Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ισχυει οτι το 90% δεν τα κανει αυτα πριν την 1η ετ. εσυ προφανως κι εισαι ετσι σαν ανθρωπος και χρειαζεσαι να νιωθεις πως ο,τι περναει απ το χερι σου, θες να το χεις ελεγμενο. αλλες κοπελες δεν τα ξερουν και σε αλλες μπορει και να μη χρειαζεται γιατι δεν εχουν τα ιδια θεματα. συνηθως, ειδικα πρωτη φορα, πας και με βαση τι θα σου πει ο γιατρος.

απο φυσικο τα πηρες τα δυο εμβρυα; καλες πιθανοτητες παντως θα εχουν εφοσον ειναι κ βλαστοκυστες. κανονικα βεβαια επρεπε να σου δοθει αξιολογηση και πριν την καταψυξη και απλα μετα την αποψυξη κι εφοσον προκειται να τα μεταφερεις την επομενη μερα, σε ενημερωνουν πως εχει εξελιχθει η πορεια τους. σε ποιο γιατρο εισαι;

Είχα τους λόγους μου και κυρίως έχω λίγο διαφορετική εικόνα από την διαδικασία της εξωσωματικής δλδ το βλέπω περισσότερο μέσα από μελέτες παρά μέσα από εμπειρίες. Το βλέπω λίγο πιο επιστημονικά το θέμα αλλά έτσι αντιμετωπίζω όλα τα ιατρικά θέματα στη ζωή μου.
      Να εξηγήσω λίγο καλύτερα στα κορίτσια που κάνουν ακόμα ωοληψία και δεν έχουν κάνει ετ, το ότι εγώ επέμεινα για μια εξέταση πχ την υστεροσκοπηση δεν το έκανα έτσι αλόγιστα και σαφώς οι δύο γιατροί μου που την έκαναν (γιατί έχω δύο γιατρούς) έλαβαν από εμένα τα αντίστοιχα επιχειρήματα και συμφώνησαν γιατί είχαν κι αυτοί μια σχετική εικόνα από το ιστορικό μου. Δλδ δεν πάω στον γιατρό του λέω θέλω αυτό και λέει ναι. Του λέω τι έχω στο μυαλό μου, το συζητάμε, αντιπαραθέτουμε επιχειρήματα και αποφασίζουμε! Εχω κάνει δύο ραντεβού με τον έναν και τρία με τον άλλον μέχρι να αποφασίσω για την υστεροσκοπηση. Κάποιοι γιατροί προτιμούν να έχουν κάνει υστεροσκοπηση πριν την ετ, δεν είναι λάθος αλλά ούτε υποχρεωτικό. Εγώ είχα την τύχη να έχω απέναντι μου επιστήμονες που κατανοούν πως δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του και συζητάμε τα πάντα. 

Δεν επέμεινα στην αξιολόγηση των βλαστοκυστεων, μου φτάνει το καλή, μέτρια, άριστη κλπ γιατί έχω σαφή εικόνα από αυτές. Εχω μιλήσει με την εμβρυολογο που τις παρακολουθούσε και έχουμε πει για την εικόνα τους και την δυναμικότητα τους. Ανησυχώ για την ποιότητα τους όχι γιατί δεν έχουν καλή αξιολόγηση ή εικόνα αλλά γιατί εγώ έχω θέματα με τον κύκλο μου, τις ορμόνες μου, την AMH και την ινσουλίνη μου. Είναι από διέγερση οι βλαστοκύστες, είχα πάρει 7 ωάρια, ήταν όλα ώριμα, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν όλα 3η ημέρα και πάνω που είπα οκ μάλλον ιδέα μου ήταν ότι δεν ήταν καλός ο κύκλος άρχισαν ένα ένα να μην προχωράνε. Έφτασα με ένα καλό 5η ημέρα κ ένα που εν τέλη έγινε βλαστοκύστη την 6η. Αυτό που έγινε βλαστοκύστη την 6η ενώ είναι ίδιο με αυτό της 5ης μέχρι τώρα δεν είχε καλή δυναμική οπότε είναι ας πούμε «βαθμολογικά οκ αλλά όχι και τόσο καλό». 
      Ο γιατρός μου από την άλλη θεωρεί πως αν από τύχη έφτασε και το άλλο βλαστοκύστη έτσι έχει και πιθανότητες να δώσει κύηση, εγώ είμαι λίγο πιο απαισιόδοξη. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι τι κάνεις; Πώς είναι ο μπεμπούλης;. Το site αυτό δεν το γνωρίζω. Γενικά εγώ δεν θα αγόραζα παππούτσια χωρίς να τα δοκιμάσω. Ρούχα ναι.....αλλά παππούτσια; Αν όμως θέλεις ένα ζευγάρι ίσα - ίσα για να κάνεις κάποια 'εμφάνιση' κάπου ναι. Αν όμως θέλεις κάτι πιο γερό μην το διακινδυνέψεις. Πέρσι είχα πάρει ένα ζευγάρι πανέμορφες μωβ γόβες, 15 ευρώ, και τις έχω βάλει δυο φορές σε γάμους. Δεν είναι για παραπάνω αλλά εμφάνιση κάνουν. :D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιοβαννα μου κι εγω ιδιως παπουτσια δεν αγοραζω αν δεν δοκιμασω γιατι ειμαι και λιγο περιεργη στο νουμερο σε αλλα φοραω 38 σε αλλα 39 αλλα μου εκανα εντυπωση η τιμες πολυ φτηνα!

αρμακι και γιοβαννα σας ειδα στον υπνο μου ημασταν λεει στο σπιτι της μαριας για καφε αργα το βραδυ ομως ο τιμος με το που ηρθαμε κοιμηθηκε η γιοβαννα κοιμοταν σε ενα δωματιο και η ευα κουτουλουσε απο την νυστα εγω και η μαρια ημασταν με μια πετσετα στα μαλλια γιατι ημασταν λουσμενες και η Μαρια ηταν ξανθια χαχαχα πολυ γελιο εριξα οταν ξυπνησα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

η γιοβαννα κοιμοταν σε ενα δωματιο

Μπράβο μου!!!! Ωραία επίσκεψη έκανα :tongue::tongue::tongue::tongue:

βατραχάκι τί ωραία όνειρα είναι αυτά καλέ;

Κι εσύ βρε Γιοβάννα μου τί επίσκεψη έκανες και το έριξες στον ύπνο;

Μόλις έκανα το νινάκι μου μπανάκι και τον ετοιμάζω για ύπνο.

Αύριο πρωί φεύγουμε για το χωριό οπότε σας εύχομαι ένα πανέμορφο ΣΚ!

Σαλονικιές για την άλλη Κυριακή είστε μέσα για καφεδάκι; Πείτε μου αν είναι να κανονίσω την Κυριακή με τους γονείς του μαθητή μου !

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου απο το πρωι προσπαθω να σας γραψω.μια κολαει ο υπολογιστης,μια τρεχω με τηνμικρη,μια σιδερωματα και ξεκαθαρισμα ρουχων...χαμως!!!!

κοιταζω τα ρουχα της μικρης .χαμως απο καλοκαιρινα.εχω ακομα με καρτελακια ρουχα.

εσεις πως ειστε με αυτο το θεμα?

μια υπερβολη εχω κανει παντως.της αγοραζα πολλα παπουτσια!και αγκαλιας και βαδισματος.τωρα 2 ζευγη ανα σεζον θα περνω.

επισης με θεμα γιογιο.τελεια τα παμε αλλα κοριτσια δεν ανετχω αλλο με την δυσκοιλιοτητα.τι αλλο να κανω?υποφερουμε!!!

θα της αλλαξω και το γαλα τωρα.θα της δινω φρεσκο αφου το πινει.

εσεις ποιο δινετε τωρα?

μαελενη περαστικα κοριτσι μου κι αγυριστα.

σε ευχαριστω πααααααααααρααααααααααααα πολυ για την βοηθεια σου και για τον κοπο σου που ψαχνεις για μενα.θα το κοιταξω ωποσδηποτε!!!

ριτα να μην κουραζεσαι γιατι θα αργησεις μετα να γινεις καλα και ειναι κριμα.σε χρειαζονται οι αντρες σου!

μαμα λευτερακη συγχαρητηρια για τα κακα σας.εγω τα ειχα βγαλει και φωτο την πρωτη φορα!!!χιχιχιχ

χωριο ποτε θα πας?πανηγυρι ισως????θελω πολυ να ερθω φετος αλλα δυσκολο μεσα στο καλοκαιρι.........

σαρδελακι θελω κι εγω να ερθω..............

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου για τη δυσκοιλιοτητα μηπως να δοκιμαζες αν πχ.συνηθως καθεται στο γιο γιο και ποναει για να τα κανει ,να την εβαζες στην τουαλετα για αλλαγη λεγοντας της κανα παραμυθι του στυλ η μαγικη τουαλετα που βοηθαει στα κακα ή κατι τετοιο?Μηπως και ξεχαστει και το παρει πιο χαλαρα?

Ειναι θεμα διατροφης τελικα ή ψυχολογικο δλδ τα κραταει μεχρι να σφιξουν και δυσκολευεται μετα?

Μηπως να της εβγαζες οριστικα την πανα?Απο αυτα που λες νομιζω οτι ειναι ετοιμη.

Ο δικος μου εινα αγνωριστος,Τεραστια αυτοπεποιθηση!

Δειχνει τοσο ωριμος και υπευθυνος τις μερες αυτες που δε φοραει πανα που με εχει καταπληξει!

Ολον τον προηγουμενο καιρο το χαιροταν αφανταστα αλλα σα να μεγαλωσε αποτομα με το που τη βγαλαμε οριστικα...

Παιδια ειναι πολυ συγκινητικο ...!!!!!!!!

Μην κοροιδεψετε αλλα εχθες που τον εβλεπα να παιζει με το βρακακι του και να ζηταει τα τσισα του οταν ηθελε με πηραν τα ζουμια...

Θυμομουν πως τον ειχα αγκαλιτσα και του εδινα μπιμπερο και τωρα?....

Πως μεγαλωνουν ετσι?

Ενταξει σταματαω!χαχα

Σορρυ για τις θκατοσυζητησεις και τις αναφορες μου ολον αυτον τον καιρο.

Υποσχομαι να σταματησω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ψυχολογικο δλδ τα κραταει μεχρι να σφιξουν και δυσκολευεται μετα?

ακριβως αυτο!!!!φοβαται να τα κανει κι εγω μασαω να της κοψω την πανα εντελως γιατι δεν ξερω να υπολογισω ποτε θα τα κανει.κι αν ειμαστε εξω και της ερθει τουλαχιστον ας τα κανει στην πανα!

νομιζω οτι φταιω εγω γι αυτο.......

κατα τα αλλα δεν εχουμε ατυχημα μεσα στο σπιτι πια!κανει τα τσισα της ευχαριστα και πανα να φορα μου το λεει.

να παω σε παιδοψυχολογο λετε για την δυσκοιλιοτητα?

οσο για την συγκινηση ριτα μου.εδω εγω συγκινηθηκα με την περιγραφη σου!

μπραβο στον γρηγορακη μας!

1654096yn4fep17z7.gif

Να της την βγαλεις!Θα δεις ποσο ωριμη θα γινει και στο θεμα αυτο με τα κακα.

Σημερα τον πηγε ο παππους βολτα...εγω δισταζα γιαιτ δεν ηξερα τι θα κανει αν του πει ο μικρος για τσισα...

Ο μικρος τελικα αντι για τσισα ζητησε κακα...του ειπε ο παππους να περιμενει τον πηρε αγκαλιτσα και επειδη ηταν κοντα τον εφερε σπιτι.

Και κρατηθηκε το μαναρι μου!!!!

Οποτε μη φοβασαι.Βγαλε την πανα και μην την αγχωσεις πες της με ωραια λογια οτι πλεον δε θα φοραει πανα γιατι τα παει τελεια και ξερει πλεον να κανει κακα και τσια στο γιο γιο και οποτε θελει οπου και να ειστε μπορει να στο ζητησει.

Μην φοβασαι!Πιστεψε με θα σε εκπληξει!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου πολύ όμορφη η περιγραφή σου. Όντως έχουν μεγαλώσει τα σκατούλα μας. Σήμερα καθήσαμε και εμείς για λίγα δευτερόλεπτα στο γιογιό. Δεν έκανε βέβαια τίποτα, αλλά έγινε ένα πρώτο βήμα.

Λαζαρένια η παιδίατρος τι σας έχει πει για το θέμα δυσκοιλιότητα;

Κορίτσια είχα πάει το απόγευμα γυμναστήριο και μόλις γύρισα έρχεται η Αλεξάνδρα με χαρά και μου τραγουδάει 'Από το σπίτι σου περνώ, καπνίζω μπάφο και πίνω προ'. :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Κορίτσια είχα πάει το απόγευμα γυμναστήριο και μόλις γύρισα έρχεται η Αλεξάνδρα με χαρά και μου τραγουδάει 'Από το σπίτι σου περνώ, καπνίζω μπάφο και πίνω προ'. :confused::confused::confused:

:mrgreen::lol::lol::mrgreen:

m57Zp2.png

Ταμπλάζ μου ήρθε Σαρδελάκι εκείνη την ώρα. Από τη μία να θέλω να γελάσω και από την άλλη να πρέπει να το παίξω αδιάφορη για να μην δώσουμε έκταση στο γεγονός. Μα είναι δυνατόν;;;;;

Λαζαρένια και εγώ έχω καινούρια ρούχα της Αλεξάνδρας με τα ταμπελάκια. Κάποια μου τα έιχαν φέρει από πέρσι μεγάλα και κάποια άλλα που είχα από τη βάφτιση τα άλλαξα εγώ με μεγαλύτερα. Φέτος δεν χρειάζεται τίποτα, πέρα από 1-2 μπλουζάκια με σορτσάκια για τη θάλασσα. Της πάνε και κάποια περσινά - 1 νούμερο - μόνο που είναι λίγο πιο κοντά. Είναι υπερπλήρης!!!

Αχ να 'μαστε κι εμείς. Επιτέλους τον έβαλα για ύπνο. Πάλι έκανε πυρετό κλασικό φαινόμενο πια και μάλιστα στο 3ωρο. Δεν ξέρω τι γίνεται κορίτσια. Πού θα πάει αυτό το κακό δεν ξέρω. Τώρα θα δούμε τη νύχτα πότε και αν θα κάνει.

Giovanna μου γυμναστήριο τι καλά. Πόσα χρόνια έχω να πάω. Και το θέμα είναι ότι το έχω προπληρώσει.

Lazarenia μου δεν έκανα τίποτα κορίτσι μου. Μακάρι να βρεις αυτό που ψάχνεις στο θέμα δουλειά. Οσο για την μικρούλσ με τη δυσκοιλιότητα τρώει καθόλου ντοματούλα και ακτινίδιο? Αν όχι δες αν μπορείς να της δώσεις λίγα ξερά σύκα, αλλά η γιατρός σας τι σας λέει.

Ρίτα περδίκι θα είσαι αύριο για το πάρτυ!!!

Καλά δεν σχολιάζω τα κατορθώματα των καμαριών σας, γιατί είμαστε πίσω σε όλα χαχαχα. Στο μόνο που είναι καλός αυτή τη στιγμή είναι στο να αναγνωρίζει αριθμούς διάφορους και να τους λέει και σχήματα. Θα πάρει την τέχνη μου το καλό μου το βλέπω!!!! Αν του μάθω και λίγη ζωγραφική θα πετάει (κουκουβά)

Κι εμείς έχουμε πολλά ρούχα με καρτελάκια από τη βάφτιση που τα άλλαξα. Είμαστε φουλ και από παπουτσάκια, δεν είστε οι μόνες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Να της την βγαλεις!Θα δεις ποσο ωριμη θα γινει και στο θεμα αυτο με τα κακα.

Σημερα τον πηγε ο παππους βολτα...εγω δισταζα γιαιτ δεν ηξερα τι θα κανει αν του πει ο μικρος για τσισα...

Ο μικρος τελικα αντι για τσισα ζητησε κακα...του ειπε ο παππους να περιμενει τον πηρε αγκαλιτσα και επειδη ηταν κοντα τον εφερε σπιτι.

Και κρατηθηκε το μαναρι μου!!!!

Οποτε μη φοβασαι.Βγαλε την πανα και μην την αγχωσεις πες της με ωραια λογια οτι πλεον δε θα φοραει πανα γιατι τα παει τελεια και ξερει πλεον να κανει κακα και τσια στο γιο γιο και οποτε θελει οπου και να ειστε μπορει να στο ζητησει.

Μην φοβασαι!Πιστεψε με θα σε εκπληξει!

να την βγαλω και την νυχτα?μια φορα που κοιμηθηκε χωρις τα εκανε πανω της και μετα στεναχωρηθηκε!

νομιζω οτι δεν ειναι ετοιμη για νυχτα ακομη.τηνμερα θα την αφησω παντως χωρις και στην βολτα!

Λαζαρένια η παιδίατρος τι σας έχει πει για το θέμα δυσκοιλιότητα;

η παιδιατρος συνεχεια μου λεει οτι ολα τα παιδακια πανω κατω σε αυτην την ηλικια δημιουργουνε.εγω δεν το πιστευω.μηπως εχει αγχος το μωρο απο την τρελη την μανα της????

οσο για την αλεξανδρα.???τι να πω.....οτι και να πω ειναι περιττο!!!!

Λαζαρένια και εγώ έχω καινούρια ρούχα της Αλεξάνδρας με τα ταμπελάκια. Κάποια μου τα έιχαν φέρει από πέρσι μεγάλα και κάποια άλλα που είχα από τη βάφτιση τα άλλαξα εγώ με μεγαλύτερα. Φέτος δεν χρειάζεται τίποτα, πέρα από 1-2 μπλουζάκια με σορτσάκια για τη θάλασσα. Της πάνε και κάποια περσινά - 1 νούμερο - μόνο που είναι λίγο πιο κοντά. Είναι υπερπλήρης!!!

α ενταξει!να μην στεναχωριεμαι δηλ!παντως της δικιας μου καποια της κανουνε και απο περυσι.τα 24 μηνων της ειναι μεγαλα.τα 18 ειναι καταλληλα για φετος.ειμαστε μινιον!!!

Lazarenia μου δεν έκανα τίποτα κορίτσι μου. Μακάρι να βρεις αυτό που ψάχνεις στο θέμα δουλειά. Οσο για την μικρούλσ με τη δυσκοιλιότητα τρώει καθόλου ντοματούλα και ακτινίδιο? Αν όχι δες αν μπορείς να της δώσεις λίγα ξερά σύκα, αλλά η γιατρός σας τι σας λέει.

και παλι σε ευχαριστω παρα πολυ!μακαρι να βρω κατι.......

ντοματουλα μαελενη τρωει ελαχιστο και ακτινιδιο με τιποτα!!!!!!

της εχω αρχισει τωρα το κουακερ με γαλα για πρωινο και απο αυριο θα της δινω συνεχεια λαχανικα στο μεσημεριανο της.

αυριο λεω να κανω μοσχαρακι με μπαμιες!

αλλη μερα θα της φτιαξω μελιτζανες ή και κολοκυθακια!

θα εμπλουτισω τα γευματα της με λαχανικα και με συνδιασμο κρεατικο.γινεται ετσι δεν ειναι?

κι ο συζ αν δεν γουσταρει ας φαει αυγο τηγανιτο!αααααα δεν μπορω αλ

λο!!!!!!

περαστικα μαελενη μου.περδικι αυριο να ειναι!

κοριτσια καληνυχτα!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα φιλενάδες!

Βατραχάκι μου ωραίο όνειρο! :lol: Θα με είδες στα νιάτα μου φαίνεται που ήμουν ξανθιά..:mrgreen: Καλά βρε Ιωάννα μου εμείς φτιάχναμε μαλλί κι εσύ κοιμόσουν?? Θα ήσουν κουρασμένη από το ταξίδι φαίνεται!χαχαχαχα!!!!

giovanna η Αλεξάνδρα ''ζωγράφισε'' πάλι! Καλά είναι σκέτη τρέλλα!!!!!!!!!!!!!!! Μπήκε κι αυτό στα ''αγαπημέν'' μου μαζί φυσικά με τις ''μελισσούλες ωηλά στον ουρανό'' και που ζητούσε στην φιλαμονική το ''ντάρι ντάρι'':lol: :lol: :lol: Είναι αστέρι!!

Λαζαρένια μου εύχομαι καταρχήν να πάνε όλα καλά με τη δουλειά και να σε πάρουν! Μην ανησυχείς, όλα θα γίνουν! Όσο για την δυσκοιλιότητα γενικά αν την βλέπεις ότι ζορίζεται πολύ να αποφεύγεις το κρέας γιατί το χειροτερεύει. Πολλά λαχανικά και φρούτα. Και το κρέας όταν θα της το δίνεις να προσπαθείς να το συνδιάζεις με λαχανικά που φέρνουν ''θκατο''..κολοκύθι, μπρόκολο κλπ.

Ριτάκι μπράβο στον Γρηγόρη. Είδες που στο είπα? Τσάμπα ανησυχούσες για το έξω. Οι πάνες έφτασαν στο τέλος για εσάς!!!!! Το πόδι σου πως είναι?

Ελένη μου πως είναι ο Γρηγόρης?

Φιλιά σε όλες και να έχετε ένα υπέροχο σκ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...