Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
      αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δλδ ριτάκι κ οι υπόλοιπες, όταν λέτε κόψατε αλεσμένα, τι εννοείται;

κανετε κομματάκια το μοσχάρι ή το κοτόπουλο κ λαχανικά κ τα ταίζετε έτσι;

η δικιά μου θα φάει καμμιά μπανάνα έτσι, αλλά κ πάλι φρουτόκρεμα αλεσμένη..αλλά κρέα με τίποτα...

αχχχχχ σμούτς εεεε; (ζηλεύωωωωωω)

Εννοω οτι 10 μηνων δεν του ξαναεκανα αλεσμενα λαχανικα με κοτοπουλο ή μοσχαρι.

Ετρωγε το κρεας σε κιμα με κριθαρακι στην κατσαρολα(καλη λυση για μεταβαση στα στερεα) ή πουρε με κοτοπουλο κοκκινιστο ή φακες ή μακαρονακι αστρακι,ή χυλοπιτες κτλ κτλ.

Δηλαδη με λιγα λογια δεν ξαναεβαλα μουλτι.Λαχανικα εκρυβα μεσα στα αλλα.

Του εδινα τροφες που μπορουσε να μισομασησει(ειχαμε μολις 6 δοντια μπροστα τοτε για να μην αναρωτιεσαι) .

Στο χρονο(8 -9 δοντια) ξεκινησαμε τα κομματακια.

Μονος του το αποφασισε δεν ετρωγε με τιποτα ουτε και ακομα τρωει κρεμοειδη τροφες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φρουτα γυρω 11 μηνων εμαθε το καλαμακι και ξεκινησε να τα πινει αλεσμενα οπως τα κανουμε απλα λιγο πιο αραια σε ποτηρι (αυτα τα ποτηρια με το σιλικονατο καλαμακι)και ηταν το ιδιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για τα παπουτσια ως πονεμενο θεμα για μενα ,ξερω το εξης ..Ολα τα παιδακια με το που θα σταθουν πρεπει να βαλουν παπουτσακια με ενισχυμενο το πισω μερος να στηριζεται καλα ο αστραγαλος ..Αυτο γινεται για να πατησει καλα τα ποδια το παιδι ..

Παπουτσια τυπου αθλητικα για παιδακια που κανουν τα πρωτα τους βηματα δεν ενδικνυται , οταν εδραιωθει το περπατημα μπορεις να βαλεις οτι θελεις -κατα προτιμηση ανατομικα..

Για το φαι ...

Εμεις ετσι καναμε κομματακια το κρεας και τις πατατουλες και μαμ

απο 13 μηνων ετρωγε το δικο μας φαι

Φιλεναδαααααααα περαστικα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

α ωραία ιδέα αυτό με τον κιμά ε;

είδες να μιλάς σε προχωρημένα τμήματα τι μαθαίνεις;;;!!!

ευχαριστίες παντού!!!

Να εισαι καλα να το χαιρεσαι το παιδακι σου και μην αγχωνεσαι για τιποτα ολα θα γινουν!!

(μεταξυ μας...μη βιαζεσαι να περπατησει ασε αργα αργα καλυτερα.....χαχα)

Ιωαννακι ευχαριστω...ασε με τι εχω παθει ξαπλα με το λαπ τοπ αγκαλια να πω καμμια κουβεντα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

έτσι κ αλλιώς από 7 μηνών που μπουσουλάει κυνηγάω!!!

δε βιάζομαι ρε...απλά κοιτάω να ξέρω...:)

της έδωσα κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι κ κιμά, αλλά δεν...μαλλον δε θα είναι έτοιμη...

(και περαστικαααα)

Mo09p3.png

Απο 7 παρα μηνων μπουσουλουσε και ο δικος μου με απιστευτη ταχυτητα...

Ενα σου λεω το περπατημα ειναι χειροτερο απλα σου λυνει τα χερια οταν πχ.εισαι εξω και δε ξερεις τι να το κανεις που θελει να κατεβει κατω να μπουσουλησει στα πεζοδρομια και στα μαγαζια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ήρθα πάλι...διάβασα σε ένα περιοδικό για παιδάκια για ασθένειες των γονέων που μπορούν να κληρονομήσουν τα παιδιά...ενδιαφέρον θέμα...(είμαι εκτός θέματος το ξέρω χαχα)

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

δλδ ριτάκι κ οι υπόλοιπες, όταν λέτε κόψατε αλεσμένα, τι εννοείται;

κανετε κομματάκια το μοσχάρι ή το κοτόπουλο κ λαχανικά κ τα ταίζετε έτσι;

η δικιά μου θα φάει καμμιά μπανάνα έτσι, αλλά κ πάλι φρουτόκρεμα αλεσμένη..αλλά κρέα με τίποτα...

αχχχχχ σμούτς εεεε; (ζηλεύωωωωωω)

Η δικιά μου επειδή έβγαλε δόντια από πολύ νωρίς, την ξεκίνησα κι εγώ από νωρίς με κριτσίνια (αφαιρούσα τον ηλιόσπορο ή το σουσάμι για να μην πνιγεί), οπότε έμαθε από μικρή να μασουλάει. Πέρσι το Πάσχα, που ήταν 11 μηνών, έτρωγε κανονικά μαζί μας και κρέας από την σούβλα και τυριά και όλα (αρκεί να της άρεσαν). Τα μόνα που της έδινα αλεσμένα μέχρι το καλοκαίρι ήταν τα φρούτα, κι αυτό όχι γιατί δεν μπορούσε να τα μασήσει, αλλά για να είμαι σίγουρη ότι τρώει αρκετά και σε ποικιλία.

Μαρία

mrdIp3.png

Να μαι και εγω.

Ουφ παλι πολύ δουλειά σήμερα.

Μαργαρίτα μου περαστικά σου βρε κουκλα μου.

Αμαν πια σε ματιάσανε?Μια ο αυχένας , τωρα το πόδι .Τι έγινε?

ελπίζω και ευχομαι να περάσει γρήγορα.

maan ολα θα τα κανει και η κουκλίτσα σου στην ωρα της.

Λίγο πολύ και η δικιά μου κανει ότι σου είπαν και οι κοπέλες.

Συμπεθέρα μου με το καλό να υποδεχτείς την μανούλα σου.

Σε φαντάζομαι.Θα γελανε μεχρι και τα αυτακια σου ε????

Ελενάκι αφού εμεινε απύρετος για τοση ωρα ειναι καλο δείγμα.

Περαστικά και να του δώσεις και ενα μεγαλο φιλι από μενα.

Α και κατι νομίζω είδα για παπουδογιαγιαδες!!!!!!!!!!Εγώ τι να πω η καημένη καλέ??

Η πεθερά μου αποφάσισε να μην παει η μικρή παιδικό , να παει κατευθείαν νηπειαγωγείο και επίησς να σπουδάσει δασκάλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε εμεις περισευουμε .............

ήρθα και εγώ αχ δεν την παλεβω όλο από έξω τα κάνει δεν τα κάνει στο γιογιο μια ώρα τον είχα στον γιογιο και μόλις σηκώθηκε τα έκανε πάνω του ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ?

:tongue::tongue:

αχ κοριτσια μου σας απανταω στα γρηγορα.οτι διαβασα δηλ!

τρεχω κι εγω με τους παιδικους και ακρη δεν βγαζω.

πηγα σημερα και ρωτησα απο κοντα σε εναν παιδικο.μεσα δεν με βαλανε.με ειχανε εξω στο πλατυσκαλο και μιλαγαμε.

τεσπα μου ειπε οτι πρωτον θα την κοψουνε γιατι δεν ειναι γεννημενη μαρτη(βλ τον οκτωβρη γινομαστε ακριβως 2,5 ετων) ενω αυτοι θελουν 2,5 καιπανω.οποτε τον σεπτεμβρη θα εχουν καλυφθει ολες οι θεσεις.

δευτερον δεν ειμαι εργαζομενη οπως σας ειπα.της ειπα οτι γι αυτο θελω να την στειλω παιδικο για να εργαστω.πως αλλιως θα γινει?

και επισης ξερω ποσες μητερες ανεργες που τα παιδακια τους τα στελνουν σε παιδικο.αυτες γιατι και εγω παλι στην απεξω?

αχ αγωνα μεγαλο εχω παλι.

γι αυτο και ειμαι τοσο απαισιοδοξη κοριτσια εδω γιατι τιποτα δεν μου πηγαινει εμενα ρολοι εδω!!!

εγω θα κανω αιτησεις και ο θεος βοηθος!!!

μετα διαβασα ριτα οτι επεσες.πως βρε κοριτσι μου?περαστικα να ναι.λοιπον εγω το πασχα επεσα κατω και χτυπησα την μεση μου.δεν μπορουσα να περπατησω.πηρα μια κρεμα θαυματουργη σαν τζελ και δυο φορες την εβαλα κι εγινα καλα.να σου την πω?

επανερχομαι........

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...