Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!

Ελένη ο Γρηγορακης πως ειναι;;Σου ξαναεκανε πυρετο το βραδυ;;;

Λαζαρενια απο ρουχο αφορετο αλλά και μεγαλύτερα (έως 3 ετων) όσα θες!!!Ευτυχως θα τα φορεσει ο μπεμπακος οσα δεν προλαβε να φορεσει ο Αναστασης...

Ιωαννα η νυφη μου γνησια νησιωτισσα, με κεφι, σκερτσο και μπρίο!!

Ριτα πάει και αυτο το σταδιο!!Να παιρνουμε σειρα οι υπόλοιποι..Μπραβο στον Γρηγορακη και στον Γιωργη που απο νωρις ξεκινησατε και σχεδόν απαλλάχτηκατε απο την πάνα..

Μαρια εσεις πως ειστε;;Θα συνεχισεις με τη δουλεια ή ηταν μια χειρα βοηθείας;;

Ιωαννα και σε οσα κοριτσια σας επισκεφθουν , καλά να περασετε στο παρτακι του Χρηστακου!

Χτες το απόγευμα ειμασταν στη γυρα, κουνιες,βολτιτσες και το βραδυ οι τρεις μας για φαγητό..

Σημερα το πρωί σηκωθηκαμε με πολλή βροχη και πάνω που σκεφτομουν αν ειχα αφησει κτ εξω με επιασε πονοκεφαλος οταν θυμηθηκα οτι ειχα πει στον καλό μου να βγαλει εξω το χαλί γιατι χτες ο μικρος εκανε λίγο εμετο πάνω..Οταν ειδα το χαλί επαθα σοκ, αρχισα να γκρινιαζω, οτι δεν θα στεγνωσει ουτε τον Αυγουστο και αν το στειλω σε πλυντηριο ειτε θα το τυλιξουν σε καμια γωνια και θα μουχλιασει απο την υγρασια που εχει μαζεψει ειτε θα το καταστρεψουν γιατι θελει ειδικη διαδικασια -ειναι δερμα, μαλλι και μεταξι.

Ευτυχως βρηκε ενα συνεργειο απο Θεσ/νικη και μολις ηρθαν και το παρελαβαν..Για να δουμε, αγχωθηκα και για το χαλι γμτ...

Για τον καφε υπενθυμιζω οτι το ερχομενο Σαβ/κο ειναι και το τριημερο του Αγ.Πνευματος, εμεις δεν εχουμε κανονισει κτ οποτε κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κοριτσάκια.

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τον πυρετό και τώρα χτυπάμε 40άρια!!!! Αχ δεν μπορώ άλλο. Αμάν πια. Ξεθεώθηκε και το παιδί κι εμείς. Δεν τρώει κιόλας.....

Πετρούλα κι εγώ με το χαλί εξω έμεινα δυστυχώς, ευτυχώς λίγο βράχηκε γιατί ξέχασα και την τέντα ανοιχτή.

Αχ να περάσετε πολύ όμορφα στο παρτάκι όσες πάτε. Ελπίζω να μην βρέχει όπως εδώ.

Καλή μέρα σε όλες ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

giovanna η Αλεξάνδρα ''ζωγράφισε'' πάλι! Καλά είναι σκέτη τρέλλα!!!!!!!!!!!!!!! ....... που ζητούσε στην φιλαμονική το ''ντάρι ντάρι'':lol: :lol: :lol: Είναι αστέρι!!

Καλέ ναι, αυτό το είχα ξεχάσει.

Καλημέρα κορίτσια. Και εδώ βρέχει σήμερα γμτ. Είμαστε και μοναχούλια γιατί ο καλός μου δουλεύει και κλειστήκαμε μέσα για νοικοκυριό. Εγώ μαζεύω και η Αλεξάνδρα με ένα κομμάτι κέικ ταϊζει τα πουλάκια :evil::evil::evil: Τεσπά.

Μαελένη πώς είναι σήμερα ο Γρηγόρης σου; Είναι καλύτερα;

Ρίτα το πόδι σου; Ξεπρήστηκε καθόλου;

Λαζαρένια ναι καλό θα ήταν να συνδυάζεις το κάθε της φαγητό με λαχανικά. Εξήγησε στο σύζυγό σου ότι το παιδί πρέπει να φάει από όλα. Το καρότο να αποφύγεις και την πολλή πατάτα.

Πετρούλα ελπίζω να το έσωσες το χαλί σου. Και εγώ με αυτό το άγχος ξύπνησα. Πετάχτηκα στο μπαλκόνι να δω αν είχε μείνει κάτι έξω. Τα χαλιά, ευτυχώς, τα έχω μαζέψει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα σας κοριτσάκια.

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τον πυρετό και τώρα χτυπάμε 40άρια!!!! Αχ δεν μπορώ άλλο. Αμάν πια. Ξεθεώθηκε και το παιδί κι εμείς. Δεν τρώει κιόλας.....

Βρε κορίτσι περαστικά σας. Μήπως να ξαναπηγαίνατε στην παιδίατρο. Και η Αλεξάνδρα έτσι έκανε και τελικά της το έιχε γυρίσει σε ωτίτιδα. Να τον ξαναδεί για να αποκλείσετε ωτίτιδα, ακροαστικά κλπ θα έλεγα εγώ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βρε κορίτσι περαστικά σας. Μήπως να ξαναπηγαίνατε στην παιδίατρο. Και η Αλεξάνδρα έτσι έκανε και τελικά της το έιχε γυρίσει σε ωτίτιδα. Να τον ξαναδεί για να αποκλείσετε ωτίτιδα, ακροαστικά κλπ θα έλεγα εγώ.

Πήραμε τηλέφωνο, αλλά γμτ δεν τη βρίσκουμε. Θα ξαναπροσπαθήσουμε σε λίγο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

κι εδω σημερα πολυ βροχη τωρα σταματησε κι εβγαλε ηλιο!

εγω βγαζω τα καλοκαιρινα και μαζευω τα χειμωνιατικα το βαριεμαι πολυ αυτο!

Ελενη μου πολυ πυρετο μωρε το καημενο αν δεν την βρεις μηπως να πηγαινατε καπου αλλου να σας δει;σημερα ειναι τεταρτη μερα με τοσο υψηλο πυρετο;

στονε μου αφου το εδωσες σε καθαρηστιριο θα σου το κανουν μια χαρα!

ο μικρος γιατι εκανε εμετο;

αρμακι ποια νιατα σου βρε τρελοκομειο τωρα που εισαι στα γεραματα;

α και στειλε μου σε πμ το τηλ γιατι εχει χαλασει το κιν μου κι εχασα ολες τις επαφες απο τα υπολοιπα κοριτσια τα ξαναπηρα!

καλα να περασετε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι Vatraxaki μου τη βρήκαμε και θα πάμε το απόγευμα. Αντε να δούμε πάλι τι θα μας πει, γιατί δεν βρίσκει τίποτα ανησυχητικό, αφού το παιδί όταν δεν εχει πυρετό είναι ευδιάθετο.

Γεια σας τσουπρες...

Εγω δεν ειμαι και σε τρελα κεφια.Σηκωθηκα με χαρα το πρωι οτι θα ειμαι καλυτερα και δεν μπορουσα να πατησω.Εβρεχε κι ολη νυχτα και ολη αυτη η υγρασια με αποτελειωσε φαινεται...

Αργοτερα προσπαθησα να βαλω αθλητικο να παμε σ/μ με το αυτοκινητο αλλα ηταν αδυνατον...υπεφερα.

Οποτε ξεμεινα εδω και εστειλα τους ανδρες για ψωνια.

Πριν λιγο ηρθαν και φαγαμε.

Στο παρτακι δε θα παμε δυστηχως μιλησα με την Ιωαννα νωριτερα...πολυ στεναχωρεθηκα ρε γμτ...

Ο ανδρας μου ελεγε το πρωι να τον πηγαινε στον παιδοτοπο αλλα δεν τον αφησα.Μολις 5 μερες εχουμε χωρις πανα δε ξερω αν θα ηταν σωστο να παει σε κλειστο χωρο και να εχουμε κανα ατυχημα.

Μετα το μετανιωσα βεβαια...οποτε αν συνεχισει ετσι ο καιρος θα τους στειλω το απογευμα παιδοτοπο και οτι γινει.

Μαελενη μηπως να κανατε καμμια ουρων?Τι να πω...παντως αυτο το εξανθημα μετα την 4η μερα πυρετου βγαινει απο οτι μου ειχε πει η γιατρος.

Αχ ξαναρχομαι για να τους βαλω για υπνο...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ βρε Ρίτα μου τι να πω. Δεν θέλω να αμφισβητήσω τις γνώσεις και την εμπειρία της γιατρού, αλλά προχτές που της είπα για γενικές εξετάσεις, γυρνάει τον κοιτάει μετά με κοιτάει και μου λέει πως δεν χρειάζεται και ότι δεν βλέπει να έχει κάτι το παιδί.

Να πάω από μόνη μου να της κάνω? Δεν ξέρω. Βέβαια εγώ ξέρω καλύτερα απ' όλους ότι σε κάποια πράγματα, πχ φαγητό, δεν είμαστε καθόλου καλά, αυτή πάλι μου λέει πως το παιδί έχει πολλή καλή θρέψη και μάλιστα παραπανίσια κιλά που καλό θα ήταν να τα διώξουμε όσο είναι νωρίς. Δεν θέλω παχουλό παιδί, αλλά ούτε και σκελετωμένο, δεν είμαι υπερβολική φαντάζομαι.

Για την ίωση πάλι μας λέει ότι όλα είναι αναμενόμενα και απλά να προσέχουμε και ότι με ήπια συμπτώματα λαρυγγίτιδας δεν θέλει να δώσει κορτιζόνη στο παιδί.

Ας πάμε πάλι το απόγευμα να δούμε τι θα μας πει.

Ευτυχώς για την ώρα είμαστε απύρετοι και έχουν περάσει 5 ώρες από την τελευταία φορά.

Κρίμα που δεν είσαι καλύτερα και δεν θα πάτε στο παρτάκι. Βάζεις κάτι τελικά? Κάποια αλοιφή ή απλά το έχεις δεμένο?

Giovanna μεγειά τη νέα φωτο!!!!

Μονη μου ειμαι απ'ότι φαίνεται..

Ελένη το παιδι ειναι πολύ ανεπτυγμενο, απλά εσυ εχεις την εντυπωση οτι επειδη δεν τρώει τις ποσότητες που ετρωγε θα σου αδυνατισει..Τρωει οσο θελει και οσο χρειαζεται ο οργανισμος, αλλιως εδω και ενα μηνα ή παραπάνω που αλλαξαν οι προτιμησεις του στο φαγητο σιγουρα θα εβλεπες διαφορα και στα κιλακια του.Αντε να δουμε τι θα σας πει το απόγευμα και η παιδιατρος

Ριτα σιγουρα αυτη η υγρασια επηρεαζει το ποδι σου..

Προσπάθησε να το ξεκουραζεις οσο μπορείς

Βατραχακι τον εμετο τον εκανε γιατι παραεφαγε κ' μαλλον δεν καταφερε να χωνεψει και εβγαλε μια ποσοτητα γαλακτος

Ιωαννα εκπληκτικη η Αλεξανδρα σε ολες τις φωτο!!

Φαγαμε και εμεις και ο μικρος κοιμηθηκε στο καρεκλάκι του..Τον εβαλα και τιμωρια σημερα στο δωματιο του γιατι ανοιξε την τσαντα μου πήρε το τζελ που απολυμαινουμε τα χερια και το εριξε όλο πάνω του, ακομη και στο κεφαλι του εβαλε...

Αρχικα τον εβαλα στο δωματιο με τα παιχνιδια και ανοιχτη πορτα για 5 λεπτα.. οταν βγηκε και αφου πέρασε κανενα 15λεπτο πήρε το σκαλάκι που εχω στο μπάνιο, ανεβηκε στο νεροχυτη και πήρε το υγρο σαπουνι χεριων και πάλι το εριξε ολο κατω..Τον πήρα κατευθειαν και τον αφησα για 20' μες το δωματιο με κλειστη πόρτα αυτη τη φορα.Δεν μπορω να εξηγω άλλο για πραγματα που τα εχουμε πει 500 φορες οποτε θα εφαρμοσω και αυτη την τακτική..

Να σας πώ και τι δωρο ελαβα σημερα;;;

Ενα laptop απο τον αντρούλη μου, για να αποφευγω λέει το ανεβοκατέβασμα και για τον Η/Υ και να μπορω το μεσημερι να ειμαι ξαπλωμενη και να χαλαρωνω στο internet..Με αιφνιδιασε βεβαια γιατι δεν το ειχαμε καθολου στο πρόγραμμα μιας και αυτος που εχουμε ειναι μολις 2 ετων , αλλα μετα μου ειπε οτι θα τον χρειαζεται και εκεινος πάνω στη δουλεια καποιες φορες για δειγματισμο κλπ

Πάω να κανω ενα κεϊκακι , καλό απόγευμα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα μαλλον στην εφερε ο καλος σου...

Για εκεινον το πηρε και στο τελος θα το περνει περα δωθε....

Χαχαχα πλακα κανω!Μεγεια σας!

Την ειχα πατησει και εγω ετσι...δηθεν το ειχε παρει για μενα και δεν το ειδα ποτε στο σπιτι. ετσι οταν ημουν εγκυος τον επρηξα στη γκρινια και δηθεν μου εκανε εκπληξη και μου εφερε αλλο...:D

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κρατα το γερα γιατι δε το βλεπω για πολυ μαζι σου...

Βλεπω τον ανδρα σου σε λιγες μερες στον κηπο να λιαζεται και να διαβαζει αθλητικα κι εσενα μεσα να ανεβοκατεβαινεις σκαλες...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...