Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
      αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελάκι μου καλώς τους δέχτηκες! Χαιρομαι πολύ που είσαι τόσο χαρούμενη!!!!!

Ριτάκι σιδερένια. Άντε υπομονή λίγες μέρες.

Πετρούλα πέθανα στα γέλια με τα ΚΑΠΗ! :lol:

Αύριο θα πάω στον καλό μου να βάλω ένα χεράκι γιατί η κοπέλα που είχαν χειρουργήθηκε οπότε μάλλον δεν θα σας ''δω'' το πρωί.

Καλό βράδυ σε όλες!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Νατάσα κάτι θέλω να σε ρωτήσω σου στέλνω π.μ.!

Λαζαρένια μου δεν υπάρχει εκεί στρατιωτικός παιδικός σταθμός? Στα περισσότερα νησιά υπάρχει! Επίσης, μήπως να έβρισκες για αρχή μια εποχιακή δουλειά π.χ. σε ξενοδοχείο, εστιατόριο και βλέπεις μετά το Χειμώνα?

Μαελένη και μόνο που κάθεται για αρχή κι ας μην τα κάνει καλά είναι! Εμείς σήμερα κατουρήσαμε μόνο μία πάνα στο σχολείο! Όλη την υπόλοιπη μέρα είμαστε με βρακάκι (και στον ύπνο βέβαια πάν) αλλά την Τετάρτη θα κλείσω ραντεβού με τη δασκάλα του στο σχολείο να της πω να τον βάζουν κι εκεί! Παρατηρώ μια νωθρότητα από μέρους τους και θα μου πουν δεν το ζητάει ακόμα και πού να περιμένουμε κλπ κλπ! Ο έρμος έρχεται σπίτι και κατουράει ένα σωρό, αφήστε που εδώ και ένα μήνα που ξεκίνησε δεν έκανε καμιά μέρα κακά στο σχολείο κι ας τρώει δεκατιανό και μεσημεριανό εκεί, περιμένει να έρθει σπίτι και να τα κάνει στο γιογιό!

Άρμα τι είπες τώρα αυτό το "ΚΑΠΑ" με κούφανε, πήγαινε κοπελιά να πάρεις πτυχίο λέμεεεεεεεε! Χα, θα πας αύριο στον καλό σου να δικαιολογήσεις και τα ένσημα ε???Χι,χι,χι!

Όσο για το σταθμό έστειλα κι εγώ το μπουγιουρντί 200 ευράκια εγγραφή για του χρόνου και καλά για τα αναλώσιμα υλικά που θα χρησιμοποιήσον! Τι ακριβώς θα κατασκευάσουν με 200 ευρώπουλα θα σας γελλάσω!Πάντως επειδή από αυτά που έγραψε κατά καιρούς η Γιοβάννα συμπέρανα ότι είναι παιδικός-πρότυπο και δεν υπάρχει αντίστοιχος στο νησί, αν έχει πολύ πελατεία εμπορικά σκεφτόμενοι μπορεί όντως να μη δεχτούν να χάσουν τα 600 και να προσφέρουν τη θέση σε κάποιο παιδάκι που θα πληρώσει για όλο το χρόνο! Δεν είναι όπως στην Αθήνα που έχουμε πολλές επιλογές!

mGKop3.png60Jvp3.png

σαρδελακι καλως τη δεχτηκες!!!!!Μα τι χαρα εχεις ε?Μπραβο κοπελα μου!

Μαρινακι εγω απο οσα συζητησα σε τοσους παιδικους που πηγα ουτε ενας δεν μου ενεπνευσε τη σιγουρια οτι θα βοηθησει στο θεμα γιο γιο.Να πας και να τους μιλησεις.Τουλαχιστον ας τον ρωτανε αν θελει να παει.Κατι ειναι και αυτο απο το ολοτελα.

Σχετικα με τη γιοβαννα εχεις δικιο σιγουρα εκει δεν υπαρχουν οι επιλογες που υπαρχουν εδω και η ζητηση θα ειναι μεγαλυτερη.Αλλα αν τους πει να κανει εγγραφη απο τωρα για το Σεπτεμβρη κανονικα για ολο το χρονο τι θα της πουν?Οχι?Με ποια λογικη θα της πουν οτι οι θεσεις ειναι ηδη κλεσμενες?Αφου το παιδι ειναι ηδη εκει αρα και το υπολογιζουν για του χρονου.

Γιοβαννα μην του πεις οτι καθε χρονο ετσι θα ειναι πες οτι φετος απλα ετυχε να τη σταματησεις νωριτερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πανεπιστήμιο δεν έχει εκεί? Αν δεν ντρέπεσαι πήγαινε να κολλήσεις ένα χαρτί ότι μπορείς να αναλάβεις δακτυλογραφήσεις εργασιών. Δεν μπορεί, κάποιος θα έρθει. Και ο ένας φέρνει τον άλλο. Εχω γνωστή σε κάποιο χωριό που κοντά υπάρχει πόλη με πανεπιστήμιο που έχει αναλάβει και κάνει η ίδια εργασίες για κάποιους φοιτητές και μαζεύτηκε τόση δουλειά που θα κόψει κάποιους. Σκέψου το λίγο. Σε τι έχεις εξειδίκευση και μπορείς να προσφέρεις????

Οσο για τα site μεταφράσεων που αναφέρω δεν είναι τοπικά.

εχει πανεπιστημιο.οχι δεν ντρεπομαι καθολου να το κανω αλλα νομιζω οτι θα αποτυχω γιατι ολοι πλεον οι φοιτητες εχουν υπολογιστη.

εχω τελειωσει πληροφορικη με πολυμεσα.μην φανταστεις οτι ειμαι εξπερ ,τα χω ξεχασει...

τα site μεταφρασεων τι εννοεις?

αλλα σας εχω καλα νεα.θα σας πω σε λιγο!!

Λαζαρενια δε ξερω τι σε τι φαση ειναι τωρα η μικρη σου..

Δηλαδη στο ζηταει παντα να παει στο γιογιο για τσισα?

Προλαβαινει?Τις φευγουν ας πουμε λιγα και τα κραταει μεχρι να φτασει?

Ξερεις περιπου καθε ποση ωρα θελει τσισα?Οταν της το υπνθιμιζεις συνεργαζεται?

Αν η απαντηση ειναι ναι σε ολα τα παραπανω θα σου ελεγα να κανεις οτι εκανα και εγω.

Δηλαδη τη βγαζεις την πανα σταδιακα.Στην αρχη μεσα στο σπιτι και σταδιακα μικρες βολτιτσες με βρακακι αφου εχει κανε τσισα της και ξερεις περιπου σε ποση ωρα θα ξανακανει.

Περιοριζεις τις αποστασεις και τα πολλα υγρα.

Αν παλι της φυγουν ε δεν τρεχει και τιποτα...εγω καπως ετσι χαλαρωσα.Απλα φροντιζα οπου πηγαιναμε να του δειχνω που ειναι η τουαλετα ωστε να καταλαβει οτι δεν κανουμε τσισα μονο στο σπιτι μας στο γιο γιο ή την τουαλετα μας.

Νομιζω τον βοηθησε και το καθισμα της λεκανης σε αυτη τη φαση ωστε να εχει σφαιρικη αποψη για το θεμα.

Εδω και καποιες μερες λοιπον αφου κανανμε τα παραπανω αρνουνταν να την ξαναφορεσει.

Απο τη στιγμη που δεν του την εβαλα το πηρα και αποφαση οτι δεν θα την ξαναβαλω για κανεναν λογο.Μεχρι στιγμης ολα καλα!

.

λοιπον τωρα πια δεν εχουμε τοσα ατυχηματα.τα κραταει και μου λεει μαμα τσισα και τα προλαβαινουμε.εχει καταλαβει πολυ καλα.

σημερα επισης εξω για πρωτη φορα μου ειπε ''μαμα κακα γιογιο''

της λεω''ειμαστε εξω τωρα.κανε τα στην πανα και μου απαντησε ''οχι μαμα κακα γιογιο σπιτι''

καλο σημαδι νομιζω ετσι δεν ειναι?

τα τσισα της μπορει να τα κανει ανα μιαμιση ωρα .με τα κακα εχω θεμα που ειναι δυσκοιλια γμτο!!!

αλλα τωρα θα δοκιμασω να μην της βαλω πανα εξω σε μια βολτα.να δοκιμασω δηλ..αλλα καλο ειναι να την μαθω και στην λεκανη σε περιπτωση που ειμαστε σε ξενο σπιτι να τα κανει σε λεκανη.

πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο.......

λοιπον σημερα τα πηρα κρανιο και πηγα σε ενα ζαχαροπλαστειο που κανει κετερινκ.μπηκα μεσα και ζητησα δουλεια σε κετερινκ.κρατησε τα στοιχεια μου και μου ειπε οτι σιγουρα θα σε χρειαστω και να μην φοβαμαι για το θεμα παιδικου.για να δουμε..........

προς το παρον ειναι μια πολυ καλη απασχοληση.

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!

η ευα μας γεννησε??αχ ευουλα να σου ζησει!!!

αρμα μου ευχαριστω για την ενημερωση.πως εισαι εσυ?η ευουλα καλα?

ριτα τι εγινε με το ποδι?

σαρδελινα καλως δεχτηκες την μανουλα σου!

πετρουλα σε ευχαριστω κι εσενα.ολες οι πληροφοριες σου χρησιμες!μακια στο νινι .....

θελω κι εγω γιγαντες!!!!

υπολοιπες μανουλες καλα ειστε?

1654096yn4fep17z7.gif

μαριονακι υπαρχει στρατιωτικος σταθμος αλλα περνουν μονο των εργαζομενων μητερων και ειναι μονο 27θεσεις!

ειναι και πολυ μακρυα απο δω.θελει σιγουρα μεσο για να την μεταφερω.θα τα κανω κι εκει φυσικα τα χαρτια.

α!και ολοι οι σταθμοι θελουν το παιδι καθαρο απο πανα.εσας τι σας λενε?

1654096yn4fep17z7.gif

Εγώ τον στέλνω σε ιδιωτικό που καλύπτει η δική μου δουλειά Λαζαρένια! Πάντως πολύ χάρηκα με τα νέα σου θα είναι πολύ καλή απασχόληση και θα ξεφεύγεις και λίγο! Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ριτάκι και Μαρίνα σας ευχαριστώ για τις απόψεις για τον παιδικό. Και τις άλλες κοπέλες ευχαριστώ αλλά η δική σας άποψη έχει άλλη βαρύτητα για΄τι ήδη το έχετε ψάξει το θέμα 'Παιδικός'. Δεν είναι μόνο το θέμα ότι ο συγκεκριμένος Σταθμός έχει μια ποιότητα που δεν την βρίσκεις εύκολα αλλού, είναι και ότι μέσα σε αυτό το χ΄ρονο δημιουργήθηκε μια σχέση συμπάθειας σχεδόν φιλική και δεν μπορώ τώρα να πάω με 'τσαμπουκά'. Μάλλον έτσι θα χάσω παρά θα κερδίσω. Θα δούμε.......

Άρμα και εμένα πάντως με το Κ.Α.Π.Α. μου έβαλες τα γυαλιά. 8-)8-):cool: Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να τελείωνες τη σχολή σου;:roll::roll::roll:

Λαζαρένια μου εύχομαι πραγματικά να σου κάτσει αυτή η δουλειά. Έχε λίγη πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Πετρούλα ήθελα να στο πω από χτες και το ξέχασα. Αυτό που ανέφερες με το παιδάκι (δεν θυμάμαι αν έιναι συγγενής σου) που γράφει το όνομά του 'ςοκιν' δέν έχει να κάνει με το δεξί και αριστερό χέρι. Είναι μορφή δυσλεξίας και καλό θα ήταν να το κοιτάξουν οι δικοί του.

Σαρδελάκι καλώς δέχτηκες τη μανούλα σου. Πόσο θα κάτσει;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγώ τον στέλνω σε ιδιωτικό που καλύπτει η δική μου δουλειά Λαζαρένια! Πάντως πολύ χάρηκα με τα νέα σου θα είναι πολύ καλή απασχόληση και θα ξεφεύγεις και λίγο! Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!

ευχαριστω πολυ μαρινακι μου!μακαρι να πανε ολα καλα.εγω θα παλεψω με νυχια και με δοντια!δεν μπορει κατι θα μου κατσει.........

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Αχ Λαζαρενια ευχομαι να σε ειδοποιησουν συντομα!!Ακουγεται ενδιαφερουσα και δημιουργικη δουλεια, με τοκαλό!!

Αίτηση να κανεις σε ολους τους σταθμους που εχεις στην επιλογη σου

Να σου στειλω λίγους γιγαντες αλλά ακομη τους περιμενω κι εγω..μυρισε ωραια πάντως, για να δούμε!

Ολοι οι δημοσιοι και δημοτικοι σταθμοί ζητουν το παιδι να μην φοραει πάνα

Ιωάννα ναι ειναι δυσλεξία, ευτυχως το αντιλήφθηκαν και εχουν ηδη ξεκινησει να το παρακολουθούν

Με το αριστερο ομως το εγραφε κανονικά

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτάκι και Μαρίνα σας ευχαριστώ για τις απόψεις για τον παιδικό. Και τις άλλες κοπέλες ευχαριστώ αλλά η δική σας άποψη έχει άλλη βαρύτητα για΄τι ήδη το έχετε ψάξει το θέμα 'Παιδικός'. Δεν είναι μόνο το θέμα ότι ο συγκεκριμένος Σταθμός έχει μια ποιότητα που δεν την βρίσκεις εύκολα αλλού, είναι και ότι μέσα σε αυτό το χ΄ρονο δημιουργήθηκε μια σχέση συμπάθειας σχεδόν φιλική και δεν μπορώ τώρα να πάω με 'τσαμπουκά'. Μάλλον έτσι θα χάσω παρά θα κερδίσω. Θα δούμε.......

Άρμα και εμένα πάντως με το Κ.Α.Π.Α. μου έβαλες τα γυαλιά. 8-)8-):cool: Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να τελείωνες τη σχολή σου;:roll::roll::roll:

Λαζαρένια μου εύχομαι πραγματικά να σου κάτσει αυτή η δουλειά. Έχε λίγη πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Πετρούλα ήθελα να στο πω από χτες και το ξέχασα. Αυτό που ανέφερες με το παιδάκι (δεν θυμάμαι αν έιναι συγγενής σου) που γράφει το όνομά του 'ςοκιν' δέν έχει να κάνει με το δεξί και αριστερό χέρι. Είναι μορφή δυσλεξίας και καλό θα ήταν να το κοιτάξουν οι δικοί του.

Σαρδελάκι καλώς δέχτηκες τη μανούλα σου. Πόσο θα κάτσει;

ευχομαι να πανε ολα καλα με τον παιδκιο.σιγουρα αν εχεις καλες σχεσεις να μην πας με τσαμπουκα.ολα θαλυθουνε.

αυτο για την δυσλεξια τι εννοεις?

οσο για το ποιο χερακι χρησιμοποιει η μικρη ,εχω παρατηρησει το αριστερο αλα η παιδιατρος μου ειπε να μην την κοψω καθολου και να την αφησω να εκφραζεται οπως θελει.αν θελει με το αριστερο,ας ειναι!

1654096yn4fep17z7.gif

μακαρι πετρουλα μου,μακαρι!

κι εγω ενθουσιαστηκα με το κετερινκ.ετσι θα μπορεσω να κανω κι αλλα πραγματα πχ διακοσμησεις σε βαφτισεις που τρελενομαι ,εφοσων συνεργαζεται με βαφτισεις κλπ.

αχ θελω θελω γιγαντες!!!

αχ με βαλατε σε σκεψεις...θα φτιαξω συντομα!!!τους αφηνετε να μουλιασουν απο βραδυ?

1654096yn4fep17z7.gif

Μακαρι να ειναι οπως τα θες και να ηρεμησεις και με αυτο το θεμα!

Ενα 12ωρο θελουν οι γιγαντες μουλιασμα..Εσυ βαλτους αποβραδίς, εγω τους εβαλα το πρωί που εφυγα για δουλεια

Καλο Βραδυ, φιλακια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ευχαριστω πολυ μαρινακι μου!μακαρι να πανε ολα καλα.εγω θα παλεψω με νυχια και με δοντια!δεν μπορει κατι θα μου κατσει.........

Αν κάτι το θέλεις πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνομωτεί στο να το πετύχεις ;)

Κάποιος μου είχε πει γι΄ αυτά τα site μεταφράσεων, αλλά δεν μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή. Το είχα σκαλίσει εκείνη την ώρα και είχε από διάφορες γλώσσες να μεταφράσεις σε ελληνικά πχ και αντίστροφα, αλλά γμτ δεν μπορώ να το βρω να σου στείλω ένα link.

Αν το βρω πάντως θα στοστείλω.

Μακάρι να σου κάτσει η δουλειά, αλλά αυτό που λες για τους φοιτητές δεν ισχύει για όλους. Κάποιοι βαριούνται και τα δίνουν έξω, κάποιοι άλλοι δεν έχουν χρόνο.....κάνε κι εσύ μια προπάθεια, πού ξέρεις? Μακάρι να βρεις την άλλη τη δουλειά κι αυτό να είναι το extra για τα ΣΚ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...