Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ρωτά αυτό που ρωτάς εδώ . Πώς γίνεται να είχες συνεχώς γονιμοποιήσεις Κ τώρα να μην έχεις καμία. Μήπως να πεις να δωθεί λίγο περισσότερη προσοχή μήπως γίνει κάτι? . 

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μπορεί στο προηγούμενο κέντρο να είχες γονιμοποιήσεις αλλά αν ήταν χάλια απλά να μην κάναν διαχωρισμό Κ να σου λέγαν οκ γονιμοποιηθηκε Κ αυτό να ήταν τα χάλια του τα μαύρα . 

Μήπως δηλαδή γίνετε κάποια γονιμοποίηση Κ βλέπουν ότι πάει χάλια Κ απλά το απορρίπτουν 

Εδώ λέει δε προσπάθησαν καν. Αν γονιμοποιηθεί κ είναι χάλια μαύρα απλά δε προχωράει σε 5 ή 6η ημέρα από μόνο του. Εδώ μιλάμε για μη γονιμοποίηση κ όλα ανώριμα. 

Δε ξέρω κορίτσια, νομίζω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα πλέον. Νομίζω δεν έχει νόημα. Να το πάρω απόφαση να τελειώνουμε πρέπει αλλά όταν τον ρωτάω το γιατρό μου λέει έχει νόημα κλπ κλπ. Ε δε το βλέπω όμως, συγγνώμη 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα κανε οπως νομιζεις δε θελω να ανακατευομαι ουτε να σε αποθαρρυνω απλα επειδη εσυ ρωτησες θα σου πω μονο αυτο:Πρεπει να καταλαβεις οτι το παιδι δεν εχει κατανοησει τη διαδικασια ακομα.Δεν εχει σχεση ποσα ρουχα θα πλυνεις ή αν θα σφουγγαριζεις ολη μερα εσυ.Σημασια εχει το παιδι να μην το παρει στραβα και να μη νιωσει οτι πιεζετε.

Καληνυχτα κοριτσακια!

Σε ευχαριστώ πολύ για άλλα και για τον χρόνο που διέθεσες

απλά δεν νομίζω ότι πιέζω και νομίζω πως έχει καταλάβει

τι να πω τόσο λάθος να είμαι ?

Έξαλλου πώς να εξηγήσεις σένα παιδί με λόγια ότι είναι βρεγμένο πώς να το κατανόηση? αν δεν το νιώσει εγώ από το βιβλίο αυτό έλαβα

Καλό βραδύ σε όλες πάω να κάνω παρέα στον άντρα μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρια φακες στο φουρνο?

Για πες...πολυ ενδιαφερον δεν το εχω ξανακουσει.

Ρίτα μου, επειδή πάω για ύπνο και δεν αντέχω να γράψω τη συνταγή και αύριο μάλλον θα τρέχω όλη μέρα, μην νομίσεις ότι αδιαφόρησα. Μόλις βρω χρόνο θα σου την γράψω.

Καλό Βράδυ

Μαρία

mrdIp3.png

Καλημερα!!!

Επιτελους Παρασκευη!!!Οι γιγαντες εγιναν μουρλια, το πρωί ετοιμασα ταπερακι για τον Ανασταση και εφαγα 2-3 πηρουνιες..Ωραια ξεκιναει η μερα, χαχα

Ελένη πως ειναι ο Γρηγόρης;;;Το βραδυ σας πως ήταν;;;

Ρητα μου κάπως πρέπει να κατανόηση την ένια βρεγμένο στεγνό δεν γίνετε διαφορετικά δεν έχω άλλη επιλογή το να του φαραώ πάνα είναι ανώφελο σίγουρα θα πλύνω πολλά ρούχα και θα λιώσω την σφουγγαρίστρα

Έξαλλου πώς να εξηγήσεις σένα παιδί με λόγια ότι είναι βρεγμένο πώς να το κατανόηση? αν δεν το νιώσει εγώ από το βιβλίο αυτό έλαβα

Ηλιανα το ξεκινας πραγματι απότομα νομιζω, αν θελεις οντως να καταλάβει την εννοια στεγνου-βρεγμενου το βιβλίο αναφερει πως χρειαζεται πολύ συχνο άλλαγμα πάνας και μάλιστα πάνες οσο λιγοτερο απορροφητικες.

Νομιζω οτι το βαμβακερο βρακακι που αναφερει κπ ειναι για μεγαλύτερα παιδακια και ειναι για τη μεταβαση απο την πάνα στο βρακακι, απλά προτεινει βαμβακερό και οχι βρακακια μιας χρησης τα οποία κανουν τη δουλεια που κανει η πάνα και το παιδι δεν μπορει να καταλάβει τη διαφορα.

Νομιζω πως αντι να σφουγγαριζεις συνεχεια -που αυτο δεν θα το αποφύγουμε ουτως ή αλλως- αλλαζε συχνοτερα πάνες..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα φιλενάδες...πω πω νυχτιάτικα σας έπιασε το μπλα μπλα...εγώ έβλεπα παρά πέντε και δεν μπορούσα να πάρω μέρος στην συζήτηση.

Ελενάκη πώς είναι ο μικρός σήμερα; Πώς ηταν η νύχτα σας;

Ριτάκι πως πάει το πόδι;

Γίγαντες βλέπω μαγειρεύεται ε; Μετά το μούλιασμα τα βάζετε κατευθείαν στον φουρνο για μαγείρεμα; Εγώ τα μαλακώνω πρώτα βράζοντάς τα λίγο στην χύτρα!

Εμεις έχουμε φασολάκια σήμερα, μιαμ μιαμ!

m57Zp2.png

Καλημερα Αλεξάνδρα!

Εγω τα εβρασα δυο φορες μετα τα στραγγισα και τα εριξα στη γαστρα, ετοιμασα ξεχωριστα τη σαλτσα με λάδι, κρεμμυδι, σκορδακι, μαϊντανό, φρεσκια ντοματα, καροτο και πιπεριά..Την εβρασα για 15' και μετα την εριξα στα φασολια, εψησα για μια ωρα στο φουρνο αφου πρόσθεσα ενα ποτηρι νερό και αλατοπίπερο

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σημερα ειμαι ακομα καλυτερα,το ποδι ποναει λιγοτερο και λιγο ξεπρηστηκε.Ακομα δεν ειμαι για πολλα πολλα αλλα νομιζω μεχρι τη Δευτερα θα εχει γιανει.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Λοιπον το νεο σημερα ειναι οτι ξυπνησε μια φορα στις 4 για τσισα του με στεγνη πανα εως εκεινη τη στιγμη και μετα ξανα τωρα το πρωι.Αχ νομιζω θα τελειωσουμε οριστικα.

Μεσα στη μερα 3 μερες τωρα δεν ειχαμε κανενα ατυχημα!!!!

Αχ σας πρηζω αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Επιτέλους Παρασκευή!!!!

Γίγαντες μμμμμμ.

Ας μην πω μεγάλα λόγια, μπορεί και να είμαστε καλύτερα από άποψη πυρετού, αλλά τον ακούω βραχνιασμένο.

Κοιμηθήκαμε το βράδυ, χωρίς πυρετό. Τώρα που ξυπνήσαμε ανέβαζε λιγάκι, αλλά τον βλέπω σχετικά δροσερό. Απλά ακούω τη φωνη μας κάπως. Θα πάρουμε πάλι τη γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε Θα μου πεις με τόσο ίδρωμα το μωρό......και ίσως κι το βράδυ να μην τον πρόλαβα και καμιά φορά......

Εσείς ειστε όλες καλά?

Ρίτα το ποδαράκι?

Αν μιλήσει κάποιος με την Kiko ας μεταφέρει και τις δικές μας ευχές.

Sardelaki παρεούλα με τη μανούλα???? Ποιός σε πιάνει τώρα!!!!

Stone ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον και το τηλεφώνημα.

Joa αύριο η μεγάλη μέρα. Ολα έτοιμα?????

Πανμαρ περιμένουμε κι εμείς την πρωτότυπη συνταγή!!!

Η κατάσκοπος δεν είναι εδώ σήμερα?????

Μαμαλευτεράκι, Deleni, Giovanna, Κωνκων, Μαρίνα, Βίκη, Φωτεινή, Arma, Pikoulini, Vatraxaki, Lazarenia, Ana, Σούλα και δεν ξέρω ποιά άλλη ξεχνάω, είμαστε και αρκετές, καλημέρα και σε σας κι ελπίζω να είστε καλά!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σούλα πες μας τι εχεις ρε κοριτσι μου...

Ελένη νομιζω ο πυρετος σας αποχαιρετα!Στα τσακιδια να πάει..

Ριτα μολις γινεις καλά κανε τη μεγαλη κινηση και αφησε τον ενα βραδυ χωρις πάνα,,Να μπορεις ομως να σηκωνεσαι συχνα για να ελεγχεις τις διαρροες

Ελένη καλή δουλεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...