Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη. 
      Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είπα κ εγώ η μάνα να ενημερωθώ αλλά είστε και λαλίστατες!! δεν σας προλαβαίνω!!!

ρωτάω λοιπόν κ αααν φιλοτιμηθεί καμμιά απαντάει!

περπατάτε φυσικά...ας μη ρωτήσω...

μιλάτε; καταλαβαίνετε;

σας αρέσουν τα παιδάκια;

πάτε αγκαλιά σε μεγάλους; (ρωτώ γιατι εμείς απίστευτη μαμακίαση!)

τι τρώτε; ο,τι κ περίσυ; σε κομματάκι ή αλεσμένα;

παμπερς φοράτε ακόμα;

φιλάκια σας δίνουν; (τόση εκπαίδευση της κάνω τίποτα ακόμα!)

και για τις μαμάδες....έχετε κ εγκυούλες ε;;; πώς είναι; είναι νωρίς;είναι καλά;

αν σας πρήζω μην απαντάτε΄...!!! αλλά ποιον να ρωτήσω κ εγώ η έρμη μάνα που έχω ένα κάρο απορίες;;; εεεε;;;;;

maan μου το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους αλλα ειναι πιο προχωρημενα σε καποια θεματα κι αλλα οχι θα σου πω τι κανει ο δικος μου

οχι μονο περπαταει τρεχει ολη μερα!

μιλαει κουτσα στραβα αλλα τον καταλαβαινουμε μονο εμεις!

τις αγκαλιες δεν τις πολυ γουσταρουμε γιατι ειμαστε μεγαλοι αντρς πλεον!χαχα

τρωμε σχεδον τα παντα!

παμπερς εμεις ακομη φοραμε και δεν βλεπω να το κοβουμε συντομα!

φιλια δινουμε εκει που θελουμε και μονο στη μαμα ρουφηχτα!

εχου κι εγκυουλες αλλα εχω κι εναν μπεμπακο 1 μηνων και κατι ημερων!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο παγος χρειαζεται μολις γινει το χτυπημα για μην πρηστει. Αμα πρηστει, δεν εχεις κανενα λογο να βαζεις παγο, δεν προσφερει τιποτα... Τωρα ακινησια και ισως να το εδενες??

Μαελενη περαστικα και παλι! Για τους παππουδες, κι εγω τα ιδια ζω οποτε σε καταλαβαινω... Υπομονη... Εγω δεν μπορω να κανω κατι αλλο!

t7fQp3.png

Παντως Νατασσα θα δεις διαφορα οταν παει σχολειο ...εμας ο δικος μας δεν σηκωνει πολλα και ειναι πολυ διεκδηκητικος ..το ασχημο ειναι οτι βαραει ...το κοριτσακι παει παιδικο ή εχει μεγαλυτερα αδελφακια?

Αχ μακαρι!

το κοριτσακι δεν εχει αδελφακια και παιδικο παει μολις 2 μερες! Ειναι θεμα χαρακτηρα λοιπον ο τσαμπουκας!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσα πολυ γελασα!!!Ναι εισια καλα.

Λοιπον εγω θεωρω οτι ειναι θεμα παιδιου.Και συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να μαθουν να ειναι ανεξαρτητα.Εγω δινω πολυ μεγαλη βαση σε αυτο.θελω απο τωρα να ειναι οσο του επιτρεπει η ηλικια του ανεξαρτητος και το καλλιεργω κιολας.

Δεν του δειχνω ποτε οτι φοβαμαι κατι και δεν τον αφηνω να φοβαται και κατι.Ξερω οτι ολη αυτη η αταξια του εν μερη πηγαζει και απο αυτο που του εχουμε καλλιεργησει.Αλλα θελω να εχει αυτοπεποιθηση.Ετσι ειναι η ζωη...

Σε σχεση με την επιθετικοτητα εχω καταλαβει οτι ναι μεν παιζι ρολο αν πηγαινει το παιδι σχολειο(σας ειχα πει για το κοριτσακι της φιλης μας που ηταν ετοιμη να τον δειρει ενω ο δικος μου απτοητος την αγκαλιαζε)αλλα και παλι πιστευω ειναι θεμα παιδιου.

Εχω φιλη της οποιας το αγορακι το οποιο δεν πηγαιναι παιδικο απο περσι χτυπαει,δαγκωνει και πολλα αλλα...

Ο Γρηγορης παλι ειναι τρυφερουλης.Το νου του πως θα αγκαλιασει και θα φιλησει κανα παιδακι.Ενταξει ειναι αγαρμπος και καμμια φορα τα εκτοπιζει στην προσαπθεια του αλλα δεν εχει δειξει κανενα δειγμα επιθετικοτητας ακομα.

Αν ομως του την πεσει καποιο παιδι παρολο που δεν το αντιλαμβανεται αμεσως μετα απο λιγο αν δει οτι συνεχιζει το αλλο του ριχνει μια σπρωξια και φευγει.

Πρεπει να σας πει σκηνικο ο ανδρας μου με ενα παιδακι που τον χτυπαγε..Μερες καμαρωνε...χαχα

Αχ δε μπορω να κατσω αλλο παω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μaan πολύ ευχαριστως να σου απαντησουμε, είμαστε φιλότιμες εδω και βοηθαμε τις μανουλες με απορίες..

Επειδη θεωρω οτι μας ρωτας για τωρα (και οχι για την ηλικια της κορης σου) θα σου απαντησω προσωπικα για εμας οτι περπαταμε απο τον 11ο μηνα, λέμε απο λεξουλες γυρω στις 30-40,παιζουμε με παιδακια και τα ναζητουμε, πάμε απο ημερων μεχρι σημερα σε ολες τις αγκαλιες, τρωμε τα πάντα, πάνα φοραμε αν και προσπαθουμε με ικανοποιητικο ρυθμο να την βγαλουμε, και φιλακια καιαγκαλιτσες και χαδακια πλέον και ειμαστε και εγκυουλες και αν η κουραση ειναι μεγαλη μας αρεσει και δεν το βαζουμε κατω...

Μετα το χρονο θα δεις διαφορα και μεγαλη εξελιξη στο κοριτσακι σου, μην αγχωνεσαι και να παρακολουθησεις και το καφε Μαϊου 2009, θα σε βοηθησει και σε αλλες απορίες σου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

9 κιλά το εβελίνι είναι Βίκυ, και 80 πόντους.

τρώμε δεν έχω παράπονο, έχει αρχίσει να κάνει κάτι βήματα μόνη της αλλά έπεσε κ χτύπησε στο τραπέζι κ από τότε δεν αφήνει τα χέρια της φοβάται..

παπούτσια να της βάλω; ρωτάω επειδή στο δικό μας καφέ οι απόψεις διίστανται..! άλλοι παιδίατροι λένε αυτά τα φερστ στεπς αλλοι λένε γυμνά ποδαράκια!!

(καλά το πόσο βιάζομαι να ακούσω καμμιά κουβεντούλα από το στοματάκι της δέ λέγεται!!!

χθες της έλεγα: σ'αγαπάω-σ'αγαπάω-σ'αγαπάω...γυρνάει με κοιτάει κ λέει παπαπαω!!! χ@στηκα πάνω μου!!! ντρέπομαι αλλά το λέω!!

σαν τη γιαγιά με τις 100 ερωτήσεις νιώθω!!!

θενκ γιου ολ!!!

Mo09p3.png

κοριτσια εχθες συζητησαμε και το θεμα του παιδικου για τον τιμο με τον αντρα μου βεβαια ακομη αργουμε απο Ιανουριο μπορουμε να τον στειλουμε μιας και μιλαμε για δημοσιο ο αντρας μου ειναι της αποψης να τον στειλουμε κι ας ειναι χειμωνας και περιοδος ιωσεν θα πηγαινει και θα ξεδινει μιας και ειναι πολυ υπερκινητικο παιδι και δραστηριο εγω ελεγα να παει του χρονου τον Σεπτεμβριο αλλα τωρα δεν ξερω θα δουμε βασικα πρεπει να κοψουμε και την πανα για να παει στον παιδικο.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

maan με καλυψαν τα κοριτσια παραπανω...

Τρεχουμε, ανεβοκατεβαινουμε σκαλες, δεν πολυμιλαμε (μονο τα βασικα, αλλα συνεννοουμαστε), τρωμε τα παντα κανονικα, φοραμε πανα αλλα προσπαθουμε να μαθουμε και το γιογιο, δε γουσταρουμε τις πολλες αγκαλιες κυριως απο μεγαλους και αγαπαμε και παιζουμε με αλλα παιδακια.

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...