Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

Δημητρα, επειδη δεν θυμαμαι, εχεις ξανακανει ετ ; αν ναι, πριν η μετα την υστεροσκοπιση; τωρα τι εμβρυα θα μεταφερετε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α, της φόρεσα και σκουλαρίκια κεράσια σήμερα της αγάπης μου, θα σας βάλω φωτο!

Της εχεις τρυπήσει τα αυτιά; Και εγώ ήθελα να το κάνω όταν σαράντισε αλλά δεν με άφησε ο άντρας μου. Τώρα πια δεν πρόκειται να κάτσει. Θα ξεσηκώσει το μαγαζί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

joa μου και του χρονου να εισαστε γεροι να κανετε το παρτακι σας!!!

τελειος ο μικρος στις φωτο να τον φας ειναι με τα μαγουλακια του!

filaki μου τι κανετε;η μικρη;

ριτα τι να πω κι εγω που εχω να βγω εξω πανω απο μηνα;

αχ αυριο θα παω και στη γυναικολογο επιτελους σαραντηζουμε!

κοριτσια μπορειτε να με διαφωτησετε λιγο με τις αντλισεις;θελω να ξεκινησω να κανω μια μικρη τραπεζα ποτε να αντλω;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Της εχεις τρυπήσει τα αυτιά; Και εγώ ήθελα να το κάνω όταν σαράντισε αλλά δεν με άφησε ο άντρας μου. Τώρα πια δεν πρόκειται να κάτσει. Θα ξεσηκώσει το μαγαζί.
Όχιιιιι, τα φρούτα εννοώ, όχι πραγματικά σκουλαρίκια! Πραγματικά δεν θέλω, δε μου αρέσει.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

κοριτσια ειχε γενεθλεια και η μικρη της Λαμπρινης την ξεχασαμε!

Λαμπρινη μου να την χαιρεστε την ζουζουνα σας γερη και καλοτυχη να ειναι παντα και να σας χαριζει χαρες!!!!

filaki μου τι κανετε;η μικρη;
Καλά μωρό μου, δόξα Τω Θεώ. Εσύ πώς αισθάνεσαι με τα 2; Πώς τα πας; O γιος σου ο μεγάλος τί κάνει; Ομορφαίνει;;;;; Από αντλήσεις δεν ξέρω να σε βοηθήσω, δεν το έκανα ποτέ. Βολεύει;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

γλυκια μου η αληθεια ειναι οτι ειναι ζορι και με τα δυο επειδη ειμαι πολλες ωρες μονη αλλα η ευτυχια που νιωθω οταν τα βλεπω δεν συγκρινεται τα ξεχνας ολα και τα ξενυχτια και την κουραση!

ο μεγαλος ομορφαινει και ζωηρευει τι θα γινει δεν ξερω ανταρτης!!!

αντλησεις θελω να κανω οχι πολλες περιστασιακα για καποιες φορες που θα θελω να λειψω.

Γεια σας!

Φιλακι σου ειχα στειλει πμ το τηλεφωνο μου στειλε κι εσυ αν θες να κανονισουμε καμμια συναντηση.

Λοιπον κοριτσια για πειτε θελετε να κανονισουμε τιποτα?

Καταρχην πειτε με παιδακια ή χωρις ?

Αν ειναι χωρις θελετε ενα βραδακι οπως ειχα προτεινει να ειμαστε χαλαρες?

Αντε πειτε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχάκι μου τώρα που σαραντίζεις θα βγεις και εσύ βολτούλες. Την πιο κατάλληλη εποχή γέννησες τελικά. Μπορεί τώρα εμείς να είμαστε χαλαρές, αλλά όταν με το καλό μας προκύψουν δεύτερα μωρά και σου κλαιγόμαστε ότι δεν βγαίνουμε, εσύ θα είσαι αρχηγόπουλο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εννοειται οτι βστραχακι γεννησες την καλυτερη εποχη!Το ξερω πολυ καλα!

Σε κανα μηνα θα εισαι αρχηγοπουλο που θα στρωσει και ο νεος!!!

Οσο για μενα καρντια μου εχω πηξει διοτι ειμαι μεσα και 1.ειμαι κουτσαβλο,ενω 2.δεν ειμαι εγκυος,3.δεν εχω ακομα αποφασισει να κανω 2ο.

Αδικο δεν ειναι?Χαχαχαχα!

Πολλα φιλακι στα μπεμπονια σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαμπρινουλι μου να χαιρεσαι την κουκλα σου!!!!Να τη δειτε οπως επιθυμειτε!

Γερη και δυνατη παντα να ταλαιπωρει και να κανει περηφανη τη μανουλα της!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλες ευχες στον καλο σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σου sardelaki μου, βλέπω το γιό σου στο avatar κι ένα έχω να σου πω: είναι και πολύ κλώνος σου!!! Χαχαχαχα!!!!!

ααααααααααααα φιλενάδα, αλοιφή με έκανες :mrgreen: ξέρεις πόσο γουστάρω να μου λένε ότι μου μοιάζει ο γιος μου ε; :mrgreen:

Άντε να μην χάνεσαι...να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου...

m57Zp2.png

Ιωαννα για διακοπες γιατι δεν πατε Ζαχαρω?Φανταζομαι θα σου πει και η κουμπαρα σου σχετικα.

Παραλια απεραντη με αμμο ιδανικη για παιδια,ταβερνουλες παραθαλλασιες και μη,πλατεια με καφετεριες και σνακς,νυχτερινη ζωη χμμ φτωχη αλλα τι σας νοιαζει?χαχα

Ξενοδοχεια ικανοποιητικα και οικονομικα σχετικα(μπορω να σου πω και εγω αν θες),3-3μισημιση ωρες απο Αθηνα,σχετικα κοντινες εξορμησεις σε κυπαρισσια κτλ.

Εγω μπορει να μην το πολυπηγαινω το μερος για προσωπικους λογους αλλά ειδικα για την παραλια εχω να λεω τα καλυτερα.Οτι πρεπει για τον μικρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...