Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

Δημητρα, επειδη δεν θυμαμαι, εχεις ξανακανει ετ ; αν ναι, πριν η μετα την υστεροσκοπιση; τωρα τι εμβρυα θα μεταφερετε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να απαντήσω στα γρήγορα πριν διαβάσω γιατί πρέπει να πάρω την κουμπάρα μου που είχε χθες μπατσελορ... Να σας πω και γιατι το 'χασα!

Η μικρή μου είναι 87εκ και κλείνει τα 2 στις 20 Μαϊου. Πάει παιδικό δύο φορές την εβδομάδα το πρωί 3 ώρες για προσαρμογή, μαζί με την αδερφή μου, και την Πέμπτη έμεινε και μόνη της, και μία φορά τη βδομάδα για δημιουργική απασχόληση. Μιλούσε όμως πολύ πριν από αυτά, καθώς πέρυσι το καλοκαίρι ήδη χαιρετούσε τις βαρκούλες "κα(ρ)αβι γειά" και είχε λεξιλόγιο 50+ λέξεις. είναι το ταλέντο της :)

Χθες λοιπόν, ήθελα και εγώ η άμοιρη να πάω στο μπατσελορ της νονάς της, και ήταν όλα κανονισμένα, την άφησα στη μητέρα μου ώστε σήμερα το πρωί να μη χρειαστεί να ξυπνήσω στις 8 που ξυπνάει κτλ. Σημειωτέον η μητέρα μου την κρατάει από 17 μηνών δύο φορές την εβδομάδα αλλά μόνο άλλη μια φορά την έχουμε αφήσει βράδυ. Τις άλλες φορές που είχαμε βγεί βγαίναμε είτε αφού είχε κοιμηθεί, και ερχόταν π.χ. η πεθερά μου, ή έμενε η πεθερά μου στο σπίτι μας (που τώρα δεν γίνεται λόγω του ατυχήματος που είχε). Ε, έκλαιγε σπαρακτικά από τις 8.30 που την άφησα μέχρι τις 10, όταν με πήρε η μητέρα μου οτι δεν αντέχει άλλο... Βρε κορίτσια την λυπήθηκα και γύρισα και την πήρα! Της έλεγε θέλω τη μαμά μου και να πάω σπίτι μου κτλ. συνέχεια με αναφιλητά, και μόνο όταν της είπα οτι θα 'ρθω με περίμενε αλλά με τίποτα δεν κοιμότανε.

Και το οτι γύρισε ο άνδρας μου στις 7πμ πού το πάτε;

Αφήστε που έχει και διάρροια η μικρή... και είναι συγκαμένο το ποπάκι... ελπίζω αύριο το πρωί να μην έχει κάνει πληγή. Έβαλα σουντοκρεμ. Υπάρχει και ο φόβος πάντα της ουρολοίμωξης, αλλά νομίζω πως δεν είναι. Φαίνεται να την ενοχλεί μόνο όταν τα κάνει.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου γεια σας κι απο μενα.μολις καθησα κι εγω η ερμη!

πρωι -απογευμα βολτα παμε και στο ενδιαμεσο ολο δουλειες!οποιος ξαναπει οτι η γυναικα στο σπιτι δεν κανει τιποτα θα τον βρισω!

βεβαια το διασκεδαζω με την κοριτσαρα μου αλλα ειναι κουραστικο ιδιως που ειμαι μονη!

πλακα πλακα μονη την μεγαλωνω.........

σας εχω καλα νεα.το μεσημερι κοιμηθηκε και της εβαλα πανα ,αλλα ξυπνησε στεγνη και μου ζητησε κατευθειαν τα τσισα της.

και το απογευμα που πηγαμε βολτα δεν παρααπονεθηκε καθολου.

γυρισαμε και τα εκανε στο γιογιο της.τωρα της εβαλα πανα που κοιμαται και θα δω το πρωι πως θα ειναι.

το περιμενα πιο δυσκολο να σας πω αλλα τελικα με καθοδηγει εκεινη.

εγω της εδειξα τον τροπο και τον δρομο αλλα απο κει και περα το παει μονη της!

ειναι απιστευτο συναισθημα κοριτσια.νιωθω οπως οταν εκανε το πρωτο της χαμογελο,το πρωτο της βημα κλπ!

σας ευχομαι κι εσας καλη λευτερια απο τις πανες!!!!

φιλακι μου μου λειψες!!!τι κανει το ομορφο ναταλακι?να μου την φιλισεις ρουφηχτα.

υπαρχει περιπτωση να ερθω πειραια τον αλλο μηνα.μιας και μενουμε κοντα θα τα πουμε σιγουρα.

ααα και υπολοιπες μανουλες αν κανονισετε να με υπολογισετε ετσι?δεν ερχομαι και συχνα εγω!

σανσαν στεναχωρηθηκες που δεν βγηκες ε?λογικο ειναι.

φαντασου η δικια μου πως εκανε οταν πηγα στους δικους μου που τους εχει δει μονο δυο φορες.τι μνημη να χει τωρα με δυο φορες!

τουαλετα πηγαινα και εκλαιγε και φωναζε μανουλα!

μαελενη πως πατε με τον πυρετο?

ριτα το ποδι καλυτερα?

βατραχινα καλο σαραντισμο να χεις!ποτε περασε ο καιρος κιολας?

και οντως γεννησες σε πολυ καλη εποχη αν κι εγω θελω το επομενο γεναρη -φεβρουαριο ,πρωτα ο θεος!

κα φωτεινη για να μιλατε εσεις ετσι παει να πει οτι απογοητευτηκατε παρα πολυ!δεν εχετε αδικο!

ζηλεια και κακια καθημερινως συναντας σημερα!

δεν ξερω κοριτσια ,δεν θελω να σας το παιξω αγια ουτε και καλη!δεν με θυμαμαι να εχω ζηλεψει ποτε κατι ή καποιον!χαιρομαι για τον αλλον οταν καταφερνει κατι !παραπονο με πιανει αλλα ζηλεια και κακια οχι!

αρμα που εισαι?ειασι καλα?

λαμπρινη να χαιρεσαι το κοριτσακι σου.να τα εκατοστησει και να εχει οτι επυθυμει στην ζωη της!

ιωαννα τι ωραιο το παρτυ σας!να τον χαιροσαστε και παλι!

εγω δεν εχω πια φεις οποτε φωτο δεν μπορω να δω.αλλα φανταζομαι τι ωραια που θα ηταν!

σημερα εφαγε ολο το φαγακι της η μικρη μου αλλα κακα γιοκ!

αυριο εχω αγγιναρες!αντε να δουμε!

το πρωι εβαλα μια φιλη να την ταισει φρουτα μπας και ετρωγε αλλα τιποτα!

κανω υπομονη αλλα ειναι πολυ κουραστικο και αγχωτικο ολο αυτο!

σκεφτομαι να την παω και σε γαστρεντερολογο αλλα μηπως υπερβαλω?

φιλακιααααααα

1654096yn4fep17z7.gif

μαελενη πως πατε με τον πυρετο?

Είμαστε πάρα πολύ καλά Lazarenia μου, σ' ευχαριστώ. Κατι λίγο έκανε το απογευματάκι αλλά άλλο τιποτα.

Τι καλά και με τη δικιά σου που καθαρίσατε!!!!!

Μπράβο σας. Καλή ξεκούραση.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κοριτσάκια μου σας γράφω με πολυ ανεβασμένη διάθεση! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, το χρειαζόμασταν! Ήπιαμε λίγο παραπάνω μιας και πέταγα το γάλα που έβγαζα, χορέψαμε πάαααρα πολύ, καμαρώσαμε τη φιλενάδα μας νυφούλα και όλα τέλεια! Μας συγκίνησε κιόλας πολύ γιατί είχαν κάνει μια παρουσίαση με φωτογραφίες που είχαν από παιδιά και είχε πολλές φώτο που είχαμε βγάλει όλη η παρέα και δε ήξερα ότι υπήρχαν, από εκδρομές στη Χαλκίδα, από γενέθλεια στο φοιτητικό μου σπίτι, από την ορκομωσία μας, από το γάμο μου κλπ κλπ! Με το καλό να αποκτήσει κι αυτή γρήγορα απογόνους που ξερω ότι το θέλουν πολύ! Τα παιδιά μου επίσης πέρασαν μια χαρά με τους παππουδογιαγιάδες! Άντε τώρα εις άλλα με υγεία, κι αν όλα πάνε καλά θα είναι σύντομα αφού σας είχα πει για το ταξιδάκι με την κορούλα μου που είναι για το επόμενο Σκ αν καταφέρω να τακτοποιήσω κάποια πραγματάκια πρώτα! Παντρεύεται άλλη μια παιδική μου φίλη και συμμαθήτριά μου αυτή τη φορά!

Καληνύχτα και καλή εβδομάδα να έχουμε χωρίς κανένα αρρωστούλικο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

μαελενη περαστικα κι αγυριστα να ναι!

σε ευχαριστω κι εγω!

μαρινακι τι ωραια που περασατε!αχ πολυ συγκινουμε με τους γαμους!

και τι ωραια αυτο με την παρουσιαση.το ειχακανει κι εγω στον γαμομου.

στις 12\6 παντρευεται ι εμενα μια κολητη μου και πολυ θελω να παω αλλα δυσκολο!

αυτα εχεις οταν εισαι μακρυα!

καλο βραδυ.......

1654096yn4fep17z7.gif

Ήρθαμε και εμείς από το χωριό τελικά σήμερα δεν είχαμε κανένα ατύχημα όλα πήγαν καλά με το γιογιό μας στην μασχάλη φυσικά μια φορά μου ζήτησε μονό να τον πάω τις άλλες τον έβαλα εγώ και έκανε δεν πειράζει νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο

Μαρινακι έμαθα για τον γάμο πολύ όμορφη η νύφη πολύ καλό γλέντι

και φυσικά έφαγα και τα γλυκάκια αντί τις μπομπονιέρας μούρλια ήταν και η τούρτα του γάμου τους ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε και εμείς από κοντά.

Πετρουλα μπράβο στο αγοράκι σου ειδές θα βρείτε τον στόχο τίποτα δεν είναι πολύ εύκολο είναι τελικά

maeleni άντε κούκλα μου και σε είχα στο μυαλό μου καλό μου

sunsun νωρίς γύρισε άντρας σου ο δικός μου προηγούμενο Σάββατο γύρισε 9 το πρωί και είχε σηκώσει και λεφτά από την τράπεζα αυτό που το πας ?

vatraxaki εγώ αντλήσεις ξεκίνησα μετά τον χρόνο δεν ξέρω για ποιο νωρίς το έκανα αφού θήλαζε ο μικρός πάντως δεν μου χρηστικέ ποτέ

ριτα79 εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι θέμα χωρητικότητας της ουροδόχου κύστης

ο άντρας μου πηγαίνει προς νερού του 2 φορές την ήμερα ΜΟΝΟ.

ενώ εγώ ανά μισή ώρα ευτυχώς που κληρονόμησε από τον άντρα μου ο Λευτεράκις

lazarenia για το βραδύ θα δεις εσύ πότε θα είναι έτοιμη από τις συμβουλές των αδερφων μου το παιδί σου δείχνει πότε θα σταματήσει την νύχτα κρίμα να το ταλαιπωρείς μέσα στην νύχτα

πάω να ξεραθώ γιατί δεν αντέχω να διαβάσω τις ποιο πίσω σελίδες γράψατε πολλά φιλία σε όλες

:tongue::tongue:

υπαρχει περιπτωση να ερθω πειραια τον αλλο μηνα.μιας και μενουμε κοντα θα τα πουμε σιγουρα.

ααα και υπολοιπες μανουλες αν κανονισετε να με υπολογισετε ετσι?δεν ερχομαι και συχνα εγω!

Τέλεια νέα, άντε ελάτε!!!!!
ριτα το ποδι καλυτερα?
Ριτάκι, τί έπαθες καλέ;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

sunsun νωρίς γύρισε άντρας σου ο δικός μου προηγούμενο Σάββατο γύρισε 9 το πρωί και είχε σηκώσει και λεφτά από την τράπεζα αυτό που το πας ?
Xαχαχαχα, καλό!!!!!!

Μαρινάκι περάσατε καλά, μπράβο κοριτσάκι μου!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και παιδακια!!

Καλή εβδομαδα να εχουμε και ελπίζω να ειμαστε ολοι καλά!!

Ελένη πως ξεκιναει η μερα σας;;;

Μαρινα καλώς ήρθατε!!Δεν καταλαβα οτι θα καθόσασταν διήμερο και χωρίς παιδια, μπραβο βρε θηρίο!!Μια χαρα τα καταφερατε, με το καλό και το επόμενο ταξιδακι με την φυσικη αντλία πλέον, χαχα

Sunsun η Κατια μαλλον καταλαβε οτι ετοιμαστηκες για τρελο ξεφαντωμα και ειπε να στο χαλάσει..Κριμα, αλλά το κοριτσακι σου μαλλον σε χρειαζοταν (για καποιον δικο της λόγο)

Βατραχακι για τις αντλήσεις αν δεν συντρεχει λόγος απουσιας τωρα αμεσα εγω θα σου ελεγα να το αφησεις για κανενα μηνα ακομη για να αυξηθει και η παραγωγη σου..Ετσι κι αλλιως τωρα που θα αρχισετε να βγαίνετε ειναι καλος ο καιρος και θα τον εχεις μαζί σου..Εγω την πρωτη αντληση την εκανα Σεπτεμβριο για να πάω στο γαμο μιας φιλης μου (και μετα στην δεξίωση) και ξεκινησα μια εβδομαδα πριν οποτε και εβγαλα 2 γευματα. Δεν τα πήγαινα καλα με το θήλαστρο..Κάποιες φορές το προσπαθουσα πολύ νωρις το πρωί όταν εβλεπα οτι αργει να ξυπνησει ο μικρος (πάνω απο τρίωρο) οποτε εβγαζα το γευμα που θα ετρωγε και αν ξυπνουσε εδινα απο το αλλο στηθος, ετσι το πάλευα χωρις να εχω καμια ιδιαίτερη εμπειρία στο θεμα αυτο.Θα βλέπεις το στηθος σου και θα κρινεις εσυ..Επίσης μπορει το μικρο να φαει σε καποιο γευμα λιγότερο, εκεινο το υπολοιπο γαλα να το βγαλεις ακομη και 40 ml να ειναι, με αλλες δυο αντλησουλες εντος 24ωρου θα συμπληρωσεις ενα γευμα

Νομιζω πως η Ελένη και η Μαρίνα (τωρα που ελειψε αρκετα) θα σου γραψουν καλύτερα τι ισχυει με τις αντλήσεις

Να σας πώ και εγω για τα κατορθωματα μας το Σαβ/κο, εκανε τσισα αρκετες φορες, μιση φορα κακακια (τα υπόλοιπα ειπαμε, τα χασαμε) και πλέον το καταλαβαίνει και εκεινος οταν ειναι να ουρησει γιατι εκει που παίζουμε και μιλάμε σταματαει 3-4 δευτερολεπτα και κοιταει το πετούμενο οποτε εκεινη την ωρα του λέω οτι κανει τα τσισακια του και πως μεγαλώνει και θα βγαλει σιγα-σιγα το παμπερακι κι αλλα τετοια...Μετα σηκωνει τα χερια ψηλά και λέει Γιεεε!!!Χτες αποθανατισαμε στην καμερα πως ανεβασε τη φορμουλα του και πήγαμε τα ριξαμε στην λεκανη

Σκεφτομαι οτι απο σημερα πάλι θα χανω τα πρωινά μας γμτ, γιατι οσο και να μου λέει η πεθερα μου οτι τον βαζει στο γιογιο και κανει τσισακια 1-2 φορες, ξερω οτι μετα τις 10.00 ειναι εξω για βολτες και αυτο θελει στην αρχη λίγο εντος σπιτιου για να μπει σε ενα ρυθμό, αλλά κι απο την άλλη τι να της πω μη βγαίνετε εξω;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Μπράβο σε όλους για τα κατορθώματα τους με το γιογιο!!! Πολύ χαίρομαι.

Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά, χωρίς πυρετό απλά συνεχίζουμε την αφαγία και τώρα παίρνουμε και αντιβίωση.

Τι ωραία που περάσατε τέλεια στο γάμο Μαρίνα. Πάντα τέτοια ευχάριστα. Αντε και την άλλη βδομάδα το άλλο ταξιδάκι ;)

Sunsun κρίμα που έχασες το baccelor :( Θα πρέπει να πέρασαν πολύ ωραία.

Ρίτα πως είναι το πόδι σου σήμερα?

Stone θα τα καταφέρετε, αφού έγινε η αρχή. Μην αγχώνεσαι.

Που είναι τα υπόλοιπα κοριτσάκια?

Joa, κωνκων, Σούλα, Ana, Deleni, Βίκυ καιρό έχετε να μας επισκεφτείτε!

Μίλησε κάποια με την Kiko? Πως είναι το κορίτσι μας?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα!

Εγω το ελυσα το ποδι να δω πως θα παω και εινα καταμαυρο γμτ...κατα τα αλλα ποναει λιγοτερο.

Σπιτι ειμαι με τον ταλιμπαν μου σημερα.

Διαβαζω πολλες επιτυχιες στα γιο γιο σας!

Μπραβο καλη αρχη στην εκπαιδευση σας.

Πετρουλα μη σε αγχωνει αυτο και εγω που ημουν μαζι του περα απο την πρωινη επισκεψη στο γιο γιο δεν πολυ ασχολουμουν τα πρωινα εκτος και το ζηταγε.Απογευματα καναμε τις περισσοτερες επισκεψεις μας στην τουαλετα.Νομιζω και στο βιβλιο λεει για αρχη να τα βαζετε 3-4 φορες.

Τον τελευταιο καιρο που ελειπα η μανα μου τον εβγαζε εξω και παλι δεν ειχαν την ευκαιρια.

Οταν ομως του αρχισα τα βρακακια τα απογευματα εγινε ο ιδιος ακομα πιο εγκρατης οποτε απο οτι μου ελεγε η μανα μου της ζηταγε ο ιδιος κανα 2ωρο μετα την ωρα που της ειχα πει οτι εκανε το πρωι και συνηθως μετα τη βολτα τους αφου η πανα ηταν στεγνη.Ετσι σιγα σιγα απο μονος του αυξησε το διαστημα που εμενε στεγνος.

Ειναι νωρις ακομη, βδομαδα με τη βδομαδα θα βλεπεις διαφορα.

Γενικως ειδα οτι με αυτο το χαλαρο στυλ δεν ειχα και ατυχηματα πλην λιγων σταγονων τις περασμενες βδομαδες που και αυτα μολις τα συνειδητοποιουσε τα κραταγε και τρεχαμε στο γιο γιο.Με λιγα λογια λιμνουλα δεν εχω δει...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...