Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσαρες γεια σας!!!!

τι κανετε;

εμεις επιστρεψαμε σπιτακι μας και περασαμε τελεια ο μικρος ξεσαλωσε στην εξοχη ετυτυχως εκανε τελειο καιρο σαν ανοιξη ηταν!!!

και ηταν πολυ βολικος σε ολα και στον υπνο και στο φαγητο περασαμε πολυ ωραια!!!

δεν προλαβα να σας διαβασω γιατι γραψατε πολλα!!!

απο οτι λιγο ειδα λετε για το τι πρεπει και τι οχι θα σχολιασω καποια αλλη στιγμη!

ευχομαι να εισαστε ολες καλα και τα παιδακια σας!

θα τα πουμε το πρωι σας φιλω γλυκα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον επανηλθα!

Ριτα πιστεψε με δεν ειχα καμια προθεση να θιξω εσενα η τον τροπο που μεγαλωνεις το παιδι σου. Αν δεν κανω λαθος, καπως ετσι το εξελαβες... Ο Γρηγορης σου ειναι αστερι σαφεστατα, το εχω πει πολλες φορες. Ο Σωτηρης δεν τον φτανει ουτε γι'αστειο. Κι εσυ ομως τον χρονο που επενδυεις στο παδι σου, εγω δεντο κανω ουτε σο ονειτο μου. Θες γιατι περναμε λογω δουλειας πολυ λιγοτερο χρονο μαζι, θες γιατι δεν εχω την υπομονη σου... Δεν ξερω... Στο ποστ μου μιλησα αποκλειστικα και μονο για το δικο μου το παιδι. Ειπα οτι το δικο μου το παιδι, οπως το ζω και το ξερω, θα ηταν καταπιεσμενο αν τον εβαζα να μαθει το γιογιο σημερα. Δεν κατεκρινα καμια που το προσπαθει ηδη. Ισα ισα ειπα οτι το δικο μου το παιδι το θεωρω ακομα μωρο και ανετοιμο να μπει σε μια τετοια διαδικασια. Και ειπα οτι το θεωρω και περιττο. Για το δικο μου το παιδι παντα...

Φωτεινη χαιρομαι που σε καλυψα γιατι για εμενα η γνωμη σου μετραει παρα πολυ... Οπως και η γνωμη της μαμας μου, της θειας μου, των φιλεναδων της μαμας μου γιατι βασιζονται στην πειρα και βλεπουν τη ζωη απο αλλη σκοπια. Χθες ημουν καπου με τη μαμα μου οπου ηταν και 5 φιλες της μαζι. Ολες μου ειπαν το ιδιο οταν τους μιλαγα για τον Σωτηρη. Ασε το παιδι στην ησυχια του, ειναι μωρο ακομα, ολα θα γινουν... Ζησε τις μερες με το μωρο σου ξενοιαστα, γιατι το μωρο θα γινει γαιδουρι κι εσυ θα αναπολεις τις μερες που ηταν τοσο δα και που χωνοταν στην αγκαλια σου καθε νυχτα. Εγω κραταω αυτο και με αυτο πορευομαι. Ολα θα γινουν, εν καιρω...

Σαρδελακι για εμενα οι παππουδογιαγιαδες ειναι για να κακομαθαινουν τα παιδια. Αυτος ειναι ο ρολος τους. Το παιδι θα καταλαβει που το παιρνει να κανει τι. Δεν εχετε ιδεα τι μας εκανε η γιαγια μας, ποσο μας κακομαθαινε και με τι αγαπη και ευγνωμοσυνη την φερνω στη μνημη μου. Μας αφηνε να διαλυουμε το σπιτι, να μη διαβαζουμε, μας μαγειρευε ολη μερα ο,τι μας ερχοταν στο κεφαλι. Αλλα κι εμεις, ομερτα! Λεξη δε λεγαμε στους γονεις μη μας το χαλασουν...:D Προσωπικη μου αποψη, παντα!

Φιλικα και καλο βραδυ να εχουμε!

t7fQp3.png

Κοριτσια μου, καλή βραδια σε όλους μας..Αυριο θα έπαιρνα μια αδειούλα αλλά τελικά θα πάω στη δουλειά..Θα τα πουμε απο εκεί

Μαρίνα νομιζω πως μεχρι αυριο θα εχει υποχωρήσει ο πυρετος του Γιωργακη. Ακολουθει καθοδικη πορεία.Καλό και ήρεμο βραδυ και σε εσάς..

Vatraxaki, καλώς ήρθατε!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πριν από λίγο κοιμήθηκε η Φωτεινή, έχει λίγο βήχα και μπούκωμα, καπάκι και λίγο η γρινα ήρθε και έδεσε το γλυκό που λένε

Μαρίνα εύχομαι να πέσει ο πυρετός και να έχετε ήρεμο βραδύ

Εύχομαι η Θεσσαλονίκη όπως και όλοι η Ελλάδα να έχει ένα ήρεμο βραδύ, γιατί χτες δεν είχα ύπνο και από τις 4.00 έως τις 5.00 τα ξημερώματα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο γινόταν της τρελής μολότοφ και τα διάφορα. Τα άκουγα, μπορεί να μας χωρίζουν 6 χιλιόμετρα περίπου, με την ησυχία που επικρατεί το βραδύ με κράτησαν ξύπνια

Καλό βραδύ σε όλες σας και από ένα φιλάκι στα μπουμπουκάκια838143ndur6wctks.jpg

Αχ κοριτσάκια μου,αρρώστησα. Με κόλλησε το φωτεινάκι μου κ τώρα το έστειλα στη μαμα μου.νοιώθω κουρασμένη από την πέμπτη κ χθες είχα δέκατα.πριν λίγο είχα 37.8 κ χαπακωθηκα.με πονάνε χέρια πόδια μέχρι κ τα μάτια μου.αύριο θα μείνω εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

vickypap περαστικούλια! εγώ δεν τα παίρνω χαμπάρι τα δέκατα. Πρέπει να 'χω πάνω από 38, μία φορά στα 3 χρόνια, για να πώ αρρώστησα!

η μικρή μου φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά... προσέχω να μην είμαστε και σε κλειστούς χώρους με παιδιά και κόσμο για να μην έχουμε άλλα!

Σχετικά με τη συζήτηση που ανοίξατε για τις γιαγιάδες κτλ. εγώ γενικά σπάνια της λέω όχι γιατί θεωρώ οτι αν το κάνεις συχνά χάνει την αξία του. Προτιμώ δηλαδή να κλειδώσω τα ντουλάπια και να μην μπορεί να τα ανοίξει παρά να της φωνάζω όταν τα ανοίγει. Δεν μου αρέσει να βλέπω μανάδες να "τσακώνονται" με τα μωρά τους. Στο νοσοκομείο μία φώναζε στο παιδί της "Αει στο διάολο σκατόπαιδο μου τα 'πρηξες όλη μέρα". Είναι δυνατόν;;;; Και μια πολύ καλή μου φίλη διαρκώς τους φωνάζει και τα τραβάει και μετά παραπονιέται που είναι ατίθασα. Εντωμεταξύ χτυπιούνται μεταξύ τους και το θεωρεί φυσιολογικό. Με το καλό είναι αποδεδειγμένο οτι έχεις καλύτερα αποτελέσματα απ'ό,τι με την κόντρα, ειδικά με ένα νήπιο...

Προσπαθώ πάντα να θυμάμαι οτι επενδύω στο παιδί μου, και η καλή σχέση μαζί της είναι ό,τι σημαντικότερο για μένα. Δεν νομίζω να μπορείς να χτίσεις μια καλή σχέση όταν οτιδήποτε βρίσκει ενδιαφέρον ένα παιδί το απαγορεύεις και το βάζεις τιμωρία για ό,τι δεν σου αρέσει.. Γενικά μιλάω δεν απευθύνομαι σε καμία μας.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

εγω παλι σε μεγαλες ωρες...

να ευχηθω περαστικα στο μαρινακι ,στην βικουλα μας και φυσικα στην φωτεινουλα μας και σε ολα τα ρρωστουλικα.

ριτακι να προσεχετε με τον ιο.εγω ακομη ειμαι σε καραντινα.δεν βγαινω για να μην κολλησω αλλους.

σας διαβασα γρηγορα και να σας πω και εγω οτι ευτυχισμενοι γονεις ,ευτυχισμενο παιδι!

αν η ψυχολογια των γονιων δεν ειναι καλη το παιδι το λαμβανει.εγω παραδειγμα αυτες τις μερες που τραβηξα μεγαλο λουκι η μικρη εγινε πιο γκρινιαρα γιατι ημονα εγω.απο χθες κοιμαται στο κρεββατακι της ,φυσικα ολη νυχτ α ημουν διπλα της ξαγρυπνη.σημερα καλυτερα.

συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει προγραμμα κ να ειναι σε μια σειρα το παιδι γιατι ετσι τελικα νιωθει ασφαλεια.

εμενα παρατηρησα οτι ηταν ανασφαλης γιατι μια κοιμοταν στο κρεββατι της,μια στοπαρκο μιαμαζι μας.μπερδευτηκε το παιδι.

αλλα πανω απο ολα σημασια εχει η γαληνη και η ηρεμια κ σιγουρα η αγαπη που λαμβανει το παιδι.τι κ αν μεγαλωσει σε καλυβα?δεν εχει σημασια.

ο καθε γονιος προσπαθει για το καλυτερο για το παιδι του και αν δυσκολευεται α κανει καποια πραγματα να μην πιεστει.

γιοβαννα με ρωτησες για τα δαγκωματα..εμενα δεν με δαγκωνει τοσο οσο με τραβαει τα μαλλια.προσπαθω να της το εξηγω συνεχεια κ αι τωρα κανω οτι κλαιω και της λεω ''κοιτα η μαμα πονεσε''

και της εηγω συνεχως .

δεν ειναι βιαιη γιατι δεν χτυπαει τριτους.λενε οτι ειναι φυσιολογικο αλλα εγω προσπαθω να το μαζεψω γιατι αν το αφησω μπορει να γινει κ σε τριτους και δεν θελω με τιποτα!!!

κατα τα αλλα ειναι πολυ γλυκο κοριτσι και σιγουρα περναει τις φασεις της!

σας καληνυχτω.

1654096yn4fep17z7.gif

Προσπαθώ πάντα να θυμάμαι οτι επενδύω στο παιδί μου, και η καλή σχέση μαζί της είναι ό,τι σημαντικότερο για μένα. Δεν νομίζω να μπορείς να χτίσεις μια καλή σχέση όταν οτιδήποτε βρίσκει ενδιαφέρον ένα παιδί το απαγορεύεις και το βάζεις τιμωρία για ό,τι δεν σου αρέσει.. Γενικά μιλάω δεν απευθύνομαι σε καμία μας.

παρα πολυ σωστο!!!

εγω οσες φορες φωναξα στην μικρη μου δεν καταφερα τιποτα!

ισα ισα το αντιθετο!εγωμετα με τυψεις κ η μικρη πιο ατιθαση!

οποτε υπομονη και κουβεντα !πολυ κουβεντα!της εξηγω τα παντα και θα το καταλαβει ειμαι σιγουρη!

1654096yn4fep17z7.gif

Νατάσα μου και Φωτεινή μου τα είπατε πολύ όμορφα.

Εγώ στο μόνο θέμα που ήμουν κάθετη ήταν η πιπίλα...κι έτσι ο Αστέρης την έχει μόνο για ύπνο ή και καθόλου.

Τώρα...το πότε θα κάτσει στο γιογιό, το πότε θα κοιμηθεί σε άλλο δωμάτιο, το πότε δεν θα κοιμάται αγκαλίτσα μου αυτά δεν με απασχολούν. Ομολογώ πως κουράστηκα πολύ μιάς και τον μάθαμε αγκαλιά από την στιγμή που άρχισαν η κολικοί μέχρι και 4 μηνών...δεν γινόταν διαφορετικά...το μωράκι μου έκλαιγε 20 ώρες το 24ωρο από πόνους. Έτσι συνήθησε...δεν πειράζει! Φυσικά δεν κοιμάται εδώ και καιρό στην αγκαλιά μου...αλλά το έκοψε μόνος όταν ένα βράδυ θέλοντας να τον κοιμίσω μου έδειξε το κρεβάτι του, αυτό

!

κι εμεις πιπιλα καθολου δεν βαλαμε μεχρι 7 μηνων γιατι ηθελα να θηλαζει.

μετα αναγκαστικα απο την πολυ γκρινια λογω δοντιων.αλλα δεν τρελαθηκε κιολας.τωρα μονο στον υπνο αν και χωρις αυτη κοιμαται.

την βγαζετε μετα αν κοιμηθει ή την πιπιλαει ολο το βραδυ?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Λοιπον επανηλθα!

Ριτα πιστεψε με δεν ειχα καμια προθεση να θιξω εσενα η τον τροπο που μεγαλωνεις το παιδι σου. Αν δεν κανω λαθος, καπως ετσι το εξελαβες... Ο Γρηγορης σου ειναι αστερι σαφεστατα, το εχω πει πολλες φορες. Ο Σωτηρης δεν τον φτανει ουτε γι'αστειο. Κι εσυ ομως τον χρονο που επενδυεις στο παδι σου, εγω δεντο κανω ουτε σο ονειτο μου. Θες γιατι περναμε λογω δουλειας πολυ λιγοτερο χρονο μαζι, θες γιατι δεν εχω την υπομονη σου... Δεν ξερω... Στο ποστ μου μιλησα αποκλειστικα και μονο για το δικο μου το παιδι. Ειπα οτι το δικο μου το παιδι, οπως το ζω και το ξερω, θα ηταν καταπιεσμενο αν τον εβαζα να μαθει το γιογιο σημερα. Δεν κατεκρινα καμια που το προσπαθει ηδη. Ισα ισα ειπα οτι το δικο μου το παιδι το θεωρω ακομα μωρο και ανετοιμο να μπει σε μια τετοια διαδικασια. Και ειπα οτι το θεωρω και περιττο. Για το δικο μου το παιδι παντα...

Nατασσα μου δε με ξερεις και δε σε ξερω.Ουτε με προσβαλλες ,ουτε ειχα διαθεση να κριτικαρω καμμια σας.Συζητηση κανουμε στην ουσια μεταξυ αγνωστων που εχουμε το ιδιο ζητουμενο.Αν πολλες φορες μιλαω για τα επιτευγματα του παιδιου οπως ολες μας δεν το κανω για να μου λετε μπραβο κτλ.

Απλα προτιμω να λεω τα ευχαριστα παρα να γκρινιαζω για τις οποιες δυσκολιες αντιμετωπιζω και εγω οπως και οι περισσοτερες απο εμας.

Σε ευχαριστω για τα καλα λογια αλλα πραγματικα με κανει και νιωθω ασχημα.

Ολες κανουμε το καλυτερο απλα λογικο ειναι να εχουμε διαφορετικη φιλοσοφια σε καποια πραγματα και δεν ειναι καθολου κακο να ακουμε και αλλες τακτικες και αποψεις που και που.Σιγουρα μας βοηθαει πολυ περισσοτερο απο το να διαβαζαμε 100 επιστημονικα βιβλια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα γλυκουλίνες μου...

ας πω πρώτα περαστικούλια στο Βικάκι μας...να αναρώσεις πολύ γρήγορα καρδούλα μου!

Νατάσα μου ναι συμφωνώ οτι οι παπουδογιαγιάδες είναι για να τα κακομαθαίνουν, αλλά από άποψη φυσιολογική. Το ότι π.χ. ο πεθερός μου τον ανέβαζε στο τραπέζι μου γυρνούσε τα μυαλά κι εκεί ήμουν κάθετη. Διότι από τον παπού του το έμαθε κι έπειτα εγώ τρέχω όλη μέρα σαν την τρελλή σπίτι να μην σπάσει κανένα κεφάλι το μικράκι μου. Και μάλωνα τον Αστέρη ενώ αυτός δεν έφταιγε διότι του το μάθανε...σ΄αυτά δεν σηκώνω κουβέντα οπότε έβαλα πάγο στον παππού να μην το ξανακάνει ποτέ.

Λαζαρένια μου ο δικός μου την φτύνει την πιπίλα όταν κοιμηθεί τις περισσότερες φορές...άλλες φορές την πιπιλίζει, ανάλογα!

1744386rd5f1eb3b5.gif

m57Zp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Να μην παραλείψουμε να ευχηθουμε στη μικρη Ανδριάννα μας!!!

Σουλίτσα να χαίρεσαι την κοράκλα σου και να την καμαρώνεις καθε λεπτό της μερας!!Σύντομα και μ'ενα γιο να της κάνει παρεα και να την προσεχει!!

862871ifvkh1mheo.gif

Περαστικα και στο Βικακι και στη μικρη Φωτεινούλα μας!!!

Λαζαρενια μην ανησυχεις για τα αυτακια της μικρής..Θα στρώσει μονο του.Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι...

1042444e4jq8pmelf.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...