Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη. 
      Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ πάλι. Ευτυχώς για την ώρα πάμε καλά, αλλά από φαϊ τίποτα. Ούτε γάλα, ούτε κρέμα.

Εχω και τους γονείς μου που έρχονται εδώ και τον ξεσηκώνουν και μαλώνω και φαίνομαι εγώ η κακιά!

Αχ τι θα κάνω. Εχω τον καημό μου, έχω και τους παππούδες. Καλοί, χρυσοί και άγιοι, αλλά βρε παιδιά τι να πω. Ο μικρός όταν βλέπει τον παππού ξεσηκώνεται. Ε λοιπόν ο παππούς, δώσε να τον πάω βόλτα, έλα να πάμε στο δικό μου σπίτι να παίξουμε, δώσε να του δώσω εγώ την κρέμα αφού δεν την έφαγε από σένα κι άλλα τέτοια. Κι επειδή απάντησα όχι...."η μαμά σου είπε όχι παιδί μου" του λέει ο παππούς. Δηλ να φαίνομαι εγώ η κακιά και όλοι οι άλλοι καλοί. Εχω άδικο βρε κορίτσια?

Πωπω είμαι μέσα στα νεύρα τώρα.

Ας πούμε κάτι άλλο λοιπόν.

Είδα ήρθε κατάσκοπος χαχαχα. Αντε να δια βάζεις Μαρινα να μαθαίνεις τα κατορθώματα των καμαριών μας.

Μαμαλευτεράκι κ δική μας Μαρίνα τι σύμπτωση είναι αυτή? Να βρεθείτε βρε κορίτσια, έστω κι αν η Ηλιάνα δεν πάει στο γάμο. Τι καλά να σου κάνει και τα μαλλάκια να είναι φρέσκα φρέσκα ;)

Ρίτα τι έκανες τελικά? Πως είσαι τώρα?

Sardelaki μεγειά τη νέα φωτο!!! Πολύ καλός ο μικρός σου φτου φτου να μην τον ματιάξουμε!

Ana μου ευτυχώς ακόμα δεν έχει ανεβάσει πυρετό ευτυχώς!

Αυτά κορίτσια τα δικά μας νέα για την ώρα. Καλού κακού θα του βάλω θερμόμετρο τώρα για να έχουμε και το νου μας.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Νατασα τις μαζεψε ο μικρος ε;

ωχ φαντασου τι θα γινει αυτη οταν μεγαλωσει χαχαχαχα!!!

Τις μαζεψε βατραχακι μου ο μπουλης μου!

Καλα δε θελω να ξερω τι θα γινει η μικρη οταν μεγαλωσει... Ευχομαι μονο να μη μου τη φερει για νυφη (αυτη η καμια αλλη αντιστοιχη) γιατι δεν ξερω κι εγω τι θα κανω...:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Βρε τον Σωτο τι επαθε .......ειναι μωρε και αμαθος ο καημενος απο γυναικες..αμα παει παιδικο θα ξεμπουρδελεψει και αυτος ...

εγω γιατι νομιζα οτι τα κοριτσια οτι ειναι ζουζουνες και ευαισθητα???μας προεκυψε η μικρη κοναν ο βαρβαρος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

στονε μου μηπως εσκαβες στη φαρμα;:mrgreen:

Βατραχακι μου την παρατησα τη φαρμα εδω και παρα πολύ καιρό..

Στο fb πλέον κανενα βραδακι (αργα) αν σκαλώσω καμια κοπελια να τα πουμε λίγο..

Stone για χαλαρωσε λιγο με τις δουλειες! Ειδικα οι ντουλαπες και τα χαλια, δεν ειναι δουλεια για εγκυους! Γυναικα δεν εχεις να σε βοηθησει?

Ερχεται καθε εβδομαδα Νατασα μου, αλλά τι να σου πρωτοκανει και αυτη..

Τα βασικα κανει, σκουπισμα, σφουγγαρισμα, μπαλκονια, ειναι και τοσπίτι μεγαλο..Ευτυχως δεν κάνω αυτα, αλλά όλα τα υπόλοιπα;;

Βρε το Σωτο τι του'μελε να παθει...καλα λέω εγω τα παιδακια μας ειναι βουτυρακια, αν και δικος μου που και που γυρναει σφαλιαριτσες..

Οσο για το γιο σου, αντικειμενικα ειναι μεγαλη φατσα!!Θα καψει καρδιες, γόης λέμε!!

Ελένη υπομονη, αν θελει ο Γρηγορης μια φορα για να καταλάβει αυτα που του λές, οι παππουδες θελουν δέκα!!

Ο μικρος καλά κοιμηθηκε αλλά απο το πρωί με τη σουρτουκω τη γιαγια του ακομη δεν τους εχω βρει για να μιλησουμε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Πετρούλα κοίτα να κοιμάσαι λίγο παραπάνω τώρα που αν το παλέψεις μπορεί και να το καταφέρεις, γιατί για μετά...χμμμμ!

Deleni μου μια μαμά στο καφέ του θηλασμού που είναι κι αυτή γιατρός σκεφτόταν να εισάγει στερεές τροφές στον 8ο αφού το μωρό της αναπτύσεται πολύ καλά έτσι διάβασε κι αυτή ότι είναι τα νέα δεδομένα! Ποια είναι τελικά αυτά τα νέα δεδομένα και τι προσφέρει στο παιδί η νωρίτερη εισαγωγή των στερεών? Επίσης προβληματίζομαι γιατί όταν εισάγεις στερεά σταματάς και την αποστείρωση, δεν είναι νωρίς από τον 4ο? (Τους προβληματισμούς σου σου γράφω, εξάλλου άρχισα κι εγώ να θέλω να βάλουμε τα στερεά γιατί η μικρή με παραπαιδεύει με το θηλασμό!) Όσο για τα αλλεργιογόνα συμφωνώ ότι αφού καθάρισε το παιδί πρέπει σταδιακά να βάλεις και άλλες τροφές στη διατροφή σου, αλλά να ξεκινήσεις κατευθείαν από τα πιο αλλεργιογόνα? Θα μου φαινόταν πιο λογικό να βάλεις σταδιακα γαλακτοκομικά όχι από αγελαδινό γάλα, μετά να πας στα διάφορα λαχανικά και φρούτα και τελευταίο ψάρι και γαλακτοκομικά αγελάδος! Το ανάποδο μου θυμίζει τον παιδίατρο της νύφης μου που της είπε να ξεκινήσει από 4,5 μηνών στο παιδί να του δίνει χυμό πορτοκάλι για να τσεκάρουν αν παρουσίαζε αλλεργική αντίδραση, αν όχι πάει να πει ότι δεν έχει καμιά αλλεργία!!! Κουφό?

Σούλα να σας ζήσει το μωράκι, πόπο το άλλο το καυμένο πόσο το λυπήθηκα, μακάρι να μην έχει τίποτα άλλο!

Ελένη άντε αύριο θα είστε πολύ καλύτερα κορίτσι μου! Αυτά ακριβώς κάνει και η μάνα μου και μερικές φορές προτιμώ τελικά να είμαι μόνη μου παρά με άλλον αλλά με συνεχείς παρεμβάσεις στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών!

Αχ ρε Νατάσα, δε μπορώ να σταματήσω να γελλάω με την περιγραφή σου! Βάστα γερά Σωτηράκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ana τώρα διάβασα τι έπαθε ο μικρός και άμαθος στις γυναίκες γιόκας σου. Πωπω φαντάσου να την έχεις νύφη!!!!!

Και τώρα πρέπει να τους καλέσεις κι εσύ????? Χαχαχα θα σου γκρεμίσει το σπίτι η τσαπερδόνα!!!!!

Παιδιά από προχτές το βράδυ στις 11 είμαστε με τον πυρετό, άρα σήμερα θα είναι το 2 24ωρο. Τώρα κοιμάται, αν και είχε ανεβάσει λιγάκι. Θα πάω να τον δω σε λίγο πάλι.

Ναι βρε κορίτσια έχω πρόβλημα τελικά με τους παππούδες. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλοι, αλλά οι δικοί μου μάλλον νομίζουν ότι οι ίδιοι τα ξέρουν όλα. Δεν λέω ότι τα ξέρω εγώ, αλλά αφήστε με να κάνω τα δικά μου λάθη βρε παιδιά, πως θα μάθω στο κάτω κάτω οεο?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

βρε τον Σώτο τι ζημιά έπαθε...μα Νατάσα μου αυτή δεν είναι καπάτσα είναι αντάρτισσα...πω πω εγώ μάλλον θα είχα πάρει το παιδί και θα έφευγα αν έτρωγε τόση φάπα πραγματικά...δεν μπορώ καθόλου. Και το λέω γιατι κι ο δικός μου μπουνταλάς είναι και είμαι σίγουρη πως θα της τρώει από τα άλλα παιδάκια!

m57Zp2.png

Γεια σας!

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Το πρωι ημουν πολυ χαλια μετα τον υπνο(ο Θεος να τον κανει υπνο)δεν μπορυσα να πατησω καθολου και ηταν και αρκετα πρησμενο.

Τωρα με παγους και ξαπλα ειμαι καπως καλυτερα αλλα εννοειται το πρηξιμο ,πρηξιμο και ο πονος, πονος.

Τεσπα υπομονη θα κανω και εγω και οι αλλοι διοτι τελικα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να ειμαι ξαπλα και να βλπεω το Γρηγορη να χοροπηδαει παντου.

Η μανα μου τα εχει φτυσει.Προσπαθιε φουκαρας να με ψυχαγωγησει και κανει τα απιστευτα...

Το πρωι το αγορακι μου μολις ανοιξε τα ματια του λεει στον μπαμπα του''Παει μιμι μαμας?''ειχε μεγαλη εγνοια...

Ειχαμε και το θεμα κατουρημα μεσα σε ολα και ετρεχαν περα δωθε στις τουαλετες.

Μια χαρα ομως τα πηγε.Τον πηρε η μανα μου εξω βολτα και εκανε και τσισα του οταν τα ζητησε στο δρομο ορθιος σε μια γωνιτσα...

Αυτααα θα σας διαβασω με την πρωτη ευκαιρια και θα επανελθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Είπα κ εγώ η μάνα να ενημερωθώ αλλά είστε και λαλίστατες!! δεν σας προλαβαίνω!!!

ρωτάω λοιπόν κ αααν φιλοτιμηθεί καμμιά απαντάει!

περπατάτε φυσικά...ας μη ρωτήσω...

μιλάτε; καταλαβαίνετε;

σας αρέσουν τα παιδάκια;

πάτε αγκαλιά σε μεγάλους; (ρωτώ γιατι εμείς απίστευτη μαμακίαση!)

τι τρώτε; ο,τι κ περίσυ; σε κομματάκι ή αλεσμένα;

παμπερς φοράτε ακόμα;

φιλάκια σας δίνουν; (τόση εκπαίδευση της κάνω τίποτα ακόμα!)

και για τις μαμάδες....έχετε κ εγκυούλες ε;;; πώς είναι; είναι νωρίς;είναι καλά;

αν σας πρήζω μην απαντάτε΄...!!! αλλά ποιον να ρωτήσω κ εγώ η έρμη μάνα που έχω ένα κάρο απορίες;;; εεεε;;;;;

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Πολυ χαιρομαι που με συμπονατε!!! Το αγορακι μου ειναι πολυ φλωρος τελικα! Πρεπει να παει επειγοντως παιδικο μπας και μαθει να δερνει...

Σαρδελακι να σου πω την αληθεια το να φυγουμε καθολου δεν το σκεφτηκα. Γενικα ειμαι της αποψης οτι τα παιδια πρεπει να μαθαινουν και στα ζορια. Και τι εγινε που τις εφαγε? Ετσι ειναι η ζωη, πρεπει να μαθουν απο τωρα να επιβιωνουν... Μια, δυο, πεντε δεκα θα μαθει κι αυτος να σηκωνει το χερι του οταν βεβαια του εχουν επιτεθει, οχι στα ξεκουδουνα... Δεν ξερω, εγω πιστευω πολυ στο οτι τα παιδια πρεπει να επιβιωνουν ανεξαρτητα απο τους γονεις τους, ειτε τωρα που ειναι μωρα και τις μαζευουν, ειτε αργοτερα στο σχολειο οταν θα αδικουνται σε σχεση με αλλα παιδακια κτλ...

Μαελενη εννοειται οτι θα τις καλεσω σπιτι! Η μαμα της μικρης φερθηκε πολυ σωστα, τη μαλωσε, την εβαλε τιμωρια.. Αν ηταν καμια αναισθητη ισως και να το ξανασκεφτομουν. Ο μικρος εχει αναγκη να ερχεται σε επαφη με παιδακια, να μαθει να μοιραζεται, να παιζει και να τσαμπουκαλευται... Μενουν πολυ κοντα μας, εχουν την ιδια ηλικα, ειναι η μαμα της πολυ σωστη, γιατι οχι???

t7fQp3.png

Λοιπον απαντω εγω..

Περπατησαμε 13μηνων ακριβως ,πλεον τρεχουμε ,ανεβαινουμε σκαλια ,χοροπηδαμε..

για ομιλια , υπαρχουν παιδακια αλλα εμεις ειμαστε σε πιο πισω σταδια αλλα συννενοεισαι ..

τα παιδακια τα λατρευουμε και πλεον παιζουμε (γιατι μεχρι 18 μηνων παιζουν μονα τους)

τρωμε τα παντα ,μη αλεσμενα!!!εκτος απο ξηρους καρπους

παμπερς φοραμε ακομη αλλα εχουμε 1 παιδακι που την εχει βγαλει και αρκετα στην διαδικασια

φιλακια δινουμε απο πολυ νωρις(ειναι θεμα παιδιου πιστευω) ,αγκαλιες ,χειραψιες

μετα το χρονο εμας ενω πριν πηγαινε σε ολους ,αρχισε να μην πηγαινει σε αγνωστους το πρωτο 10 λεπτο

Και επισης δεν εχουμε μονο εγκυουλες αλλα και δευτερομανουλες ..το μεγαλυτερο δευτερο μωρο μας ειναι 6 μηνων!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Παντως Νατασσα θα δεις διαφορα οταν παει σχολειο ...εμας ο δικος μας δεν σηκωνει πολλα και ειναι πολυ διεκδηκητικος ..το ασχημο ειναι οτι βαραει ...το κοριτσακι παει παιδικο ή εχει μεγαλυτερα αδελφακια?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Είπα κ εγώ η μάνα να ενημερωθώ αλλά είστε και λαλίστατες!! δεν σας προλαβαίνω!!!

ρωτάω λοιπόν κ αααν φιλοτιμηθεί καμμιά απαντάει!

περπατάτε φυσικά...ας μη ρωτήσω...

μιλάτε; καταλαβαίνετε;

σας αρέσουν τα παιδάκια;

πάτε αγκαλιά σε μεγάλους; (ρωτώ γιατι εμείς απίστευτη μαμακίαση!)

τι τρώτε; ο,τι κ περίσυ; σε κομματάκι ή αλεσμένα;

παμπερς φοράτε ακόμα;

φιλάκια σας δίνουν; (τόση εκπαίδευση της κάνω τίποτα ακόμα!)

και για τις μαμάδες....έχετε κ εγκυούλες ε;;; πώς είναι; είναι νωρίς;είναι καλά;

αν σας πρήζω μην απαντάτε΄...!!! αλλά ποιον να ρωτήσω κ εγώ η έρμη μάνα που έχω ένα κάρο απορίες;;; εεεε;;;;;

εγω δεν απανταω γιατι με πρηζεις!χαχαχα τι λες κοριτσακι μου?εμας θα ρωτας οτι θελεις.

περπαταμε τρεχοντας...

μιλαμε και λεμε πολλα αλλα τα περισσοτερα δεν τα καταλαβαινει κανεις.καταλαβαινουμε ομως τα παντα αλλα συνηθως μας αγνοει.σιγουρα ομως ξερει τι της λεμε.

παμε αγκαλια σε ολους αλλα ισως ματα το πρωτο 5 λεπτο.

παμπερς φοραμε.

και φιλακια και αγκαλιες και στο ασχετο τις περισσοτερες φορες ερχεται και μας τα κανει.

οσο για το φαγητο δεν ειμαι η αρμοδια να σου απαντησω.

εγω μια ερωτηση μονο θα σου κανω.

ποσα κιλα ειστε???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...