Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τον εστειλα στη γιαγιακα για παραθέρηση!!χαχα

Θα βγουμε τα δυο μας για φαγητό και το χρειαζομαι πολύ αυτό..

Βατραχακι επειδη το 5λεπτο δεν εκανε δουλεια ειπα να του αυξησω το διαστημα..

Αμ το άλλο, που ηρθε μια φιλη μου με το 8 μηνων κοριτσακι της και αρχισα εγω τα χαδακια και τις αγκαλιες και εκεινος αρχισε να φερνει παιχνιδακια για να την εντυπωσιασει και να την καλοσωρισει και επειδη η μπεμπα ειναι πολύ μικρη και δεν του εδωσε σημασια της έσκασε μια σφαλιαρα..Ιδρωσα απο το κακο μου, ευτυχως δεν εκλαψε το μικρό...

Με εσκασε και εμενα σημερα, δεν βγηκαμε και καθολου εξω λόγω καιρού και ήρθε και εδεσε το γλυκό με όλα τα συνεπακολουθα

Γεια σου Φωτεινή με τα ωραια σου!!Μπραβο σου που βρηκες αυτον τον τροπο εκτονωσης και ασκησης, θα σου κανει καλό και στην υγεια και στην ψυχολογία..

Οσο για τον Αρη τι να πώ..Κιτρινισε το ματι μου!! Ο αντρας μου σου στελνει τους αγωνιστικους του χαιρετισμους!!!

Καλο Σαββατόβραδο να έχετε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κάθισα και εγώ σήμερα από τις 7 το πρωί χτένιζα αγίου Αχελιου στην Λάρισα σήμερα και όλες θελαν να πάνε στην εκκλησία ευτυχώς ανέλαβε το γιογιό ο σύζυγος και μπορώ να πω ότι τα πήγαν περίφημα 4μερα προσπάθειας και όλα βαίνουν καλώς..

fotinipap αχ και εγώ θέλω να γυμναστώ να γίνω κορμάρα

ρητα τι να πω για το ποδαράκι σου καλά που δεν ζεις στην Λάρισα εδώ να δεις υγρασία

maeleni μην αγχώνεσαι για τα κιλά τελικά κάνεις δεν είναι

ευχαριστημένος

Stone με γεια το λαπτοπ καλά γραψίματα και ποσταρίσματα κούκλα τελικα θετικότατος ο μικρός σου με την ηδέα άλλου μωρού στην αγκαλιά σου θα δεις θα τα λατρέψουν τα αδελφάκια ,τους..

Βατραχομανουλα καλά ζουζου μου

Ξέχασα καμία ?

Ααααααα λαζαρενια στην πατρίδα πάω συχνά αλά τώρα θα φύγει μάνα μου και δεν θα πάω έχουμε όμως στης 26 Ιουνίου το τραπέζι του πούρου οπότε θα πάω πανηγύρι ποτέ δε πάω έχει πολύ κόσμο και δεν μου αρέσει εσύ ποτέ θα πας ξανά πάνω

:tongue::tongue:

Μονη μου ειμαι απ'ότι φαίνεται..

ΙΤον εβαλα και τιμωρια σημερα στο δωματιο του γιατι ανοιξε την τσαντα μου πήρε το τζελ που απολυμαινουμε τα χερια και το εριξε όλο πάνω του, ακομη και στο κεφαλι του εβαλε...

Αρχικα τον εβαλα στο δωματιο με τα παιχνιδια και ανοιχτη πορτα για 5 λεπτα.. οταν βγηκε και αφου πέρασε κανενα 15λεπτο πήρε το σκαλάκι που εχω στο μπάνιο, ανεβηκε στο νεροχυτη και πήρε το υγρο σαπουνι χεριων και πάλι το εριξε ολο κατω..Τον πήρα κατευθειαν και τον αφησα για 20' μες το δωματιο με κλειστη πόρτα αυτη τη φορα.Δεν μπορω να εξηγω άλλο για πραγματα που τα εχουμε πει 500 φορες οποτε θα εφαρμοσω και αυτη την τακτική..

Πολύ ώρα 20 λεπτά 2 λεπτά το μάξιμ εμείς εφαρμόζουμε την τεχνική τις τιμωρίας εδώ και αρκετό καιρό και έχει αποτέλεσμα φυσικά τώρα μόλις του λέω αν το ξανά κάνεις θα πας τιμωρία απομακρύνετε από το σημείο.

Έχουμε ένα χρονόμετρο κουζίνας πάνω στο ράφι μόλις τον καθίσω στο πάτωμα ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (εκεί ορίσαμε ότι θα μπαίνει τιμωρία ) το βάζω 2 λεπτά και φεύγω μόλις χτυπήσει παω και τον σηκώνω του εξηγώ γιατί μπήκε τιμωρία με χαμόγελο και πολλά φιλία και συνεχίζουμε τα παιχνίδι μας ..

Τι να σας πω βρε κοριτσια καλη η τιμωρια αλλα εγω θεωρω αδιανοητο να καθισει ο Γρηγορης σε ενα σημειο εστω και για 2 λεπτα ποσο μαλλον να τον βαλω μεσα στο δωματιο και να φυγω για 20 λεπτα χωρις να εχω οπτικη επαφη.Ρε Πετρουλα και εκατσε?Τι εκανε δλδ?

Αδυνατον για εμας,καταρχην θα ανοιξει την πορτα και θα βγει...

Εχω προσπαθησει στο παρελθον και εγω και ο μπαμπας του,εχω δει και νταντα και εχω κανει τη διαδικασια σωστα αλλα δεν πιανει με τιποτα.

Εγω παντως του μιλαω αυστηρα οταν εχει κανει κατι σοβαρο,του λεω αν δεν κανει αυτο που θα του πω οτι θα εχει συνεπειες πχ.δε θα βγουμε βολτα,δε θα παμε κουνιες κτλ και δειχνει να υπακουε στο τελος (αφου βεβαια μου εχει βγαλει πρωτα το λαδι).

Σε επομενη φορα ομως εχω δει οτι για την ιδια αταξια το σκεφτεται και λεει μονος του ας πουμε ''ποτε-ποτε'' ή ''οχι βολτα Γορης '' κτλ

Εγω τους εστειλα στον παιδοτοπο τελικα μαζι με μια αλλαξια ρουχα για καλο και για κακο και εκατσα να χαλαρωσω.

Γιοβαννα οι φωτο ειναι τελειες το ειπα και πιο πανω!!!Εβαλα και εγω καποιες τελευταιες.

Καλα να περασετε οσες βγειτε!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ κορίτσια δεν έχουμε πολύ ώρα που επιστρέψαμε.

Αρχίζουμε αντιβίωση γιατί πολύ μας πήγε ο πυρετός. Αντε να γίνουμε καλά γιατί πολύ ταλαιπωρηθήκαμε οικογενειακώς.

Πετρούλα μεγειά μεγειά και να το κρύβεις όταν δεν είσαι εκεί χαχαχα.

Φωτεινή μου τι καλά που ξεκίνησες aqua aerobic. Πολύ καλή γυμναστική και δροσερή τώρα με τέτοιο καιρό ;)

Ρίτα δεν μας είπες πως τα πήγαν μπαμπάς κ γιός μόνοι στον παιδότοπο.

Μαμαλευτεράκι έπεσε μαζεμένη δουλίτσα. Καλό αυτό, ειδικά στις μέρες μας!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Αντιβιωση για τι πραγμα σας εδωσε ελενη?Αντε με το καλο να του περασει

Ο ανδρας μου και ο μικρος γυρισαν καταχαρουμενοι.Επαιξε ανελεητα 3ωρες,δε ζητησε τσισα ουτε ηθελε να παει οταν τον ρωτουσε αλλά κρατηθηκε .Ολα καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Ρίτα ξεκινάει στο mega το masterchef και δέχονται αιτήσεις συμμετοχής. Θέλεις να τα σκεφτείς;

Ειδα εχθες τη διαφημιση και μπορω να πω αυτα τα 50.000 ευρω μου γυαλισαν.

Λεω ενταξει αν ειναι για 50 χιλιαρικα να βγω στην τηλεοραση να μαγειρεψω σιγα το πραγμα...χαχα

Εψαξα λοιπον στο ιντερνετ και ειδα οτι προκειτε για reality με 3μηνη παρσμονη σε σπιτι, καμερες κτλ...

Ε οχι....,οχι ,οχι!Νο,no,no!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μολις επιστρεψαμε...

Ελένη θα γινει καλά το αγορακι σου, μην στενοχωριεσαι..Ας πάρει την αντιβιωση τωρα και συντομα θα τελειωσετε..

Α Ριτα σου εκανε κλικ η εκπομπη,ετσι;;

Οσον αφορα την τιμωρια, πρωτη φορα τον αφησα τοσο -και να πω την αμαρτια μου πιαστηκα με δουλειες...η αντιδραση του ηταν στην αρχη κλάμα, μετα γκρινια και μετα παιχνιδι (για αυτο τον ξεχασα), μολις ανοιξα την πόρτα εφυγε εξω σαν λιονταρι που ανοιγεις το κλουβι, χαχα

Δυστυχως Ριτα ο δικος μου δεν καταλαβαίνει απο απαγορευσεις, φαινεται πως αυτου του ειδους η τιμωρία αρχιζει και πιανει γιατι τον απόγευμα που τον απείλησα οτι θα τον βαλω στο δωματιο μονο του, ήρθε και εκανε στο κοριτσακι "καλό-καλό"

Κι οταν λέω τιμωρία μη φανταστείτε τον κλείνω σε καμια αποθηκη, στο δωματιο που εχουμε με παιχνιδια τον εβαλα και του ειπα με αυστηρο υφος να κατσει εκει να ηρεμησει και να σκεφτει τι εκανε, τον περιοριζω σ'ένα χωρο απλά, και επειδη εχει καταλάβει οτι εχει κανει πατατα δεν τολμάει να βγει εξω και μολις το κανει τον ξαναστελνω μεσα..

Για εμας δυστυχως οι απαγορευσεις του τυπου δεν θα σε βγαλω εξω και δεν σε πάω στις κουνιες περναν απλώς απαρατηρητες γιατι πολύ απλά αυτη η τιμωρια ειναι πιο αμεση και πιο ευκολα εφαρμοσιμη..και για να μην την λέω τιμωρία θα την πω "ποινή" με όρους νταντας μιας και παρακολουθειτε γιατι εγω εκεινη την ωρα ειμαι ακομη στη δουλειά

Καλο Βραδυ, τα λέμε αυριο...

γεια σας μανουλες κι απο μενα.

ειμαι τοσο κουρασμενη!απο τοπ πρωι κανω δουλειες και κατεβαζω καλοκαιρινα.

πλενω παπλωματα και να μου το πηρε ο αερας και επεσε κατω.οποτε παλι απο την αρχη!

ειμαι και μονη 5ημερο παλι!!!ελεος αυτη η κατσταση!!!

σημερα της εφτιαξα μπαμιες με μοσχαρακι και εφαγε το μαναρι μου.ενεργηθηκε καλυτερα.του δηλωσα και του συζ οτι θα φτιαχνω περισσοτερα λαχανικα μαγειρευτα και συμφωνησε φυσικα!γιατι ποση σαλατα να φαει το μωρο?εδω θελει λαδερο.

με το γιογιο παμε τελεια.σημερα πηγαμε και σε παρτυ και μου ζητησε να κανει τσισα αλλα οχι στην πανα.πηγαμε στην τουαλετα την βγαλαμε και τα εκανε στη λεκανη και χαρηκε.

σιγα σιγα θα την βγαλω κι εξω και σκεφτηκα να περνω μαζι μου και το γιογιο της το εφεδρικο που εχουμε.

μαμαλευτερακη μπραβο κοριτσι μου.αντε που ο λευτερακης σε λιγο δεν θα φορα πανα.

οσο για ην ομορφη πατριδα μας δεν νομιζω να παω ουτε φετος.ειναι στη μεση του καλοκαιριου και δυσκολο να φυγω απο εδω.αχχχ κι εχω πολλα χρονια να παω......

ριτα εσυ θα του βγαλεις και την πανα και το βραδυ?εγω δεν νομιζω ακομα...δεν την θεωρω ακομη ετοιμη γι αυτο το βημα.αλλες μανουλες μου λενε μια κι εξω αλλα το βραδυ τα ξυπναγανε τα μωρα.εγω αν την ξυπνησω για τσισα θα κοιμηθει παλι μετα ή θα αρχισουμε τους χορους εδω μεσα?

μαελενη περαστικα κοριτσι μου.τι αντιβιωση πηρες?

οσο για την δυσκοιλιοτητα τα εχω δοκιμασει ολα!πλεον φοβαται να τα κανει μηπως και πονεσει(λογικο) και τα κρατα!

εχω κουραστει πολυ με αυτο το θεμα γιατι μια χαρα τα ηγαμε και μολις φυγαμε το πασχα αρχισε παλι την δυσκοιλιοτητα!λιγο η αλλαγη λιγο που ειχε αρρωστησει......ολα απο λιγο !

βατραχακι γυρισε ο συζ?εισαι καλα τωρα?

κα φωτεινη μου αρχισατε γυμναστικη?σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση!

ιωαννα να χαιρεσαι και παλι τον χρηστακο σου!πως πηγε το παρτυ?

υπολοιπες μανυλες τα φιλια μου!!!!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

εγω τιμωρια την βαζω μονο οταν μου τραβα τα μαλλια και οταν κανει κατι πολυ κακο!

την βαζω στο παρκο και την αφηνω δυο λεπτα.μετατην περνω και της μιλαω.

τα αλλα τυπου δεν σε βγαζω βολτα δεν πιανουν σε εμας ουτε και στο καρεκλακι αν την βαλω θα κατσει.ειναι σαν τον γρηγορη και η δικια μου.

εσας σας υπακουνε?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λαζαρενια ο δικος μου οχι δεν ακουγε και ειδικα οταν εβλεπε τον μπαμπα του θεριευε περισσότερο αλλά επειδη 1-2 φορες τον δαγκωσε ήταν και εκεινος καθετος στο να μεινει λίγο μονος του και να ηρεμησει και απο τοτε που εχουμε (σε περιπτωσεις σοβαρες) αυτη την κοινη γραμμη ο μικρος εχει καταλάβει οτι οι μαγκιες του οταν κανει κτ που δεν πρεπει δεν περνανε..

Καλα τα λόγια αλλά επειδη σε αυτη την ηλικια δεν τα "πιανουν"και όλα ή κανουν πως δεν τα πιανουν εγω προχωραω και στα εργα...

καλο ειναι που εχετ κοινη γραμμη.πολυ σημαντικο.

εμεις ακομη το παλευουμε.

βεβαια πληρωνουμε και το τιμημα της απουσιας.εκει νιωθει τυψεις ο μπαμπας και δεν της χαλαει χατιρι!

εγω ειμαι πιο καθετη σε πολλα!

καληνυχτα κοριτσια!

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσια οτι πιστευει ο καθενας καλυτερο κανει.

Αυτα τα θεματα ''πειθαρχιας'' και διαπαιδαγωγησης ειναι λεπτα.

Χρονια τα αναλυουν οι ειδικοι και αλλοι λενε ετσι και αλλοι γιουβετσι...χαχα

Ο καθενας ξερει τα κουμπια του παιδιου του.

Λαζαρενια μου για την βραδινη πανα ειπα και τις προαλλες οτι δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω ακομα και η παιδιατρος αλλα και οσοι γνωστοι ρωτησα περιμενουν ποτε το παιδι θα μεινει σερι 3-4 βραδια στεγνο και τοτε δεν το καθυστερουν αλλά τη βγαζουν.

Οσο εξασκουνται οι μυς και μεγαλωνει το παιδι αρα και η κυστη ειναι πιο ευκολο.

Συνηθως μου λενε οτι θελει κανα μηνα μετα την ημερησια πανα αναλογα και την ηλικια του παιδιου γιατι αυτο ειναι καθαρα θεμα χωρητικοτητας.

Εγω παντως του εχω πει οτι αν θελει μπορει και τη νυχτα να μου το ζηταει και βλεπω οτι μολις λιγες μερες μετα ηδη εχει ξυπνησει στεγνος 2 φορες με ενα ενδιαμεσο ξυπνημα απο μονος του για τσισα.Οποτε θεωρω οτι στο πρωτο σερι 3-4 στεγνων πανων θα του τη βγαλω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα79 μπαρβω στον μικρούλη τελικά έχεις κάνει καλή δουλεία ήθελα να σ ερωτήσω πόσες φορές κατουρά την ημέρα και πόσες μέσα στην διάρκεια τις νύχτας ?

εμένα κατουρά 5-6 φορές την ημέρα 1-2 κακά και από τις 11.30 που τον βάζω για ύπνο έως τις 9 το πρωί δεν ξανά βρέχεται σήμερα τον έβαλα για ύπνο μονό με βρακακι και απλά έστρωσα ένα υπνοσεντονο αν και δεν νομίζω να βραχεί έχει καιρό που δεν κάνει την νύχτα..

maeleni αντιβίωση αντιβίωση αρκεί να γίνει καλά το παιδάκι τι να κάνεις τώρα περαστικά και αγύριστα

lazarenia μπροκολακι δεν τρώει που είναι ξεβουλοτικο ? το μοσχαράκι δεν ενδείκνυται για δυσκοιλιότητα πάντως υπάρχει ένα μαντζούνι το παίρνει η ξαδέρφη μου στις μικρές το βράζει και το ρίχνει στα φαγητά η στο γάλα λεπτομέρειες δεν ξέρω αν θες την ρώτα και μπορούμε να σου στείλουμε ταχυδρομικα,

εμείς όπως είπα εφαρμόζουμε την τιμωρία – ποινή όπως θέτε πες το στον μικρό

πιστεύω πως είναι θέμα γονιού η πειθαρχία και ο σεβασμός προς όλους

είναι καθαρά πόσο θα ασχοληθεί ένας γονιός .με αυτό το κομμάτι

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΕΙΚ ΣΗΜΕΡΑΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΙΔΕΑ

μανουλες καλημερα:):):)

καλα βλεπετε :):) ειναι 3 τα ξημερώματα.... έχω φάει τον μισό κορμό που έκανα το μεσημέρι και από πάνω ήπια coca light ..τρομάρα μου ..για να χωνέψω…αυτό ήταν φαίνετε που με έφερε την αϋπνία.:rolleyes:

Έχω τσατιστεί και με κάτι που έγινε, καταλήγοντας στο συμπέρασμα για πολλοστή φόρα ότι ο κόσμος είναι ζηλιάρης και κακός και αφήστε να πω ότι κάτι ξέρω παραπάνω λόγο ηλικίας και εμπειρίας.

Δεν έχει και τίποτα η τηλεόραση γμτ.

λαζαρενια χαιρομαι που σε διαβαζω:)καλα κανεις και δινεις λαχανικα στην λαζαρενια σου, αν κανεις και μπιφτεκακια βαζε και κολοκυθακι τριμμενο, οσο πιο πολλα λαχανικα τοσο το καλύτερο

Μαελενη εύχομαι από αύριο να είναι καλυτέρα ο κούκλος σου.

Κανένα νεότερο από Κική έχετε?...άντε να σας αφήσω μπας και με πιάσει ο ύπνος αν και χλωμό το βλέπω

καληνυχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...