Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

Δημητρα, επειδη δεν θυμαμαι, εχεις ξανακανει ετ ; αν ναι, πριν η μετα την υστεροσκοπιση; τωρα τι εμβρυα θα μεταφερετε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πώς τα πάτε εσείς στον Παιδικό. Έχει αρρωστήσει;
Όπως εξηγούσα και στα κορίτσια από κοντά το μόνο μου άγχος στον παιδικό είναι η τροφικές της αλλεργίες που είναι πολύ σοβαρές κι απειλητικές για τη ζωή της, κατά τα άλλα όλα καλά!!! Αν έχει αρρωστήσει λέει, ούουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλο το χειμώνα ήταν άρρωστη. Αυτον τον καιρό πάει καλύτρα, φτου να μην τη ματιάσω Θεούλη μου........... Θυμισε μου όμως, η δικιά σου πάει καιρό στο σταθμό ή πρόσφατα ξεκίνησε; Πώς πάτε εσείς με τις αρρώστιες;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, της φόρεσα και σκουλαρίκια κεράσια σήμερα της αγάπης μου, θα σας βάλω φωτο! Άντε, καλό μας καλοκαίρι κορίτσια μου, έχω ξεμυαλιστεί!!!!!!!!! Έχουμε βέβαια και το μουντιάλ μην το ξεχνάμε!!!!! Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! Για σπάσιμο, να κανονίζουμε εκείνες τις καφέ και να τους αφήνουμε τα παιδιά!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μπραβο σας πάντως, δεν ηξερα για την ταλαιπωρια που περναει η μικρή και απο τα λίγα που διαβασα και ανεφεραν και τα κορίτσια εισαι αξιεπαινη για τον αγωνα σου και την ψυχραιμια σου!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αληθεια στο πεταλειδι ειναι καλα??πηγες φιλακι ??

την μικρη την θηλαζεις ακομη βρε θηριο ??μπραβο..

Δεν μου άρεσε το ξενοδοχείο βρε αγάπη μου κι έφυγα αμέσως... Δεν είδα τίποτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Μπραβο σας πάντως, δεν ηξερα για την ταλαιπωρια που περναει η μικρή και απο τα λίγα που διαβασα και ανεφεραν και τα κορίτσια εισαι αξιεπαινη για τον αγωνα σου και την ψυχραιμια σου!!
Σιγά βρε κορίτσια, ότι θα έκανε σαν μάνα η κάθε μια μας κάνω, τίποτα παραπάνω, όσο για ψυχραιμία δεν έχω ούτε ίχνος.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Θυμισε μου όμως, η δικιά σου πάει καιρό στο σταθμό ή πρόσφατα ξεκίνησε; Πώς πάτε εσείς με τις αρρώστιες;;;

Από Σεπτέμβρη ξεκινήσαμε και από αρρώστιες άλλο τίποτα. Εφτά φορές αρρώστησε με πυρετό από το Δεκέμβρη και μετά και τρεις φορές πήρε αντιβίωση. Χώρια οι μύξες. Εύχομαι από ε΄δω και πέρα να δτρώσουν τα πράγματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

καμια προταση για διακοπες εχετε ??κατι κοντινο σε Αθηνα ??και χωρις καραβι ή τουλαχιστον με λιγο καραβι ??
Εμένα το ένα μου το χωριό, η καταγωγή της μαμάς μου, είναι από το Τυρό. Δεν ξέρω αν τον ξέρεις. Είναι Αρκαδία, μετά το Άστρος και πριν το Λεωνίδιο. Βλέπω ότι πολλοί το προτιμούν για οικογενειακές διακοπές. Δεν ξέρω αν θα σου άρεσε. Εμείς έχουμε σπίτι πάνω στη θάλασσα κι ολη μέρα είμαστε στην παραλία, είναι όνειρο. Έχει αρχίσει όμως και μου τη δίνει που είναι πολυ κοτρώνα αδερφάκι μου η παραλία. Πάντα ήταν αλλά νομίζω ότι τώρα έχει παραγίνει το κακό, τουλάχιστον μπροστά στο σπίτι μου. Αυτά. Ότι πληροφορία θες μου λες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σιγουρα η καθε μανα κανει το καλύτερο για το παιδι της και ολες ειναι αξιεπαινες αλλα οταν οι συνθηκες ειναι δυσκολες και απαιτουν μεγαλύτερη δυναμη και προσπάθεια καλό ειναι να επιβραβευεται..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...