Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενη μου εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι αυτο που σου ειπα με την ιωση του αιφνιδιου εξανθηματος..ετσι και εγω ειχα απεπλιστει μεχρι και την 3η μερα το βραδυ το παιδι ψηνοταν στο πυρετο και επειτα εγινε πουα :)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη μου εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι αυτο που σου ειπα με την ιωση του αιφνιδιου εξανθηματος..ετσι και εγω ειχα απεπλιστει μεχρι και την 3η μερα το βραδυ το παιδι ψηνοταν στο πυρετο και επειτα εγινε πουα :)

Α ωραία θα έχω και Γρηγοράκη πουά το βραδάκι!!!!!

Τι να πω Ιωαννίτσα μου. Από τη μια μακάρι να είναι αυτό και να ηρεμήσει και το παιδάκι κι εμείς και από την άλλη......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πήγα στους παππούδες και τι με περίμενε!!!! Ενας παππούς σε παραλήρημα σχεδόν να κλαίει το παιδί, το παιδί και που είσαι κι έφτασε 40 ο πυρετός και τι να λέμε τώρα!

Ωχ....Αμαν ρε παιδί μου... Περαστικά!

Διαφημίσεις

Το παρακανα σημερα με μαγειρεματα κτλ και ξαναπρηστηκε λιγο περισσοτερο το ποδι...ουφ.

Μαελενη τι κανετε?Επεσε ο πυρετος?Τι να πώ..ας ειναι η ιωση με το εξανθημα να ξεσπασει να τελειωνετε.

Εμεις περισυ πηγαμε 2 φορες ευρωκλινικη και 1 φορα παιδων .

Λοιπον στην Ευρωκλινικη για την πτωση του γρηγορη με αγχωσαν τοσο μα τοσο που μονο που δεν εκλαιγα.ενω ελεγαν οτι ειναι μια χαρα το παιδι μου δημιουργησαν τετοια ανασφαλεια για να τον κρατησουν μεσα που κοντεψα να τα μπηξω.Στο τελος με λυπηθηκαν και μου ειπε ο γιατρος ''αν ηταν το δικο μου παιδι θα το επαιρνα...'

Αφου ειδαν οτι δεν θα μεναμε μας λεει ακουω ενα φτερνισματακι μαλλον εχει ιωση στο ξεκινημα αντε στον παιδιατρο μια βολτα..5 μηνων ο Γρηγορης τοτε, δεν ειχε αρρωστησει ποτε, αδαης εγω πηγα...άλλα 60 ευρω εκει για την παιδιατρο η οποια μας ειπε οτι δεν ειχε τιποτα.

Περισυ παλι το καλοκαιρι με πυρετο τον ξαναπηγαμε και παλι τα ιδια,να μεινετε μεσα ,να κανουμε εξετασεις ιωση θα ειναι αλλά να ειμαστε σιγουροι...υπογραψαμε και φυγαμε.

Στο παιδων τωρα ,που επεσε ο μικρος και ηταν το κεφαλι του χαλια δεν μας δημιουργησαν καμμια ανασφαλεια.εκαναν οτι επρεπε απο εξετεασεις,μας ειπαν δεν εχει τιποτα,να τα συνηθισουμε αυτα τα πραγματα και μας εστειλαν σπιτι ησυχους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παιδιά για τις κλινικές και τα νοσοκομεία, μακριά από μας, αλλά είναι να μη σου τύχει.

Αν ο άλλος είναι σωστός παντού θα κάνει το σωστό. Αν κοιτάει την τσέπη σου θα κάνει το παν για να σου τα πάρει. Και χτυπάει στο ευαίσθητο σημείο μας που είναι τα παιδιά.

Εκείνη την ώρα τι μπορείς να κάνεις? Το παίρνεις και φεύγεις ή ακους αυτά που σου προτείνουν?

Ειδικά σε ιδιωτικές κλινικές......αφού παίρνουν ποσοστά από εκεί.

Σας ξαναχαιρετώ. Φεύγω πάλι. Πάω να δω πως είναι κι ο μικρός μου. Απύρετο τον άφησα πάντως. Οπως το υπολογίζω κατά τις 7 θα έχουμε πάλι γλέντια!!!!

Φιλιά κορίτσια και όσες δεν μας διαβάσουν καλό ΣΚ. (Μαρίνα σε σένα το λέω που θα πάτε ταξιδάκι ;) και περαστικά και στον δικό σου. Τι ήταν πάλι αυτό?)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ετσι ειναι...εμεις ηρθαμε σε παρααα πολυ δυσκολη θεση.Δε σκεφτομουν τα λεφτα εκεινη τη στιγμη αλλά το παιδι.Λεω, να μου λενε οτι δεν εχει τιποτα και να μεινουμε μεσα με 5 μηνων μωρο?Κοντεψαν να μας σκασουν ,βγηκα εξω πηρα την παιδιατρο τηλεφωνο και μου ειπε αν σου τα λενε ετσι παρτον και φυγετε.

Με τα πολλα και ο ιδιος παραδεχτηκε οτι αν ηταν το δικο του παιδι θα εφευγε...επρεπε ομως πρωτα να με φερει στο αμην στα προθυρα εγκεφαλικου και μετα να μου το πει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινακι μου, τελειωμο δεν εχουν τα ξενυχτια! Πολυ σε σκεφτομαι! Περαστικα στο παιδι! Και καλο ταξιδι, να περασετε τελεια!

Ελενη μην απελπιζεσαι! Αν δεν κλεισουν τα τρια πρωτα 24ωρα, μην περιμενεις θαυματα!

Σουλα σε καταλαβαινω βρε κοριτσι μου... Η εκδρομουλα θα βοηθουσε, εστω και για ενα βραδυ. Πηγαινετε καπου τα τρια σας να ανανεωθειτε!

Ριτα τι καλο μαγειρεψες???

Μιλησα με την Κικη μας και ειναι πολυ καλα! Εδωσα τα φιλια σας και σας ευχαριστει παααρα πολυ! Δεν εχει καθολου αιμα και τη Δευτερα θα παει στον γιατρο να τη δει! Ολα καλα λοιπον!:D

t7fQp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Joa να σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου να σου ζήσει ο Χρηστάκος και πραγματικά 'άλλο κακό να μην έχετε'. Κάποια στιγμή που θα μπορέσεις στείλε και σε εμένα με π.μ. την πρόσκλησή σας. Μήπως τη δω και πάρω και καμιά ιδέα.

Μαελένη καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς. Τα ίδια έιχα την προηγούμενη εβδομάδα με την Αλεξάνδρα και θέλω να αργήσω πολυυυυυυυυύ να τα ξαναπεράσω. Περαστικά σας.

Μαρινάκι δύσκολα περνάς και εσύ. Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα ο Γωγουλίνος και να χαρείτε το ταξιδάκι σας.

Ρίτα κάτσε φρόνιμη κοπέλια. Το πόδι θέλει ξεκούραση. Πήρες τράτο εσύ με τα μαγειρέματα. Πες μας τουλάχιστον τι έφτιαξες. Μόνο γίγαντες; :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Mαρινα μου περαστικα στον μικρο ευχομαι να ειναι καλα τωρα!

κοριτσια εβλεπα αυτο το σαιτ http://www.myshoe.gr/index.php?main_page=index&cPath=2 το ξερει καμια σας;πολυ φθηνα παπουτσια και τα στελνουν και δωρεαν θα ειναι της προκοπης αραγε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας κοριτσάρες! Το έριξα στην εργασία σήμερα! :lol: Καλά ήταν. Κατάλαβα που τόσα χρόνια μου λέει ο καλός μου ότι στη δουλειά δεν τους βλέπει τους γονείς του. Γινόταν χαμός! Καλά ήταν όμως!

Μαελένη ψήθηκε μωρέ ο καημενούλης..ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα...

Σουλίτσα μου μήπως είναι καιρός να κατεβεις προς τα κάτω να σ'ανεβάσουμε λίγο???

Ρίτα πως είναι το πόδι?

Μαρίνα περαστικά στον Γωγούλη. Καλά να περάσετε στο ταξιδάκι!

Μπράβο στην Κική μας που είναι καλύτερα! Πολύ χάρηκα!

Βατραχάκι μου το έχω δει κι εγώ το σάιτ αυτό αλλά δεν ξέρω αν είναι της προκοπής τα παπούτσια..

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες! Πάω να ετοιμαστώ για τις βόλτες μας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...