Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
      αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια για πες την να ρωτησω...αν και μου ειπαν οχι θερμαντικες κρεμες μιας και ειναι διαστρεμα.

Για τον παιδικο ετσι ειναι συστηχως ομως αν θελουν μπορουν να κανουν δεκτη την αιτηση,να κρτησουν τη θεση και να παει το παιδι τον Οκτωβρη.Στο λεω γιατι το ρωτησα...εκτος και βρεις βρεφονηπιακο που τα περνει και νωριτερα και με πανα.

Παρτους με το μαλακο ,κανε και κανα δωρακι ;) και προσπαθησε να βρεις καποιον να σου δωσει μια βεβαιωση εργασιας επικυρωμενη απο αστυνομικο τμημα.Μπας και κανεις τη δουλεια σου.

tolvelvet creotherapy treezinq πρασινο και κιτρινο 6ε εχει απο το φαρμακειο.ριτακι ειναι θαυματουργη.

οσο για τον παιδικο ρε ριτα μου ειπε καταλεξη''μη προσπαθησεις να φερεις μαυρη βεβαιωση.πλεον δεν πιανει.θελουμε ενσημα του τελευταιου τριμηνου.''να φαινεται οτι εργαζομαι δηλ!νιωθω τοσο παγιδευμενη εδω.τα χερια μου δεμενα.να θελω να βοηθησω ,να εχω ορεξη και να μην μπορω..και μετα απογοητευομαι γιατι κι εμας τις γυναικες στρατιωτικων δεν μας βοηθανε καθολου.μας στελνουν στα συνορα ,καταχρεωνομαστε αλλα και να δουλεψουμε δεν μπορουμε αλλα ουτε και να ενταχθουμε στο κοινωνικο συνολο μπορουμε!!!

υγεια.........ποση υγεια??????

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

υγεια.........ποση υγεια??????

ΥΓΕΙΑ ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ

ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΡΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....

Υγεία και να με κόβει λόρδα και ας μην έχω βρακι να βάλω

Υγεία και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται καλό μου

Ένα να σκάφτεσαι υπάρχουν γονείς που ταΐζουν τα παιδακια τους ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ Βρουν ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ενώ εγώ και εσύ ταΐζουμε καθημερινά τα παιδιά μας κάτω από στέγη…

:tongue::tongue:

Βρε Ηλιαννα θα την κοψει την πανα το παιδι οπως ολα τα παιδια του κοσμου καποια στιγμη αλλα δε γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη.

Τρεχει κα καθεται στο γιογιο γιατι το βλεπει σαν παιχνιδι που και αυτο καλο ειναι αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχει κατανοησει τι κανει εκει.

Μην του λες αν θελει πανα ή γιο γιο δεν εχει κανενα ουσιαστικο νοημα αυτη η ερωτηση.

Να τον ρωτας ''θες κακα?Παμε στο γιο γιο''?

Ξαναλεω οτι για να την κοψουμε εμεις τωρα 2 ετων κανουμε αυτη τη διαδικασια 6 μηνες απο 18 μηνων και σχετικα χαλαρα.

Διαφωνω καθετα με το να του βγαλεις την πανα χωρις να εχει μαθει τη διαδικασια.

Θελει χρονο ,δεν ειναι ευκολη υποθεση ,μαλλιασε η γλωσσα μου να το λεω...χαχα!

ριτα χαρας την υπομονη σου να μας τα εξηγεις!!!πραγματικα πρεπει να σε πληρωσουμε......

ηλιανα μου δικιο εχει η ριτα......απο την μια στιγμη στην αλλη δεν γινονται.

κι εγω ακουω διαφορα απο μαμαδες ,τυπου ''κοψαμε την πανα ευκολα,τρωει ολο το φαγητο κλπ'' και αγχωνομουνα κι εγω αλλα αποφασισα οτι το καθε παιδι εναι διαφορετικο και εχει τους ρυθμους του.

εγω πχ αρχισα να την βαζω απο 11 μηνων στο γιογιο και τα εκανε με επυτιχια.φυσικα μετα της εβαζα πανα.δεν μου εδειξε δυσανασχετιση ,ισα ισα το διασκεδαζε κι εγω μπορουσα να κανω ανετα την ''αναγκη μου' γιατι μεχρι πριν την ειχα αγκαλια(ναι αγκαλια στην τουαλετα).

δεν ξερω ανεκανα λαθος κινηση αλλα ειχε πετυχει.

αργοτερα που εβγαλε την ραγαδα και παθαμε δυσκοιλιοτητα ουτε καν να το δει αλλα ουτε κι εγω την εβαλα ξανα.απλα το ειχα εκει και της το υπενθυμιζα συνεχως.

''να εδω κανουν τσισα και κακα τα παιδακια κι εεκει στην λεκανη οι μεγαλοι.''

το ηξερε απλα δεν ηθελε.εκανε αυτο που κανει ο λευτερακης.καθοταν λιγο με τα ρουχα και μετα σηκωνοταν.δεν ενιωθε ετοιμη,δεν ηθελε οποτε δεν πιεσα.

αλλα μου το ελεγε ομως.''μαμα τσισα''και μου εδειχνε την πανα της.

πριν ενα μηνα την ξαναδοκιμασα το γιογιο και τα εκανε με επυτιχια.το ευχαριστηθηκε ,ειδικα οταν ακουσε και το γιογιο να τραγουδαει(εχω με μουσικη και της αρεσε)

την αφηνω χωρις πανα μες το σπιτι και πηγαινει και τα κανει και χαιρεται.φυσικα ειχαμε ατυχηματα αλλα ποτε δεν θα τον μαλωσεις.που τα κανει πανω του.

το μονο προβλημα μας ειναι η δυσκοιλιοτητα που φοβαται γιατι ποναει.ευχομαι να το ξεπερασουμε κι αυτο!

ριτα να σε ρωτησω λιγακι?πανα της φοραω εξω οπως και την νυχτα.ποτε βλεπεις αν ειναι ετοιμο για κοψιμο εντελως?τι λεει το βιβλιο?αλλες μαμαδες μου λενε μια κι εξω καθαρισμα για να μην μπερδευεται.τι λες εσυ?

(σορυ για την πολυλογια.ηλιανα μου ειπα αυτα που εκανα εγω.ολα θα πανε καλα)

ΥΓΕΙΑ ΠΟΛΥ ΥΓΕΙΑ

ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΡΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....

εχεις δικιο!!!!:rolleyes:

Αγαπητή Λαζαρένια,

Ναι μεν ισχύει το παράλογο ότι πρέπει να δουλεύεις για να πάρουν το παιδί σου στον παιδικό, αλλά από πείρα ξέρω ότι μπορείς να τους πας ένα απλό χαρτί (από κάποιον φίλο που να έχει δική του δουλειά και να μπορεί να στο φτιάξει) και είσαι οκ. Εγώ είχα παλιά ένα μαγαζί και είχα φτιάξει για την ξαδέρφη μου ένα χαρτί που έλεγε ότι συνεργάζεται μαζί μας ως "εξωτερική συνεργάτης" (άρα δεν είναι δική μου υπάλληλος) και στον παιδικό του Αμαρουσίου που ήθελε να πάει τον γιο της μια χαρά το δεχτήκανε.

Μαρία

σε ευχαριστω παρα πολυ γιατην πληροφορια.θα το κανω και αυτο.ποιος ομως θα δεχτει?κι αν φοβουνται?

αλλα και η υπευθυνη μου ειπε πως πλεον δεν το δεχονται.ειμαι σιγουρη οτι θα την βρω την ακρη αν και αυτη με απογοητευσε λεγοντας μου να μην ψαχνω παραθυρακια!η αδερφη μου εγραψε τον γιο της σε ιδιωτικο παιδικο μεσω της καρτας της ανεργιας.

γνωριζετε κατι τετοιο?μπορω να κανω κατιο σαν ανεργη μητερα?

μαρια σε ευχαριστω και παλι!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια. :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαελένη είναι πολυ ενθαρρυντικό ότι έμεινε απύρετος 7 ώρες. Πάρα πολύ καλό. Αύριο θα είναι εντελώς καλά.

Νατάσα η μικρή της φίλης σου συμπεριφέρθηκε έτσι γιατί πάιζατε στο δικό της έδαφος και ουσιαστικά ο Σωτήρης ήταν ο εισβολέας. Όταν έρθουν σπίτι σας μπορεί οι ρόλοι να αντιστραφούν. Στα λέω γιατί και η Αλεξάνδρα που είναι πολύ μαζεμένο παιδί έιχε καριβώς την ίδια συμπεριφορά όταν το Πάσχα ήρθε μια φίλη μου με την κόρη της.

Μαμαλευτεράκι νομίζω ότι δεν ακολουθείς καλή τακτική για την πάνα. Διάβασες το βιβλίο; Εγώ τώρα το διαβάζω και λέει ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή δεν πρέπει να αφήνουμε το παιδί πολύ ώρα στο γιογιό. Αν δεν κάνει αμέσως τσίσα το σηκώνουμε. Επίσης καλό είναι να το βάλουμε περίπου 40 λεπτά αφού πιει το γάλα του ή αμέσως μετά τον ύπνο, βραδινό ή μεσημεριανό. Καλά δεν τα λέω Ρίτα; :tongue::tongue:

Λαζαρένια όταν ξεκίνησε η Αλεξάνδρα σχολείο υπογράψαμε ένα συμφωνητικό ότι αποδεχόμαστε τους όρους κλπ. Εντάξει δεν μου φαίνεται και παράλογο. Ιδιωτικός Σταθμός είναι και έχουν πίσω τους και μισθούς. Αχ, δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω...... Καλη επιτυχία εύχομαι και σε εσένα.

Maan με έχουν καλύψει απόλυτα οι προηγούμενες. Να προσθέσω μόνο ότι θα σου δείξει μόνη της πότε δεν θα θέλει άλλο αλεσμένα. Θα αρχίσει να το βαριέται. Εμείς στο χ΄ρονο ξεκινήσαμε σταδιακά να τρώει λίγο τυρί, μπανάνα κλπ σε κομματάκια. Τώρα τρώει από το δικό μας φαγητό. Κατά τα άλλα, περπατάει, τραγουδάει, κάνει προτάσεις, ζητάει 'αγκαλίτσα', κάνει χαδάκια :P:p:p:p Περνάμε την καλύτερή μας φάση.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γνωριζετε κατι τετοιο?μπορω να κανω κατιο σαν ανεργη μητερα?

!

Αυτό με νοιάζει και εμένα αν μάθεις κάτι

Δεν κάθετε με τα ρούχα στο γιογιο ξεβρακώνετε και κάθετε ..

Θα χαλαρώσω λιγάκι και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε απλά είμαι πολύ ανεχόμενη γιατί όλα μου τα ανιψάκια την έκοψαν όπως προανέφερα αλλά όλα μιλούσαν

Διαφημίσεις

λαζαρένια μου συμφωνώ απόλυτα με την μαμαλευτερακι...υγεία...δεν υπάρχει τίποτε πιο πολύτιμο...γιατι αν έχεις την υγειά σου όλα τα άλλα γίνονται. Είναι δύσκολα, ξέρω, τα περνάμε κι εμείς και τα περνάμε 3 χρόνια τώρα, αλλά προσπαθώ να είμαι καλά με την οικογένειά μου κι όλα τα άλλα θα γίνουν.

Κάποια δουλειά στο σπίτι δεν παίζει κατα κεί;

m57Zp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαμαλευτεράκι νομίζω ότι δεν ακολουθείς καλή τακτική για την πάνα. Διάβασες το βιβλίο; Εγώ τώρα το διαβάζω και λέει ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή δεν πρέπει να αφήνουμε το παιδί πολύ ώρα στο γιογιό. Αν δεν κάνει αμέσως τσίσα το σηκώνουμε. Επίσης καλό είναι να το βάλουμε περίπου 40 λεπτά αφού πιει το γάλα του ή αμέσως μετά τον ύπνο, βραδινό ή μεσημεριανό. Καλά δεν τα λέω Ρίτα; :tongue::tongue:

.

Αχ όταν λέω μια ώρα το είπα χάριν του λογού αρκετή όμως και αρκετές φορές

Όχι μονό το διάβασα το ξεκοκάλισα απλά πολα πράγματα δεν ξερω πώς να τα εφαρμόσω τέλος πάντων θα χαλαρώσω λίγο με αυτό το θέμα

Hello και πάλι.

Βλέπω θκατοσυζήτηση έχουμε ξανά! Αχ κι εγώ αργώ ακόμα να το ξεκινήσω και τι θα κάνω!!!!

Lazarenia αυτό που ρωτάει η Sardelitsa θα ρωτούσα κι εγώ. Καμιά δουλειά στο σπίτι δεν παίζει? Στον υπολογιστή?

Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, αλλά έχει και κάποια site που αναλαμβάνεις πχ μεταφράσεις ή κάτι αντίστοιχο, ή να πας σε κάποιο φωτοτυπείο εκεί και να πεις ότι μπορείς να δέχεσαι δακτυλογραφήσεις πχ. Αχ δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.

Ή ακόμα να βοηθάς σε μπονμπονιέρες ή σε άλλες κατασκευές.

Δεν μπορεί, αρκετά μεγάλο μέρος είναι, κάτι θα έχει.

Σκέψου το λίγο.

Ρίτα μακάρι να πάνε όλα καλά στο γιατρό.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Λαζαρένια να προτείνω κάτι; Μπορεί βέβαια να είναι χαζό, αλλά δεν θα μπορούσες να προσέχεις κάποιο παιδάκι και να έχεις και την κούκλα σου μαζί; Εεεε δεν θα ζητήσεις 600 ευρώ που παίρνουν άλλες θα ζητήσεις π.χ. 400. Χαζομάρα έιπα :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

λαζαρένια μου συμφωνώ απόλυτα με την μαμαλευτερακι...υγεία...δεν υπάρχει τίποτε πιο πολύτιμο...γιατι αν έχεις την υγειά σου όλα τα άλλα γίνονται. Είναι δύσκολα, ξέρω, τα περνάμε κι εμείς και τα περνάμε 3 χρόνια τώρα, αλλά προσπαθώ να είμαι καλά με την οικογένειά μου κι όλα τα άλλα θα γίνουν.

Κάποια δουλειά στο σπίτι δεν παίζει κατα κεί;

το σκεφτηκα κι αυτο και θα το ψαξω κι αλλο.πηγα και ζητησα να φτιαχνω αλμπουμ στο σπιτι αλλα μου αρνηθηκανε.σε ευχαριστω και παλι.

Hello και πάλι.

Βλέπω θκατοσυζήτηση έχουμε ξανά! Αχ κι εγώ αργώ ακόμα να το ξεκινήσω και τι θα κάνω!!!!

Lazarenia αυτό που ρωτάει η Sardelitsa θα ρωτούσα κι εγώ. Καμιά δουλειά στο σπίτι δεν παίζει? Στον υπολογιστή?

Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, αλλά έχει και κάποια site που αναλαμβάνεις πχ μεταφράσεις ή κάτι αντίστοιχο, ή να πας σε κάποιο φωτοτυπείο εκεί και να πεις ότι μπορείς να δέχεσαι δακτυλογραφήσεις πχ. Αχ δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.

Ή ακόμα να βοηθάς σε μπονμπονιέρες ή σε άλλες κατασκευές.

Δεν μπορεί, αρκετά μεγάλο μέρος είναι, κάτι θα έχει.

Σκέψου το λίγο.

Ρίτα μακάρι να πάνε όλα καλά στο γιατρό.

τα σκεφτηκα ολα αλλα ειναι τοσο κλειστα εδω,πως να το εξηγησω.γνωστοι των γνωστων του γνωστου ?καταλαβες?

Λαζαρένια να προτείνω κάτι; Μπορεί βέβαια να είναι χαζό, αλλά δεν θα μπορούσες να προσέχεις κάποιο παιδάκι και να έχεις και την κούκλα σου μαζί; Εεεε δεν θα ζητήσεις 600 ευρώ που παίρνουν άλλες θα ζητήσεις π.χ. 400. Χαζομάρα έιπα :confused::confused::confused:

καθολου χαζο.ισα ισα το εψαξα κι αυτο.αλλα τιποτα.μια φιλη εδω βρηκε ενα παιδακι να κρατα και της ειπα κι εγω αν ακουσει κατι να μου πει.βρηκε μια μαμα αλβανη αλλα ηθελε να μιλας αλβανικα!!!

δεν ξερω ρε κοριτσια......

1654096yn4fep17z7.gif

Γεια σας πολυλογούδες!

Νατάσα μου γέλασα τοοοοσο πολύ με την περιγραφή σου! Να σαι καλά βρε κορίτσι μου! Παιδί μου το κοριτσάκι ήθελε να το σακατέψει το παιδί για να μην της το φάει καμιά άλλη. Και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είπαμε είναι ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!! Πάντως είναι πολύ ωραίο που δεν έγινε κι εκείνος επιθετικός! Θα έπρεπε να χαίρεσαι! όχι να τον λες φλώρο! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗ :lol: :lol: :lol:

Ριτα εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο παγος χρειαζεται μολις γινει το χτυπημα για μην πρηστει. Αμα πρηστει, δεν εχεις κανενα λογο να βαζεις παγο, δεν προσφερει τιποτα... Τωρα ακινησια και ισως να το εδενες??

Όχι ο πάγος είναι σωτηρία στις πρώτες μερες του χτυπήματος και όχι μόνο την ώρα που χτυπάς γιατί βοηθάει να ξεπεραστεί η φλεγμονη. Ακολουθείται η διαδικασία Κ.Α.Π.Α σε περιπτώσεις σαν της Ρίτας( Κρυοθεραπεία, Ανάρροπη θέση, Περίδεση, Ανάπαυση). Πσσσσςςςςςς έλα πες, σε ψάρωσα? :lol: :lol: :lol:

Οσο για τα δικά μας νέα, ο μικρός ξανανέβασε πυρετό στις 2, οπότε έδωσα αντιπυρετικό και κοιμάται. Αισίως δηλ έμεινε 7 ώρες χωρίς πυρετό. Καλά δεν είναι?

Πάρα πολύ καλό Ελένη μου, και για τέτοιο πυρετό που έκανε δείχνει να φεύγει γρήγορα. Σιδερένιος!

Λαζαρένια μου μπορείς να βρεις κάποιον γνωστό να σου κάνει μία πρόσληψη και να πας το χαρτί στον σταθμό. Εμάς ζητάνε βεβαίωση που να φαίνονται τα ένσυμα οπότε θα κολλήσω για δυο μήνες ή στον άντρα μου ή σε κάποιον γνωστό(θα τα πληρώσουμε εμείς φυσικά). Είναι πολύ κουλή αυτή η κατάσταση αλλά ετσι είναι δυστυχώς.

Μαμαλευτερακη σ'αυτή την ηλικία το κόψιμο της πανας απαιτεί υπομονή και χρόνο. Μην ξεχνάς ότι η Ρίτα ξεκίνησε την διαδιασία από 18 μηνών.Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Και πιστεύω ότι το κόψαμε την πάνα ''μια κι έξω'' αναφέρεται σε μεγαλύτερες ηλικίες( πχ ο ανηψιός μου όντως την έκοψε σε μία βδομάδα αλλά ήταν 3.)

Μααν δεν έχεις παράπονο ε??? Νομίζω ότι καλύφθηκες. Να σου πω για το περπάτημα ότι εμένα περπάτησε 13 μηνών, μετά έπεσε και εκτοτε το χέρι μας το άφησε 17 μηνών...φοβήθηκε πολύ και δεν άφηνε το χέρι με τίποτα. Και το καλύτερο είναι να είναι ξυπόλυτη. Επίσης επειδή έβγαλε δοντια 18 μηνών και είναι και μόλις 10 κιλά το αλεσμένο το κόψαμε εδώ και ένα μήνα. Μασούσε μπισκότα, ψωμί διάφορα από 7 μηνών αλλά για φαγητό ούτε λόγος. Ήθελα ποσοτητα λόγω του χαμηλού βάρους. Όλα πάντως αργά η γρήγορα γίνονται! Να μην αγχώνεσαι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σαρδελάκι μου ήρθε η μανούλα σου?

Βατραχάκι μου μπαίνει όταν εγώ είμαι εκτός και όλο ξεχνάω να σου μιλήσω. Πως πάτε?

Σουλίτσα να σου ζήσει το ανήψι. Ελπίζω και για το άλλο παιδάκι όλα να πανε καλά...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...