Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια σορρυ που χάθηκα αλλά δεν ήμουν καλά. Δεν είχα καλά νέα. Δεν έκαναν καν προσπάθεια γονιμοποίησης λέει. Δεν είχα ποτέ 5 ωάρια σερί να είναι όλα άκυρα. 5 ωάρια έχω δώσει στο νέο κέντρο. Κοιταω τα νούμερα μας πριν κ δεν είχαμε ποτέ τόσες αποτυχίες σερί. Τελευταία βλαστοκύστη είχαμε το 8/1 στον Μαστ***. Δλδ τι άλλαξε τόσο σε λιγότερο από 2 μήνες, δε μπορώ να καταλάβω. Είμαι πολύ απογοητευμένη.

ε ρε γαμωτο… και πραγματικα πιστευα παρα πολυ στη β φαση. τι να αλλαξε; εχεις δικιο... το εμβρυολογικο του κεντρου που εισαι τωρα πως σου φαινεται γενικα;  σε ρωταω γιατι δεν εφτασα ποτε να κανω εκει διεγερση και δεν εχω ιδεα. λες να ηταν καλυτερο στο προηγουμενο;; μπορει να λεω και μαλα…ιες απλα κι εγω ψαχνω μια λογικη εξηγηση…

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααααααααα

Ιωαννακι μου να τον χαιρεσαι!!! Χρονια πολλα!!! Παντα γερο και καλοτυχο να ειναι το αγορακι μας!!!

Μαελεηνη οπως σου τα ειπαν τα κοριτσια! Καλα τα μπαλκονια, καλη η καταψυξη, καλοι και οι υδρατμοι αλλα η λαρυγγιτιδα ειναι πολυ υπουλο πραγμα! Ο Σωτηρης εχει κανει 5 φορες φετος και πιστεψε με παρολο που τον πεταξα αμεσως στο μπαλκονι, αν δεν ειχαμε τις σταγονες θα ειχαμε καταληξει στο νοσοκομειο. Να επιμεινεις λοιπον στη γιατρο! Να ξερεις οτι η ωρα της λαρυγγιτιδας ειναι κατα τις 2-4 τη νυχτα. Αν λοιπον ξυπνησει το παιδι εκεινη την ωρα με βηχα σα να γαυγιζει και του τρεχουν και σαλια (ειναι βασικες ενδειξεις αυτα), πετα στο μπαλκονι αμεσως! Και πηγαινε αγορασε soldesanil οπωσδηποτε! 2 ευρω κανουν και ειναι το πιο σωτηριο φαρμακο! Απλα ζητα απο την παιδιατρο να σου δωσει τη δοσολογια γιατι εχει να κανει με τα κιλα! Περαστικα και παλι!

t7fQp3.png

Ευχαριστω κοριτσια!!!

Να σας πω και τα νεα μας

Χθες πηγαμε στην πιο ωραια παιδικη χαρα στην Κ.Κηφισια με τον φιλο μας τον Σωτηρη ...ξεσκιστηκαν στο παιχνιδι ..ειχαν παρει και κουβαδακια ,το τι παιχνιδι το τι τρεξιμο εκαναν δεν περιγραφεται ...ειχε και πολλα δεντρα και δεν τα χτυπαγε τα παιδια ο ηλιος ...Περασαμε τελεια!!!βεβαια ο μικρος ηταν για να μπει μετα στο πλυντηριο στους 90 βαθμους!!!το βραδυ με το που εκανε μπανιο ,δεν κατεβηκε καν κατω ...κατευθειαν για νανι ξερο ...

Νατασσα οποις δεν εχει περασει λαυγγιτιδα δεν μπορει να μας νοιωσει...χαχαχα Ελενη μου ελπιζω να ειναι ενα απλο βηχαλακι μονο .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια ριχνω πολυ γελιο...

Ο Γρηγορης και η μανα μου εχουν παει τζαμπο και της εχω επιστησει την προσοχη για τα τσισα του.Ε με πηρε τωρα και μου ειπε οτι κατουρησε ο μικρος παλι στο δρομο και εχω σκασει στα γελια με τη μανα μου που μου λεει ''πως εμπλεξα εγω ετσι η κοριτσομανα με τα τσουτσουνια στη μεση του δρομου?...''.χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννακι κανονισε απο βδομαδα να δωσουμε ραντεβου σε κουνιες δεν το συζητω..οκ?

Πρεπει να δεις το Γρηγορη με τα χωματα...δε σου λεω τιποτα.

Λοιπον σοβαρα το αλλο σκ θα το κανονισουμε στανταρ οκ?Οπου θελετε ερχομαστε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλιτσα μου, τι εχεις κοριτσι μου???

Ριτα κατι τετοια μου λεει και η μανα μου, αλλη κοριτσομανα αυτη! Πολυ γελιο, που να το περιμενανε!

Ιωαννα ετσι ειναι! Ειμαστε καμμενες!!! χαχαχχαχα

Σαρδελακι καλως τη δεχτηκες τη μανουλα σου!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγω ενα θα σας πω για τα χωματα... Τα βρισκω ακομα και μεσα στην πανα του! Πως το καταφερνει αυτο, δεν ξερω...:confused:

Ααα τις τελευταιες φορες με πανα ηταν ολη η πανα βαμμενη εξωτερικα καφε και εσωτερικα ειχαν μπει ιχνη χωματος..φαντασου τι θα γινει τωρα με το βρακι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σας πω και τα νεα που σας χρωστάω..

Πήρα στην κλινικη και μιλησα με την Ευα, ειναι παρα πολύ καλά και η μπουμπου γεννηθηκε 3 κιλα.Ειναι πολύ χαρουμενη και ενθουσιασμενη και εχετε όλες χαιρετισματα και φιλακια..Την Δευτερα πηγαίνουν σπιτακι τους, την επισκεφθηκε και η Ραφαελλα αλλα η καημενουλα δεν καταλαβε και πολλά η Ευα όμως καταχαρηκε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Χαχαχα οπωσδηποτε ριτακι !!!πιστευω οτι θα σας αρεσουν παντως και αυτες οι παιδικες χαρες!!!

το αλλο το θεικο ..βουτηξε (αλοιμονο αν δεν κλεψουμε...)αυτες τις ροδες που γυρνανε απο ενα παιδακι και γυρναγε ολη την παιδικη χαρα και απο πισω ερχοντουσαν μαζι του αλλα 4-5 παιδακια...το τι γελιο ειχαν ...μπροσταρης ο Χρηστακος με την ροδα και απο πισω το τσουρμο...στο τελος εμειναν 4 που πηγαιναν και επαιζαν μαζι ...συμμορια...

και με τον Σωτηρη ερωτα....τοτηιιιι του φωναζε εδω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αααα αχ αυτη η ροδα...5-6 εχουμε αγορασει απο περισυ το καλοκαιρι.

Αυτο με το τσουρμο που λες το κανει ο δικος μου με καροτσακια κοριτσιων.Παει αρπαζει το ροζ καροτσακι (αυτα τα μικρα)και αφηνιασμενα κοριτσοπουλα τρεχουν απο πισω του...χαχαχαχαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...