Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Φωτεινή τι ωρα χωνεψες βρε παιδι μου;;;Εγω πάντως στριφογυρνουσα ως τις 2.30.Σε αυτο που λές για την κακια του κοσμου, εχεις δικιο , το βλέπω και εγω καθημερινα..κακια, ζηλοφθονία και κακό ματι...Μη προκοψεις ή μην κανεις πως παίρνεις τα πάνω σου, πεφτουν να σε γλωσσοφανε!

Θυμηθηκα και εγω καταστασεις τωρα και συγχιστηκα!!Εσυ Φωτεινή να κανεις τη δουλεια σου και ασε τους αλλους να σκάνε, κρυβε λόγια, ριξε και κανα ευχέλαιο, χαχα

Ελένη, ελα να μας πεις πως ειναι ο Γρηγόρης..

Ηλιανα και Λαζαρενια εχετε κανει πολύ μεγαλη πρόοδο και εσεις στο θεμα του γιογιο, μπραβο στα παιδακια σας!!

Ηλιανα τι εκανε ο Λευτερακης το βραδυ χωρις πάνα;;Σηκωθηκες καθολου για να το βαλεις στο γιογιο;;

Λαζαρένια τα λαχανικα να τα προτιμας σχεδόν σε καθημερινη βαση, ακομη και μεσα στα μπιφτεκακια όπως σου ειπε η Φωτεινή.Απο φρουτα ξερεις αυτα που διευκολύνουν τη λειτουργία του εντερου (ακτινιδιο, αχλάδι, δαμασκηνο, συκο)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μανουλες καλημερα:):):)

Έχω τσατιστεί και με κάτι που έγινε, καταλήγοντας στο συμπέρασμα για πολλοστή φόρα ότι ο κόσμος είναι ζηλιάρης και κακός και αφήστε να πω ότι κάτι ξέρω παραπάνω λόγο ηλικίας και εμπειρίας.

Καλημέρα σε όλες κι εύχομαι σήμερα επιτέλους να είναι μια καλύτερη μέρα.

Θα μείνω και στην κουβέντα σου Φωτεινή, γιατί κι εγώ το ίδιο διαπίστωσα Σαββατιάτικα, από άτομο που δεν το περίμενα σε καμιά μα καμία περίπτωση, πράγμα που με πλήγωσε πάρα πολύ.

Ας το βάλουμε στην άκρη όμως κι ας συνεχίσουμε από δω και πέρα.

Ο μικρός παίρνει klaricid των 250 ανά 12ωρο. Κάναμε 1 φορά πυρετό το βράδυ, αλλά όχι τόσο υψηλό ευτυχώς. Μάλλον γινόμαστε καλά επιτέλους.

Lazarenia πράγματι όπως λέει και η Φωτεινή μπορείς να κρύψεις λαχανικά σε διάφορα "κρεατικά" και γίνονται και πιο νόστιμα.

Καλή Κυριακή σε όλες μας!!!! Και περιμένουμε τα καθέκαστα του πάρτυ σας Joa!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κορίτσια να σας πω και για κάτι που είδα να έχει μια ξαδέρφη μου για την μικρή της και το βρήκα πολύ βολικό. Είναι σπαστό γιογιο της mothercare, στο οποίο βάζεις σακουλάκι για να κάνει την ανάγκη του το παιδί όταν είστε έξω, και μετά το βάζεις στην τσάντα του ή στην τσάντα σου και το σακουλάκι το πετάς στα απορίμματα. Δεν ξέρω πως να σας το δείξω, είναι στη σελίδα 213 του καταλόγου τους.

Το θεώρησα πολύ πρακτικό, από το να έρχεται το παιδί σε επαφή με ξένη λεκάνη.

Θα προσπαθήσω να κάνω copy-paste το link, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει.

http://www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα μανούλες

τελικά

όπως το είχα προβλέψει δεν είχε βραχεί ......

όλοι την νύχτα έψαξα όλο το κρεβάτι

το υπνοσεντονο το είχε κάνει πανωσέντονο χιχιιχ

σηκώθηκε πεινασμένος στις 9 .15 τον θήλασα και τον κάθισα στο γιογιό έκανε τσισα και κακά

τώρα είμαστε χωρίς πανουλα θα περιμένω μέχρι τις 12 και θα τον ξανακαθίσω στο γιογιό μετά θα του βάλω πάνα να πάμε στην πεθερά μου εκεί να δούμε τι αποτελέσματα θα έχουμε

:tongue::tongue:

Κορίτσια να σας πω και για κάτι που είδα να έχει μια ξαδέρφη μου για την μικρή της και το βρήκα πολύ βολικό. Είναι σπαστό γιογιο της mothercare, στο οποίο βάζεις σακουλάκι για να κάνει την ανάγκη του το παιδί όταν είστε έξω, και μετά το βάζεις στην τσάντα του ή στην τσάντα σου και το σακουλάκι το πετάς στα απορίμματα. Δεν ξέρω πως να σας το δείξω, είναι στη σελίδα 213 του καταλόγου τους.

Το θεώρησα πολύ πρακτικό, από το να έρχεται το παιδί σε επαφή με ξένη λεκάνη.

Θα προσπαθήσω να κάνω copy-paste το link, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει.

http://www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf

Καλό αυτό το γιογιό το έχω δει

εμείς σήμερα θα πάρουμε όλων τον εξοπλισμό μαζί

μας ντιβιντι

πλαστελίνες + το γιογιό μας

υπνοσεντονα

( ααααααααα να σας πω μια πατέντα που κάνω κάτω από το γιογιό στρώνω ένα υπνοσεντοντο ώστε άμα δεν προλάβει να τα κάνει όλα μέσα να μην μου κατουρά το πάτωμα και να μην γλιστρά όταν πάει να σηκωθεί )

Αααααααααα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΧΙΙΧΙ

Διαφημίσεις

χαχα μπραβο στον Λευτερακη!!!Πες μας το μυστικο Ηλιαννα!!

Ελένη καλύτερα ο μικρος ετσι;;Την αντιβιωση τι σου ειπε θα την ολοκληρωσετε ή θα τη σταματησετε αν υπάρξει βελτίωση;;;

χαχα μπραβο στον Λευτερακη!!!Πες μας το μυστικο Ηλιαννα!!

Ελένη καλύτερα ο μικρος ετσι;;Την αντιβιωση τι σου ειπε θα την ολοκληρωσετε ή θα τη σταματησετε αν υπάρξει βελτίωση;;;

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ

ο Λευτεράκις ξυπνούσε εδώ και μήνες στεγνός το πρωί

όποτε δεν ήταν κατι που έκανα εγώ

αλά εκείνος που κρατούσε όλοι την νύχτα τα τσισα του

σημάδι πως είχαν ωριμάσει η σφικτήρες του

σε αυτό το κομμάτι δεν νομίζω ότι χωρά εκπαίδευση

η τα κρατά η όχι

Για ένα 7ήμερο θα την πάρει. Είναι ήπια λαρυγγίτιδα και δεν ήθελα να του δώσει κορτιζόνη.

Για ένα 7ήμερο θα την πάρει. Είναι ήπια λαρυγγίτιδα και δεν ήθελα να του δώσει κορτιζόνη.

κούκλα ένα θα σου η λαρυγγίτιδα δεν θέλει αντιβίωση ποτέ ποτε ...!!!!

είναι η μοναδική που δεν αντιμετωπίζεται με αντιβίωση

προφανώς σου την έδωσε προληπτικά

όσο για την κορτιζόνη να μην την φοβάστε

είναι ποιο ακίνδυνη από την αντιβίωση

και έχει άμεσα αποτελέσματα στην λαρυγγίτιδα

Διαφημίσεις

κούκλα ένα θα σου η λαρυγγίτιδα δεν θέλει αντιβίωση ποτέ ποτε ...!!!!

είναι η μοναδική που δεν αντιμετωπίζεται με αντιβίωση

προφανώς σου την έδωσε προληπτικά

όσο για την κορτιζόνη να μην την φοβάστε

είναι ποιο ακίνδυνη από την αντιβίωση

και έχει άμεσα αποτελέσματα στην λαρυγγίτιδα

Καλά τα λες, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν έχει υποδείξει. Θα προχωρήσουμε έτσι για την ώρα και αν προκύψει κάτι....χτύπα ξύλο, πάλι στο νοσοκομείο μας βλέπω.

Ηλιαννα αν η λαρυγγιτιδα οφειλεται σε μικροβιο και οχι σε ιο τοτε θελει αντιβιωση!!

Το μυστικο για την πάνα πραγματι ειναι στο παιδι, χαριτολογωντας σε ρωτησα..

Σου ξυπνουσε στεγνος ε;;

Ηλιαννα αν η λαρυγγιτιδα οφειλεται σε μικροβιο και οχι σε ιο τοτε θελει αντιβιωση!!

ποιος στο είπε αυτό ? δεν υπάρχει πουθενά τέτοια ιατρική γνωμάτευση

από κάτι τέτοιες ανακριβές βρέθηκα πέρσι στο νοσοκομείο λόγο λαρυγγίτιδας

αν υπάρχει λαρυγγίτιδα θέλει κορτιζόνη η αντιβίωση είναι προληπτική

Καλά τα λες, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν έχει υποδείξει. Θα προχωρήσουμε έτσι για την ώρα και αν προκύψει κάτι....χτύπα ξύλο, πάλι στο νοσοκομείο μας βλέπω.

αν το παιδί δεν γαυγίζει και δεν κάνει σαν φώκια δεν μπορείς αν πεις ότι έχει λαρυγγίτιδα εμένα όταν τον πιάνει δεν μπορεί να πάρει ανάσα γιατί πρήζονται οι αδένες και καθώς περνά ο αέρας σφυρίζει σαν κλάξον ο μόνος τρόπος να ξεπριστουν είναι η χρήση αδρεναλίνης, βουτηνεσίδη –δεξαμεθαζόνης

Δεν ξέρω αν έχει κάτι άλλο το δικό σου μωράκι εγώ αναφέρομαι αποκλειστικά στην λαρυγγίτιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...