Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτη που σου ειπαν και εσενα οτι η λαρυγγιτιδα αντιμετωπίζεται μονο με κορτιζονη, οι γιατροί προφανως...

Φευγω, αργησα...

Αχ πετρούλα μου μην τσατίζεσαι αλά οι γιατροί δίνουν εστί τις αντιβίωσης σαν καραμέλες δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω συγγνώμη :?:???::?

καλά να περάσετε κισσσσσσσσσσς :lol::lol::lol:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

επιτελους σημερα εχουμε και παλι ηλιο αλλα η θερμοκρασια εχει πεσει!!!

τι μαγειρευετε σημερα;

εγω εβαλα στο φουρνο κατσικακι γαλακτος με πατατουλες!!!

φωτεινη μου δεν αξιζει να σταναχωριεσαι για αλλους μονο οι οικογενεια μας εχει σημασια!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αν το παιδί δεν γαυγίζει και δεν κάνει σαν φώκια δεν μπορείς αν πεις ότι έχει λαρυγγίτιδα εμένα όταν τον πιάνει δεν μπορεί να πάρει ανάσα γιατί πρήζονται οι αδένες και καθώς περνά ο αέρας σφυρίζει σαν κλάξον ο μόνος τρόπος να ξεπριστουν είναι η χρήση αδρεναλίνης, βουτηνεσίδη –δεξαμεθαζόνης

Δεν ξέρω αν έχει κάτι άλλο το δικό σου μωράκι εγώ αναφέρομαι αποκλειστικά στην λαρυγγίτιδα

Ναι μαμαλευτεράκι δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το βαθμό, γι΄αυτό και τον πήγαμε παλι χτες να τον δει. Εφόσον δεν έχει δύσπνοια, όυτε μαζεύονται τα πλευρά του όταν αναπνέει, παρά μόνο βραχνή φωνή και λίγο βήχα, μας είπε επί λέξη ότι είναι ήπια λαρυγγίτιδα και δεν κρίνει σκόπιμο να του δώσει κορτιζόνη. Αν όμως στη συνέχεια παρατηρήσω κάτι από τα παραπάνω, τον ξαναπηγαίνω στο νοσοκομείο να τον ξαναδεί κι από εκεί και πέρα θα πράξει ανάλογα.

Ειδικός δεν είμαι, οφείλω να την πιστέψω και να ακολουθήσω τις οδηγίες της.

Και δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας βρε κορίτσια.

Στο κάτω κάτω οι γιατροί μας λειτουργούν διαφορετικά, όπως έχουμε διαπιστώσει.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα!

Εγω ξυπνησα καλυτερα και πεταχτηκαμε στις κουνιες (με τη σαγιοναρα)στην προσπαθεια μου να σταματησω την μπαλα του με το ποδι μου καποια στιγμη με πονεσε πολυ...εβαλα το λαθος ποδι η χαζη μπραστα...και γυρισαμε να ξεκουραστω.

Μαμαλευτερακι δε ξερω ποσες φορες κανει την ημερα.Δεν μετραω τιποτα πια.Του το υπενθιμιζω που και που αλλα παει μονο οταν θελει ο ιδιος.Εχει ησυχασει το μυαλο μου του εχω εμπιστοσυνη.

Φανταζομαι οτι εξαρταται και απο το ποσο πινει κσι τρωει.Το βραδυ ας πουμε ο Γρηγορης πινει 400 μλ γαλα και εγω να το πιω θα σκασω αν δεν παω τουαλετα ενδιαμεσα τη νυχτα.

Maeleni σε ευχαριστουμε για το λινκ με το φορητο γιο γιο.ΤΟ ξερω απο καιρο για την ακριβεια ειχα δει ενα κοριτσακι να τα κανει ετσι στο Φλοισβο που παμε αλλα για να ειμαι απολυτως ειλικρινης δε μου πολυαρεσε σαν ιδεα.Καλο ειναι να υπαρχει για ωρα αναγκης και πρακτικο ειναι δε λεω αλλα θεωρω οτι ενα παιδι 4-5 χρονων οπως το κοριτσακι που ειδα μπορει να κρατηθει να παει στην τουαλετα.Τωρα απο αποψη μικροβιων εχεις δικιο ...δε ξερω ισως το παρω να υπαρχει αλλα ειναι και αγορι ο δικος μου και μαλλον θα αποφυγω να εμφανιζω γιο-γιο μεσα στον κοσμο.Ειναι προτιμοτερο να πηγαινει στην τουαλετα(εχω παρει ειδικα χαρτινα καλυμματα απο το σ/μ και detol spray) ή στην εσχατη να εχω δευτερο γιο γιο στο αυτοκινητο.

Καλα να περασετε ολες σημερα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιαννα δεν το εξελαβα ως προσβολή, σιγα βρε που μου ζητας και συγγνωμη, απλα εφυγα πολύ βιαστικη και το αφησα ετσι..

Οταν σου δινει ο γιατρός αντιβίωση για ήπια λαρυγγιτιδα ενω προυπάρχει και ιστορικο πυρετου, τι θα του πεις δεν θελω αντιβιωση γιατι δεν ενδεικνυται;;Θα σου πει γιατι ηρθες τοτε;;Αν κανεις την πολύξερη δωσε οτι νομιζεις..

Κι εγω ειχα προβληματιστει παλιοτερα και ειχα ψαξει και σε βιβλία και στο ιντερνετ

Εχω και ενα ηλεκτρονικο αρχειο με διαφορα αρθρα και παραθετω ενα σχετικο απόσπασμα "Aν πονάει ο λαιμός σας και μιλάτε με βραχνή φωνή που δεν μοιάζει καθόλου με τη δική σας, ενώ αντιμετωπίζετε δυσκολία κατά την κατάποση, είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από λαρυγγίτιδα. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να συνυπάρχει πυρετός ή βήχας. Πρόκειται για φλεγμονή του λάρυγγα, η οποία προκαλείται συνήθως από ιούς και σπανιότερα από μικρόβια. Aν τα συμπτώματα παρατείνονται πάνω από τρεις μέρες, καλό είναι να επισκεφτείτε το γιατρό σας. Στην περίπτωση που η λαρυγγίτιδα οφείλεται σε μικροβιακή λοίμωξη, είναι πολύ πιθανό να σας χορηγήσει αντιβίωση. Aν οφείλεται σε ιό, η θεραπεία που συνιστούν συνήθως οι ειδικοί είναι συμπτωματική, δηλαδή μπορεί να σας ανακουφίσει από τα συμπτώματα"

Ολες οι περιπτωσεις δεν ειναι ιδιες και ο γιατρος που εξεταζει σιγουρα αξιολογει πολλά στοιχεία προκειμενου να χορηγησει αντιβιωση..Ο Γρηγορης ξεκινησε με πυρετο και στην πορεία εμφανιστηκε η λαρυγγιτιδα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εγω ξυπνησα καλυτερα και πεταχτηκαμε στις κουνιες (με τη σαγιοναρα)στην προσπαθεια μου να σταματησω την μπαλα του με το ποδι μου καποια στιγμη με πονεσε πολυ...εβαλα το λαθος ποδι η χαζη μπραστα...και γυρισαμε να ξεκουραστω.

Μαμαλευτερακι δε ξερω ποσες φορες κανει την ημερα.Δεν μετραω τιποτα πια.Του το υπενθιμιζω που και που αλλα παει μονο οταν θελει ο ιδιος.Εχει ησυχασει το μυαλο μου του εχω εμπιστοσυνη.

Φανταζομαι οτι εξαρταται και απο το ποσο πινει κσι τρωει.Το βραδυ ας πουμε ο Γρηγορης πινει 400 μλ γαλα και εγω να το πιω θα σκασω αν δεν παω τουαλετα ενδιαμεσα τη νυχτα.

Maeleni σε ευχαριστουμε για το λινκ με το φορητο γιο γιο.ΤΟ ξερω απο καιρο για την ακριβεια ειχα δει ενα κοριτσακι να τα κανει ετσι στο Φλοισβο που παμε αλλα για να ειμαι απολυτως ειλικρινης δε μου πολυαρεσε σαν ιδεα.Καλο ειναι να υπαρχει για ωρα αναγκης και πρακτικο ειναι δε λεω αλλα θεωρω οτι ενα παιδι 4-5 χρονων οπως το κοριτσακι που ειδα μπορει να κρατηθει να παει στην τουαλετα.Τωρα απο αποψη μικροβιων εχεις δικιο ...δε ξερω ισως το παρω να υπαρχει αλλα ειναι και αγορι ο δικος μου και μαλλον θα αποφυγω να εμφανιζω γιο-γιο μεσα στον κοσμο.Ειναι προτιμοτερο να πηγαινει στην τουαλετα(εχω παρει ειδικα χαρτινα καλυμματα απο το σ/μ και detol spray) ή στην εσχατη να εχω δευτερο γιο γιο στο αυτοκινητο.

Καλα να περασετε ολες σημερα!

Μα και την ξαδέρφη μου που είδα δεν το έβγαζε σε κοινή θέα. Επερνε την τσάντα της και πήγαιναν στην τουαλέτα. Απλά για να μην ακουμπάει το κοριτσάκι σε εκείνες τις λεκάνες, το έβαλε να κάνει την ανάγκη του στο φορητό.

Ξαναπεραστικά για το πόδι. Μα κι εσύ ξεχάστηκες και κλώτσησες την μπάλλα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

κοριτσια μου ναμαι κι εγω πολυ χαρουμενη σημερα.

καναμε προοδο.σημερα πηγαμε βολτα χωρις πανα και μου ζητουσε μονη της τα τσισα.

πηγαμε σε μια φιλη εδω για καφε και πηγαιναμε στην τουαλετα της.

το βραδυνο και το μεσημεριανο δεν το κοβω ακομα.θα δω αν ειναι βρεγμενη η οχι η πανα της και θα καταληξω.

παντως ειμαι πολυ περηφανη που το κοριτσακι μου συνεργαζεται!και μ'αρεσει ο ποπος της χωρις πανα.χιχιχιχ

κα φωτεινη νιωθω οτι ειστε πολυ απογοητευμενη.....φανταζομαι τι θα ''ειδατε'' για να νιωσετε εσεις ετσι!

κι εγω νιωθω πολυ απογοητευση απο πολλους,ειδικα με την ζηλεια τους και την κακια τους!

ριτα καλη αναρρωση και να προσεχεις.οσο για αυτο το γιογιο φορητο θα συμφωνησω μαζι σου.καλη ιδεα αλλα μπορω να εχω και σακουλα μαζι μου και να τα κανει.και η υπαιθρος μια χαρα ειναι.απλα θα την κραταω εγω απο πισω για να μην ακουμπα κατω.

μαμαλευτερακη συγχαρητηρια για τον λευτερακο.εμενα αυτο μου φαινεται δυκολο.το βραδυνο....αλλα κι αυτο μπροστα μας ειναι ,οποτε καποα στιγμη θα κοπει!

μαελενη περαστικα σας.εγω δεν εχω ιδεα απο λαρυγγιτιδα κι ευχομαι να μην αποκτησω.την θεωρω υπουλη αρρωστια.

κατα τα αλλα πως ειστε?

1654096yn4fep17z7.gif

Mαζευτηκατε τσουπρες?

Εγω εδω η κουτσαβλο...χαχα

Μαελενη τωρα καταλαβα...στην τουαλετα καλη ιδεα ειναι! εμενα το εξω που ειδα μεσα στην καφετερια δε μου αρεσε.

Λαζαρενια τελεια!!!Μα δεν ειναι πολυ συγκινητικο?

(Και εμενα μου αρεσει ο πωπος του με τα στενα παντελονακια χωρις πανα χιχιχι)

Αντε μπραβο μην της την ξαναβαλεις ασε μονο για τον υπνο.

Εγω μεσημερι δεν του βαζω παρακολουθησε τη και βλεπεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ααα!ξεχασα για την διατροφη της που λεγαμε.

σημερα εβαλα την φιλη μου να την ταισει φρουτα μηπως και μαζι μου αντιδρα.

κοριτσια γιοκ!

δεν τα θελει!

οποτε με σωζουν τα λαχανικα πια!θα κανω αυτο που μου λετε!πολλα λαχανικα μεσα στα φαγητα της.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπερααα!!

Να σας πω πρωτα τα νεα του παρτυ μας!!Περασαμε υπεροχα !!!μιας και περσι τα ειχαμε κανει με την βαφτιση μαζι φετος λαχταρουσαμε να κανουμε το κατι πιο ζεστο και οικογενειακο ..Δυστυχως ειχαμε απουσιες αλλα ειμασταν τελικως 16 μεγαλοι και 5 παιδακια!!!ο Χρηστος τρισευτυχισμενος!!!να μοιραζει παιχνιδια , χαμογελα !!!το πιο καλο παιδι ...οταν ηρθε η τουρτα γουρλωσε τα ματακια του και γελαγε απο χαρα..και εσβησε τα κερακια πριν πουμε το γνωστο ασμα!!!την δευτερη φορα τον συγκρατησαμε και τα εσβησε επιτυχως!!ειχε τοση χαρα ...συγκινηθηκα η χαζομανα!!Επειτα εφαγε 1 1/2 κομματι τουρτα και μετα ηρθε ο ερως......ερωτευτηκε (σορρυ συμπεθερα...)με το κοριτσακι της παρεας ...καθοντουσαν συνεχεια σφιχταγκαλιασμενοι !!!απο μια στιγμη και μετα κρατιοντουσαν τοοσο σφιχτα που το κοριτσακι ηθελε την μαμα της..ο γιος μου ο επιβητορας ..Βγαλαμε και φωτο αλλα απο αλλη μηχανη (μιας και η δικη τωρα βρηκε να χαλασει γκρ....)οποτε οταν μου φερουν το καλωδιο θα δειτε και υλικο ..

Ηταν ολα υπεροχα...το ποσο το ευχαριστηθηκα δεν φανταζεστε!!(και βεβαια το ποσο κουραστηκα...)

Για θκατα...σημερα καναμε κακα στο γιογιο!!!το πρωι ειχαμε μια συζητηση με τον Χρηστο , οποτε μετα απο μιση ωριτσα πηγε τρεχοντας στο γιογιο λεγοντας κακα αλλα μεχρι να κατεβασουμε παντελονια -πανα εκανε τα μισα στην πανα ..αλλα το θεωρω θετικο βημα..

Ηλιανα συγχαρητηρια για τον Λευτερακη !!!γρηγορα γρηγορα το αγορι μας!!

Ελενη μου ,περαστικα και παλι στον μικρο σου..Κοιτα κανονικα η λαρυγγιτιδα δεν θελει αντιβιωση(κορτιζονη κατα την εξαρση) αλλα ειμαι της ιδιας αποψης με σενα οτι αν μου το πει ο γιατρος δεν εκφερω αλλη αποψη -με την υγεια του παιδιου εχω γενικως ενα ψιλοφοβο ..

Ριτακι κρεβατωσου καλε ...δεν θα αφησει το ποδι να γινει καλα!!

Πωπω σας ζαλισα....τα λεμε tomorrow...μακιααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Μπραβο Ιωαννακι μου...γμτ το χασαμε....

Τι κριμα...

Τελεια περασατε!!Αντε και του χρονου.

Το αλλο σκ θα σας δουμε απο κοντα.

Εγω ρε απο την περασμενη τεταρτη μεσα ειμαι ,επηξα...σημερα που βγηκα για λιγο ξανακυλησα...χαχα

Θα περασει που θα παει...

Οσο για τα κακα!Μπραβοοοοο!Αντε θα το παρει το κολαι σιγα σιγα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι πιστευω οτι το ΣΚ (Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος)οτι θα καταφερουμε να βρεθουμε!!!

Να μαστε καλα να γιορτασουμε και του χρονου!!!

Ευτυχως Μαργαριτακι που και ο καιρος ευνοει την σαγιοναριτσα ...αλλα και εσυ βρε κοριτσακι να το παιζεις blanco? ..(κουκλος ο υιος στο φατσοβιβλιο!!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ ρε κοριτσια πολύ χαίρομαι!!!Ολα τα παιδακια κανουν την αρχη και προχωρανε σιγα-σιγα

Τα κακακια σημερα τα πετυχαμε κι εμεις, μισα εξω απο το γιογιο και μισα μεσα αλλά αλλος εχει την τελευταια κουβεντα και δεν χαίρομαι ακομη, θα δουμε...

Ιωαννα περιμενουμε φωτο να καμαρωσουμε κι εμεις!!

Λαζαρενια μια πολύ καλή ιδεα αφου δεν τρωει τα φρουτα, ειναι να μαγειρεψεις το δαμασκηνο -βαλτο σε φαγητο φουρνου ενδιαμεσα με πατατούλες- και επειδη γλυκιζει ουτε που θα το καταλάβει..Δοκιμασε το και ετσι και θα δεις καλά αποτελέσματα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...