Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κωνκων βοηθεια σας!!

Θα σου στειλω και πμ καποια στιγμη να μου δωσεις πληροφορίες μολις μπορέσεις γιατι ενδιαφερομαι και εγω..

Οποτε θες Πετρουλα μου.

sardelaki μου σκεφτομουν κατι σε μακαρονοσαλατα αλλά κάτι απλό... Για πες και τη σπεσιαλ της μαμας!

Καλεεεεε φευγω...... Πάω να πάρω το παιδί μου. Πω πω θα το ξεχνουσα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

η σπέσιαλ της μαμάς περίεχει:

μαρούλι

ρόκα

μπόλικο φρέσκο κρεμμυδάκι

σκόρδο

λάδι

ξυδι μπαλσάμικο (άσπρο)

φέτα σε κομματάκια (εγώ τρίβω φρέσκια παρμεζάνα και βάζω)

κους κους το οποίο βράζεις και προσθέτεις στην σαλάτα

τριμμένο καρότο

καθόλου δύσκολη και μιλάμε για πεντανόστιμη. Μακαρονοσαλάτα θα σου δώσω σε λίγο και μία δική μου συνταγή. Θα σου δώσει και η ρίτα που σίγουρα θα έχει!

m57Zp2.png

αυτήν την μακαρονοσαλάτα φτιάχνω εγώ

250γρ. Μακαρόνια (εγώ βάζω βίδες)

200γρ. Μοτσαρέλα

150γρ. Ντομάτα λιαστή ή ψιλοκομμένη

150γρ. Ρόκα

150γρ. Ζαμπόν πάρμας (αν δεν βρείς βάλε μπέικον ή κάτι άλλο που σας αρέσει)

50γρ. Κουκουνάρι

1 σκελίδα σκόρδο

Αλάτι και πιπέρι

Ελαιόλαδο

Ξύδι μπαλσάμικο

3 κ.σ. πέστο (πέστο βασιλικού βάζω εγώ)

1 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. μέλι

Και τέλος φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα

m57Zp2.png

Γειά σας γλυκές μανούλες και γιαγάκα τι κάνετε;

δεν αντιστάθηκα σήμερα και άνοιξα το pc να δω για λίγο τι κάνετε. Βλέπετε απο χθες είμαι σπίτι μου, έφυγα απο το ξενοδοχείο των γονιών μου (να προσθέσω ότι είναι καταπληκτικό, διαμονή, φαγητό , service ήταν άψογοι, όποια ενδιαφέρεται να της στείλω σε πμ περισσότερες πληροφορίες :tongue:) και επιστρέψαμε στα πάτρια εδάφη γιατί σήμερα έχω ραντεβού πάλι με το γιατρό.

Σκέφτηκα να διαβάσω λίγο τα νέα σας , όσα δηλάδή είχα χάσει απο τη συνάντηση και μετά αλλά μόλις είδα τις σελίδες που προστέθηκαν μου ήρθε ο θάνατος. Αδύνατον :mrgreen: είσαστε πολυλογούδες και επειδή έχω και τον φόβο του άντρα μου μην έρθει και με δει στον υπολογιστή απλά μπήκα να σας πω ένα γεια και υπόσχομαι ότι μόλις ανακάμψω θα επανέλθω όχι με σεντόνι μόνο αλλά όλη την Παλαμαϊκή εταιρεία.

Εγώ δόξα το θεό είμαι καλύτερα απο την Τετάρτη και μετά, αίμα δεν έχω ξαναδεί αλλά ευελπιστώ να μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός για να σηκωθώ λιγάκι γιατί πιάστηκα σε αυτό το κρεβάτι συνέχεια και 2ον νιώθω άρρωστη ενώ δεν είμαι.

Πήρα θάρρος βλέπετε από την αυχενική την Παρασκευή και το Σάββατο ξεκω@#@#@ στις δουλειές και να τα αποτελέσματα. Τέσπα ελπίζω να ήταν μέχρι εκεί.

Λυπάμαι που δεν έχω διαβάσει τίποτα απο τα δικά σας και έτσι δεν μπορώ να σχολιάσω , να ευχηθώ μόνο να είσαστε όλες καλά και οι τα παιδάκια σας , εγγονάκια σας ακόμα καλύτερα. Θα τα πούμε σύντομα λεπτομερώς.

Να πω εν συντομιά μόνο να ζήσει το μωράκι της Εύας που έμαθα ότι γέννησε απο τη Νατασούλα και χρόνια πολλά σε όσους είχαν γενέθλια και γιορτούλα ,απ'ότι θυμάμαι ο άντρας της Πετρούλας την προηγούμενη εβδομάδα.

τέλος να προσθέσω ότι στη συνάντηση πέρασα καταπληκτικά , όλες είσαστε φοβερά κορίτσια αν και δεν κατάφερα να μιλήσω και να πω πολλά με όλες σας ευελπιστώ να επαναληφθεί η συνάντηση και να τα πούμε καλύτερα.

Βίκυ και πάλι ευχαριστούμε για τα δωράκια σου και συγχώρεσε τη δική μου γαϊδουριά. Όλες είσαστε καταπλητικές.

Καλέ εμένα με ξεχάσατε , δεν μου έχετε στείλει καμιά σας φωτογραφία απο τη συνάντηση απότι είδα στο e-mail μου και θα σας μαλώσω. Θέλω να δω και εγώ αν ο φωτογράφος μας αποθανάτισε καλά.

Μία οι φωτογραφίες απο τη δική μας συνάντηση και μία οι φωτογραφίες της Μενεγάκη με το νέο έρωτα της ζωής της στη Νέα Μάκρη. Μιλάμε έχω γίνει εξπερ στα πρωινάδικα. Παρεπιπτόντως ότι κουτσομπολιό θέλετε να με ρωτήσετε μη διστάσετε.

φιλιά σε όλες πολλά πολλά και μου λείψατε.

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!

τι κανετε;

στονε μου και Ηλιανα ευχαριστω για τις πληροφοριες απλα θελω να αφησω ενα γευμα σημερα γιατι θα παω στη γιατρο το απογευμα μπορει να μην χρειαστει αλλα ας εχω εχθες εβγαλα 30γρ θα δω και σημερα τι θα βγαλω.

Μαρινα πες μου κι εσυ που το κατεχεις ποτε να αντλω;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Να' μαι κι εγώ η πονεμένη!!!! Μόλις γύρισα από οδοντίατρο με τον φρονιμήτη στο χέρι.

Kiko καλώς μας ξανάρθες. Πολύ χαίρομαι κι εγώ που είσαι καλά. Γρήγορα στο κρεββατάκι όμως τώρα για να μη σε κάνουν τσακωτή!

Λαμπρινή να τη χαίρεσαι τη μπισκοτούλα σου.

Sardelaki ωραίες κ δροσερές σαλατούλες!

Κι εσύ Κωνκων δεν κάθεσαι και λίγο στ' αυγά σου! Παρτάκι ετοιμάζεις!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

sardelaki μου τις εκτυπωσα ήδη! Ευχαριστώ:D!

Κικιτσα μου χαιρομαι που είσαι καλύτερα. Μας ελειψες με τα σεντονια σου!:mrgreen: Που είναι το ξενοδοχείο? Για στειλε κανα πμ με λεπτομερειες.

Να' μαι κι εγώ η πονεμένη!!!! Μόλις γύρισα από οδοντίατρο με τον φρονιμήτη στο χέρι.

Κι εσύ Κωνκων δεν κάθεσαι και λίγο στ' αυγά σου! Παρτάκι ετοιμάζεις!

Ωχ περαστικά σου! Οσο για το παρτάκι επειδή περσι δεν κάναμε πολλα πολλα λέω φετος να το κάνουμε. Θα έρθει και η πεθερα μάλλον για βοηθεια, γιατι στο καπάκι θα έχουμε βαψιματα στο σπίτι.

Ελενάκη έναν φρονιμίτη αφαίρεσες;

Ναι Sardelaki μου. Εναν. Για αρχή.....δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά!!!! Ο οδοντίατρος με μένα τρίβει τα χέρια του. Οι υπόλοιποι 3 δεν έχουν βγει ακόμα. Αργώ να φρονιμέψω εγώ χιχιχι.

Γιατί βρε Deleni να μην εισαι πιο κοντά να σε προτιμήσουμε ;) ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...