Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ήρθα κούκλες με καλύτερα νέα 2 επιτυχίες στο γιογιό το ζήτησε αχ άντε να δούμε πάλι αύριο τώρα τον κάθισα πριν λίγο και δεν ηθελε να ακνει του ξανα εβαλα πανα

θα υιοθετήσω την τακτική όλοι μέρα χωρίς πάνα ώστε να καταλάβει καλύτερα την ένια βρεγμένο και στεγνό

και ο θεός βοηθός την σφουγγαρίστρα ανά χείρας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα κούκλες με καλύτερα νέα 2 επιτυχίες στο γιογιό το ζήτησε αχ άντε να δούμε πάλι αύριο τώρα τον κάθισα πριν λίγο και δεν ηθελε να ακνει του ξανα εβαλα πανα

θα υιοθετήσω την τακτική όλοι μέρα χωρίς πάνα ώστε να καταλάβει καλύτερα την ένια βρεγμένο και στεγνό

και ο θεός βοηθός την σφουγγαρίστρα ανά χείρας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπράβο σας, αλλά πρέπει να του βάλεις βαμβακερό βρακάκι. Πως θα καταλάβει την έννοια αν είναι ξεβράκωτος???? Λάθος κατάλαβα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

αυτο για την δυσλεξια τι εννοεις?

Τα πιαιδάκι που έχουν δυσλεξία είτε γράφουν έιτε διαβάζουν ανάποδα και κάνουν και με τους αριθμούς το ίδιο. Στην πορεία αυτό προκαλεί μαθησιακές δυσκολίες. Αν το καταλάβουν όμως νωρίς διορθώνεται με λογοθεραπεία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μπράβο Ηλιάνα!!! Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι...;)

Ελένη πως είναι ο Γρηγοράκης;

Λαζαρένια να σου στείλω και εγώ με τη σειρά μου όλη τη θετική ενέργεια να σου "κάτσει" η δουλειά!!!!:-D:-D:-D

Πετρούλα και εγώ τους ζήλέψα τους γίγαντες... έχω να φάω όσπρια ούτε και εγώ θυμάμαι απο πότε...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ιωάννα μου μακαρι να πάνε όλα καλά με τον παιδικό και να βρείτε την πιο "αναίμακτη" λύση... εγώ δεν εκφέρω άποψη γιατί σ' αυτά είμαι πολύ "κότα":rolleyes::rolleyes::rolleyes: και δεν διεκδικώ τίποτα...

Ριτάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα...;)

Νατάσα και της δικιάς μου σημερα ένα κοριτσάκι της τραβούσε τα μαλλιά και απο ότι μου είπε η μαμά μου αν δεν πήγαινε κοντά η Αναστασία ακόμα εκεί θα ήταν...8-):cool:

Σαρδελάκι καλως τα δέχτηκες!!!!!

Άρμα καλή δουλίτσα αύριο...;)

Μίλησε καμία με την Κική; Πως είναι;

Κωνκων, Joa, τι κάνετε;;;

Φιλιά σε όλες και σε όσες ξέχασα...:oops::oops::oops::oops:

καλή ξεκούραση!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Στόνε μου εγώ τους γίγαντες του μουλιάζω από βραδείς σε κρύο νεράκι και την σαλτσούλα την κάνω ως εξής

τρίβω κρεμμύδι ξερό στο χέρι το τσιγαρίζω σε κοφτό λαδί αλά σε σιγανή φωτιά

βάζω δυο σκελίδες σκόρδο πατημένες για το άρωμα για ένα λεπτό

μετά ρίχνω ντοματούλα και μαντιανο

έρχεται και μελώνει

κ και περιχύνω τους γίγαντες στο ταψί να γλύφεις τα δάχτυλα σου γίνετε

Διαφημίσεις

Μπράβο σας, αλλά πρέπει να του βάλεις βαμβακερό βρακάκι. Πως θα καταλάβει την έννοια αν είναι ξεβράκωτος???? Λάθος κατάλαβα?

Κανονικά βαρκάκι παντελονάκι πασουμάκια καλτσουλες εστί τον έχω εδώ και δυο μέρες αυτός κατουρούσε και εγώ τον άλλαζα

με πείσμωσε πολύ όταν είδα τα κακά στο βρακάκι κολλημένα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τότε κατάλαβα και ένιωσα την μανά μου που έλεγε

αχ εσείς τσουπ αλλάζετε πετάτε

ααχ να έπρεπε να πλύνετε να δούμε ποτέ θα την κόβατε την πάνα ?

είναι κάτι που με συγκλόνισε και στην εισαγωγή του βιβλίου γιαυτο και ξεκίνησα εστί

Εμείς κοριτσάκια μου δυστυχώς συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τον πυρετό μας.

Εκεί που λέγαμε τι ωραία τι καλά αραίωσαν τα μεσοδιαστήματα, να 'μαστε πάλι με πυρετό ανά 5ωρο περίπου.

Ανέβασε πάλι 39 και βάλε στις 2, στις 6:30 και τώρα στις 11. Πωπω και να δείτε πως έτρεμε το πουλάκι μου.

Και πάλι νηστικό πήρε φάρμακο και κοιμήθηκε. Αντε και από τώρα αρχίζει το 3 24ωρο. Ελπίζω να αρχίσουμε να βλέπουμε βελτίωση. Διαφορετικά δεν ξέρω τι θα κάνω.

Και πόσο μπορεί να μείνει νηστικό, που δεν θέλει να φάει τίποτα?Πάω πάλι να δω πως είναι.

Σας καληνυχτώ κι ελπίζω κι εμείς να έχουμε καλύτερο βράδυ από χτες και προχτές.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Giovanna μου γραφωντας ''με τσαμπουκα'' ηταν τροπος του λεγειν.

Σαφως και δεν εννοουσα να τσαμπουκαλευτεις σε ενα μερος που στελενεις το παιδι σου ομως πρεπει να τους δωσεις να καταλαβουν τι θελεις ορθα- κοφτα και οχι να σε πανε εκει που θελουν.

Αυτα που σου λενε δεν εχουν βαση και περα απο τη φιλικη σχεση που εχει αναπτυχθει δεν παυεις να εισαι πελατισσα και να τους εμπιστευεσαι το παιδι σου.

Αν στην ''κανουν'' και αναγκαστεις μετα να στειλεις τη μικρη αλλου σιγουρα θα ειναι ασχημο για το παιδι και πανε και οι φιλικες σχεσεις .Οποτε κοιτα να εισαι οσο πιο καθετη μπορεις.

Αυτοι κανουν τη δουλεια τους και εσυ τη δικη σου.

λαζαρενια μου ωραι νεα!Ο επιμενων νικα!!!Αντε μπραβο παρε τα πανω σου!

Ηλιανα εγω σου λεω αυτο το θεμα να το ξανασκεφτεις.Τοσα σου εγραψα.Δοκιμασε αλλιως και μετα ασε σαν τελευταια λυση να αφησεις το παιδι χωρις πανα.Μην Βιαζεσαι

Πετρουλα μουλιασα γιγαντες...ζηλεψα...χαχα

Μαελενη μου ειμαι σιγουρη οτι απο αυριο θα ειναι καλυτερα το αγορακι σου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

maeleni αμάν βρε κοπέλα μου το έλιωσε το παιδάκι σου αχ να περάσει να φύγει να πάει στης πέτρες που λεν στο χωριό μου να μην αρρωσταίνουν τα παιδάκια

όσες φόρες (λίγες δόξα το θεό ) μου αρρώστησε παρακάλαγα να είχα εγω41 πυρετό και όχι εκείνος

ταλαιπωρούντε τα ψυχακια και δεν μπορούν να πουν πως νιώθουν..

ΛΑΖΑΡΑΝΙΕ ΜΟΥ με το καλό φτάνει που το πείρες απόφαση όλα καλά θα πάνε εδώ δεν χρειάζεται να έχεις κόψει πάνα για να στο πάρουν έχει βρεφονηπιακούς μέσο του οοε αν και εγώ θέλω να τον στείλω από Ιανουάριο λόγο του μπεμακου μας

Και υπολόγισα τα έξοδα στον κρατικό είναι 80 *10 μήνες =800ευρω πάει δεν πάει ΩΡΕΣ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 2

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟ

ΜΕ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ

Ενώ στα ιδιωτικά από 2οο έως και 380 τον μηνά δηλαδή για τους μήνες Ιανουάριο έως Ιουνίου 1200 ευρώ ΕΩΣ 2280 ΜΕ

ΩΡΕΣ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 4

ΣΧΟΛΙΚΟ

ΑΠΥΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Μ,Ε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Κορίτσια, κάτι άσχετο με τα παιδιά μας. Δύο προτάσεις μαγειρικές:

- στους γίγαντες ταιριάζει πολύ και το μπέικον. όταν τους βάλετε στο φούρνο με την σάλτσα ντομάτας, βάλτε μέσα και κομματάκια μπέικον

- και για τις φακές, τις φτιάχνω κοκκινιστές με λουκάνικο και πορτοκάλι στον φούρνο. όσοι τις έχουν φάει τις βρήκαν πολύ ωραίες, η μικρή μου δε, τρελένεται!

Καλό βράδυ

Μαρία

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Αμαν με αυτούς τους γίγαντες νυχτιάτικα! Μας βλέπω όλες αύριο να μουλιάζουμε όσπρια!:mrgreen:

Μαελένη άντε και αύριο να μας πεις ότι είστε πολύ καλύτερα!

Ριτάκι και σε όλες τις υπόλοιπες καληνύχτα, πάω κι εγώ να ξεραθώ επιτέλους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρητα μου κάπως πρέπει να κατανόηση την ένια βρεγμένο στεγνό δεν γίνετε διαφορετικά δεν έχω άλλη επιλογή το να του φαραώ πάνα είναι ανώφελο σίγουρα θα πλύνω πολλά ρούχα και θα λιώσω την σφουγγαρίστρα

Αμαν με αυτούς τους γίγαντες νυχτιάτικα! Μας βλέπω όλες αύριο να μουλιάζουμε όσπρια!:mrgreen:

Μαελένη άντε και αύριο να μας πεις ότι είστε πολύ καλύτερα!

Ριτάκι και σε όλες τις υπόλοιπες καληνύχτα, πάω κι εγώ να ξεραθώ επιτέλους!

Κάνε και εσύ φάε και μετά να πας στον γάμο να τους αρωματίσεις όσους ξέχασαν να βάλουν άρωμα χιιχιχ πρέπει να σου στείλω το τηλ μου κοπελιά?

Ηλιανα κανε οπως νομιζεις δε θελω να ανακατευομαι ουτε να σε αποθαρρυνω απλα επειδη εσυ ρωτησες θα σου πω μονο αυτο:Πρεπει να καταλαβεις οτι το παιδι δεν εχει κατανοησει τη διαδικασια ακομα.Δεν εχει σχεση ποσα ρουχα θα πλυνεις ή αν θα σφουγγαριζεις ολη μερα εσυ.Σημασια εχει το παιδι να μην το παρει στραβα και να μη νιωσει οτι πιεζετε.

Καληνυχτα κοριτσακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...