Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΜΑΝΑ

Ξύπνησε στις 10 τον θήλασα και του λεω θα κάνουμε τσισα στο γιογιό κατέβηκε με μεγάλη προθυμία έκατσε αρκετή ώρα τον έβλεπα που σφιγγόταν είχα βάλει και τραγούδια στην τηλεόραση και τον απασχολούσα ..

Ξαφνικά μου μύρισε και τι να δω είχε κάνει κακά ΝΑΙ ΚΑΚΑ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΩ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ τα πείρα του τα έδηξα κακά του έλεγε αγορίνα μου μπράβο έκανες κακά στο γιογιό τον φιλούσα μεγάλη περηφάνια κορίτσια

άρχισε να χοροπήδα ο μικρός μαζί τα πήγαμε να τα δήξουμε στον άντρα μου όλο καμάρι ο Λευερακις τα έδειχνε και έλεγε ΚΑΚΑ ΚΑΚΑ

μπράβο του έλεγε ο άντρας μου

και χτυπούσαμε παλαμάκια κράτησε κανένα 5λεπτο το πανηγύρι

με τα κακά μέσα στο γιογιό..........

μετά με βήμα ταρμ ταρμ εγώ μπροστά με το γιογιό στο χέρι

ο μικρός από πίσω κακά κακά ….!!!!

ΤΑ πήγαμε στην τουαλέτα τα πετάξαμε τα αποχαιρετίσαμε και τον ρούφηξα στα φιλία

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα μου σίγουρα η χαλια ψυχολογια δεν οφείλεται μόνο στη μικρούλα.

Μου φταίνε ενα σωρο αλλα που δεν εχω πλεον τη δύναη ουτε να τα αγνοησω ουτε να τα νικησω.

Εχω κουραστεί σίγουρα αλλα η μικρή πολλές φορες με βοηθαει να δω πιο αισιοόδοξα τα πράγματα.

Για να φυγω δυο ή τρεις ή εστω μια μερα χωρίς τη μικρή ειναι προς το παρον μαλλον αδυνατο.

Και γιατι δεν θα την κρατησει κανεις αλλα και εγω δεν θα ενιωθα καλα.

Μαργαρίτα μου την βγαζουν , την πανε βολτα την πανε στις κουνιες απλα εινια λίγο ή μαλλον πολυ πειστικές.

Απο το φόβο τους μην χτυπήσει η παθει κατι νομίζω οτι την πιεζουν πολύ.

Δεν ξερω ρε κορίτσια και δεν θελω να σας πρήζω με τα δικά μου .

Περναω μια ασχημη φαση και ειμαι πολύ στις μαυρες μου.

Και παλι συγνωμη

Σουλα μου νομίζω πως το γεγονός ότι γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να αφήσεις καπου την μικρή σε κάνει χάλια ψυχολογικά έτσι είμαι και εγώ κάποιες φορές

:tongue::tongue:

Σούλα όσο για την νύφη μου πιστεύω κι εγώ αυτό που λέει η ρίτα, ότι είναι η τρελλή φάση των 2...ανεξήγητη ηλικία και οι αντιδράσεις τους είναι μία έτσι και μία αλλιώς. Τώρα σίγουρα είναι έτσι όπως τα λένε όταν λείπεις εσύ; Μήπως εσύ απασχολείς το παιδί τόσο ώστε να μην εκνευρίζεται και οι υπόλοιποι δεν το κάνουνε;

Κι εκτός αυτού πιστεύω πως χρειάζεσαι μία αλλαγή ...μιά εκδρομούλα...έναν καφέ με μας τελοσπάντων :mrgreen:

m57Zp2.png

Στη δουλεια πως ειναι το κλίμα;;Νοιωθεις κι απο εκει πιεσμενη;;

Πάρε και καμια αδεια βρε παιδι μου για να ειστε λίγο μαζί και να σου φυγει αυτη η ιδεα..Τι να πώ, τραβας λούκι γμτ!

Αληθεια τσουπρες με εκεινον τον καφε που λέγαμε τι θα κανουμε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αληθεια τσουπρες με εκεινον τον καφε που λέγαμε τι θα κανουμε;;;

άντε ντε...εγώ μέχρι την δευτέρα θα σας πω για την άλλη κυριακή...θα κοιτάξω να το ρυθμίσω με την ώρα...να αλλάξω ώρα στο μάθημα αν μπορούνε οι γονείς του παιδιού φυσικά!

m57Zp2.png

δεν τα καταφερα και παλι να σας "δω" σημερα.μονο στον χρησακη μας ευχηθηκα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο εδω ιωαννα μου να τον χαιρεστε.

εσκασε βομβα στα δικαστηρια και ειμαι ακριβως διπλα.να δω πως θα φυγουμε που εχουν κλεισει οι δρομοι.

η επομενη βομβα το βλεπω να ειναι σε μας εδω.

μια μας κλεψανε την αλλη βαλαν εκρηκτικο μηχανισμο και τωρα περιμενουμε και αυτο.

ευτυχως ειμαι διπλα σε παραθυρο.πηδαω και βγαινω ζωντανη με σπασμενα ποδια(απο τον δευτερο οροφο!!!)

καλο μεσημερι κοριτσια και καλο σαββατοκυριακο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ιωάννα μου ούτε που του μίλησε του μικρου. Ουτε που του χαμογελασε, ουτε τίποτα. Και είμασταν και τρομαγμενοι δεν πηγαμε εκει με τσαμπουκά. Το τί ακριβως έχει το παιδί μου το εξηγησε η arma. Αυτός δεν γουσταρε ουτε να μου μιλησει.

Ρίτα μου πριν 1 χρόνο περιπου είμασταν πολλοι τακτικοι στην ευρωκλινικη και όλοι μας φερόντουσαν τέλεια! Τωρα τους είδα διαφορετικά....και το το προσωπικό όχι μόνο τον γιατρό. Επισης ενας άλλος γιατρος ελεγε σε συναδελφους του προφανως για τους γονεις κάποιου ασθενη του "απο τηλεφωνα άλλο τιποτα, τι ωρα εφαγε, τι ωρα επεσε, τι ωρα σηκωθηκε, τι ωρα έχ#$ε...." και γελουσε. Τα άκουγαν και άλλοι γονεις εκεί και αυτο που σκεφτομουν ήταν οτι αυτόν τον άνθρωπο κάποιοι τον εμπιστευονται τυφλά. Τεσπα....μη βρεθεις στην αναγκη τους..... Στραβωσα πολύ.

Σούλα μου κ εγω θα έλεγα μιά εκδρομουλα οι 3 σας με μια διανυκτερευση κάπου ίσως σας ανανέωνε λιγάκι. Ετσι για να ξεφυγετε απο τη καθημερινότητα.

μαμαλευτερακι συγχαρητηρια για τα κακά σας!

Εμείς το κρυψαμε για λιγο καιρό, γιατι μετά τις διάρροιες και το κολάρο δεν ήθελε ουτε να το βλέπει.

Ολες φασολια σήμερα? Κ εγω φασολαδα έφτιαξα!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Να ΄μαι κι εγώ!

Χρόνια πολλά στο γαμπρούλη μου, να τον χαιρόμαστε και να είναι πάντα γερό το παληκαράκι σας Ιωάννα μου!

Πέρασα μοναδικά αυτή την εβδομάδα αλλά η χτεσινή νύχτα...αποκορύφωμα! Μέχρι 1 παρά τάιζα τη μπουμπού και από τις 3.25 άρχισαν τα γλέντια! Ο Γιώργος άρχισε να κλαίει δυνατά και ξεκίνησε εμετους που δεν είχε και πολλά να βγάλει αλλά διήρκησαν ανά 20' μέχρι τις 6 το πρωί! Από την πίεση έβγαλε πάλι αίμα, μετά έκανε διάρροια (ευτυχώς στο γιογιό) 2 φορές και τώρα είναι ήρεμος! Τέλεια? Μόλις κοιμήθηκαν και τα 2 πάω να την πέσω κι εγώ κι επειδή αύριο Θεού θέλοντος έχουμε ταξίδι και κάποιες δουλειές να τακτοποιήσουμε δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ! Σας φιλώ και καλό Σκ!

Σόρυ που δε σχολιάζω τίποτα άλλο αλλά κλείνουν τα μάτια μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

τι να πω κωνκων ??ισως εμας ειχε διαφορετικη μεταχειριση λογω της κοπελας που δουλευει στην Ευρωκλινικη αλλα παντα ηταν πολυ καλος και επεξηγηματικος με τον Χρηστο..

Στην Ευρωκλινικη μεχρι ενος ετους πηγαιναμε συχνα , τωρα παμε στο ιατρικο πια..

Εμεις μακαρονια με κιμα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ κοριτάκια εσείς τον δικό σας καημό κι εγώ πάλι τον δικό μου.

Πήγα στους παππούδες και τι με περίμενε!!!! Ενας παππούς σε παραλήρημα σχεδόν να κλαίει το παιδί, το παιδί και που είσαι κι έφτασε 40 ο πυρετός και τι να λέμε τώρα!

Τέλος πάντων το κακό είναι ότι ανέβηκε πάλι και δεν ξέρω που θα πάει αυτό το θέμα. Τώρα μετά το σιροπάκι είναι φυσικά καλύτερα και φεύγοντας του λέω για χτες: "βλέπεις γιατί δεν ήθελα να σου τον αφήσω? Βλέπεις πως κάνεις?"

ΤΕΣΠΑ να δούμε τώρα πότε θα ξανανέβει. Ευτυχώς το απόγευμα θα πάνε στο πάρτυ του άλλου εγγονού και δεν θα τον έχω πάλι να μου κλαψουρίζει αν ανέβει ο πυρετός.

Σουλίτσα μου τι έπαθες καλό μου κοριτσάκι? Να βάλουμε τους παππούδες να κάνουν παρέα και να αφήσουμε τα παιδάκια να πάνε μόνα τους στις κούνιες να εκτονωθούν????

Πάντως τα περισσότερα παιδάκια μας έτσι είναι αυτή την περίοδο, μη σε ανησυχεί. Αυτή την πίεση την νοιώθω κι εγώ. Ειδικά αυτές τις μέρες που μείναμε στο σπίτι όλη μέρα. Εκεί να δεις γλέντια!!!

Μια πάνω, μια κάτω, μια να με τραβάει, την άλλη να κλαίει και να τσιρίζει. Οσο για την ντουντούνα, κατ' αντιστοιχία με το πιπί που λεει ότι πονάει, κι εμάς όλο το χεράκι εκεί είναι και η απάντηση του ειδικού είναι επειδή δεν πίνει πολύ νερό τσούζει την ώρα που κατουράει.

Τι να πω. Φάση είναι και θα περάσει. Μακάρι να περάσει γρήγορα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Στην Ευρωκλινικη μεχρι ενος ετους πηγαιναμε συχνα , τωρα παμε στο ιατρικο πια..

Εχεις την ασφαλεια έτσι? Κ εγω το ψαχνω αυτον τον καιρό να του κάνω μία. Θυμησε μου σε ποια εταιρία έχεις κάνει.

Στην ευρωκλινικη πηγαινα γιατι είχα 40% έκπτωση.

εμεις εχουμε eurobank ..μειναμε απολυτα ευχαριστημενοι ..αλλα ειναι μονο σε περιπτωση ατυχηματος ή ασθενειας ..δεν πας για τακτικη επισκεψη

Σε περιπτωση εισαγωγης σε καλυπτει 100%

αλλα για επισκεψεις εχω κανει της Πειραιως ενα προγραμμα αλλο με το ιατρικο..βηχει ο χρηστος, στο ιατρικο ..ακεφος ο χρηστος ,στο ιατρικο ..

Δινω για απεριοριστες επισκεψεις για εμενα τον συζυγο και το μωρο 160 ευρω το χρονο

η ασφαλεια του χρηστου ειναι 330 ευρω ετησιως

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...