Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κοιτα ο λόγος που έφυγα , γιατί κατά τ’αλλα τον θεωρώ πολύ καλο γιατρό κ άνθρωπο, είναι πως ένιωσα πως κάπως βαρέθηκε μαζί μου ενώ τωρα νιώθω πιο πολύ πείσμα. Σα πρωτόκολλα μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει κάτι τραγικά διαφορετικό. Απλα πριν έκανα κ orgalutran στον φυσικό τροποποιημένο που τώρα δε κάνω κ ελέγχουμε κ το αίμα.  Εσυ γιατί είσαι δυσαρεστημένη ;

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μετα το χρονο θα δεις διαφορα και μεγαλη εξελιξη στο κοριτσακι σου, μην αγχωνεσαι και να παρακολουθησεις και το καφε Μαϊου 2009, θα σε βοηθησει και σε αλλες απορίες σου

βρε το δικό μας το καφέ το παρακολουθώ ανελλιπώς!!

αλλά ήθελα να δω το μέλλον!!!!:tongue:

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βατραχακι λεω να δειτε πως θα παει και αναλογα να πραξετε ..

Δλδ αν θα εχει κοψει την πανα , αν εχει ηρεμησει καθολου διοτι μωρο μικρο και προσαρμογη στο σχολειο καθως και ιωσεις ΑΣΧΗΜΟΣ συνδυσμος

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλα κανεις και εδω θα ειμαστε να σου απαντησουμε, το κοριτσακι σου εχει φυσιολογικη εξελιξη και να χαίρεστε την καθε μερα που περναει..

Για παπουτσακια που ρωτας, εφοσον στεκεται καλά θα κανεις να της φορας παπουτσακια με σταθερο πάτο για τα πρωτα βηματα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Είπα κ εγώ η μάνα να ενημερωθώ αλλά είστε και λαλίστατες!! δεν σας προλαβαίνω!!!

ρωτάω λοιπόν κ αααν φιλοτιμηθεί καμμιά απαντάει!

περπατάτε φυσικά...ας μη ρωτήσω...

μιλάτε; καταλαβαίνετε;

σας αρέσουν τα παιδάκια;

πάτε αγκαλιά σε μεγάλους; (ρωτώ γιατι εμείς απίστευτη μαμακίαση!)

τι τρώτε; ο,τι κ περίσυ; σε κομματάκι ή αλεσμένα;

παμπερς φοράτε ακόμα;

φιλάκια σας δίνουν; (τόση εκπαίδευση της κάνω τίποτα ακόμα!)

και για τις μαμάδες....έχετε κ εγκυούλες ε;;; πώς είναι; είναι νωρίς;είναι καλά;

αν σας πρήζω μην απαντάτε΄...!!! αλλά ποιον να ρωτήσω κ εγώ η έρμη μάνα που έχω ένα κάρο απορίες;;; εεεε;;;;;

απαντώ κι εγώ...ναι περπατάμε, περπατήσαμε 13 μηνών...

μιλάμε πάρα πολύ και καταλαβαίνουμε τα πάντα...όσο λαλίστατες είμαστε εμείς εδώ η παρέα είναι και τα παιδάκια μας :tongue:

του αρέσουν πολύ τα παιδάκια, αλλά μόνο τα μεγαλύτερα γιατι ασχολούνται και παίζουν μαζί του...

τρώμε τα πάντα από 12 μηνών και όχι αλεσμένα...

παμπερς φοράμε, τώρα θα αρχίσουμε γιογιο...

φιλάκια δίνει, αλλά όποτε γουστάρει χαχα...χθες το απόγευμα π.χ. ήρθε με αγκάλιασε και μου λέει "μαμά ιχ λίμπε ντιχ" (σ΄αγαπώ στα Γερμανικά :mrgreen: ) αλλά δεν έχουμε συχνά ξεσπάσματα αγάπης

m57Zp2.png

Μαρινα μην βιάζεσαι :):):)…όσο για αυτά που μας ρώτησες, η κόρη μου απάντησε όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια, για το φαγητό μόνο θα πω , που η δίκια μας είναι πολύ δύσκολη, και σε κιλα ειμαστε 10.600 αν θυμαμαι καλα:confused:

Δεν σε συστήθηκα εγώ είμαι η γιαγιά της παρέας.:):)

Νατάσσα είναι ιππότης ο Σώτος μας:):)

Διαφημίσεις

Είπα κ εγώ η μάνα να ενημερωθώ αλλά είστε και λαλίστατες!! δεν σας προλαβαίνω!!!

ρωτάω λοιπόν κ αααν φιλοτιμηθεί καμμιά απαντάει!

μιλάτε; καταλαβαίνετε;

σας αρέσουν τα παιδάκια;

παμπερς φοράτε ακόμα;

και για τις μαμάδες....έχετε κ εγκυούλες ε;;; πώς είναι; είναι νωρίς;είναι καλά;

αν σας πρήζω μην απαντάτε΄...!!! αλλά ποιον να ρωτήσω κ εγώ η έρμη μάνα που έχω ένα κάρο απορίες;;; εεεε;;;;;

Μαρίνα μου καλό μεσημέρι.

Να σου πω και τα δικά μας...

Περπατάμε φουλ (από νωρίς- τα πρώτα της βήματα μόνη της τα έκανε 9 μηνών), τρέχουμε, σκαρφαλώνουμε, χορεύουμε, ανεβοκατεβαίνουμε σκάλες μόνες μας... Και οι τούμπες βέβαια είναι μεσ΄το πρόγραμμα.

Από ομιλία (αν και εξαρτάται από παιδί σε παιδί, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι) η δικιά μου μιλάει πολύ, πάρα πολύ (σε εκνευριστικό βαθμό), πολύ καθαρά (κατά βάση δεν λέει δικές της λέξεις) και θυμάται πολύ!

Για τα παιδάκια τρελένεται μικρά, μεγάλα.

Για να πάει σε άλλους αγκαλιά, θέλει τον χρόνο της και όχι σε όλους. Μικρή πήγαινε πολύ πιο εύκολα σε όλους.

Από φαϊ... Μην τα ρωτάς. ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Τα αλεσμένα τα σταμάτησε από 11 μηνών.

Πάνα φοράμε, αλλά είμαστε στην διαδικασία κοψίματος.

Φιλιά και αγκαλιές και γλυκόλογα πολλά (αρκεί να θέλει εκείνη κι όχι να της το πεις εσύ)

Μαρία

mrdIp3.png

Σαρδελακι μιλας στον Αστερη Γερμανικα?

εγω καπου καπου την μιλαω αγγλικα και εχει πολυ πλακα....εγω την ρωτω κατι και εκεινη μου απανταει μισα τα κινεζικα της και τα αλλα μισα σε λεξεις που ειναι σωστες

Εγώ να απαντήσω στην Maan για τα παπουτσάκια.

Αν ήταν πιο ζεστός ο καιρός θα σου έλεγα να την έχεις ξυπόλητη να κάνει τα πρώτα βηματάκια για να μην μείνει το ποδαράκι κλεισμένο μέσα σε παπουτσάκι.

Αν έχετε καλτσάκια που να μην γλιστράνε να δοκιμάσεις με αυτά, οχι όμως αυτά με τα ταπάκια από κάτω γιατί μαγκώνουν.

Το παπουτσάκι θα το άφηνα, όπως και το άφησα για λίγο αργότερα, όταν έμαθε πια να στηρίζεται. Οσο δεν μπορεί ακόμα να στηριχτεί και κατεβαίνει, μπουσουλάει και προσπαθεί να σηκωθεί το παπουτσάκι δυσκολεύει και καθυστερεί τα πράγματα. Σου λέω πάντα τι κάναμε εμείς με συμβουλές ειδικών. Και επίσης να ξέρεις ότι μόλις σηκωθεί και σταθεί και το βάρος πάει στο πέλμα θα μεγαλώσει απότομα το ποδαράκι, οπότε φρόντισε το παπουτσάκι να είναι αναλόγως λίγο μεγαλύτερο απ' ότι αν θα αγόραζες τώρα. (Εμείς την πατήσαμε)

Επίσης πάντα για μας μιλάω, αγοράσαμε παπουτσάκι τύπου μπάσκετ, να κρατάει καλά τον αστράγαλο.

Οσο για τα δικά μας νέα, ο μικρός ξανανέβασε πυρετό στις 2, οπότε έδωσα αντιπυρετικό και κοιμάται. Αισίως δηλ έμεινε 7 ώρες χωρίς πυρετό. Καλά δεν είναι?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ιωαννακι το ξερω οτι δεν ειναι σπασιμο απο χθες το εχουμε αποκλεισει που ηρθε ο ορθοπεδικος,διαστρεμμα ειναι αλλα δειχνει βαρυ..θα παμε μαλλον το απογευμα να δουμε τι θα κανουμε να μου το δεσουν σωστα διοτι δεν παλευεται αυτη η κατασταση...

μιλάτε; καταλαβαίνετε;

σας αρέσουν τα παιδάκια;

παμπερς φοράτε ακόμα;

Να πω και εγω

Περπαταμε ναι και φυσικα σκαρφαλωνουμε τρεχουμε,ανεβοκατεβαινουμε σκαλες και γενικως ολη μερα ειμαστε στην τσιτα.

Μιλαμε ικανοποιητικα και καταλαβαινουμε τα παντα

Μας αρεσουν πολυ τα παιδακια ,τα αποζηταμε,εχουμε φιλους συγκεκριμενους, προτμαμε τα 4χρονα ,μοιραζομαστε τα παιχνδιδια αλλων παιδιων αλλα οχι ιδιαιτερα τα δικα μας(αμα ειναι σε κεφι και μετα απο υποδειξη μου μπορει να δωσει κατι που δεν πολυθελει χαχα).

Αγκαλιες δεν θελαμε ποτε ιδαιτερες,τωρα τελευταια αποφευγουμε τους ξενους που δε γνωριζουμε καθολου αλλα ανοιγεται πολυ ευκολα σε ανθρωπους που εχει δει 2-3 φορες και πανω.

Τρωμε απο ολα(δλδ του δινω απο ολα αλλά εκεινος εχεις τις προτιμησεις του)

Αλεσμενα κοψαμε 10 μηνων.

Φιλακια δινει πολλα και συνεχεια κανονικα με σμουτς ηχο

Πανα δε φοραμε εχουμε λιγες μερες που την κοψαμε (μονο το βραδυ προς το παρον)!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Παπουτσακια καλα ανατομικα με το που θα σταθει το παιδι και θα κανει τα πρωτα βηματακια.

Να ειναι καλη,ανατομικη και ευκαμπτη η σολα και να ειναι ψηλα να πιανουν τον αστραγαλο. Απο εκει και περα τα φορατε συνεχεια και μεσα στο σπιτι μεχρι να σταθεροποιηθει καλα το παιδι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελενάκη 7 ώρες χωρίς πυρετό είναι καλά...είστε σε καλό δρόμο.

Τα κανελλόνια μου έγιναν μούρλια κορίτσια...ο μικρός τα τσάκισε...εγώ περιμένω την μανούλα μου και θα φάμε παρείτσα.

Φωτεινή του μιλάω γερμανικά, αλλά όχι συστηματικά.

m57Zp2.png

δλδ ριτάκι κ οι υπόλοιπες, όταν λέτε κόψατε αλεσμένα, τι εννοείται;

κανετε κομματάκια το μοσχάρι ή το κοτόπουλο κ λαχανικά κ τα ταίζετε έτσι;

η δικιά μου θα φάει καμμιά μπανάνα έτσι, αλλά κ πάλι φρουτόκρεμα αλεσμένη..αλλά κρέα με τίποτα...

αχχχχχ σμούτς εεεε; (ζηλεύωωωωωω)

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...