Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blu24 είπε:

Εφόσον έχει τώρα κοντά την ωοληψια πες του να τα κάνετε μαζί ώστε να γλιτώσεις να δίνεις δύο φορές στην κλινική στον αναισθησιολόγο !! Ας πάρει μόνο ο γιατρός ότι θέλει παραπάνω κρίμα είναι τόσα λεφτά εφόσον μπορείς να τα γλιτώσεις 

Ναι, αυτό ίσως είναι το πιο βολικό.

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

διαγνωστική θα είναι. Και μου είπε ένα ποσό έτσι γενικό, δηλαδή στα 800 δεν μου είπε αν συμπεριλαμβάνεται μικροβίωμα, βιοψία, που διαβάζω εδώ ότι κάνετε τα περισσότερα κορίτσια. Δηλαδή, άμα είναι εκτός αυτά, πόσο θα πάει το κούρεμα; Εμβρυομεταφορά θα κάνουμε ούτως ή άλλως σε επόμενο κύκλο γιατί έχω αρκετά ωοθηλάκια, να αποφύγουμε υπερδιέγερση.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα! Καλη εβδομάδα!

Πολυ ωραίο το ΣΚ αλλά ο αερας μας τα χαλασε λιγάκι.

Το Σαββατο πηγα στον γιατρο να δουμε το νινί. Μια χαρα το βρηκε και εφτασε τα 917 γρ. και με μεγάλο πόδι:mrgreen:. Εχω εναν επιφανειακό πονο πολύ έντονο, αλλά μου είπε οτι είναι απο το άνοιγμα της κοιλιάς.

Την Κυριακη πηγαμε στο μοναστηρι της Α.Ειρηνης Χρυσ. και κοινωνησαμε τον Κωνσταντίνο μας.

Βλέπω πολλές επιτυχίες στα γιογιο! Μπράβο!:D

Εμείς πήγαμε πάλι πίσω στο θεμα γιογιο και απο βδομάδα βλέπουμε...

maeleni μου, παρούσα! Τα ΣΚ είναι αφιερωμενα αποκλειστικά στην οικογενεια και δεν μπαινω συχνα;). Αφου επεσε ο πυρετος σας μια χαρά θα είστε. Μη σε αγχωνει η αφαγία, θα του έρθει η ορεξη σιγα σιγα.

Λαμπρινη μου Χρονια Πολλα να τη χαιρεστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λαμπρινουλα μου να χαιρεστε την κουκλιτσα σας.χιλιοχρονη να ειναι.γερη και δυνατη.

καναμε και εμεις παλι κακα και τσισα στην τουαλετα.μολις ειχε ξυπνησει απο τον μεσημεριανο υπνο και την εβαλα.στην αρχη εκανε τσισα,μετε απο 2-3 λεπτα.και περιμενα κανα 5 λεπτο ακομα και την απασχολουσε ο μπετοβεν που προσπαθουσε να φτασει ενα ρολο χαρτι που εβαλα ψηλα και ετσι τα εκανε.μετα ξυπνησαμε τον μπαμπα ηρθε και τα ειδε τα χαιρετησαμε και χαιρομασταν.

εχει πλακα γιατι οσο καθεται φωναζι "κατι κατι"(χαρτι εννοει)και της δινω σκουπιζεται και το πεταει μεσα και λεει "γεια χου"

κλεισαμε το παρτυ μας για την τεταρτη στις 2/6 στον παιδοτοπο.

θα σας περιμενουμεεεεεεεεεεεεεε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κωνκων βοηθεια σας!!

Θα σου στειλω και πμ καποια στιγμη να μου δωσεις πληροφορίες μολις μπορέσεις γιατι ενδιαφερομαι και εγω..

Ελένη θα ερθει και η ορεξη, να συνελθει και ο οργανισμος του 2-3 μερες τωρα και ολα θα βρουν τους φυσιολογικους ρυθμους τους.

Ριτα λές να ειναι ετσι;;Πάντως τωρα που πήρα τηλ. την πεθερα μου και τις εδωσα οδηγίες αισθανθηκα και λίγο ασχημα σαν να της υποδείκνυα τι να κανει και μου λέει και εγω παιδια μεγαλωσα βρε, μη στενοχωριεσαι:oops::oops:

Λαμπρινη να τα εκατοστησει η ζουζουνα σου και να την χαίρεστε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και από μένα.

Διάβασα ότι πρόλαβα!

Μπράβο σας για τις επιτυχίες σας στο γιογιο.

Ελενάκι ευχομαι να ειναι καλύτερα ο Γρηγοράκης.

Ντινάκι μου μια χαρά η μπουμπούκα σας!

Εγώ και πάλι πεσμένη αλλα δεν σας πρήζω.

Θα δουλέψω λίγο και αν τα καταφέρω θα σας πω τα νεα μας.

Πολλα φιλια σε ολες.

Ριτα λές να ειναι ετσι;;Πάντως τωρα που πήρα τηλ. την πεθερα μου και τις εδωσα οδηγίες αισθανθηκα και λίγο ασχημα σαν να της υποδείκνυα τι να κανει και μου λέει και εγω παιδια μεγαλωσα βρε, μη στενοχωριεσαι:oops::oops:

Πετρουλα αν δεν βιαζεσαι να βει η πανα πχ. σε 1 μηνα ετσι θα ειναι οπως στο λεω,σιγα σιγα και λιγη σημασια θα εχει να εισαι τυπικη ή οχι.Φτανει να κατανοησει τη διαδικασια.Αν μου ελεγες οτι εχεις χρονικο στοχο τοτε ναι θα επαιζε ρολο να υπαρχει μια συνεπεια στις ωρες.

Γενικως νομιζω οτι το χαλαρο στυλ θα αποδωσει καλυτερα και μεχρι το τελος του καλοκαιρου θα την εχετε βγαλει.Μη νομιζεις πιεζονται και αυτα και βαριουνται αν τα τρεχεις ολη την ωρα στο γιο γιο.Καλυτερα να γινει χαλαρα η εισαγωγη και σιγα σιγα θα το προσεγγιζει και μονος του.

Οσο για την πεθερα σε καταλαβαινω...και εγω ελεγα τι να κανουν οι δικοι μου αλλα δε μπορω να πω οτι στην αρχη συννενοουμασταν ιδιατερα.Σιγα σιγα μπηκαν και αυτοι στο νοημα,τουλαχιστον οπως ηθελα εγω να το κανω.

Ας πουμε μια φορα βρηκα τη μανα μου να εχει τον μικρο στο γιο γιο και να του δινει τοστ...:?ε αυτο το θεωρησα απαραδεκτο, εγω δεν ηθελα να κανει τετοιο πραγμα οποτε την αποδεσμευσα και θεωρησα καλυτερο να κανω εγω τη διαδικασια οπως νομιζα.

Οποτε ενημερωσε την πεθερα σου και αστο στο χαλαρο.Μολις μαθει ο μικρος και το ζηταει ο ιδιος τοτε θα ειναι πιο ευκολο για ολους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να συμπληρωσω και κατι αλλο για ολες σας.

Γενικως να εχετε στο μυαλο σας οτι το ζητουμενο δεν ειναι να βγει η πανα για να βγει.Αν ειναι να τη βγαλετε απλα χωρις εκπαιδευση το κανετε και τωρα.Σκοπος για μενα ειναι οταν θα πουμε οτι βγαλαμε την πανα το παιδι να παραμενει στεγνο και να εχει ελεγχο.

Ξερω οτι καμμια σας δεν το πιστευει αυτο, αλλα ακουω πολλες(θα τα ακουσετε και εσεις) στις κουνιες,γνωστες κτλ που υποστηριζουν οτι εβγαλαν την πανα αλλά το παιδι τα κανει πανω του αρκετες φορες αν δεν του υποδειξουν να παει, οποτε εκει κολλαει το ''δεν ειναι ετοιμο ακομα''.

Οποτε χαλαρα !!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα χρονικο στόχο εχω αλλά οχι αμεσο, δεν ξερω κιολας αν ο Σεπτεμβρης θεωρείται μακρινος στόχος, πάντως θα ημουν πολύ ευχαριστημενη αν μεχρι τον ερχομο του καινουριου μελους απαλλαγόμασταν απο την ημερησια πάνα

Απλά θελω να ξεκινησω απο τωρα μια διαδικασια ουτως ωστε στα μεσα Ιουνιου που θα σταματησω τη δουλεια να το κανουμε αποκλειστικα μαζί και να αρχισουμε (ίσως) τοτε να βγαζουμε και την πάνα για καποιες ωρες..

Σούλα ελπίζω να εισαι καλύτερα..

Ηθελα να σου τηλ. κιολας μες το Σαβ/κο αλλά μετα σκεφτηκα να μην ενοχλήσω..

Βικυ αντε και εσεις καλά ξεκινησατε!!!Και μενα πιο πολύ με το μετα χαίρεται, ειδικα αυτο το ρολο το εχει πεθανει..θελει να σκουπιστει σωνει και καλά και το τραβαει με φορα με αποτελεσμα να τυλιγω εγω μετα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα χρονικο στόχο εχω αλλά οχι αμεσο, δεν ξερω κιολας αν ο Σεπτεμβρης θεωρείται μακρινος στόχος, πάντως θα ημουν πολύ ευχαριστημενη αν μεχρι τον ερχομο του καινουριου μελος απαλλαγόμασταν απο την ημερησια πάνα

Απλά θελω να ξεκινησω απο τωρα μια διαδικασια ουτως ωστε στα μεσα Ιουνιου που θα σταματησω τη δουλεια να το κανουμε αποκλειστικα μαζί και να αρχισουμε (ίσως) τοτε να βγαζουμε και την πάνα για καποιες ωρες..

Πολυ σωστα και μια χαρα θα παει!Ειμαι σιγουρη.Μεχρι το Σεπτεμβρη ουουοου θα καθαρισετε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααααααααα!!!

Πρωτα απο ολα!!χρονια πολλα στην κορη της Λαμπρινης .να ειναι γερο και τυχερο το κοριτσακι σου!!!

Εμεις ειμαστε καλα !!!το σπιτι επεστρεψε στα γνωστα του και ο Χρηστος και το απογευμα εκανε τσισα στο γιογιο ..απλα εμεις την κανουμε πολυ σιγα την διαδικασια μιας και ο Χρηστος το πρωι ειναι σχολειο , το απογευμα με την μαμα μου και πλεον αρκετα αργα με εμενα .Δεν μας πιεζει και ο χρονος οποτε cool ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μου κι εμείς χαλαρά όπως εσείς...σιγά σιγά αφού δεν μας πιέζει ο χρόνος.

Ο Αστέρης πήγε παιδική χαρά με την μανούλα μου...μαγείρεψα μπριάμι κι έφτιαξα και ένα ωραιότατο γερμανικό γλυκό. 'Εβαλα και την συνταγούλα στο μασα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω χαλαρα το εκανα κουκλες,6 μηνες μας πηρε ακριβως(τον τελευταια μηνα βεβαια το καθυστερησα εγω χωρις λογο)και στο τελος μονος του ειπε να τη βγαλουμε.

Θελει το χρονο του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εγω χαλαρα το εκανα κουκλες,6 μηνες μας πηρε ακριβως(τον τελευταια μηνα βεβαια το καθυστερησα εγω χωρις λογο)και στο τελος μονος του ειπε να τη βγαλουμε.

Θελει το χρονο του.

συμφωνώ απόλυτα ότι θέλει τον χρόνο του!

m57Zp2.png

Μόλις τελειωσα το ζυμωμα στα κεφτεδακια μπουκιτσες και τα έβαλα στον καταψυκτη. Τελικά θα κάνω ενα παρτάκι για τα γεννέθλια του Κωνσταντίνου:D. Εχω κατεβάσει ήδη τα ρολάκια ζαμπον-τυρι και το αλμυρο μωσαϊκο της Ρίτας. Θα κάνω σουβλάκια με κεφτεδάκι-πατατοκροκετα, σαντουιτσακια μαρουλι-τονο-ντοματα-μαγιονεζα και ίσως κανα πιτσάκι. Σκεφτομαι και για μικρα hot dog. Θέλω καμιά συνταγη για σαλάτα.

από σαλάτες τί σου αρέσουν;

μπορείς να κάνεις:

πατατοσαλάτα

μακαρονοσαλάτα κι έχω και μιά σπέσιαλ σαλάτα που κάνει η μανούλα μου που την ανακάλυψε σε ένα εστιατόριο!

m57Zp2.png

Καλημερα χαχ !

Κοριτσια μου ειλικρινά με συγκινησατε που θυμηθηκατε το κοριτσάκι μου !!!!

Σας ευχαριστουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ολες και ευχομαι καθε ευτυχια για σας και τα παιδακια σας !!!

Το μικρο μας παρτάκι , αν και με απουσίες , ήταν πολυ καλο και η φακιτσα μου το χαρηκε παρα πολυ . Αγκαλιαζε τα παιδακια , τα φιλουσε , γελουσε και χορευε συνέχεια , παιξανε και ολα μαζι καποια στιγμη , μια χαρά ! Εγω , αν και εκανα ετοιμασιες μεχρι τελευταια στιγμη λογο κακου προγραμματισμου , το καταχάρηκα και ημουν πολυ χαλαρή . Αρεσαν αυτα που εκανα , η τουρτα απο τα χερακια μου εντυπωσιάσε οπως και τα μικρα δωρακια για τα παιδακια . Το θεμα τελικα ηταν λιβαδι με ζωακια και φυσικα παπακια που η μικρη τα λατρευει .

Θα σας βαλω φωτο σε λιγο !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...