Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

ε ρε γαμωτο… και πραγματικα πιστευα παρα πολυ στη β φαση. τι να αλλαξε; εχεις δικιο... το εμβρυολογικο του κεντρου που εισαι τωρα πως σου φαινεται γενικα;  σε ρωταω γιατι δεν εφτασα ποτε να κανω εκει διεγερση και δεν εχω ιδεα. λες να ηταν καλυτερο στο προηγουμενο;; μπορει να λεω και μαλα…ιες απλα κι εγω ψαχνω μια λογικη εξηγηση…

Το ίδιο σκέφτηκα κ εγώ με εσένα αλλά τόσα παιδιά έχουν βγει από εκεί. 
      Ο άντρας μου είναι έξαλλος γενικά κ λέει να φύγουμε κ πως δε γίνεται πριν να είχαμε συνέχεια γονιμοποιήσεις (ασχέτως αν φτάνανε 3ης ημέρας μόνο κάποια) και τώρα τίποτα.

πρίν από 6 λεπτά , Blu24 είπε:

Μήπως όντως παίζει κάτι με το εμβρυολογικό ; Σε ποιον γιατρό είσαι τώρα ; 

Ημουν εκεί που νομίζω πως είσαι εσύ κ τώρα είμαι στον Σφακ. 

πρίν από 12 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μαρία μου λυπάμαι πααααρα πολύ!!! Τι να πω;;; Πολλά τα χτυπήματα και συνεχόμενα! Να κάνεις το prp που έλεγες μπας και στρώσει λίγο η κατάσταση! Σε πήρε ο γιατρός; 

Οχι δε με πήρε ακόμα αλλά τι θα μου πει; Τα κλασικά που λέει συνήθως. Εγώ άλλαξα γιατρό για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο και παίρνω χειρότερα αποτελέσματα από πριν. Πότε μα ποτέ δεν είχα 5 στον κουβά σερί.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σαρδελακι καφεδακι διαβαζω ε?ζηλεψαααα!!

Ελενιτσα μια χαρα θα ειναι πιστευω απο αυριο θα ειναι περδικι.Αν ακους ομως βραχνιασμα ρωτα μηπως του το εχει γυρισει σε λαρυγγιτιδα.Βηχει?

Deleni καλημερα τι κανουν τα παιδια?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενιτσα μια χαρα θα ειναι πιστευω απο αυριο θα ειναι περδικι.Αν ακους ομως βραχνιασμα ρωτα μηπως του το εχει γυεισε σε λαρυγγιτιδα.Βηχει?

Ριτάκι πράγματι λαρυγγίτιδα είναι. Μόλις μιλήσαμε με τη γιατρό. Μας λέει οτι αυτό δεν μας πειράζει, το ευχάριστο είναι ότι υποχωρεί ο πυρετός και να την ξαναενημερώσω.

Ευτυχώς δεν βήχει, απλά είναι βραχνιασμένος.

Τώρα πήγε για λίγο στον παππού και περιμένω να μου τον φέρει πάλι για να πάρω θερμοκρασία ξανά και να δω αν θα δώσω άλλο αντιπυρετικό.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα μανούλες περιμένω να ξυπνήσουν τα αγόρια μου να πλύνω βεράντες

έχω μπιφτεκάκια με πατάτες ακόμη δεν μυρισε τίποτα μόλις τα έβαλα

Πετρούλα μου όπως την κάνω εγώ την συνταγή την έκανες τελικά /?

μας άνοιξες την όρεξη μιαμ μιαμ

sardelaki στείλε φασολάκια κάποια μαγειρεύει στην πολυκατοικία και μου έχουν σπάσει την μύτη μην είσαι εσύ ? θα κάνω το κόλπο θα λέω στον μικρό στην βεράντα αχ τι ωραία μυρίζουν κτλ ώστε να μου φέρουν λίγα ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΙΧΙΧ

ριτα79 άντε κοπέλα μου με το καλό να την κόψετε οριστικά και μετά και εμείς

maeleni μακάρι στο παιδάκι να ανάρρωση καλή σου μέρα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ριτάκι πράγματι λαρυγγίτιδα είναι. Μόλις μιλήσαμε με τη γιατρό. Μας λέει οτι αυτό δεν μας πειράζει, το ευχάριστο είναι ότι υποχωρεί ο πυρετός και να την ξαναενημερώσω.

Ευτυχώς δεν βήχει, απλά είναι βραχνιασμένος.

Τώρα πήγε για λίγο στον παππού και περιμένω να μου τον φέρει πάλι για να πάρω θερμοκρασία ξανά και να δω αν θα δώσω άλλο αντιπυρετικό.

Βράσε νερό σε κατσαρόλες και κλίσε τις πόρτες ώστε να αναπνεύσει πολύ ατμό εμένα είναι επιρρεπείς στην λαρυγγίτιδα και το προλαβαίνω εστί αν δεν θελει να καθίσει ρίξε μακαρόνια στην κατσαρόλα δοστου και κουτάλα και ανακατέψτε μαζί για κανένα 15 λεπτο μετά αλαξετου ρούχα γιατί θα έχετε γίνει μούσκεμα και βγαλτον στον καθαρό αέρα 5-6 φόρες μέσα στην μέρα συνήθως η λαρυγγίτιδα εμφανίζεται στις 3-6 το πρωί που πέφτουν τα επίπεδα υγρασία

μην πας αμέσως κορτιζόνη

:tongue::tongue:

Δε σας εδωσε soldesanil κορτιζονη?

Εχεις στο σπιτι?Μπορει να χρειαστει τη νυχτα.

Οχι δεν μας έδωσε τίποτα. Και να σου πω την άκουσα και περιέργως χαρούμενη που έχει λαρυγγίτιδα το παιδί????????

Βέβαια τώρα θα πάει ο σύζυγος από εκεί για να γράψει στο βιβλιάριο του μικρού κάτι που είχαμε ξεχάσει και θα ξαναρωτήσει, αλλά είπε ότι δεν χρειάζεται.

Θα δούμε τι να πω.

Α μαμαλευτεράκι ευχαριστώ κι εσένα για την ιδέα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα!!!

Σήμερα για μενα ακρως συγκινητικη μερα μιας και το αγορακι μου γινεται 2!!!τετοια ωρα εγκαταλειπαμε την προσπαθεια για φυσιολογικο τοκετο και ετοιμαζομουν για καισαρικη...

Ποτε περασαν 2 χρονια ουτε που το καταλαβαμε...να ειναι παντα γερο και καλοτυχο το αγορακι μου!!

Ελενη μου περαστικα σας ..Οσο για λαρυγγιτιδα ..σαφως και να κανεις τα πρακτικα που λεει η Ηλιαννα αλλα αν η λαρυγγιτιδα εχει φτασει στην κορυφωση της η κορτιζονη ειναι απαραιτητη ..Κακως που η γιατρος δεν σου ειπε να την εχεις σπιτι για ωρα αναγκης ..Αν το παιδι ειναι απυρετο (ευχομαι απο σήμερα να ειναι)να τον βαλεις στο αυτοκινητο με ανοικτο παραθυρο να του χτυπαει το προσωπακι ..ειναι οτι καλυτερο ..επισης ανοιξτε την πορτα της καταψυξης για να δειτε τα κρεατα ..Ολα αυτα ειναι βεβαια για την αρχη της λαρυγγιτιδας ...Δυστυχως αμα κορυφωθει η λαρυγγιτιδα ειναι κορτιζονη και μονο κορτιζονη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μου χρόνια σας πολλά. Να τον χαίρεστε τον πασάκα σας!!!!!!!

Πέρασαν πράγματι 2 ολόκληρα χρόνια κι έυχομαι και τα υπόλοιπα που θα περάσουν να είναι γεμάτα υγεία κ χαρά!

Οσο για τη λαρυγγίτιδα θα ξαναρωτήσει τώρα που πάει εκεί.του είπα να πει ότι έρχεται ΣΚ να μην τρέχουμε κλπ κλπ. να δούμε τι θα του πει.

Σε ευχαριστω Ελενη μου ,να σαι καλα και εσυ να χαιρεσαι το αγορακι σου!!

Η λαρυγγιτιδα συνηθως ειναι σε εξαρση βραδυ και κυριως ξημερωματα αμα τυχον και σου τυχει παρτον και βγαλτον ενα δεκαλπετο στο μπαλκονι ..Αμα δεν ηρεμει τοτε αμεση η ληψη του soldesanil ..εχουμε περασει φετος 9 φορες λαρυγγιτιδα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Ιωαννακι μου πως ξεχαστηκαμε ετσι?Αυριο θα στα λεγαμε...

Nα το χαιρεσαι το αγορακι σου!!!Να το δειτε οπως επιθυμειτε!!!Παντα γερο και ευτυχισμενο να ειναι και συντομα με αδερφακι..χιχιχι

Ιωαννιτσα για το παρτυ θα σου απαντησω τελευταια στιγμη δυστηχως...θα σε παρω αυριο για να δω πως θα ειναι το ποδι μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η λαρυγγιτιδα συνηθως ειναι σε εξαρση βραδυ και κυριως ξημερωματα αμα τυχον και σου τυχει παρτον και βγαλτον ενα δεκαλπετο στο μπαλκονι ..Αμα δεν ηρεμει τοτε αμεση η ληψη του soldesanil ..εχουμε περασει φετος 9 φορες λαρυγγιτιδα...

Ετσι ακριβως απο τα πρωτα που μου ειπε η παιδιατρος να εχω σπιτι.Αχρειαστο να ειναι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...