Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
      αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια για πες την να ρωτησω...αν και μου ειπαν οχι θερμαντικες κρεμες μιας και ειναι διαστρεμα.

Για τον παιδικο ετσι ειναι δυστηχως ομως αν θελουν μπορουν να κανουν δεκτη την αιτηση,να κρτησουν τη θεση και να παει το παιδι τον Οκτωβρη.Στο λεω γιατι το ρωτησα...εκτος και βρεις βρεφονηπιακο που τα περνει και νωριτερα και με πανα.

Παρτους με το μαλακο ,κανε και κανα δωρακι ;) και προσπαθησε να βρεις καποιον να σου δωσει μια βεβαιωση εργασιας επικυρωμενη απο αστυνομικο τμημα.Μπας και κανεις τη δουλεια σου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια μου σας απανταω στα γρηγορα.οτι διαβασα δηλ!

τρεχω κι εγω με τους παιδικους και ακρη δεν βγαζω.

πηγα σημερα και ρωτησα απο κοντα σε εναν παιδικο.μεσα δεν με βαλανε.με ειχανε εξω στο πλατυσκαλο και μιλαγαμε.

τεσπα μου ειπε οτι πρωτον θα την κοψουνε γιατι δεν ειναι γεννημενη μαρτη(βλ τον οκτωβρη γινομαστε ακριβως 2,5 ετων) ενω αυτοι θελουν 2,5 καιπανω.οποτε τον σεπτεμβρη θα εχουν καλυφθει ολες οι θεσεις.

δευτερον δεν ειμαι εργαζομενη οπως σας ειπα.της ειπα οτι γι αυτο θελω να την στειλω παιδικο για να εργαστω.πως αλλιως θα γινει?

και επισης ξερω ποσες μητερες ανεργες που τα παιδακια τους τα στελνουν σε παιδικο.αυτες γιατι και εγω παλι στην απεξω?

αχ αγωνα μεγαλο εχω παλι.

γι αυτο και ειμαι τοσο απαισιοδοξη κοριτσια εδω γιατι τιποτα δεν μου πηγαινει εμενα ρολοι εδω!!!

εγω θα κανω αιτησεις και ο θεος βοηθος!!!

.

αχ αυτά αντιμετώπισα και εγώ εδώ στην Λάρισα κούκλα μου πώς να εργαστώ αν δεν βολέψω πρώτα το παιδί κυρά διευθύντρια?

πήρα τον αποθαρο μου και ψάχνομαι για ιδιωτικούς

όσο για τις αλλοδαπές και για τις μην εργαζόμενες που έχουν παΐδια στον παιδικό ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ

:tongue::tongue:

Βρε Μαμαλευτερακι δεν το κανεις σωστα σορρυ κιολας.

δε σου ειπα χθες να μην παλευεις να κανει τσισα στο γιογιο αν πρωτα δεν εχει μαθει τη διαδικασια?

Πως περιμενεις να κανει μεσα τσισα αφου δεν το εχει ακομα κατανοησει?Αφου εχει μαθει να κανει τα τσισα του ορθιος στην πανα λογικο ειναι να σηκωνεται για να τα κανει.

Αυτο,να τα κανει μεσα δλδ μονο τυχαια μπορει να γινει.

Παρτο αλλιως...μην τον πιεζεις.

Κρυψε το γιο γιο για μια βδομαδα.

Μετα βγαλτο εξηγησε του οτι εκει κανουμε κακα και μολις τον δεις και παει να σφιχτει ή εμπαση περιπτωση αν ξερεις τις ωρες του βαλτον να κατσει και απασχολησε τον με κανα παιχνιδι.

Ως τοτε μην τον αφηνεις ξεβρακωτο(θα σε παει πισω αυτο αν ταραχτει και τα κανει συνεχεια επανω του διοτι απλα δεν φταιει , δεν ξερει...και δε ξερει να το ελεγξει).

Οταν κανει κακα δειξτου τα,πηγαινετε στην τουαλετα ριξτε τα, χαιρετηστε τα και τραβηξτε καζανακι.

Τα ζητω κτλ εξυπακουονται.

Μετα θα του πεις να στο δειχνει οταν θελει.

Αν δεν στο δειχνει εσυ θα επιμεινεις να τον βαζεις 2-3 φορες τη μερα για αρχη και μονο σε ωρες που ξερεις οτι μπορει να εχει αποτελεσμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ήρθα και εγώ αχ δεν την παλεβω όλο από έξω τα κάνει δεν τα κάνει στο γιογιο μια ώρα τον είχα στον γιογιο και μόλις σηκώθηκε τα έκανε πάνω του ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ?

σιγα σιγα ηλιανα μου.ποσο καιρο τον βαζεις?εμενα εχει κανα μηνα που καθεται κανονικα μονη της και τακανει χωρις να καταλαβω τιποτα.

κατ αρχην πρεπει να αρχισει να σου το λεει πρωτα''πχ μαμα τσισα ή κακα '' για να αρχισει το γιογιο.

μην αγχωνεσαι..

Μακαρι αρμακι για να βαλω τους καπνιζοντες στην πισω αυλη..θα κατσω να δω και τον αρναουτογλου το βραδυ ..

τι εχει το βραδυ αρναουτογλου?

Με τη δουλειά ήξερα από την αρχή οτι θα τελείωνε τώρα. Ήμουν με σύμβαση καθώς αντικαθιστούσα μια νέα μαμά. Ήταν πολύ καλές οι συνθήκες παρόλο που είχα πολλή δουλειά και ευθύνη και άξιζε. Ελπίζω σε κάποιο άνοιγμα θέσης γιατί είναι οργανισμός και αυτά τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Μάλλον όμως το 2011.. Τον Σεπτέμβριο αν δώ οτι δεν εγκριθεί κτλ. θα ψάχνω για δουλειά. Λέω όχι ακόμη καθώς Ιούνιο-Αύγουστο δεν προσλαμβάνει και κανένας και δεν θέλω να τρέχω και να απογοητεύομαι.

Κιλά είναι περίπου 14,3 η Κατιούλα μας! Δεν θέλω να πάρει άλλο βάρος προς το παρόν.. βέβαια σήμερα της έδωσα για πρώτη φορά γλειφιτζούρι, γιατί την ώρα που πληρώναμε στο "πουσερ μάρκετ" μας είπε η ταμίας οτι κερδίσαμε δωροεπιταγή 30 Ευρώ και χάρηκα και δεν μου πήγαινε να της το πάρω από το χέρι :oops:

Το παιδάκι μου πάντως μιλάει πολύ καθαρά και λέει κανονικές προτάσεις, με χρόνους και πληθυντικούς, είναι πολύ μπροστά. Λέει ολόκληρα τραγούδια (θυμάστε τον ύμνο του Παναθηναϊκού πριν από κανα δυο μήνες; :tongue:) και ξεκινάει και τελειώνει παραμύθια με το 'Ητανε μια φορά και έναν καιρό......και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" χαχα Πολύ γέλιο ρε παιδιά αυτά που λένε! Αυτές τις μέρες μου λέει συνέχεια "Σ'αγαπάω πολύ μανούλα"... "Είσαι πολύ καλή μανούλα" κτλ.. Τί να πεις!! Ο μπαμπάς είναι ο "μπαμπούλης" αντίστοιχα..

σαν σαν ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια σου.πολυ λυπαμαι αληθεια.......

οσο για την κατια την θεωρω παρα πολυ προχωρημενη και μπραβο σας.

ωρες ωρες αναρωτιεμαι οτι δεν ασχολουμαι τοσο πολυ με την κορη μου ενω ξερει απιστευτα πραγματα και μιλαμε κανονικα.

φτου σας!!!

Μαελένη τόσες ώρες στη γιατρό ήσαστε; Στις 17.00 δεν ήταν το ραντεβού; Είναι καλά το παιδί;

Κορίτσια έχω ένα δίλημμα και πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη σας. Όταν πέρσι ξεκίνησε η Αλεξάνδρα Σταθμό, υπογράψαμε συμφωνητικό για ένα χρόνο όπου μέσα αναγραφόταν ότι αν τυχόν θέλουμε να διακόψουμε πρέπει να τους ενημερώσουμε ένα μήνα πριν. Σκεφτήκαμε λοιπόν με τον καλό μου να τη σταματήσουμε για Ιούλιο - Αύγουστο, αφού και εγώ σε αυτό το διάστημα θα πάρω 5 εβδομάδες άδεια. Έκανα λοιπόν χτες μαι νύξη στο Σταθμό και η υπεύθυνη μου είπε ότι είναι δικαίωμα μας να το κάνουμε αλλά στο μεταξύ η θέση της Αλεξάνδρας μπορεί να καλυφθεί από κάποιο άλλο παιδί και να μην την πάρουν ξανά το Σεπτέμβρη. :( Αυτό πραγματικά με έβαλε σε σκέψεις γιατί με τίποτα δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ψάχνω για άλλο Σταθμό και το παιδί έχει πια φίλους και ξέρει και το περιβάλλον. Ξανά προσαρμογή; Μπρρρρρρ. Από την άλλη να πληρώσουμε και 620 ευρώ για υπηρεσίες που δεν θα κάνουμε χρήση μας έρχεται κομμάτι βαρύ. Τι να κάνουμε; :confused: Χτες έμεινα όλο το βράδυ άυπνη.

αχ γιοβανα μου σου ευχομαι την καλυτερη αποφαση να παρεις!

αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτο περι συμφωνητικου???

1654096yn4fep17z7.gif

Βρε Μαμαλευτερακι δεν το κανεις σωστα σορρυ κιολας.

δε σου ειπα χθες να μην παλευεις να κανει τσισα στο γιογιο αν πρωτα δεν εχει μαθει τη διαδικασια?

Πως περιμενεις να κανει μεσα τσισα αφου δεν το εχει ακομα κατανοησει?Αφου εχει μαθει να κανει τα τσισα του ορθιος στην πανα λογικο ειναι να σηκωνεται για να τα κανει.

Αυτο,να τα κανει μεσα δλδ μονο τυχαια μπορει να γινει.

Παρτο αλλιως...μην τον πιεζεις.

Κρυψε το γιο γιο για μια βδομαδα.

Μετα βγαλτο εξηγησε του οτι εκει κανουμε κακα και μολις τον δεις και παει να σφιχτει ή εμπαση περιπτωση αν ξερεις τις ωρες του βαλτον να κατσει και απασχολησε τον με κανα παιχνιδι.

Ως τοτε μην τον αφηνεις ξεβρακωτο(θα σε παει πισω αυτο αν ταραχτει και τα κανει συνεχεια επανω του διοτι απλα δεν φταιει , δεν ξερει...και δε ξερει να το ελεγξει).

Οταν κανει κακα δειξτου τα,πηγαινε τε στην τουλατετα ριξτε τα χαιρετιστε τα και τραβηξτε καζανακι.

Τα ζητω κτλ εξυπακουονται.

Μετα θα του πεις να στο δειχνει οταν θελει.

Αν δεν στο δειχνει εσυ θα επιμεινεις να τον βαζεις 2-3 φορες τη μερα για αρχη και μονο σε ωρες που ξερεις οτι μπορει να εχει αποτελεσμα.

Ούτε που τον νοιάζει μια χαρά τα αμολώ και κόβει γύρες με κατουρημένα – χ,,,,, παντελόνια δεν ξέρω κάθετε στο γιογιό αρκετή ώρα και τον βάζω τις ώρες που είναι για κκα η στια πάνω κάτω αλά τα κάνει αφού σηκωθεί

Διαφημίσεις

σιγα σιγα ηλιανα μου.ποσο καιρο τον βαζεις?εμενα εχει κανα μηνα που καθεται κανονικα μονη της και τακανει χωρις να καταλαβω τιποτα.

κατ αρχην πρεπει να αρχισει να σου το λεει πρωτα''πχ μαμα τσισα ή κακα '' για να αρχισει το γιογιο.

μην αγχωνεσαι..

Δεύτερη μέρα έχουμε χωρίς πάνα μια εβδομάδα έχουμε που τον βάζω στο γιογιό και κάθετε πριν ούτε να το δει δεν ξέρω ίσως φταίνε και οι ορμόνες και γιαυτο απελπίζομαι

Υπομονη!

Κρυψτο ή αστο σε μια μερια και απλα να του λες οτι αν θελει κακα μπορει να παει να κατσει στο γιο γιο του χωρις να τον βαζεις εσυ.

Προφανως απο αντιδραση στο κανει αυτο.

Οταν χαλαρωσεις εσυ και ταυτοχρονα με την επαναληψη ωριμασει στο μυαλο του η ιδεα θα δεις οτι καποια στιγμη θα παει και θα καθησει μονος του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Υπομονη!

Κρυψτο ή αστο σε μια μερια και απλα να του λες οτι αν ελει κακα μπορει να παει να κατσει στο γιο γιο του χωρις να τον βαζεις εσυ.

Προφανως απο αντιδραση στο κανει αυτο.

Οταν χαλαρωσεις εσυ και ταυτοχρονα με την επαναληψη ωριμασει στο μυαλο του η ιδεα θα δεις οτι καποια στιγμη θα παει και θα καθησει μονος του.

Προβληματίζομαι γιατί δεν θέλει με τίποτα να βάλουμε πάνα μόλις του λέω να διαλέξει η πάνα η γιογιό τρέχει και κάθετε στο γιογιό και λέει στισσα δεν θέλω να κάνω λάθη η αλήθεια είναι ότι το έχω πάρει προσωπικά σαν προσωπικό στόχο

Βλέπεις δεν τα κατάφερα με το φαγητό λέω να τα καταφέρω με την πάνα

Βρε Ηλιαννα θα την κοψει την πανα το παιδι οπως ολα τα παιδια του κοσμου καποια στιγμη αλλα δε γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη.

Τρεχει κα καθεται στο γιογιο γιατι το βλεπει σαν παιχνιδι που και αυτο καλο ειναι αλλα στην πραγματικοτητα δεν εχει κατανοησει τι κανει εκει.

Μην του λες αν θελει πανα ή γιο γιο δεν εχει κανενα ουσιαστικο νοημα αυτη η ερωτηση.

Να τον ρωτας ''θες κακα?Παμε στο γιο γιο''?

Ξαναλεω οτι για να την κοψουμε εμεις τωρα 2 ετων κανουμε αυτη τη διαδικασια 6 μηνες απο 18 μηνων και σχετικα χαλαρα.

Διαφωνω καθετα με το να του βγαλεις την πανα χωρις να εχει μαθει τη διαδικασια.

Θελει χρονο ,δεν ειναι ευκολη υποθεση ,μαλλιασε η γλωσσα μου να το λεω...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Ηλιαννα θα την κοψει την πανα το παιδι οπως ολα τα παιδια του κοσμου καποια στιμγη αλλα δε γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη.

Ξαναλεω οτι για να την κοψουμε εμεις τωρα 2 ετων κανουμε αυτη τη διαδικασια 6 μηνες απο 18 μηνων και σχετικα χαλαρα.

Διαφωνω καθετα με το να του βγαλεις την πανα χωρις να εχει μαθει τη διαδικασια.

Θελει χρονο ,δεν ειναι ευκολη υποθεση ,μαλλιασε η γλωσσα μου να το λεω...χαχα!

Αν κόψει την πάνα όπως θα φάει τον βλέπω να θωράει πάνα έως τον στρατό

Πως μαθαίνετε η διαδικασία ? πως ? σε ένα παιδί που δεν μιλαει ?

Διαφημίσεις

δευτερον δεν ειμαι εργαζομενη οπως σας ειπα.της ειπα οτι γι αυτο θελω να την στειλω παιδικο για να εργαστω.πως αλλιως θα γινει?

και επισης ξερω ποσες μητερες ανεργες που τα παιδακια τους τα στελνουν σε παιδικο.αυτες γιατι και εγω παλι στην απεξω?

Αγαπητή Λαζαρένια,

Ναι μεν ισχύει το παράλογο ότι πρέπει να δουλεύεις για να πάρουν το παιδί σου στον παιδικό, αλλά από πείρα ξέρω ότι μπορείς να τους πας ένα απλό χαρτί (από κάποιον φίλο που να έχει δική του δουλειά και να μπορεί να στο φτιάξει) και είσαι οκ. Εγώ είχα παλιά ένα μαγαζί και είχα φτιάξει για την ξαδέρφη μου ένα χαρτί που έλεγε ότι συνεργάζεται μαζί μας ως "εξωτερική συνεργάτης" (άρα δεν είναι δική μου υπάλληλος) και στον παιδικό του Αμαρουσίου που ήθελε να πάει τον γιο της μια χαρά το δεχτήκανε.

Μαρία

mrdIp3.png

Σας ζάλισα άλλη μια φορά μα 4 παΐδια η μια ξαδέρφη μου και 3 η άλλη βγαλαν τιν πάνες και μέσα σε ένα 15 μερο καθάρισαν

απλά έχω μπερδευτεί με το ποια τακτική να ακολουθίσω συγγνώμη σας πρήζω

Αν κόψει την πάνα όπως θα φάει τον βλέπω να θωράει πάνα έως τον στρατό

Πως μαθαίνετε η διαδικασία ? πως ? σε ένα παιδί που δεν μιλαει ?

Σου εγραψα πιο πανω τι να κανεις βημα βημα.

Και μην τον αφηνεις 1 ωρα στο γιο γιο ,το γιο γιο δεν ειναι καρεκλα.

Αντε για αρχη 15 λεπτα απο εκει και περα τον σηκωνεις του βαζεις πανα και αν τα κανει του επισημαινεις οτι την επομενη φορα θα ηταν καλο να παει στο γιο γιο.

Δεν εχει σημασια αν μιλαει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σου εγραψα πιο πανω τι να κανεις βημα βημα.

Και μην τον αφηνεις 1 ωρα στο γιο γιο ,το γιο γιο δεν ειναι καρεκλα.

Αντε για αρχη 15 λεπτα απο εκει και περα τον σηκωνεις του βαζεις πανα και αν τα κανει του επισημαινεις οτι την επομενη φορα θα ηταν καλο να παει στο γιο γιο.

Δεν εχει σημασια αν μιλαει.

Σε ευχαριστώ πολύ συγγνώμη αν σε ζάλισα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...