Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
      αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

άντε καλέ μαράκι που είσαι με τις σούπερ περιγραφές σου;;; Ακούσατε καλέ; Ακολουθείται η διαδικασία Κ.Α.Π.Α

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! :lol: :lol: :lol: Τι να κάνω είπα να πω κι εγώ τα επιστημονικά μου! :mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

το σκεφτηκα κι αυτο και θα το ψαξω κι αλλο.πηγα και ζητησα να φτιαχνω αλμπουμ στο σπιτι αλλα μου αρνηθηκανε.σε ευχαριστω και παλι.

Πανεπιστήμιο δεν έχει εκεί? Αν δεν ντρέπεσαι πήγαινε να κολλήσεις ένα χαρτί ότι μπορείς να αναλάβεις δακτυλογραφήσεις εργασιών. Δεν μπορεί, κάποιος θα έρθει. Και ο ένας φέρνει τον άλλο. Εχω γνωστή σε κάποιο χωριό που κοντά υπάρχει πόλη με πανεπιστήμιο που έχει αναλάβει και κάνει η ίδια εργασίες για κάποιους φοιτητές και μαζεύτηκε τόση δουλειά που θα κόψει κάποιους. Σκέψου το λίγο. Σε τι έχεις εξειδίκευση και μπορείς να προσφέρεις????

Οσο για τα site μεταφράσεων που αναφέρω δεν είναι τοπικά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Με εσας δεν ειναι να κοιμηθει κανεις να ξεκουραστει..μετα πρεπει να γραφει και να γραφει!!χαχα

.της ειπα οτι γι αυτο θελω να την στειλω παιδικο για να εργαστω.πως αλλιως θα γινει?

και επισης ξερω ποσες μητερες ανεργες που τα παιδακια τους τα στελνουν σε παιδικο.αυτες γιατι και εγω παλι στην απεξω?

Αυτο που σου ειπαν και τα πιο πολλά κορίτσια, απλή βεβαιωση ξερω οτι ζητουσαν μεχρι τωρα..Προχωρησαν φαίονεται στα ενσημα γιατι τους κατεθεταν μαϊμου βεβαιώσεις..

Αυτους δεν τους ενδιαφερει, αν ειναι πειστικη η βεβαιωση, να ψαξουν να βρουν τον εργοδοτη αν λές την αλήθεια..

Στον Δημαρχο πήγες;;;Να πας και να του καταθεσεις αίτηση μαζι με το εκκαθαριστικο σας,βαλε και μπολικη "σάλτσα"..Θα σε βοηθησω αν θες..

Η Δημοτικη αρχή περα από ψηφους και ρουσφετια οφειλει πάνω απ'όλα να παρουσιασει και κοινωνικο πρόσωπο

ριτα να σε ρωτησω λιγακι?πανα της φοραω εξω οπως και την νυχτα.ποτε βλεπεις αν ειναι ετοιμο για κοψιμο εντελως?τι λεει το βιβλιο?αλλες μαμαδες μου λενε μια κι εξω καθαρισμα για να μην μπερδευεται.τι λες εσυ?

Συγγνωμη που απαντω εγω για τη Ρίτα αλλά δεν ειναι απόλυτο αυτο..Μπορει να την κόψει απο μονη της μια κι εξω αλλά μπορει να χρειαστει και μια εκπαιδευση.Εσυ θα το κρινεις, πως την βλέπεις γενικα συνεργαζεται;;

Θυμαστε που σας ελεγα για την κουμπαρα μου με την 4χρονη που ειδε κι επαθε να μην κανει τα κακα της στην πάνα;;Ο μεσαιος της εέκλεισε τα 2 τον Μαρτιο και απο τοτε ειναι χωρις π0άνα στα τσισα και στα κακα, μια κι εξω, σε μια βδομαδα..Μιλάει και πεντακαθαρα και δεν λέω οτι οφείλεται σε αυτο, αλλά όταν τον ακουσα προχτες που πήγα να λέει "Χτυπάει το τηλεφωνο της μαμας, που πήγε;;;;" , -περιττο να πώ οτι τον κοιτουσα σαν εξωγηινο!!χαχα- νομιζω θα ηταν μεγαλη τεμπελια να μην πει την αναγκη του.Ηταν φυσικα και εκεινη πολύ αποφασισμενη γιατι 3 παιδια με πάνα όπως και να το κανεις ειναι μανικι..Το επιασε αλλιως λοιπόν...

Λαζαρένια να προτείνω κάτι; Μπορεί βέβαια να είναι χαζό, αλλά δεν θα μπορούσες να προσέχεις κάποιο παιδάκι και να έχεις και την κούκλα σου μαζί; Εεεε δεν θα ζητήσεις 600 ευρώ που παίρνουν άλλες θα ζητήσεις π.χ. 400. Χαζομάρα έιπα :confused::confused::confused:

Καθολου χαζό ρε Ιωάννα!!Με το ψαξε, ρωτα, θα το διαδωσει, καποιος θα σκαλώσει και θα ενδιαφερθει..Δεν ειναι η μονη φανταζομαι που θελει να δουλέψει και δεν μπορεί. λόγω οικογενειακων υποχρεώσεων.Κι αλλες μανουλες θα θελουν να εμπιστευτουν κπ το παιδακι τους αν δεν τις δεχονται στον παιδικο

Και της Ελένης η ιδεα πολύ ενδιαφερουσα..

άντε καλέ μαράκι που είσαι με τις σούπερ περιγραφές σου;;; Ακούσατε καλέ; Ακολουθείται η διαδικασία Κ.Α.Π.Α

χαχαχα!!!!Κανε και μια μεταφραση ρε Μαρία, εγω νομιζα εγραψες ΚΑΠΗ..Ειπαμε πονανε και τα πόδια, για εκει θα ειμαστε σε λίγο...

Ρίτα περιμενουμε τα νεα σου!!

...και δεν φτανει οτι εγραφα κι εγραφα,ειμαι και μονη μου τωρα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηρθαμε..πεταχτηκαμε στον ορθοπεδικο με σκοπο να μας γραψει ακτινογραφια αλλα θεωρει οτι δε χρειαζεται.Ειναι οπως τα ειπε η Αρμα και οχθεσινος γειτονας.Παγος,ξεκουραση και πιστευει οτι σε 2-3 μερες θα εχω διαφορα.Μου το εδεσε κιολας και εδειξε πως να το δενουμε και εμεις.

Απο το πρωι παντως ειμαι σαφως καλυτερα...

Λαζαρενια τωρα ειδα το μηνυμα για την κρεμα θα παρω ενα τηλεφωνο να ρωτησω.Ευχαριστω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Λαζαρενια δε ξερω τι σε τι φαση ειναι τωρα η μικρη σου..

Δηλαδη στο ζηταει παντα να παει στο γιογιο για τσισα?

Προλαβαινει?Τις φευγουν ας πουμε λιγα και τα κραταει μεχρι να φτασει?

Ξερεις περιπου καθε ποση ωρα θελει τσισα?Οταν της το υπνθιμιζεις συνεργαζεται?

Αν η απαντηση ειναι ναι σε ολα τα παραπανω θα σου ελεγα να κανεις οτι εκανα και εγω.

Δηλαδη τη βγαζεις την πανα σταδιακα.Στην αρχη μεσα στο σπιτι και σταδιακα μικρες βολτιτσες με βρακακι αφου εχει κανε τσισα της και ξερεις περιπου σε ποση ωρα θα ξανακανει.

Περιοριζεις τις αποστασεις και τα πολλα υγρα.

Αν παλι της φυγουν ε δεν τρεχει και τιποτα...εγω καπως ετσι χαλαρωσα.Απλα φροντιζα οπου πηγαιναμε να του δειχνω που ειναι η τουαλετα ωστε να καταλαβει οτι δεν κανουμε τσισα μονο στο σπιτι μας στο γιο γιο ή την τουαλετα μας.

Νομιζω τον βοηθησε και το καθισμα της λεκανης σε αυτη τη φαση ωστε να εχει σφαιρικη αποψη για το θεμα.

Εδω και καποιες μερες λοιπον αφου κανανμε τα παραπανω αρνουνταν να την ξαναφορεσει.

Απο τη στιγμη που δεν του την εβαλα το πηρα και αποφαση οτι δεν θα την ξαναβαλω για κανεναν λογο.Μεχρι στιγμης ολα καλα!

Αυτο που λες Πετρουλα το καταλαβαινω απολυτα απλα πιστευω οτι εφαρμοζεται πιο ευκολα σε παιδακια δευτεροτοκα΄γιατι και την εκπαιδευση να μην ακολουθησουν με την τυπικη εννοια εχουν την εικονα αλλων παιδιων να καθονται στο γιο γιο ή τη λεκανη ή να το ζητανε.Οποτε ειναι ολα πιο ευκολα.

Για παραδειγμα εμεις καναμε τη διαδικασια καιρο αλλά ο Γρηγορης βοηθηθηκε παρα πολυ απο ενα παιδακι 4χρονο το οποιο θαυμαζει και το ακουσε να λεει''θελω κακα μου''.

Απο εκεινη τη στιγμη και μετα ολα αυτα που του ελεγα τοσο καιρο ηταν σα να μπηκαν σε μια ταξη στο μυαλο του.

ΕλπιΖω να καταλαβαινεις τι εννοω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καταλαβαίνω Ρίτα, αλλωστε αυτο αναφερει και το βιβλίο για τα παιδακια οταν εχουν την αντιστοιχη εικονα και απο αλλα συνομηλικα τους αποτελει σημαντικο κινητρο.

Απλά αυτο που ισχυει αρχικα ειναι να ειναι το παιδι σε θεση να το κανει..Και το αγορακι της εβλεπε ποσο ζοριζοταν και η αδερφη του και δεν πήγαινε και στο σχολειο και ολα αυτα η μαμα του τα "χρησιμοποίησε" και εξηγησε με τρόπο που να μην το καταπιεσει, του ειπε και το αλλο οτι πλέον εχουμε πάνες μονο για τη μπέμπα...

Μαμαλευτεράκι νομίζω ότι δεν ακολουθείς καλή τακτική για την πάνα. Διάβασες το βιβλίο; Εγώ τώρα το διαβάζω και λέει ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή δεν πρέπει να αφήνουμε το παιδί πολύ ώρα στο γιογιό. Αν δεν κάνει αμέσως τσίσα το σηκώνουμε. Επίσης καλό είναι να το βάλουμε περίπου 40 λεπτά αφού πιει το γάλα του ή αμέσως μετά τον ύπνο, βραδινό ή μεσημεριανό. Καλά δεν τα λέω Ρίτα; :tongue::tongue:

Σωστη!Ευγε παιδι μου!!αχαχα!

Η μονη μου διαφορα με αυτο το βιβλιο ενω κατα τα αλλα τα λεει καλα και απολυτως πραγματικα ειναο οτι εγω ξεκινησα απο τα κακα και οχι απο τα τσισα.

Το βρηκα πιο ευκολο.

Για τον παιδικο που λεγαμε χθες.

Θα πας και θα τους πεις

Συμφωνα με το συμφωνητικο μας σας ενημερωνω απο τωρα οτι η μικρη Ιουλιο Αυγουστο δε θα ερθει οποτε και δε θα με χρεωσετε.

Απο εκει και περα πειτε μου τι χρειαζεται να συμπληρωσω για την εγγραφη μας το Σεπτεμβρη.

Αν σου πουν μα μου σου του θα τους πεις οτι ειστε πελατες ακολουθειτε τη διαδικασια που συμφωνησατε εξ αρχης και εφοσον δεν εχεις κανενα προβλημα μαζι τους θεωρεις δεδομενο οτι το παιδι θα συνεχισει σε αυτους απο Σεπτεμβρη κανωνατς εκ νεου την εγγραφη της πως θα εκανε αν ηταν εκει αυτους τους 2 μηνες.

Απλα και τελεσιδικα.

Αυτο που σου ειπαν δεν υφισταται ,εγγραφες ολοι οι σταθμοι κανουν τωρα για το νεο ετος αρα εφοσον τους πεις οτι θελεις να την γραψεις για το Σεπτεμβρη δε μπορουν να σου πουν τιποτα.

Μια φιλη ειχε αντιστοιχο θεμα και το εψαξε πολυ ολα αυτα ειναι εκβιαστικα για να παρουν τα λεφτα.Δεν εχουν καμμια βαση.

Γερα με τσαμπουκα!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καταλαβαίνω Ρίτα, αλλωστε αυτο αναφερει και το βιβλίο για τα παιδακια οταν εχουν την αντιστοιχη εικονα και απο αλλα συνομιληκα τους αποτελει σημαντικο κινητρο.

Απλά αυτο που ισχυει αρχικα ειναι να ειναι το παιδι σε θεση να το κανει..Και το αγορακι της εβλεπε ποσο ζοριζοταν και η αδερφη του και δεν πήγαινε και στο σχολειο και ολα αυτα η μαμα του τα "χρησιμοποίησε" και εξηγησε με τρόπο που να μην το καταπιεσει, του ειπε και το αλλο οτι πλέον εχουμε πάνες μονο για τη μπέμπα...

Ε σωστα εκανε η γυναικα...και εγω του ειπα οτι οι πανες τελειωνουν και οτι πανες θα εχουν μονο για τα μωρακια και μια χαρα το καταλαβε.

Μαλιστα εχθες μου ανακοινωσε.

''οχι πανες,μωα,νινι νονου πανες.Γορης παιδακι''χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βραζω χυνω το πρωτο νερο,μετα ξαναβραζω μεχρι να ψηθουν και τους βαζω στο ταψι με το κρεμμυδι,μαιντανο κτλ

Μια φιλη μου εδωσε ενα τιπ

Στο δευτερο βρασιμο να βαζω και το κρεμμυδι σε φετακια και οπως ειναι να το τουμπαρω μεσα στο ταψι και να προσθετω ντοματα κτλ.Αρα ετσι ειναι πιο γρηγοροι αφου το κρεμμυδι ειναι ψημενο .

Ομως εγω το αποφευγω γιατι θελω να πεταω και τα 2 πρωτα νερα ωστε να ειναι πιο ελαφροι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι κι εγω ετσι σκεφτομουν να τους μαγειρεψω, όλα στο φουρνο για να ειναι και το κρεμμυδι πιο "ζωντανο" του πάει νομιζω...

Ειδε ο αντρας μου το μεσημερι τους γιγαντες στο νερο να μουλιαζουν και μονο που δεν τους πεταξε απο το παραθυρο..Τι του ειπα θα τους αφησω να μουλιασουν τι θα τους αφησω να πάρουν μια βραση μου δηλωσε οτι στην εκθεση δεν πάει "φορτωμενος", να κανει και με πελάτες!!χαχα

Αφου του λέω καλε υπαιθριο ειναι το περιπτερο, τι αγχωνεσαι;;;

Και μου λέει και ποιος σου ειπε οτι οι υπαιθριες ειναι καλύτερες;;;;χαχα

Πάμε να βγουμε λίγο στην αυλή γιατι τον εχω ντυσει, εχω βαλει και το καπελο του και δεν κρατιεται..

Ευχαριστω , σε εκανα και λίγη παρεϊτσα ε;;Το βραδυ πάλι!

Αλεξανδρα καλώς τη δεχτηκες και καλη διαμονη να εχει!

Ριτα προσπάθησα να μιλήσω μαζί της αλλά δεν απαντουσε και της εστειλα μνμ οταν μπορεσει να μιλήσει ας μου κανει μια αναπάντητη να την καλέσω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...