Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βλεπετε κοριτσια?

Ο καθενας εχει αλλα στανταρτ και ''θελω''..

Οτι θεωρει ο καθενας σημαντικο το εφαρμοζει οτι θεωρει οτι ειναι ανουσιο το επιτρπει.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχχχ μάνουλες με παρεξηγήσατε…λοιπόν

Θα πω ότι εσείς έχετε δίκιο γιατί είστε εργαζόμενες το ίδιο και η κόρη μου, που κάθε μέρα που μου αφήνει το παιδί μου λέει να είναι έτοιμη για ύπνο όταν την πάρουν το μεσημέρι…αυτά τα ιδία έλεγα και εγώ την μανά μου, δεν εργαζόμουν αλλά ήθελα το παιδί μου να μάθει να κάνει τάισα κτλ στο γιογιό, να μην μάθει αγκαλιές και χάδια το βραδύ και πολλά αλλά.

Τώρα που τα ζω με την εγγονή μου και είμαι ώριμη πλέων γυναίκα, έρχομαι στα λογία που μου έλεγε τότε η μανα μου δηλαδή αυτά που είπα σε εσάς τώρα.

Και ξέρετε τι μου λέει….εγώ σου τα έλεγα αλλά εσύ !!!!!!????

Θα μου το πει και η κόρη μου αυτό κάποτε και ξέρετε δεν είναι ικανοποίηση αλλά επιβεβαίωση, δίστιχος η ευτυχώς η ιστορία επαναλαμβάνετε σχεδόν πάντα

Τι να σας κανω που ειμαι η μόνη γιαγια στο φορουμ κολλημενη με το lap top μη με μαλωνετε χα χα χα χα

όχι Φωτεινή μου σιγά να μην σε μαλώσουμε.

Κι η μαμά μου κάποτε ήταν με τα στάνταρ της που σήμερα λέει "μακάρι να τα έκανα διαφορετικά"...όπως τα λες κι εσύ λοιπόν.

Είμαι πολύ χαλαρή σε πολλά πράγματα κι όπως ανέφερα μόνο την πιπίλα δεν πολυγούσταρα...όλα τα άλλα χαλαρά...χεχε...και αγκαλίτσα κοιμόμαστε κάθε μεσημέρι και βράδυ αν χρειαστεί!

m57Zp2.png

Το θεμα ειναι τα παιδια να ειναι χαρουμενα!

Οπως νομιζει ο καθενας κανει.

Νομιζω σε αυτο συμφωνησαμε ολοι εξ αρχης αυτης της μεγααααααλης συζητησης.

Φωτεινη μου ισως και να εχεις δικιο και οχι εγω τουλαχιστον δε σε παρεξηγησα αλλα σου απαντησα οπως θα απαντουσα και στη μανα μου.

Φιλια παω στους ανδρες που μετα την επανασυνδεση τους εχουν γκρεμισει ολοοοοο το σπιτι αλλα χαλαλι τους!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηρθα πάλι....

Ναι, οσον αφορα την πιπίλα θα του την αφησω για λίγο καιρό γιατι βλέπω οτι ανακουφίζεται..

Ρίτα μες την τρελα μπαμπας και γιος, εε;;; Εεεεε ναι λοιπόν ας γινει στο σπιτι ο κακος χαμός!!!

Φωτεινη, εβαλες την παραμετρο της γιαγιας και απο αυτη τη σκοπιά όλες ετσι θα το βλέπαμε...Είσαστε πιο ευαισθητες εσεις οι γιαγιαδες με τα παιδακια..Βλέπω τη μαμα μου..Τον αφηνει να ανοιγει ολα τα ντουλαπια και να βγαζει εξω όλες τις συσκευες και ολα τα ταπερ..Το καταευχαριστιεται!Τον αφηνει να εχει τον πρώτο λογο..Το ιδιο και η πεθερα μου..και εγω μετα τρεχω να τον μαζεψω!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κα Φωτεινή να αγιάσει το στόμα σου, συμφωνώ απολύτως με ότι λες και εγώ από την αρχή μέχρι σήμερα έχω αναθεωρήσει σε πολλά.

ήμουν κάθετη να κοιμάται στο κρεβάτι της και να μην την παίρνω στο δικό μας , μετά όμως κατάλαβα πως ανάλογα στο παιδί αναθεωρείς σε πολλά.Πχ η Ραφαέλα από τους πόνους που είχε από την αλλεργία ήθελε περισσότερο αγκαλίτσα και υπνο επίσης στην αγκαλίτσα της μαμας ...πως να το στερήσεις αυτό από ένα παιδί που πονάει ....βέβαια μετά της έγινε συνήθειο αλλά τι να κάνουμε???Τώρα βέβαια δεν θέλει αγκαλίτσα αλλα θέλει στο κρεβατάκι της μαμάς ......και μετά την πάμε στο κρεβάτι της!!!! Δεν πειράζει , το έχω ξαναπεί πόσο νομίζετε θα ζητάνε την μαμά και τον μπαμπά ??? Σε λίγο θα μεγαλώσουν και θα παρακαλάμε εμείς!!!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Βλέπω τη μαμα μου..Τον αφηνει να ανοιγει ολα τα ντουλαπια και να βγαζει εξω όλες τις συσκευες και ολα τα ταπερ..Το καταευχαριστιεται!Τον αφηνει να εχει τον πρώτο λογο..Το ιδιο και η πεθερα μου..και εγω μετα τρεχω να τον μαζεψω!!

Οχι προς Θεού δεν εννοούσα κάτι τέτοιο , συμφωνώ σε ότι έχει να κάνει με τον ύπνο, το γιογιό την πιπίλα . οχι να μας ανέβουν και στο κεφάλι....Σε αυτό είμαι κατηγορηματική!!!!!

ριτάκι δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σας ακούω έτσι πάλι οικογένεια όλοι μαζί!!!! Αντε τα ασχημα πέρασαν!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

..και εγω μετα τρεχω να τον μαζεψω!!

Ε φυσικα εμεις τρεχουμε μετα να τα μαζεψουμε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κοριτσια !!!καλα γινεται χαμος εδω μεσα!Τωρα παιζουν κυνηγητο..τους εχω αφησει σημερα τα δυο τους γιαιτ απο αυριο ο ανδρας μου θα λειπει μεχρι το βραδυ(εμειναν πολυ πισω οι δουλειες του)και εγω θα χαρω το αγορακι μου οσο θελω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευα μαλλον σου αφαιρεσαν το ενα τικερακι απο τη διαχειρηση?Ισως ηταν πολυ μεγαλη η υπογραφη με τον Αη Βασιλη!!

Ειμαι πολυ σε christams mood με βλεπω να ξενυχταω μια απο αυτες τις μερες να στολισω !!Εχω να οργανωσω και το αη Βασιλη event με τα παιδακια!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω για τη μερα μας σημερα πηγαμε και πηραμε τον μικρο και βγηκαμε για καφε οπως προανεφερα στην πλατεια!

Εκει εχει κατι παιχνιδια απο αυτα με τα κουκλακια που βαζεις κερματα.

Επιασε ο καλος μου ενα κουκλακι και ο γρηγορης καταχαρηκε οταν ειδε το κοριτσακι στο απεναντι τραπεζι να το κοιταzει πηγε και της το εδωσε και καθε φορα που η μαμα της μας το εδινε πισω πηγαινε ο Γρηγορης και της το εβαζε στο χερακι!!!

Μετα πιασαμε αλλο ενα και ο πονηρος πηγε και πηρε αυτο που ειχε δωσει στο κοριτσακι που φαινεται του αρεσε περισσοτερο και της εδωσε το αλλο χαχαχα!

Το καλο ειναι οτι μοιραζεται παρααα πολυ τα πραγματα του απο πολυ μικρος.

Οτι και να κραταει θελει να το δινει στα αλλα παιδακια!

Μετα βεβαια ειδε ενα ποδηλατο κανονικο μεγαλουτσικο με βοηθητικες και δε μπορουσε να δεχτει με τιποτα οτι δε θα του το δωσει το αλλο αγορακι!χιχιιχ

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Stone τέλειο το σπιτάκι σου! Μου άρεσε πάρα πολύ η διακόσμηση και ο στολισμός!

Ο μικρούλης μου είναι πάλι με 38, θα τον κάνω τώρα μπάνιο και ντεπονάκι για νάνι!

Κυρία Φωτεινή-χωρίς παρεξήγηση- καλά τα λέτε αλλά από το ρόλο της γιαγιάς! Άλλη ευθύνη νομίζω έχουν οι γονείς στη διαπαιδαγώγηση άλλη οι παππούδες που είναι και στο ρόλο τους να ψιλοκακομάθουν τα βλαστάρια μας! Και η μαμά μου δεν το συζητώ ότι δε χαλάει χατήρι στο Γωγουλίνι μου! Δε γίνεται όμως κι εγώ να έχω την ίδια συμπεριφορά γιατί σίγουρα δε θα είχαμε όχι πρόγραμμα, αλλά πολύ αμφιβάλλω και για πολλά άλλα πράγματα! Και κορίτσια ζούμε σε μια κοινωνία που καλώς ή κακώς τα παιδιά μας ήδη από την ηλικία των 6 ή μάλλον νωρίτερα αφού και το νηπιαγωγείο είναι πια υποχρεωτικό, πρέπει να ακολουθήσουν κανόνες και πρόγραμμα! Πότε λοιπόν πρέπει να ξεκινήσουν να συνηθίζουν ότι υπάρχουν κανόνες και αρχές στη ζωή μας?Πότε παύουν να θεωρούνται αρκετά μικρά για να μπουν σε αυτή τη λογική?Ή τα στέλνουμε κατευθείαν σχολείο και πρέπει απότομα να το πάρουν απόφαση?Μήπως έτσι είναι χειρότερα?Δεν τα γράφω με καμία κριτική διάθεση, αλλά διατυπώνω και τις δικές μου ανησυχίες! Συγνώμη αν δεν τα γράφω πολυ ξεκάθαρα αλλά κάνω πολλές διακοπές αφού ο Γώγος έχει κι αυτος τις ενστάσεις του!

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Stone αχ κούκλα μου εγώ είμαι λίγο πιο αυστηρή από την Βίκυ, δεν την αφήνω να ανοίγει ντουλάπια κτλ

Μαρίνα μου δεν τα λέω όλα αυτά γιατί είμαι γιαγιά, τα λέω γιατί τώρα βλέπω τι έπρεπε να κάνω και πότε να τα κάνω και για ποιον λόγο, σας μιλώ ειλικρινά , εκεί που πρέπει να είμαι αυστηρή στην εγγονή μου θα είμαι, Ειλικρινά δεν είμαι από αυτές που τα κακομαθαίνουν τα εγγονάκια τους

Σήμερα θα κοιμηθεί η Φωτεινούλα στο σπίτι μου γιατί η μανούλα της είναι λίγο γριπωμένοι και θέλει να ξεκουραστεί, σας αφηνω τωρα γιατι εχει μια γρινα και δεν ξερω πως θα την καλμαρω δεν εφαγε και καλα το απογευμα ειναι και λιγοφαγω παιδι

Παλι πυρετος βρε γμτ...

Περαστικα!!!

Ολα ειναι σχετικα Μαρινα μου..αλλος θεωρει οτι το παιδι του ειναι απλα πολυ μικρο,αλλος οτι μπορει να ακολουθησει καποιους κανονες και να συνεργαστει και αλλος κανονες και σειρα δε βαζει ποτε.

Πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος?Κανεις δε ξερει.

εγω θελω να νιωθω οτι κανω το σωστο και ειλικρινα δε νομιζω οτι θα αλλαξω γνωμη για τη σειρα που ακολουθω στο μελλον.Τωρα αυτο που λετε οτι θα μεγαλωσουν και θα τα αποζηταμε..ε ειναι μεσα στο προγραμμα ειναι αναποφευκτο ειτε εχουμε κανει πραγματα ειτε οχι.

Το μελλον θα δειξει.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Stone τέλειο το σπιτάκι σου! Μου άρεσε πάρα πολύ η διακόσμηση και ο στολισμός!

Ο μικρούλης μου είναι πάλι με 38, θα τον κάνω τώρα μπάνιο και ντεπονάκι για νάνι!

Κυρία Φωτεινή-χωρίς παρεξήγηση- καλά τα λέτε αλλά από το ρόλο της γιαγιάς! Άλλη ευθύνη νομίζω έχουν οι γονείς στη διαπαιδαγώγηση άλλη οι παππούδες που είναι και στο ρόλο τους να ψιλοκακομάθουν τα βλαστάρια μας! Και η μαμά μου δεν το συζητώ ότι δε χαλάει χατήρι στο Γωγουλίνι μου! Δε γίνεται όμως κι εγώ να έχω την ίδια συμπεριφορά γιατί σίγουρα δε θα είχαμε όχι πρόγραμμα, αλλά πολύ αμφιβάλλω και για πολλά άλλα πράγματα! Και κορίτσια ζούμε σε μια κοινωνία που καλώς ή κακώς τα παιδιά μας ήδη από την ηλικία των 6 ή μάλλον νωρίτερα αφού και το νηπιαγωγείο είναι πια υποχρεωτικό, πρέπει να ακολουθήσουν κανόνες και πρόγραμμα! Πότε λοιπόν πρέπει να ξεκινήσουν να συνηθίζουν ότι υπάρχουν κανόνες και αρχές στη ζωή μας?Πότε παύουν να θεωρούνται αρκετά μικρά για να μπουν σε αυτή τη λογική?Ή τα στέλνουμε κατευθείαν σχολείο και πρέπει απότομα να το πάρουν απόφαση?Μήπως έτσι είναι χειρότερα?Δεν τα γράφω με καμία κριτική διάθεση, αλλά διατυπώνω και τις δικές μου ανησυχίες! Συγνώμη αν δεν τα γράφω πολυ ξεκάθαρα αλλά κάνω πολλές διακοπές αφού ο Γώγος έχει κι αυτος τις ενστάσεις του!

θα μάθουνε κι από αρχές, θα τα μάθουνε όλα...αλλά σε κάποια θέματα νομίζω πως απλά πρέπει να τα αφήσουμε να είναι παιδιά. Ανέλυσε λίγο ποιες είναι οι αρχές για σένα που πρέπει να μάθει το παιδί σου...όσο για κανόνες ναι πρέπει να μαθαίνουν...πότε όμως;

Επίσης είμαι της άποψης πως και στις παπουδογιαγιάδες πρεπει να μπαίνουνε όρια...αν π.χ. εγώ λέω όχι στα ντουλάπια, πρέπει να λένε και αυτοί γιατι το παιδί μπερδεύεται και δεν ξέρει αν τελικά επιτρέπεται ή όχι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...