίες γιατί ας πούμε η Εύα δεν μπορεί να κοιμηθεί με κανέναν άλλο εκτός από εμένα και φυσικά πουθενά εκτός σπιτιού παρά μόνο στο εξοχικό που έχει κι εκεί το δωμάτιό της. Απο την άλλη λέω βέβαια ότι αυτό δεν μπορεί να κάνει κακό στην Εύα απλά εμένα με καταπιέζει λίγο γιατί δεν μπορώ να την αφήσω βράδυ πχ αν δεν έχει κοιμηθεί. Μετά πάλι λέω ότι όταν κάνεις παιδί δεν μπορείς να είσαι όπως πριν. Είναι αδύνατον. Και η Εύα είναι τόσο ήρεμη με όλο αυτό που είναι το πιο σημαντικό. Και μετά έρχεται πάλι το ''διαβολάκι'' και λέει ''και αν τύχει κάτι σοβαρό και πρέπει να λείπω τι γίνεται?'' Δεν ξέρω, μπερδεύομαι ειλικρινα..

Διαφημίσεις

Μα ξαφνικά όσο κατάφερα να δω είναι οοοοοοοολα της τα ούλα τούμπανο.

Αρμα το κοριτσακι σου θα εχει μεγαλη ανησυχία αυτο τον καιρό..Μολις ξεπροβάλλει η μυτούλα του δοντιου θα ηρεμεί για λίγο.. Της κανεις καθολου μασαζακι στα ουλα της;Θα νοιώσει μεγαλη ανακουφιση..

Μαράκι μου θα ταλαιπωρηθεί λίγο το κοριτσάκι σου τώρα, αλλά θα τα βγάλει μάλλον όλα μαζί τα δοντάκια της. Υπομονή και πολλές αγκαλίτσες και φιλάκια.

Εγώ σήμερα είπα στην πεθερά μου να έρθει για να είναι αύριο εδώ...από αύριο έχουμε 3 κρίσιμες μέρες κι ελπίζουμε και παρακαλάμε να μην κάνουμε καθόλου πυρετό ! Δεν θέλω να είμαι μόνη μου, νιώθω τεράστια ανασφάλεια!

m57Zp2.png

μαράκι μου ωραία τα είπες...κανείς δεν επιτέθηκε όμως στην ρίτα και σίγουρα όλες έχουμε καταλάβει πως τα εννοεί. Δεν νομίζω να την παρεξήγησε κανείς, εγώ τουλάχιστον δεν το έκανα...ας πω για μένα χεχε!

Όλα καλά...συζήτηση κάνουμε και η καθεμιά έχει την άποψή της.

m57Zp2.png

Joa, τι κανετε;; Ο χρηστακης σου; Σε χασαμε το Σαβ/κο

Ο γκαβουλης ο συζυξ σιγα σιγα επανερχεται

Εεε ναι, γιατι πλησιαζουν και γιορτές και πρεπει να βλέπει καλά..για να γραψετε το γραμμα στον Αη Βασίλη..χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...