Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω αν γίνεται η υστεροσκοπηση μαζί με την ωοληψια. Ισως να μπορείς. Το μικροβιωμα είναι επιπλέον περίπου στα 200€ και πάνω ανάλογα που το στέλνουν. Η δική μου υστεροσκοπηση ήταν διερευνητικό χειρουργείο δλδ θα κάναμε σκρατσινγκ ούτως ή άλλως και εγώ επέμενα πως θα βρουν συμφύσεις (τα βρήκαν χειρότερα) μου την έγραψαν διαγνωστική στην κλινική και έγινε επεμβατική. Αν του πεις να προχωρήσετε θα σου πει αναλυτικά κόστος και τι περιλαμβάνει γιατί κ εμένα στο γενικά κάπου στα 900€ μου είπε για το ΙΑΣΩ, τελικά βγήκε λίγο λιγότερο. Βιοψία αν δεν υπάρχουν ευρήματα δεν χρειάζεται να κάνεις εκτός αν εννοείς άλλα τεστ πχ ΝΙΚΑ που εκεί δεν κάνεις μικροβιωμα. Το ότι κάποιες κοπέλες κάναμε διάφορα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τα κάνεις κ εσύ. Ειδικά αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια λόγω κόστους δεν τα προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί. Αν δλδ δεν έχεις προηγούμενες αποβολές δεν έχουν λόγο να σε βάλουν χειρουργείο. Εγώ είχα εξωμήτρια κύηση, δεν ένιωθα οκ να μην κάνω υστεροσκοπηση. 

Κι εγώ έτσι νόμιζα τρία λεπτά υπόθεση αλλά ήταν διαγνωστική μόνο στα χαρτιά. Η επεμβατική υστεροσκοπηση είναι χειρουργείο και απαιτεί αναισθησία, νοσηλευτές, μαίες, χώρο κλπ. Μπορείς αν ο γιατρός σου το κάνει να κάνεις μια απλή διαγνωστική στο ιατρείο του στα 3 λεπτά. Κάποιοι το κάνουν. Ο δικός μου δεν το κάνει και μου είχε πει να μου βρει άλλον γιατρό αν θέλω. Δεν ήθελα γιατί ήμουν σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά, επέλεξα την επεμβατική ήθελα να κάνω και το σκρατσινγκ ακόμα κ αν όλα ήταν τέλεια. Ασε που δεν θα άντεχα τον πόνο με τίποτα έχω στενό κανάλι! 

Οχι δεν έχω ξανακάνει ετ και όπως πάω δεν ξέρω και πότε θα την κάνω γιατί μόνο εξετάσεις κάνω ακόμα 😂 
      Δεν μου έχουν δώσει αξιολόγηση από το κέντρο ακόμα για τα έμβρυα. Ξέρω πως είναι καλά, όχι άριστα. Και πως είναι ένα 5ης και ένα 6ης ημέρας.

Εντωμεταξύ κορίτσια εσείς που προσπαθείτε πρώτη φορά, οι εξετάσεις που κάνω και η διερεύνηση που κάνω πλέον είναι κατόπιν δικού μου αιτήματος προς τον γιατρό. Ο γιατρός μου ήθελε να έχουμε κάνει ήδη εμβρυομεταφορά αλλά εγώ διάλεξα να κάνω όλα αυτά που έκανα πριν πάω σε εμβρυομεταφορά. Είναι συνειδητή επιλογή όχι κάτι απαραίτητο. Οι περισσότερες κοπέλες στην πρώτη τους ετ δεν κάνουν υστεροσκοπηση και μικροβιωμα και μπορεί να έχουν επιτυχία. 

συμφωνώ σε όλα, τα ιδια και εγώ αλλά μετά την αποτυχημένη βιοχιμή εμβρυομεταφορά. 

Κάλεσε στο κέντρο. Αξιολόγηση έχουν σίγουρα. Ζήτα το report, εκτός αν δεν θες να ξέρεις για να μην σε πιάσει άγχος. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολυ καλη ιδεα εδωσε η πετρουλα!

Δοκιαμσε Λαζαρενια σαλτσα δαμασκηνου μεσα σε φαγητο.Δηλαδη πολτοποιεις το ξερο δαμασκηνο μαζι με χυμο πορτοκαλιου και το ριχνεις μεσα στο κρεατακι!

Σουπερ γευση!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια.

Σήμερα εδώ έχει ήλιο αλλά φυσάει του σκοτωμού. Τεσπά. Εμείς τη βολτίτσα μας την κάναμε. Πήγαμε και καθίσαμε σε μια παραλιακή καφετέρια που δίπλα έχει παιχνίδια. Βέβαια μόνο 2 τσουλήθρες και κούνιες είναι δωρεάν, τα άλλα είναι του ευρώ, αλλά σημασία έχει ότι η Αλεξάνδρα το χάρηκε. Εντελώς τυχαία βρήκαμε και μια μαμά από το Σταθμό που έχει δίδυμα αγόρια στην ηλικία της Αλεξάνδρας......έτσι έπαιξαν μαζί τα φιλαράκια. Της έπιασα κουβέντα και για το τι θα κάνει αυτή το Καλοκαίρι και μου έκανε εντύπωση ότι θεωρεί δεδομένο ότι θα σταματήσει.......μόνο εγώ μπήκα στο δίλημμα :confused::confused::confused: Τεσπά.

Μαελένη εύχομαι να πάει καλύτερα ο Γρηγόρης σου. Από σήμερα λογικά θα δεις καλυτέρευση. Έτσι έγινε και με την Αλεξάνδρα. Ψήθηκε στον πυρετό και μετά της γύρισε σε ωτίτιδα. Έχω καταλάβει ότι κάποιες φορές δίνουν αντιβίωση και για να τα βοηθήσουν να επανέλθουν γρηγορότερα. Και εγώ, όπως και εσύ, το γιατρό μου θα άκουγα. Όσα και να έχω διαβάσει, δεν ξέρω αρκετά για να πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες.

Πετρούλα στο θέμα τιμωρία, αυτό που ξέρω είναι ότι στην ηλικία αυτή η τιμωρία δεν πρέπει να ξεπερνάει το 5λεπτο και δνε πρέπει να τα βάζουμε στο υπνοδωμάτιο γιατί τότε συνδυάζουν το χώρο με την τιμωρία. Εξαρτάται βέβαια και από το παιδί.........Κάποια δεν χαμπαριάζουν με τίποτα.

Ρίτα, αλήθεια, έχει εγκλεισμό το masterchef; Άσε τότε. Το είπα και στη μαμά μου αλλά το απόγευμα θα το πάρω πίσω :tongue::tongue::tongue:. Εσύ ξεκουράσου ακόμα λίγο.

Λαζαρένια μπράβο στη μικρή σου. Ηλιάννα και σε εσάς πολλά μπράβο. Άντε και στα δικά μας τώρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Το δικο μου δε χαμπαριαζει απο τετοια σιγουρα...

Απο την πορτα θα εβγαινε?απο την κλειδαροτρυπα?Απο το παραθυρο?Παντως θα εβγαινε...χαχα

Γιοβαννα ειδες?Αυτονοητο ειναι οτι προσπαθουν στο σταθμο να σε πρεσσαρουν.Μην το σκεφτεσαι και κανε εγγραφη απο τωρα για το Σεπτεμβρη και ολα θα ειναι μια χαρα.

Οσο για το παιχνδι παρτο πισω γιατι δε σε συμφερει...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρένια αν της έδινες φρουτοσαλάτα κομπόστα, που είναι γλυκιά, και της έκβες μλεσα και μερικά φρέσκα φρούτα;

Ρίτα ο Γρηγόρης σου είναι κούκλος. Να τον χαίρεστε.

Joa χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά. Το είχατε ανάγκη. Όταν μπορέσεις βάλε μας καμιά φώτο να δούμε και εμείς.

Διαφημίσεις

Εντελώς τυχαία βρήκαμε και μια μαμά από το Σταθμό που έχει δίδυμα αγόρια στην ηλικία της Αλεξάνδρας......έτσι έπαιξαν μαζί τα φιλαράκια.

Δεν πιστεύω κυρα συμπεθερα.....χαχαχα

Το τεταρτο ηταν πολύ αλλα οπως ειπα τον αφησα στο δωματιο με τα παιχνιδια και ετσι συνεχισε μονος του με το παιχνιδι.

Στο βιβλίο Πειθαρχία χωρίς ξυλο και φωνες αναφερει οτι τα λεπτα τιμωρίας ειναι αντιστοιχα με τα χρονια του παιδιου..Βιαστηκα να τον μεγαλώσω, στην εφηβεια τον εστειλα!!!Κακουργα μανα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οσο για το παιχνδι παρτο πισω γιατι δε σε συμφερει...χαχα!

Βρε εννοούσα ότι έχει παιχνίδια από αυτά που ρίχνεις 1 ευρώ για να δουλέψουν Χα, χα.

Στο βιβλίο Πειθαρχία χωρίς ξυλο και φωνες αναφερει οτι τα λεπτα τιμωρίας ειναι αντιστοιχα με τα χρονια του παιδιου..Βιαστηκα να τον μεγαλώσω, στην εφηβεια τον εστειλα!!!Κακουργα μανα!!

Αυτό ξέρω και εγώ.

Δεν χαλάω το συμπεθεριό μην φοβάσαι. Χι, χι. Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση; Τα δίδυμμα είναι ίδια και απαράλλαχτα και η Αλεξάνδρα τα ξεχώριζε.. Να μου πεις, τόσες ώρες μαζί......

Διαφημίσεις

Α να σας πω τωρα που ειπε η γιοβαννα για τους φιλους της μικρης.

Ο Γρηγορης εχει φιλους στην παιδικη χαρα που τον περιμενουν και τους περιμενει πως και πως.

Σημερα λοιπον επειδη ειχαμε μερες να παμε οταν φταναμε ελεγε ''που ειναι φιλοι μου? Φιιιλοιιι μοουου?''

Οταν φτασαμε τους φωναζε με τα ονοματα τους και κολλουσε και ενα φιλος διπλα πχ.Φιλε αντωνηηηη!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οχι βρε για το τηλεπαιχνδι και τη μανουλα ελεγα...χαχα

Καλά, συννενόηση μπουζούκι.

Απο τη συμπεριφορα τους και το χαρακτηρα τους τα ξεχωριζε Ιωάννα, εξυπνη νυφούλα εχω...

Πάντως μου εκανε τρομερη εντυπωση ποσο ομορφα καθεται και φαινεται να προσεχει, να παρακολουθει και να ακολουθει το προγραμμα στον σταθμο.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...